fantomas_ktm Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Γιατί από Windows 7 Pro σε Vista Home με “Clean Installation” τα Windows κράτησαν τα αρχεία σε φάκελο Windows.old σα να έκανα “Upgrade” ? Επίσης, επειδή τα Vista αργούσαν λίγο στο start up (γύρω στα 15 δεύτερα), μπήκα στο msconfig, απενεργοποίησα όλα τα προγράμματα εκτός από τα προγράμματα των Windows και τώρα ανοίγει σε 5 δεύτερα. Καλά έκανα ? εχει ειπωθει ααααααααααααααααααααπειρες φορες :p:p με clean installation δν γινεται φορματ ουτε χανουμε τα αρχεια μας παρα μονο τα προγραμματα κ τις ρυθμισεις. Γιαυτο δημιουργηθηκε ο φακελος windows.old και εμειναν εκει τα παντα που αφορουσαν το προηγουμενο λειτουργικο. Εφοσον βεβαιωθεις οτι εχει παρει τα παντα που πιθανως χρειαζεσαι κ δεν ειχες παρει backup, μπορεις να τον διαγραψεις αφοβα! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 εχει ειπωθει ααααααααααααααααααααπειρες φορες :p:p με clean installation δν γινεται φορματ ουτε χανουμε τα αρχεια μας παρα μονο τα προγραμματα κ τις ρυθμισεις. Γιαυτο δημιουργηθηκε ο φακελος windows.old και εμειναν εκει τα παντα που αφορουσαν το προηγουμενο λειτουργικο. Εφοσον βεβαιωθεις οτι εχει παρει τα παντα που πιθανως χρειαζεσαι κ δεν ειχες παρει backup, μπορεις να τον διαγραψεις αφοβα! Μου φάνηκε περίεργο το ότι μου κράτησε back up γιατί όταν είχα ξανακάνει την ίδια διαδικασία από Windows XP Pro σε Windows 7 Rc δεν κράτησε τα αρχεία μου. Anyway, θα περάσω τα αρχεία μου στα Vista και όλα τ' άλλα θα τα διαγράψω. Ευχαριστώ fantomas_ktm και mol. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Πώς μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των αρχείων στα Vista? δλδ τα αρχεία .xls για παράδειγμα θάλω να έχουν διαφορετικό εικονίδιο που θα επιλέξω εγώ. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 αυτό δε γίνεται. ουσιαστικά δηλώνουν το πρόγραμμα που τα ανοίγει. ποιος ο λόγος να το αλλάξεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Γιατι εχω βρει πιο ωραία. Δε λέω να αλλάξω το εικονίδιο του προγράμματος, αλλά αρχεία, όπως doc, pdf, xls, pps, ppt, wav, mp3 κλπ Στα xp γινόταν. Πήγαινες Εργαλεία-->Επιλογές Φακέλων-->Τύποι αρχείων-->(Επιλέγεις τύπο αρχείου)-->Για προχωρημένους-->Αλλαγή Εικονιδίου. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 δεν υπάρχει πια αυτή η επιλογή. δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πειράζεις το shell. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αγόρασα τα αγγλικά Windows Vista Home Premium (without SP) και έχω την εξής απορία: Εγκατέστησα το ελληνικό γλωσσικό πακέτο μέσω προγράμματος, θα έχω προβλήματα; Να το απεγκαταστήσω; Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, απλα δεν θα εχεις Ελληνικα Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα Vista. Τις τελευταιες μερες μετα απο την εγκατασταση καποιων ενημερωσεων και του service pack 2 δεν μπορω να κανω εναλλαγη της γλωσσας απο Αγγλικα σε Ελληνικα και αντιστροφα. Δηλαδη με οποια γλωσσα ξεκινησει ο υπολογιστης με αυτη μενει κιολας. Μηπως ξερει κανεις καμια λυση η δεν αποφευγω το format?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ειχα κερδισει καποτε ενα cd με τα vista ultimate και λεει οτι πρεπει να παω σε μια διευθυνση (registerwindowsvistasp1.com) να βαλω ενα pin και να μου δωσει εναν κωδικο,αλλα η διευθυνση δεν μπαινει..ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα... http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistainstall/thread/e317e9ae-3424-483c-969d-9f4c27173a2b Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Eπειδη ακρη δεν εβγαλα,αν παρω στη microsoft θα μπορουν να μου πουν? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Eπειδη ακρη δεν εβγαλα,αν παρω στη microsoft θα μπορουν να μου πουν? Επισης,στη συσκευασια λεει οτι ειναι 32bita..υπαρχει περιπτωση να εχει και τα 64bita? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Είναι retail για oem? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Είναι retail για oem? Εμ...δηλαδη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 τι γράφει πάνω η συσκευασία? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Δεν ξερω...δεν λεει αλλα πρεπει ναναι εγκατασταση απο την αρχη...αλλα δεν εχει καμια σημασια αφου πηρα τηλεφωνο και αυτη η "προσφορα" εχει ληξει εδω και 1 χρονο ...:D:D Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Πώς μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των αρχείων στα Vista? δλδ τα αρχεία .xls για παράδειγμα θάλω να έχουν διαφορετικό εικονίδιο που θα επιλέξω εγώ. Σορρυ που παραθετω το δικο μου ποστ, αλλά τελικά γίνεται με το Tune up Utilities Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ενδιαφερον! ευχαριστουμε που το μοιραστικες! :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) εκανα δεξι κλικ στον Καδο απορριμάτων και πατησα κατα λαθος διαγραφη αντι για αδειασμα και εξαφανίστηκε... Πώς μπορώ να τον εμφανίσω στο desktop πάλι?? edit: Βρεθηκε λυση, sorry που εσπευσα να ρωτησω Edited April 21, 2010 by iRi Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Νομίζω είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω. Πρόσφατα "αγόρασα" ένα παιχνίδι από το ίντερνετ το οποίο εγκατέστησα στον υπολογιστή μου και τελικά δεν κατάφερε να τρέξει, οπότε και το απεγκατέστησα. Πλέον μου έχει μείνει στην επιφάνεια εργασίας ένα σόρτκατ το οποίο δεν μπορώ καν να διαγράψω αλλά ούτε και να του κάνω δεξί κλικ- όταν το κάνω αυτό συμβαίνει το εξής:" στο στοιχείο εξερεύνηση των γουίνντοους σταμάτησε να λειτουργεί" και αμέσως μετά "γίνεται επανεκίνηση της εξευρένησης των....".΄΄Εκανα σκαν στον υπολογιστή μου αλλά ιος δεν βρέθηκε. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να το διαγράψω ή θα το έχω αιώνια εκει? Ευχαριστώ πολύ! Φιλικά Χρήστος Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 εχεις κανει κανα restart στο ενδιαμεσο?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Νομίζω είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω. Πρόσφατα "αγόρασα" ένα παιχνίδι από το ίντερνετ το οποίο εγκατέστησα στον υπολογιστή μου και τελικά δεν κατάφερε να τρέξει, οπότε και το απεγκατέστησα. Πλέον μου έχει μείνει στην επιφάνεια εργασίας ένα σόρτκατ το οποίο δεν μπορώ καν να διαγράψω αλλά ούτε και να του κάνω δεξί κλικ- όταν το κάνω αυτό συμβαίνει το εξής:" στο στοιχείο εξερεύνηση των γουίνντοους σταμάτησε να λειτουργεί" και αμέσως μετά "γίνεται επανεκίνηση της εξευρένησης των....".΄΄Εκανα σκαν στον υπολογιστή μου αλλά ιος δεν βρέθηκε. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να το διαγράψω ή θα το έχω αιώνια εκει? Ευχαριστώ πολύ! Φιλικά Χρήστος Πηγαινε σε "ασφαλη λειτουργια" διεγραψε το απο εκει κανε και ενα καθαρισμο σε φακελους registry και πιστευω θα λυθεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 χμμ...παιδιά?πως παω σε σαφε μοουντ στα βιστα?στα χπ ασχολιόμουν αλλα πλέον το έχω χάσει το ζήτημα.....καθαρισμό στο registry πως θα κάνω?συγγνώμη που σας κουράζω με την άγνοιά μου:( Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 σε safe mode θα μπεις οταν κανεις επανεκιννση και αρχιζεις να πατας το f8 μανιωδως μεχρι να βγει μια οθονη με επιλογες, Καθαρισμο registry κανεις και με ενα free εργαλειο το ccleaner Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts