Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζηση εν παση περιπτωσει, καλοριζικο και απο εμενα. :) Αντε και με ενα αυγουλακι για να καταλαβεις την ανωτεροτητα:p

Ελπιζω να μην εχει την τυχη του δικου μου χαχα.

@Dark_ds

Ευχαριστω, μακαρι! Ειναι ζορικο κινητο.

edit

Επειδη δεν κρατιεμαι αρχισα απο τωρα την συναρμολογηση.

Κουμπωσα πανω στην καλωδιοταινια μονο την οθονη και την πλακετα. Η οθονη αναβει ασπρη, αλλα δεν παιρνει σημα? Ελπιζω αυτο να οφειλεται στο γεγονος οτι δεν εχω πανω τιποτα αλλο.

Το πρωτο ελλατωμα της προσοψης φανηκε. Λογω του τροπου molding υποθετω, δεν χωραει το μισο του hinge.... πρεπει να φαγωθει ελαφρα το εσωτερικο της προσοψης που μπαινει το hinge. Εχω γυαλοχαρτο. Πφ.

εδιτ 2

Οκ officialy κατεστρεψα την καλωδιοταινια. Εφυγε ενα μικρο τσιπακι πανω απο το hinge. Ειναι τερμα μικροσκοπικο, οποτε δεν παιζει κολληση με απλο κολλητηρι. Μπραβο μου. Δεχομαι τα συγχαρητηρια σας.

http://i.imgur.com/CrQnPl.png

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συναρμολογουσα το κινητο για να μην ειναι 1000 κομματια, και ξαφνικα!

http://i.imgur.com/h0Zwfl.jpg

Νομιζω οτι το τσιπακι που εφυγε εχει να κανει με την περιστροφη της οθονης και τα modes της καμερας. Ισως και με το οταν καπακωνεις το κινητο να κλεινει την οθονη. Διαφορετικα δν εξηγειται. Anyway δεν με νοιαζει. Οποτε προχωραω κανονικα με το assembly.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρελο μανικι.

Ακομα δεν καταλαβα πως στο διαολο μπορεις να 'χωρισεις' με ασφαλη τροπο το hinge. Σε μενα βγηκε απο τυχη (και εσπασε ενα αυτακι). Και αναγκαστηκα να καταστρεψω την παλια προσοψη.

Αν πας ομως για preassembled πανω-κατω μερος (συνηθως τα original ετσι ερχονται) ειναι ευκολο, αλλα αν πας για πληρη προσοψη ετοιμασου.

Επισης τα preassembled ερχονται με κατι μεταλλικα ψιψιψινια και κοκοψοψαρα, τα κινεζικα ομως οχι. Το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι ασφαλισμενα πανω στο πλαστικο, οποτε πρεπει να κοψεις το πανω μερος απο τις βασουλες με ενα μαχαιρακι για να βγουν προκειμενου να τα περασεις στην κινεζικη, και μετα να τα κολλησεις.

Ειναι απαραιτητα, νομιζω αυτος ειναι ο λογος που ο dark DS ειπε οτι επαιζε η οθονη του και οτι το power button δεν πατιεται. Εγω θελω να ειναι λειτουργικα σωστο τουλαχιστον, οποτε τα κανω με το πασο μου.

Συνολικα, δεν ειναι δουλεια που γινεται σε μια ωρα. Ηδη εμενα μου εχει παρει μια μερα.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

η ορίτζιναλ είναι εκτός budget ;)

δε την κοιτάω καν

είναι ευκολη η απο/συναρμολόγηση μόνο της πρόσοψης του πάνω μέρους(της οθονης);

Το μονο πραγμα που δεν βγαινει ευκολα ειναι το πανω μερος του κατω κομματιου, δηλαδη το μερος που βρισκονται τα αριθμητικα πληκτρα.

Τα υπολοιπα βγαινουν ευκολα.

Οποτε αν δεν σε πειραζει να αντικατασταθει εκεινο το μερος θα ειναι ΣΧΕΤΙΚΑ ευκολη δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! 30 ευρώ και ασημί είναι δημήτρη! Σόρρυ που δεν απάντησα χθες, δεν ήμουν σε φάση να πιάσω πληκτρολόγιο. :p Συν το ότι λειτουργούσα το 6260... Το λατρεύω λέμε! :O Νίκο, είμαι κι απ' το κινητό και δεν βλέπω καλά, γιατί βγάζει insert sim; επίσης ξέχασα να πω ότι μαζί με το κινητό είχα δώρο κάτι φώτος μηνύματα επαφές μουσική και βίντεο απ' τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. :p τώρα πρέπει να παω για προσόψεις...

Ok τελειωσα και το δικο μου 6260.

Οντως δεν πιανει πλεον την οθονη που γυριζει. Μικρο το κακο.

Οταν θα μου περισσευσουν λεφτα θα παω για κατι full original, αλλα προς το παρων εχω τα ματια μου στο 6600 που εγγυημενα θα ειναι πιο ευκολο (μονο μια προσοψη :lol: )

[sIGPIC][/sIGPIC]

επίσης ξέχασα να πω ότι μαζί με το κινητό είχα δώρο κάτι φώτος μηνύματα επαφές μουσική και βίντεο απ' τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. :p

Heyyy Neegah!!! Whatz up ma men??? :p:p:p Έλα να περνάμε τα δικά μας!

Χρηστο, ακομα να αλλαζεις keyboard στο νοκια?!:mad: :p

Γιάννη είναι στο asap πρόγραμμα...Ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί το λυπάται η ψυχή μου έτσι... (Btw χθες κάποιος το είπε μέχρι και μ...παγίδα!)

(Απαντάω εδώ για να μην βγω off εκεί...)

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Enema μαλλον εχεις δικιο, το ειχα κανει οπως να'ναι..αλλα με μπριζωσες τωρα!

θα κανω βιδες το πανω μερος!:p

edit : δοκιμασα τωρα..εβγαλα την πανω προσοψη,εβαλα μπαταρια το εβαλα να φορτισει λιγο τιποτα δεν αναψε,πατησα και το κουμπι χαμπαρι.

δεν εχω αλλη ορεξη να ασχοληθω παραπανω..αν και καποια μερα πρεπει να βρω μπας και φτιαξω ολα τα διαλυμενα εδω μεσα :p

Edited by Dark_ds

Κατι εκανα λαθος και γω και δεν πατιουνται τα πανω πληκτρα :p

Λειτουργει δηλαδη η πλακετα, αλλα δεν κανει κλικ το πληκτρολογιο. Κατι εχω βαλει στραβα :p Αλλα θα το δω καποια αλλη στιγμη, βαρεθηκα να ασχολουμαι με την μπακατελα.

Ωρα για το αγαπημενο μου αυγουλακι να γινει καινουριο :love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπακατελα.

:shoot::kill:Enema :chair::rocket::whip:

:hunter:

λίγα λόγια για το 6260 Ε :lol:

αμάν με τα αυγουλάκια σας! με κάνετε και ζηλεύω:O

δοκιμασε να βαλεις πρωτα το πληκτρολογιο και μετα να κουμπωσεις την προσοψη.

λογικα δεν θα μπαινει καλα αφου δουλευει η πλακετα

:shoot::kill:Enema :chair::rocket::whip:

:hunter:

λίγα λόγια για το 6260 Ε

αμάν με τα αυγουλάκια σας! με κάνετε και ζηλεύω

Ακριβώς! Λίγα ρε! :p

Αν και έσπασα όταν ήμουν μικρός στην μέση το 6260 του μπαμπά και είδα ότι παρ όλο που <<έπαιζε>> το καπάκι είναι ανθεκτικό και το δικό μου τώρα παίζει λίγο, μήπως μπορεί να διορθωθεί εύκολα; :confused:

Προσδιοριζε ακριβως το 'παιζει'.

Αλλα γενικα οχι, η κατασκευη ειναι καλα μελετημενη οποτε δυσκολα να ειναι θεμα σφυξιματος βιδας. Οποτε αν ειναι το hinge... οχι, σε καμμια περιπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσδιοριζε ακριβως το 'παιζει'.

Αλλα γενικα οχι, η κατασκευη ειναι καλα μελετημενη οποτε δυσκολα να ειναι θεμα σφυξιματος βιδας. Οποτε αν ειναι το hinge... οχι, σε καμμια περιπτωση.

Επειδή το είδα...Πχ το αφήσαμε ανοιχτό με γωνία κάτω από 90 μοίρες και σιγά-σιγά έπεφτε...Ακόμα,καπακωμένο και κρατημένο ανάποδα(από την μεριά της οθόνης),άνοιγε,αλλά όχι όλο...Χιλιοστά μόνο...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

και τι μου ρθε σημερα πρωι πρωι? οχι δεν ειναι πρωταπριλιατικο.. νωρις νωρις συναντηθηκαμε με τον τυπα και με το δωσε :D 8850 :D ...το πρωταπριλιατικο (προς εμενα) ειναι αλλου, μολις εβαλα την Wind μου την εμφανισε ως TELESTET :blink: :blink: ποσο καιρο εχω ν ακουσω αυτο το ονομα.. και ιδου τ αποκαλυπτηρια :happy:

http://img833.imageshack.us/img833/410/img0426s.th.jpg

next target: Nokia N91.. αντε να δουμε που θα βρεθει..

Edited by Architekt

Ενα ειναι το PDS, με λιγο γοογλισμα θα βρεις και αλλα ;)

+ το mobile-parts

------------------------

Architekt: με 'γεια ρε συ! πολυ ωραιο, κουκλι!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

thanx man!

βασικα το Ν91 μπορει να περιμενει! ειδα αυτο εδω και ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...

και αποτι βλεπω το χουν ενα 80αρι στο ebay :shifty:

για 9210i ή για 9300i ψηνομαι... οποιο βρεθει πρωτο :P

Προς Θεού παίδες, αφήστε το τούβλο... Τι σας έλειψε από αυτό;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!