Johnny_Nik Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Και σταματα τα προγραματα που αρχιζουν αυτοματα απο το msconfig, να βρεις τι φταει Τα κοίταξα όλα. ΔΕΝ είναι πρόγραμμα στην εκκίνηση, είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στην αντιγραφή αρχείων και κύρίως μεγάλων αρχείων. Και επίσης στην εγκατάσταση εφαρμογών ή παιχνιδιών από dvd. Επίσης κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει που τρώγεται η μνήμη. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι που την καταναλώνει:blink: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Τα κοίταξα όλα. ΔΕΝ είναι πρόγραμμα στην εκκίνηση, είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στην αντιγραφή αρχείων και κύρίως μεγάλων αρχείων. Και επίσης στην εγκατάσταση εφαρμογών ή παιχνιδιών από dvd. Επίσης κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει που τρώγεται η μνήμη. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι που την καταναλώνει:blink: Εχεις enabled to DMA στο σκληρο? Για ριξε μια ματια εκει. Και σβησε παλια restore points. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Εχεις enabled to DMA στο σκληρο? Για ριξε μια ματια εκει. Και σβησε παλια restore points. Ναί έχω dma, αλλα δεν σκοπεύω να το απενεργοποιήσω. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με κάποιο Update, και τώρα έχει διορθωθεί (μετά από επικοινωνία μου με M$) που μου απέστειλε ένα Hotfix. Το Hotfix αυτό υπάρχει ήδη στο windows update, αν βέβαια έχουμε original.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Άντεξα 3 μέρες με Μακ :Ρ Και τώρα έβαλα σΒίνστα για αλλαγή τα οποία όμως πάνε πάρα πολύ καλά σε σχέση με πριν αν και έχω βάλει ελάχιστα προγράμματα. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τελείως την ειδοποίηση που βγάζει ότι απενεργοποιήσαμε την τόσο χρήσιμη λειτουργία user account control? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εννοείς στο tray bar? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 παιδιά λίγο βοήθεια. στα Vista να βάλω το service pack 1? Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 γιατι να μην το βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μπερδεύτηκα με ολα αυτα που γράψατε. άρα το βαζω. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εγω το εχω απο τοτε που βγηκε και δεν αντιμετωπιζω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 οκ ευχαριστώ Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 paidia mporei na m steilei kapoios me mail ta registry values pou energopoiioun to aero sta basic dioti ta anamixa me ta values tou premioum stin prospatheia m na ta kanw na doule4oun kai ta ekana thalassa ? h5030@hotmail.com edit: mporoume na exoume transparency sta basic i mono aero ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εννοείς στο tray bar? Ναι στο tray... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 καλέ, μου βγάζει οτι το πρόγραμμα οδήγησησ οθόνης nvlddmkm σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία. γιατί; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 σου αναβοσβησε η οθονη?και μενα εκανε κατι κουλα.... το driver της καρτας γραφικων τον εχεις περασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 σου αναβοσβησε η οθονη?και μενα εκανε κατι κουλα.... το driver της καρτας γραφικων τον εχεις περασει? αυτό είναι υπό συζήτηση. πως θα το δω; πριν πάντως δεν μου το έκανε. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ναι στο tray... στο κέντρο ασφάλειας: αριστερά λέει "αλλαγή τρόπου... κλπ κλπ" βάλε το 3ο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ΠΑΙΔΙΑ βοηθεια γιατι θα ...σκασω εχω Vista Home σε φορητο και εχω το εξης προβλημα οταν θελω να σωσω ενα αρχειο ή εικονα κλπ.κλπ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Ο ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , αλλες φορες το παραθυρο με το φακελο οπου θα σωσω το αρχειο ανοιγει αστραπιαια και αλλες φορες κανει και 10 δευτερολεπτα... που μπορει να οφειλεται αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ΠΑΙΔΙΑ βοηθεια γιατι θα ...σκασω εχω Vista Home σε φορητο και εχω το εξης προβλημα οταν θελω να σωσω ενα αρχειο ή εικονα κλπ.κλπ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Ο ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , αλλες φορες το παραθυρο με το φακελο οπου θα σωσω το αρχειο ανοιγει αστραπιαια και αλλες φορες κανει και 10 δευτερολεπτα... που μπορει να οφειλεται αυτο? Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε συμβαίνει μάλλον το εξής: Τα windows μετά από μερικά λεπτά μη χρήσης απενεργοποιούν τους σκληρούς δίσκους. Έτσι όταν εσύ θέλεις να ανοίξεις κάποιο φάκελο και ο σκληρός είναι απενεργοποιημένος θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιταχύνει ο δίσκος και να αρχίσει να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 αυτό είναι υπό συζήτηση. πως θα το δω; πριν πάντως δεν μου το έκανε. πας "εναρξη-δεξι κλικ στο υπολογιστης-ιδιοτητες" μολις ανοιξεις τις ιδιοτητες θα δεις πανω αριστερα να γραφει "διαχειρηση συσκευων" το ανοιγεις και στη λιστα που θα σου βγαλει,κατω-κατω, γραφει "προσαρμογεις οθονης".αν εχει ενα κιτρινο θαυμαστικο σημαινει οτι δεν εχεις εγκαταστησει τον driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε συμβαίνει μάλλον το εξής: Τα windows μετά από μερικά λεπτά μη χρήσης απενεργοποιούν τους σκληρούς δίσκους. Έτσι όταν εσύ θέλεις να ανοίξεις κάποιο φάκελο και ο σκληρός είναι απενεργοποιημένος θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιταχύνει ο δίσκος και να αρχίσει να δουλεύει. κάτι τέτοιο θα είναι. εκτός και αν έχει βάλει βαριές σουίτες ασφαλείας και άλλα τέτοια. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 να είσαι καλά MOl. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 στο κέντρο ασφάλειας: αριστερά λέει "αλλαγή τρόπου... κλπ κλπ" βάλε το 3ο. Thanks Alex ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 εχω τα vista σε τετραπυρηνο υπολογιστη με raptor δισκο. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες ο δισκος δουλευει μονος του και για αρκετη ωρα (περιπου φτανει και τη μιση ωρα). Μου λενε οτι τα vista κανουν μονα τους ανασυγκροτηση χωρις να σε ρωτησουν αν αληθευει αυτο μου φενεται λαλακια γιατι ετσι ο δισκος χαλαει πιο γρηγορα. Υπαρχει κανεις που να ξερει πως να το σταματησω αυτο? Ειναι πολυ σπαστικο βρε παιδια και επειδη ειανι raptor ακουγεται παρα πολλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 πόση ραμ έχεις? μετά από λίγες μέρες θα φτιάξει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 εχω τα vista σε τετραπυρηνο υπολογιστη με raptor δισκο. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες ο δισκος δουλευει μονος του και για αρκετη ωρα (περιπου φτανει και τη μιση ωρα). Μου λενε οτι τα vista κανουν μονα τους ανασυγκροτηση χωρις να σε ρωτησουν αν αληθευει αυτο μου φενεται λαλακια γιατι ετσι ο δισκος χαλαει πιο γρηγορα. Υπαρχει κανεις που να ξερει πως να το σταματησω αυτο? Ειναι πολυ σπαστικο βρε παιδια και επειδη ειανι raptor ακουγεται παρα πολλη βγαλε το pagefile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts