thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ε όχι και Android στο Ν9!:p100000000000000000000000000000000000000000000000000 φορές το MeeGo!:D ewwww ναι... και 'γω αηδίασα στη σκεψη και μονο:lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 εεε... δεν εχει και αδικο. τελειο το 6600 αλλα το SX1 ηταν αλλου. βεβαια το ενα εγινε best seller και το αλλο ενα απο τα καρφια στο φερετρο της Siemens Mobile. blame the side keys & brandname Ρε συ, μ' αυτό το κινητό έχω γερό κόλλημα...:OΌπως έχω δηλώσει άπειρες φορές, θέλω να το ξαναγοράσω...:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) για εμενα η Νοκια εχει ομορφοτερο design που καλυπτει καθε γουστο την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το καλυτερο λειτουργικο (Maemo) ενα επισης αξιοπιστο, δοκιμασμενο και σχεδον τελειοποιημενο λειτουργικο (Symbian) κατα γενικη ομολογια καλη υποστηριξη στις συσκευες της trend-setter και οχι trend-follower παιρνει ρισκα (ακομα και αν αυτα δεν αποδωσουν) τα καλυτερα camphones τα καλυτερα music phones το καλυτερο "pc" phone (N900) στα αρνητικα ειναι τα πολλα μοντελλα και η υψηλη κοστολογηση +10, και σε bold τα σημεια-κλειδια για μενα. Η πιο τρομερη χοντραδα της ειναι οτι πηγε με την Microsoft για να βγαζει wp7 αντι για να παει με την google για να βγαλει κανα android να γουσταρουμε ολοι! Σκεψου το n9 με android! απλα ερωτας! Φρικη... bloated VM based (-> αρα μειωμενη αποδοτικοτητα σε συγκριση με ενα OS που οι εφαρμογες τρεχουν native), χυμα στο κυμα, fragmented OS, ερμαιο της καθε εταιριας (πχ sense, motoblur), με market που ναι μεν εχει πολλες εφαρμογες αλλα σαν συνολο η ποιοτητα ειναι μετρια (και για τα ενναλακτικα markets δεν ακουω και πολυ καλα λογια), με ετσιθελικες φασιστοπολιτικες της google (πχ AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να εχεις λογαριασμο gmail για να λειτουργησει μεχρι και το ημερολογιο, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ :wacko:). Ευχαριστω, το ζω ηδη, δεν προκειται να παρω και 2ο. Το μεγαλο ατου του android ειναι 2-3 ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΑ που εχει (moddable/hackable, καλο notification system/pullbar, ευκολια αναπτυξης εφαρμογων) απο κει και περα ας ειναι καλα η κοινοτητα και οι 1000αδες εφαρμογες του. Για μενα ειναι ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο . - Ρε συ, μ' αυτό το κινητό έχω γερό κόλλημα...:OΌπως έχω δηλώσει άπειρες φορές, θέλω να το ξαναγοράσω...:D Παρ'το αλλα μην περιμενεις να κανεις κατι παραπανω απο κλησεις και μυνηματα μαζι του :lol: :p - Επισης γιατι ολοι λετε για την ποιοτητα της νοκια, νομιζω ξεχνατε τις εποχες early N series με πλαστικα/χρωμια που ξεβαφαν και τζογους/κενα κτλ στα slide ε? :p Edited July 27, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ρε συ, μ' αυτό το κινητό έχω γερό κόλλημα...:OΌπως έχω δηλώσει άπειρες φορές, θέλω να το ξαναγοράσω...:D 6600...:) το βρισκεις πανευκολα πλεον και σε τιμη χωμα τι περιμενεις?!:happy: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 @Enema Κακίες...:lol::p 6600...:) το βρισκεις πανευκολα πλεον και σε τιμη χωμα τι περιμενεις?!:happy: Παλιότερα είχα πει ότι είχα βρει ένα αρκετά καλό 6600 στην Nokia Care Σερρών με 50 ευρώ... Αλλά ακόμη κι αυτά τα 50 δεν υπάρχουν...:(:(:( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) ENEMA , χαιρομαι που συμφωνουμε φιλος! παντως σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης, εχεις δικιο στο θεμα με τα πολλα μετρια υλικα σε πολλα μοντελλα της που ξεβαφαν, ετριζαν κλπ ομως σκεψου ποσα απειρα μοντελα εβγαζε. σιγουρα αρκετα απο αυτα ηταν μετριες δουλειες σε υλικα. υπηρχαν ομως και αλλα... ενδεικτικα μονο να αναφερω ολη την 8χχχ σειρα (αλλα και αρκετες αλλες μεμονομενες συσκευες) οταν θελει δηλαδη σου βγαζει απιστευτα πραγματα. και οχι μονο παλια...πιασε στο χερι σου ενα Ε7 να παθεις πλακα, ενα Ν8 επισης , ενα c6-01 κλπ και μην ξεχναμε πως οταν η Νοκια χρησιμοποιουσε : γυαλι, ανοξείδωτο ατσαλι, αλλουμινιο, τιτανιο, υφασμα, δερμα, χρυσο, ανθρακονημα κλπ κλπ, οι αλλοι κυριολεκτικα δεν υπηρχαν... ο ενας σχεδιαζε το πρωτο ipod, ο αλλος εβγαζε playstation και οι υπολοιποι δεν υφίσταντο. Παλιότερα είχα πει ότι είχα βρει ένα αρκετά καλό 6600 στην Nokia Care Σερρών με 50 ευρώ... Αλλά ακόμη κι αυτά τα 50 δεν υπάρχουν...:(:(:( Eλα Αθηνα και παμε να το βρουμε με ενα 30-40 αρι Edited July 27, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Έλεγα να κατέβω τον χειμώνα σε ένα φιλαράκι, αλλά δεν έκατσε...:mad: Περί ποιότητας... Αυτό που έχω παρατηρήσει απ' την Nokia είναι ότι μπορεί να σου βάλει τα πιο ηλίθια και μάπα πλαστικά, αλλά το Hardware θα δουλεύει ρολόι! Τρανό παράδειγμα το 5310...:cool: Επίσης στο Ν81 που ανέφερα 2 σελίδες πίσω, έχει θεματάκια με την βαφή και τον μηχανισμό του Slide... Στο Ν95, δεν δούλευαν τα πλήκτρα έντασης....:mad: (το διορθώσαμε αλλιώς βέβαια, βάλαμε τον Ισοσταθμιστή στο τέρμα!:lol::p) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) ναι το Ν95 ενω ειναι διαστημοπλοιο εχει ποιοτητα ποδηλατου :p αλλα κραταει σαν σκυλι το δικο μου. σημερα για παραδειγμα το μαγκωσα κατα λαθος (μαζι με το χερι μου) στην ποσρτα του ασανσερ. ευτυχως δεν διπλωσε (το Ν95), αλλα ξεβαψε σε ενα μικρο σημειο... ενω το Ν86 απο την αλλη ειναι μασιφ..ποιοτικοτατο (αλλα ασχημουλι) πρεπει καποια στιγμη να το αποκτήσω ομως edit: ρε παιδια δεν ειναι δυναμον...! 6 ωρες πριν φορτισα το Ν93i και ηδη κλαει για φορτιση (του ρου ρουυυτ) και το εχω και χωρις sim!!! Jesusss Edited July 27, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 ENEMA , χαιρομαι που συμφωνουμε φιλος! παντως σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης, εχεις δικιο στο θεμα με τα πολλα μετρια υλικα σε πολλα μοντελλα της που ξεβαφαν, ετριζαν κλπ ομως σκεψου ποσα απειρα μοντελα εβγαζε. σιγουρα αρκετα απο αυτα ηταν μετριες δουλειες σε υλικα. :) Ναι, η νοκια ειχε ενα σωρο μοντελα στο κεφαλι της, της δικαιολογω καποιες αστοχιες. Θυμαμαι παντως οτι τα αντιστοιχα Ε series δεν επασχαν απο τετοια προβληματα, παρα μονο τα Ν. οταν θελει δηλαδη σου βγαζει απιστευτα πραγματα. και οχι μονο παλια...πιασε στο χερι σου ενα Ε7 να παθεις πλακα, ενα Ν8 επισης , ενα c6-01 κλπ και μην ξεχναμε πως οταν η Νοκια χρησιμοποιουσε : γυαλι, ανοξείδωτο ατσαλι, αλλουμινιο, τιτανιο, υφασμα, δερμα, χρυσο, ανθρακονημα κλπ κλπ, οι αλλοι κυριολεκτικα δεν υπηρχαν... Mην μου ριχνεις αλατι στις πληγες :sick: Θελω ενα Ε7, τελοςςςςς. Μερικα απο τα υλικα που αναφερεις ηταν για πανακριβες exclusive συσκευες, παρολαυτα hats off για χρηση μεταλλων για τα μη-8 series και στα mainstream κινητα (πχ e series, N91 και ισως αλλα που αγνοω). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 :)Mην μου ριχνεις αλατι στις πληγες :sick: Θελω ενα Ε7, τελοςςςςς. Μερικα απο τα υλικα που αναφερεις ηταν για πανακριβες exclusive συσκευες, παρολαυτα hats off για χρηση μεταλλων για τα μη-8 series και στα mainstream κινητα (πχ e series, N91 και ισως αλλα που αγνοω). Ναι το θελω και εγω το Ε7:cry::cry: εκτος απο Ν91, και 8χχχ ας αναφερω τα Ε71, Ε66, Ν86, 6600 slide, 6303i και αλλα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Και το 6300 παρακαλώ!:DΚαλά, πέρα απ' το ότι το να πηγαίνεις απ' το Κ700 (το πρώτο και τελευταίο κινητό μου απ' την τρισκατάρατη SE:mad:) στο 6300 είναι πολιτισμικό σοκ, τέτοια ποιότητα στα 230 ευρώ δεν έβρισκες ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Και το 6300 παρακαλώ!:DΚαλά, πέρα απ' το ότι το να πηγαίνεις απ' το Κ700 (το πρώτο και τελευταίο κινητό μου απ' την τρισκατάρατη SE:mad:) στο 6300 είναι πολιτισμικό σοκ, τέτοια ποιότητα στα 230 ευρώ δεν έβρισκες ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:D δεν ειχες πιασει W900i γι'αυτο τα λες αυτα:lol: made in Japan Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πολυ σωστοι! Και το 6700 νομιζω? Για μενα η SE για απλο κινητο ειναι unbeatable. Ειχε βγαλει και την θειλα το s700. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πολυ σωστοι! Και το 6700 νομιζω? Για μενα η SE για απλο κινητο ειναι unbeatable. Ειχε βγαλει και την θειλα το s700. ασε μαγκα μου το ειχα... απιθανο οντως. αυτο και το w900. τα δυο γιαπωνεζακια της SE (και σε σχημα αλλα και σε χωρα κατασκευης) μονο θεματακι του S700 oτι ξεφλουδιζε σε μερικα σημεια. ο μηχανισμος ομως και η ολη αισθηση (grip) του κινητου., απλα αλλου. και θεικες καμερες και τα δυο (του S700 ηταν και CCD ο αισθητηρας) *αλλα μας βλεπω για μεταφορα στο "νοσταλγια για τα παλια SE" Aν γινεται ας τα μεταφερει καποιος Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν πειραζει, να μαθαινουν οι νεοτεροι οτι υπαρχουν και αλλες εταιριες με αξιολογα κινητα εκτος απο την νοκια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν πειραζει, να μαθαινουν οι νεοτεροι οτι υπαρχουν και αλλες εταιριες με αξιολογα κινητα εκτος απο την νοκια :p Σαφεστατα!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 σε ποιότητα κατασκευής μην ξεχνάτε το ν96 που έτριζε ολόκληρο από την πρώτη στιγμή... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 σε ποιότητα κατασκευής μην ξεχνάτε το ν96 που έτριζε ολόκληρο από την πρώτη στιγμή... ναι, Ν95/Ν95-2/Ν96/Ν97 ειναι τριζωνατα αλλα εργαλεια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά μιας και μιλήσατε για την ποιότητα ορισμένων μοντέλων της NOKIA πρέπει να δείτε το 3650 μου που μετά απο 4 χρόνια χρήσης έχει απλώς γυαλίσει λίγο η πρόσοψη στις δύο πάνω γωνίες ενώ το Ν80 ο μηχανισμός του slide έπαιζε αριστερά-δεξιά από την πρώτη στιγμή,έχει ξαβάψει και στο πάνω και στο κάτω μέρος και σαν αποκορύφωμα μια μέρα απλά ξεκόλλησε το μεταλλικό πλαίσιο που είχε γύρω από την οθόνη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Welcome to modern mobile phone quality build issues :p Εμενα του 7650 μου ειναι βουτηρενιος ο μηχανισμος του slide, σαφεστατος, χωρις τζογους κτλ. Ισως επειδη δεν εχει καποιου ειδους υποβοηθηση οπως το Ν80, να ειναι λιγοτερο ευαισθητος. Αν και πανω κατω ολα τα slide πρεπει να εχουν τζογους. Το w910 μου ειχε λιγους τζογους. Το w595 μολις βγηκε απο το κουτι επαιζε. Γενικα οτι εχει κινουμενα μερη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Welcome to modern mobile phone quality build issues :p Εμενα του 7650 μου ειναι βουτηρενιος ο μηχανισμος του slide, σαφεστατος, χωρις τζογους κτλ. Ισως επειδη δεν εχει καποιου ειδους υποβοηθηση οπως το Ν80, να ειναι λιγοτερο ευαισθητος. Αν και πανω κατω ολα τα slide πρεπει να εχουν τζογους. Το w910 μου ειχε λιγους τζογους. Το w595 μολις βγηκε απο το κουτι επαιζε. Γενικα οτι εχει κινουμενα μερη.... Nice to meet you! Υποβοήθηση στο slide; Δεν Νομίζω Τάκη (από την γνωστή διαφήμιση:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν εχει?? Μπραβο... Ειμαι απο τους παραξενους που γουσταρουν να σπρωχνουν το slide με το δαχτυλο μεχρι να ακουστει το απολαυστικο 'κλακ' της ασφαλισης :p :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς,αλλά ούτε το κλακ της ασφάλισης έχει!Απλώς τερματίζει και δεν πάει άλλο!Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τα έχει ψιλοπαίξει ο μηχανισμός αν και δεν θυμάμαι να το έκανε ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Μολις τελειωσα την ανακατασκευη του 6600 σασι+housing,N80 full housing+flex+οθονη,N95 housing,κεραια gps,βρηκα ακομα ενα Ν80 αλλα θελει οθονη,μαζεψα και αλλα 2 6510 ευτυχως θελουν μονο housing.prodigy ζηλευω το 93 πανεμορφο πολυ muscle look! Edited July 27, 2011 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς,αλλά ούτε το κλακ της ασφάλισης έχει!Απλώς τερματίζει και δεν πάει άλλο!Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τα έχει ψιλοπαίξει ο μηχανισμός αν και δεν θυμάμαι να το έκανε ποτέ... Μα καλα δεν κανει κατι? Τιποτα? Για να καταλαβεις οτι εφτασε στο τερμα? Ουτε καν ηχος πλαστικων που χτυπανε? :worry: Μολις τελειωσα την ανακατασκευη του 6600 σασι+housing,N80 full housing+flex+οθονη,N95 housing,κεραια gps,βρηκα ακομα ενα Ν80 αλλα θελει οθονη,μαζεψα και αλλα 2 6510 ευτυχως θελουν μονο housing.prodigy ζηλευω το 93 πανεμορφο πολυ muscle look! Αρχηγος εισαι, τετοια ακουω και ζηλευω, θελω να τελειωνω και γω με τα δικα μου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts