Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Mivas said:

Η μπαταρία πρέπει να είναι φορτισμένη γενικά στο εύρος 20-80% και εφόσον αργεί να ξαναχρησιμοποιηθεί να είναι πιο κοντά στη μέση, π.χ. 50-60%. Αν είναι πολύ φορτισμένη, π.χ. 80% και άνω και μείνει στην άκρη, κινδυνεύει να φουσκώσει και επομένως να γίνει επικίνδυνη (για έκρηξη όπως η Σάμμυ). Από την άλλη, αν μείνει σε χαμηλά επίπεδα 20% και κάτω για καιρό, κινδυνεύει να "στεγνώσει" οριστικά και να μην μπορεί να ξαναφορτίσει. Επίσης, επαναφόρτιση π.χ. 1-2 φορές τον χρόνο τουλάχιστον, όταν είναι εφικτό ή έστω μια φορά τουλάχιστον για να μην "στεγνώσει" πλήρως.

Σε όσες συσκευές είναι αποσπώμενη, τότε οπωσδήποτε εκτός συσκευής σε ξηρό μέρος, σκιερό και χωρίς ακραίες θερμοκρασίες όσο γίνεται. Στα άλλα, αναγκαστικά μαζί με την συσκευή στις άνω συνθήκες αποθήκευσης.

Αυτό ισχύει για τις νέες λιθίου 

Σρις παλιές μπαταρίες νομίζω δεν ισχύει 

Nokia 8800 Scirocco

• 3 weeks later...

Στις νικελίου θέλει τακτικές φορτίσεις, αλλιώς έχεις θέματα γενικότερα. Εγώ π.χ. κάθε δύο μήνες τα φορτίζω και πάλι κάποιες μπαταρίες απλά σου ανοίγουν την συσκευή 2 λεπτά και τέλος. Επίσης, η αποθήκευση να γίνεται σε θερμοκρασία δωματίου και λίγο πιο κάτω. 

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Just now, Nagata said:

Στις νικελίου θέλει τακτικές φορτίσεις, αλλιώς έχεις θέματα γενικότερα. Εγώ π.χ. κάθε δύο μήνες τα φορτίζω και πάλι κάποιες μπαταρίες απλά σου ανοίγουν την συσκευή 2 λεπτά και τέλος. Επίσης, η αποθήκευση να γίνεται σε θερμοκρασία δωματίου και λίγο πιο κάτω. 

Κρίμα αλλά θα μας μείνουν στο συρτάρι οι συσκευές λόγο των μπαταριών 

Nokia 8800 Scirocco

Δυστηχώς είναι πολλά και δεν χωράνε κιόλας στο συρτάρι. Τώρα ψάχνω E65 και δεν βρίσκω κάτι σωστό... Επίσης, εάν βρείτε Nokia 7110, το θέλω κ αυτό... 

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Just now, Nagata said:

Δυστηχώς είναι πολλά και δεν χωράνε κιόλας στο συρτάρι. Τώρα ψάχνω E65 και δεν βρίσκω κάτι σωστό... Επίσης, εάν βρείτε Nokia 7110, το θέλω κ αυτό... 

εγώ μόνο ένα 8800 έχω scirocco 

Nokia 8800 Scirocco