Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νταξ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα τρομαξα :p

Τα καλα νεα εδω ειναι οτι τελικα το 6510 δεν εχει προβλημα! Εχει συμπληρωσει 24 ωρες και 10 λεπτα ανοιχτο, με 35 λεπτα ομιλιας (ολα logged στο pc) και δεν εχει κανει κιχ! Η μπαταρια ειναι ακομα full! Αντε να δουμε ποτε θα σβησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι ειναι genuine 8ri ειναι 100% δεν υπαρχει αμφιβολια,τωρα για την προσοψη δεν περνω και ορκο ισως τη εχει αλλαξει ο πρωην, anyway ζηλεψα τις φωτο θα ανεβασω και τα δικα μου retro αργοτερα!edit τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο χανει απο να το βλεπεις κοντα δε φαινεται αυτο το ωραιο μπρουτζινο χρωμα που εχει Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Και γω ζηλεψα που θα ανεβασεις, και θα ανεβασω και γω :lol::p

Οριστε:

http://img585.imageshack.us/img585/6087/dsc05533h.th.jpg

Απο το 7650 μου λειπουν μονο τα πισω πλαστικα για να γινει καινουριο (τα μπροστα δεν τα εχω περασει), απο κει και περα, 6600,8210 θελουν μονο προσοψεις μπρος-πισω, το 6260 θελει ολικο restore και το n-gage πισω καπακι και μεσαιο πλαισιο! :food:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακαριαια αντιδραση με προλαβες!ωραια συλλογη Enema

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

smartphones που εχω τωρα.

*Απο την φωτο λειπει το Ν95-2 (που θα το δωσω)

**To N900 με το οποιο βγαζω την φωτο (3mp)

***Το SX1 δεν λειτουργει

****Το 7700 ειναι φυσικα dummie

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/20110219_004.jpg

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το n91 σου το 4αρι το εδωσες?

2 n93i???

6600???

ωραια συλλογη εχεις, θελω και γω sx1 και p800:( (και p900, και p910i, και p990 και 7710, και r380 και και και και και)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 4αρι το εχω λυσει. ηθελα τα πληκτρα μουσικης του. και δεν το εχω βιδωσει ακομα.

ειναι Ν93 οχι N93i :)

ειχα και ενα P910i πενατο αλλα το πουλησα τα Χριστουγεννα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ζηλευω τα 7650 σας πολυ ωραια!2 Ν93ι εντυπωσιακο μπραβο πανεμορφες συλλογες και των 2σας! οι δικοι μου nokia παπουδες,και διπλα τα 2αρχαιοτερα που εχω!!

**to rx enema εχει γινει ηχος και φως..

Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Α, δεν τα εβαλα ολα ! μονο τα smartphones.

Αλλα πλεον δεν κανω συλλογη. Αφου ειδες, θα σου δωσω το Ν95 μου μεθαυριο, το P910i το πουλησα...

αφραγκιες....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για μενα το 7650 ηταν ερωτας με την πρωτη ματια... ακομα θυμαμαι την διαφημηση

http://www.youtube.com/watch?v=VsPH3NTLaHY&feature=related

καθως και τον λεφτα του σχολειου που το ειχε, πηγαινα πρωτη γυμνασιου τοτε... μολις ειχα ανακαλυψει τα κινητα, το myphone, ε δεν ηθελε πολυ για εναν αδαη να γλυκοκοιταει την ναυαρχιδα της nokia... φοβερος σχεδιασμος, φοβερο στυλ...

Μεχρι που τελικα, αρκετα χρονια μετα, αγορασα ενα!!!!

Και τωρα αγορασα και προσοψη και πληκτρα ωστε να ειναι πενατο απο μπροστα, και θα αγορασω εν καιρο πλατη, καπακι μπαταριας, καπακι καμερας, module κεραιας (σε ολα τα 7650 που εχω δει ειναι φαγωμενο), και πλακετα πληκτρολογιου, για να γινει καινουριο σε ολους τους τομεις.:cool:

Και μετα θα το χωσω σε ενα σακουλακι και θα το βαλω στην ακρη, και θα το βγαζω καθε χρονο να το βλεπω καινουριο και αγρατζουνιστο και να το χαιρομαι :happy:

ζηλευω τα 7650 σας πολυ ωραια!2 Ν93ι εντυπωσιακο μπραβο πανεμορφες συλλογες και των 2σας! οι δικοι μου nokia παπουδες

Και η δικη σου συλλογη δεν παει πισω! 2χ 6510 και 2χ8850! 6220! Και ενα πρασινο 5210? Παιζει να ειναι το πιο ασυνηθιστο χρωμα σε 5210!

Α, δεν τα εβαλα ολα ! μονο τα smartphones.

Αλλα πλεον δεν κανω συλλογη. Αφου ειδες, θα σου δωσω το Ν95 μου μεθαυριο, το P910i το πουλησα...

αφραγκιες....

Να σε δω μετα σαν τον kid που εδωσε το 6510 και τωρα το ξαναψαχνει :p

Πλακα πλακα, να πουλησεις ενα ακριβο κινητο το καταλαβαινω, αλλα απο αυτα ποσα λεφτα να βγαλεις? Αξιζει?

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

7110 (1999) και 7650 (2002) ηταν τα ΜΟΝΑ δυο κινητα που βαραγα λαλακια στις βιτρινες οταν τα εβλεπα...

Να αναφερω και τα P800/900 , 7710 και Ν95.

Εγω το εχω το 7650 και αναπαυεται στην original βαση του.

Το μονο που θελει ειναι αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο και αλλαγη του ακουστικου. με το ζορι ακουω οταν μου μιλανε.

Δεν υπαρχει το κινητο αυτο.... ειναι για μουσειο. Τα πιο πολλα "firsts" απο καθε αλλο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Νταξ, πρωτο με καμερα, και πρωτο s60 (οχι πρωτο smartphone), ειχε και αλλη πρωτια?:p

Και γω πηγαινα το εβλεπα το dummy στην βιτρινα και ελιωνα!!!! Τεραστια οθονη! Τι να ελεγε και το τ68 διπλα, αυτο ερχεται απο την εποχη που nokia was the shit. Timeless.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 5210 δεν ειναι πρασινο. ηταν το κλασικο μπλε που κυκλοφορουσε, απλα με τον καιρο εχασε το χρωμα του και πλεον ειναι ενα περιεργο μπλεπρασινοσιελοβεραμαν :P

κανω λαθος? (δε πιστευω γιατι και το δικο μου 5210 απο μπλε εγινε τετοιο χρωμα + οτι χαλασε η προσοψη και την πεταξα)

δε θυμαμαι καθολου να σου πω την αληθεια..ειναι και κατι χρονια

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

αυριο θα κατεβω αθηνα για δουλεια. ισως βρεθω κατα κεντρο. για ενα παζαρι που ειπατε στο θυσειο, ισχυει? που γινεται, εκει στο παρκο?

εδιτ: κυκλοφορουσε και στην ελλαδα ομως σε πρασινο χρωμα? θυμαμαι μονο μπλε και πορτοκαλι

Νταξ, πρωτο με καμερα, και πρωτο s60 (οχι πρωτο smartphone), ειχε και αλλη πρωτια?:p

Και γω πηγαινα το εβλεπα το dummy στην βιτρινα και ελιωνα!!!! Τεραστια οθονη! Τι να ελεγε και το τ68 διπλα, αυτο ερχεται απο την εποχη που nokia was the shit. Timeless.

πρωτο S60, πρωτο με καμερα, πρωτο με proximity sensor και Light sensor, και πανω απο ολα ...πρωτο κινητο με ΤΟΣΑ πολλα specs μαζι. (συν τα Bluetooth, java, midi, irda, loudspeaker και αλλα)

edit: mol , το παζαρι στο Θησειο "ισχυει" εδω και αιωνες ;)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Α, αν το θετεις ετσι οκ :)

Πω ρε φιλε proximity sensor και light sensor και μετα σου λεγανε γιατι τα νοκια ηταν τα καλυτερα. Και η οθονη του ηταν πολυ καλη, οχι σαν κατι se t68/t610. Αμα ειχε και καρτα μνημης θα ηταν το υπερτατο!

μολ, θα πας για κατι συγκεκριμενο ή γενικα και αοριστα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικα ηταν και ειναι ονειρο..κριμα που δεν εκατσε μεχρι τωρα να αποκτησω ενα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

@thePRODIGY καθε κυριακη γινεται ε? λεω μη πεσω σε λαθος μερα. ελπιζω να καταφερω να παω...

@Enema για βολτα-δουλεια θα κατεβω

εδιτ: αν ενα συγκενικο προσωπο κρατησει την υποσχεση του, πολυ συντομα θα εχω: 6600 (old school), e65, n80. δε θυμαμαι αλλα :p

Edited by mol

Ναι καθε Κυριακη. Στον πεζοδρομο που ξεκιναει απο το Γκαζι (Πειραιως) και καταληγει στον σταθμο του ηλεκτρικου στο Θησειο.

Δυσκολα να βρεις κατι καλο παντως. Αλλα με λιγη τυχη ολο και κατι μπορει να ανακαλυψεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

@thePRODIGY θενξ ρε μεγαλε ;)

@Enema sorry, λογω αυπνιας παρανοησα :p γενικα θα παω. αν βρω κατι και μ αρεσει το τσιμπαω. θα προτιμησω τα παλια μικρα νοκια, παλια se.

εδιτ: καλημερα παιδες! εφυγα athens. ελπιζω να βρεθω κεντρο να παω για σαφαρι :D

Edited by mol