thePRODIGY Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Eγω δεν πηγα σημερα. Ο εκνευρισμος απο τα χθεσινα συμβαντα στο ντέρμπυ με κρατησε ξυπνιο ως τις 4 το πρωι. Οποτε που κουραγιο για οτιδηποτε... mol, πες μας αν βρηκες κατι αξιολογο! ENEMA: τσεκαρε buy&sell. ενα παιδι πουλαει 7710, 80 ευρω (συζητησιμη) απλα ενημερωτικα στο λεω Edited February 20, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 μπα Βασιλη, δεν εφτασα κεντρο. δε πηγα στο παζαρι. νοτια προαστια βρεθηκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Φιλε Βασιλη δυστηχως δεν παιζει ρευστο, οποτε χτυπα το εσυ να εχεις δευτερο για backup :p Ευχαριστω παντως :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Φιλε Βασιλη δυστηχως δεν παιζει ρευστο, οποτε χτυπα το εσυ να εχεις δευτερο για backup :p Ευχαριστω παντως :) Kαι εγω στην ιδια φαση ελλειψης χρηματος βρισκομαι:O μπα Βασιλη, δεν εφτασα κεντρο. δε πηγα στο παζαρι. νοτια προαστια βρεθηκα :( Που ρε συ Μητσο? Και εγω Νοτια Προαστια ειμαι! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 τελικα το φαινομενο να εχει 3-4 γραμμες μπαταρια και οταν σε περνουν να κλεινει ειναι απο μπαταρια p.e η σφαλμα λογισμικου,γιατι το παρατηρησα σημερα στο 6510. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Tελικα και σε μενα ηταν προβλημα της μπαταριας. Δοκιμασα με μια απο τις 4ς μπαταριες που ειχα και εσβησε σημερα τελικα. #1 - activated 18-02-2011 21:05 10 min testing calls 12 min call (19-02-2011 19:25-19:37) 13 min call (19-02-2011 20:08-20:21) 8 min call (20-02-2011 19:38-19:46) 2 min call (21-02-2011 16:40-16:42) Deactivated on 21-02-2011 16:42 Καντε εσεις τους υπολογισμους για το ποσες ωρες εμεινε ανοιχτο και ποσα λεπτα μιλησα :p Τωρα ξαναγυρισα στο Ν91 αφου σιγουρεψα οτι δεν εχει προβλημα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 τοσο γκαντεμης να μαι πια? :p θα παρω καινουργια μπαταρια να τεσταρω το 5210 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Μπορει, δοκιμαζα με τις δικες μου μπαταριες οπου ψοφησαν μερικες που τις ειχα για καλες πριν απο λιγο καιρο, οποτε πολυ πιθανο και να πεθανε και η δικη σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 αν αποφασισω να βγαλω το 5210 σε λειτουργια θα τσιμπησω μια καινουργια μπαταρια να τσεκαρω. με χαλαει που τα γραμματα στα μνμ δεν ειναι στη σειρα. πχ 2-->Α, Β, Γ, 3-->Δ, Ε, Ζ, κλπ μηπως μπορει να αλλαξει αυτο? φανταζομαι πως οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Mπα δεν αλλαζει, αλλα μου κανει εντυπωση το οτι ειναι ετσι... νομιζα τα συγχρονα νοκια ειχαν με την σειρα τα γραμματα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 και ομως ετσι ειναι. και επειδη αντι να μιλαω, στελνω sms δε με βολευει η σειρα γραμματων του 5210 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Και στο 3310/30 ετσι ειναι τα γραμματα... Συνηθεια ειναι παντως. Εγω που γραφω πολλα sms μια απο το 3330 και μια απο το E51 εχω μαθει πλεον και δεν μπερδευομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ENEMA, εχεις μπει στο site της Νοκια να τσεκαρεις την μπαταρια του Ν91 σου? Ειχαν βγει καποτε ελαττωματικές παρτιδες. Αν ειναι μεσα σε αυτες, θα σου στειλουν απο Φινλανδια καινουργια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ρε παιχτες μήπως να ανοίγατε ένα θεματάκι για Ν91???:lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Oντως... ισως θα επρεπε να τα γραφαμε στο επισημο thread. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ειδικά το ποστ σου πιο πάνω είναι καλό να μπει στο επίσημο να το δούν και αλλοι;) Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 H μπαταρια που γραφω πιο πανω ειναι μια απο τις 4ς BLB-2 που ειχα για να τεσταρω το 6510, αλλα ετυχε η πρωτη να ειναι καλη και δεν συνεχισα. Τις BL-5C τις εχω ελεγξει ολες και δεν μου βγηκε καμια προς αντικατασταση, παρολαυτα η μια μπαταρια που ειχα ΦΟΥΣΚΩΣΕ ενω φορτιζα το ν91(αν θυμαμαι καλα) το καλοκαιρι! παλι καλα που το προλαβα, εκαιγε σαν τρελη ειχε κανει ενα καρουμπαλο στην μεση, νομιζω την εχω ακομα :p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδια ο κοσμος δεν παει καλα... δειτε ποσο πουλαει ο "zer" το Νοκια 6250.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 βιαστείτε φιλοι γιατι αποτι βλεπω ειναι μονο 1 διαθεσιμο:p μαλλον λαθος ειναι αλλιως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 οχι δεν ειναι λαθος!!! εχει μπολικα μαργαριταρια στον καταλογο του...! αλλα το συγκεκριμενο ειναι.... Jesus Christ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Kαλα κρασια.... Μαλλον 70 θα ηθελε να πει και χτυπησε ενα μηδενικο παραπανω. btw κατι μου λεει πως το καλοκαιρι μπορει να χτυπησω κανενα 8910... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 8910 ειναι πανεμορφο. αρκει ομως να πετυχεις κανενα γνησιο και οχι refurb. Εγω θελω να φτιαξω επιτελους το 7650 μου και να το βαλω παλι σε χρηση, Αλλα ειναι πολυ δυστροπο κινητο οσον αφορα την αποσυναρμολογηση του και δεν το εχω ανοιξει ποτε! θελει ειδικη βαση να φανταστεις... Πρεπει να του αλλαξω μικροφωνο (με το ζορι ακουω τι μου λενε), οθονη (εχει πεσει η αποδοση και η φωτεινοτητα της) και αναβαθμιση (δεν εχω το πιο προσφατο λογισμικο) δηλαδη αλλα 50 πανω κατω ευρω.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εφοσον δεν βρισκω κομματια προσοψης στο ebay θα παω για refurb απο ima-shop (webshop οχι ebay) και αγιος ο θεος. Δεν μπορω να το βλεπω το κινητο σαραβαλιασμενο και να μην μπορω να κανω τιποτα. Οσο για το 7650 αποσο εχω δει, δεν χρειαζεται ολοκληρη την βαση, αλλα ενα πραγμα σαν λαβιδα (?) μονο. http://www.gsmsupport.eu/www/images/products/239/7650simpleopener_big.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Πλεον κ γω κατοχος ν91.. ωραιο κινητακι.. θυμαμαι εκανα σαν τρελος οταν ειχε βγει.. περιμενα καλυτερη ποιοτητα απεικονισης παντως.. ειχα στο μυαλο μου την οθονη του ν73.. :) πολυ δυναμη το σκασμενο στην μουσικη με ακουστικα! φανταζομαι με καλα ακουστικα θα σπερνει! Edited March 5, 2011 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Παρα πολυ! Στην μεση ειναι οσο περιπου στο τερμα το w910 μου. Καλοριζικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts