Itseto Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Κι όμως παιδιά.... Πάλι τα ίδια- ούτε σε safe mode δεν κατάφερε να το σβήσει! Μα είναι δυνατόν?Ελπίζω να υπάρχει κ άλλη λύση.... Κανεις?? Edited April 25, 2010 by Itseto Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Δηλαδή βρε παιδιά μου λέτε ότι δεν υπάρχει λύση? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Δηλαδή βρε παιδιά μου λέτε ότι δεν υπάρχει λύση? Μόνο αν κάνεις δεξί κλικ πάνω από το εικονίδιο σου βγάζει το σφάλμα ?? Δοκίμασε να το διαγράψεις πατώντας Ctrl + Del :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 παιδια εχω τα αυθεντικα σβιστα αλλα δεν εχω το cd γιατι ηταν προεγκατεστημενα (info-quest) καπου ειχα διαβασει οτι μπορω να προμηθευτω αυτο το δισκακι με χαμηλη χρεωση ??? αν κατεβασω απο τα ιντερνετ το cd αυτο θα εχω προβλημα ??? Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Επικοινωνησε με την info-quest. Νομιζω δεν κυκλοφορει αυτο στο internet. Εκει θα βρεις μονο σπασμενες εκδοσεις των windows Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Επικοινωνησε με την info-quest. Νομιζω δεν κυκλοφορει αυτο στο internet. Εκει θα βρεις μονο σπασμενες εκδοσεις των windows και θα υπαρχει προβλημα αν ειναι σπασμενο εγω μονο για repair το θελω το cd .....??? οχι οτι το χρειαζομαι τωρα απλα μπορει να το χρειαστω συντομα .......:wacko::wacko: Edited May 27, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 και θα υπαρχει προβλημα αν ειναι σπασμενο εγω μονο για repair το θελω το cd .....??? οχι οτι το χρειαζομαι τωρα απλα μπορει να το χρειαστω συντομα .......:wacko::wacko: repair μπορεις να φτιαξεις και τωρα μεσα απο τα windows αν θυμαμαι καλα γιατι εχω περασει στα 7 εδω και καμποσο καιρο. Εχεις λαπτοπ? Αν ναι, εχεις recovery partition? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 οχι σταθερος ειναι ο υπολογιστης ..... Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 αν τα αγγλικα σου ειναι καλα δες εδω: http://hubpages.com/hub/How_To_Make_A_Windows_Vista_Recovery_Disc Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 αν τα αγγλικα σου ειναι καλα δες εδω: http://hubpages.com/hub/How_To_Make_A_Windows_Vista_Recovery_Disc 1000 ευχαριστω πανευκολο τελικα ειναι !!!! Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Παιδιά δεν ήθελα να μπώ στον κόπο να διαβάσω άλλες 241 σελίδες αυτού του θέματος και δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κανένας άλλος.. Έκανα format με Vista στο PC μου και όταν κάνω ενεργοποίηση μου λέει ότι το κλειδί χρησιμοποιείται ήδη.Το συγκεκριμένο κλειδί το χρησιμοποίησα μία φορά στο ίδιο μηχάνημα. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το Αυτόματο Τηλεφωνικό Σύστημα Ενεργοποίησης, διάλεξαν χώρα Ελλάδα και σε όποιον από τους 3 αριθμούς πάρω τηλέφωνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εχω τα windows vista home basic. μπορω να βαλω το aero glass με καποιον τροπο? Εχει δοκιμασει κανεις τπτ? Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εχω τα windows vista home basic. μπορω να βαλω το aero glass με καποιον τροπο? Εχει δοκιμασει κανεις τπτ? Ευχαριστω!:) Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=gcUKt1MleQU . :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έχω μία απορία στο Wu και θέλω αν μπορείτε να μου τη λύσετε. Όταν πάω στο Wu και ψάχνω για ενημερώσεις και βρίσκω και πατάω να εγκατασταθούν, μπορεί να περάσει και μία ώρα και να είναι ακόμα στο 0%, αλλά όταν πατήσω το Ακύρωση λήψης τα Windows συνεχίζουν να εμφανίζουν το Wu στη taskbar και ως δια μαγείας η λήψη των ενημερώσεων να είναι στο 30%. :wacko: Πως είναι δυνατόν;;;!! :blink: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έχω μία απορία στο Wu και θέλω αν μπορείτε να μου τη λύσετε. Όταν πάω στο Wu και ψάχνω για ενημερώσεις και βρίσκω και πατάω να εγκατασταθούν, μπορεί να περάσει και μία ώρα και να είναι ακόμα στο 0%, αλλά όταν πατήσω το Ακύρωση λήψης τα Windows συνεχίζουν να εμφανίζουν το Wu στη taskbar και ως δια μαγείας η λήψη των ενημερώσεων να είναι στο 30%. :wacko: Πως είναι δυνατόν;;;!! :blink: Στο Windows όλα είναι δυνατά!:p Μην περιμένεις απάντηση, ακόμα και ο Gates δεν ξέρει!:X:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Εχω μια απορια. Γιατι ξαφνικα τα windows σταματησαν να αναγνωριζουν τη συνδεση του λαπτοπ μου με το κινητο μου μεσω θυρας usb? Μου την αναγνωριζει σαν αγνωστη συσκευη και οτι δεν λειτουργησε κανονικα και δεν γινεται συνδεση. Αλλαξα καλωδιο και θυρα επισης εκανα συνδεση με αλλο κινητο και παλι τπτ. Τι φταει? ΕDΙΤ: οκ το εφτιαξα!:) Edited June 11, 2010 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Τα Vista με τα Me πρέπει να ήταν τα χειρότερα λειτουργικά που έχει βγάλει η M$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Τα Vista με τα Me πρέπει να ήταν τα χειρότερα λειτουργικά που έχει βγάλει η M$. Αυτο πιστευω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Με τα Service Packs και μετα εχουν στρωσει πολυ! Εγω προσωπικα με τα vista και μετα, κολλησε το pc απειροελαχιστες φορες και το 90% απο αυτες επανηλθε χωρις επαννεκινηση. Και οι μπλε οθονες ειναι αγνωστη λεξη πλεον :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Με τα Service Packs και μετα εχουν στρωσει πολυ! Εγω προσωπικα με τα vista και μετα, κολλησε το pc απειροελαχιστες φορες και το 90% απο αυτες επανηλθε χωρις επαννεκινηση. Και οι μπλε οθονες ειναι αγνωστη λεξη πλεον :) Συμφωνώ! Για μένα είναι καλύτερη λύση μετά τα XP γιατί μπορώ να παίζω και παλιά παιχνίδια (που δεν είναι συμβατά με τα 7) αλλά και καινούργια χάρης το DirectX 10 και 11 (με SP2). Δοκίμασα να περάσω στα 7 Pro το Sims 2 με πολλά expansion packs και δεν έπαιζε και αναγκάστικα να γυρίσω σε Vista HP γιατί είχα πληρώσει 50 ευρώ γι'αυτό το παιχνίδι. Και έτσι συνδυάζω το Sims 2 (που δεν παίζει στα 7) με το Just Cause 2 (που παίζει και στα 7)! :D Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ρε παιδια μου κανουν κατι κουλα τα βιστα.... στα καλα καθουμενα, δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα... στην γραμμη εργασιων δεν εμφανιζεται καποιες φορες η επιλογη για εναλλαγη γλωσσας ουτε δουλευει το αλτ+σιφτ... το αποτελεσμα ειναι να κολλαει στα ελληνικα και να διορθωνεται αυτο μονο με επανεκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζεις τα 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζεις τα 7. απο τη στιγμη που τις απαιτησεις μου, τις (υπερ)καλυπτουν τα βιστα δεν εχω λογο να αλλαξω.. αν μπορει καποιος ας μου πει τι μπορω να κανω για το προβλημα αυτο.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Πως μπορω να επαναφερω τον καδο ανακυκλωσησ στην επιφανεια εργασιας?? κατι εκανα και διαγραφηκε!!! τωρα διαγραφω κατι φακελους και δεν ξερω που πανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 στον καδο ανακυκλωσης πανε ακομα :p Πηγαινε δεξι κλικ-ιδιοτητες και καπου εκει εχει να τικαρεις ξετικαρεις τι να φαινεται στην επιφανεια εργασιας. Ψαξε στις καρτελες γιατι δεν το θυμαμαι και ειμαι με win7 τωρα Κατι για εικονιδια επιφανειας εργασιας θα λεει Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts