Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σταματα τα προγραματα που αρχιζουν αυτοματα απο το msconfig, να βρεις τι φταει

Τα κοίταξα όλα. ΔΕΝ είναι πρόγραμμα στην εκκίνηση, είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στην αντιγραφή αρχείων και κύρίως μεγάλων αρχείων. Και επίσης στην εγκατάσταση εφαρμογών ή παιχνιδιών από dvd. Επίσης κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει που τρώγεται η μνήμη. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι που την καταναλώνει:blink:

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα κοίταξα όλα. ΔΕΝ είναι πρόγραμμα στην εκκίνηση, είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στην αντιγραφή αρχείων και κύρίως μεγάλων αρχείων. Και επίσης στην εγκατάσταση εφαρμογών ή παιχνιδιών από dvd. Επίσης κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει που τρώγεται η μνήμη. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι που την καταναλώνει:blink:

Εχεις enabled to DMA στο σκληρο? Για ριξε μια ματια εκει. Και σβησε παλια restore points.

• 2 weeks later...
Εχεις enabled to DMA στο σκληρο? Για ριξε μια ματια εκει. Και σβησε παλια restore points.

Ναί έχω dma, αλλα δεν σκοπεύω να το απενεργοποιήσω. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με κάποιο Update, και τώρα έχει διορθωθεί (μετά από επικοινωνία μου με M$) που μου απέστειλε ένα Hotfix. Το Hotfix αυτό υπάρχει ήδη στο windows update, αν βέβαια έχουμε original....

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Άντεξα 3 μέρες με Μακ :Ρ

Και τώρα έβαλα σΒίνστα για αλλαγή τα οποία όμως πάνε πάρα πολύ καλά σε σχέση με πριν

αν και έχω βάλει ελάχιστα προγράμματα.

Μπορούμε να αφαιρέσουμε τελείως την ειδοποίηση που βγάζει ότι απενεργοποιήσαμε την τόσο χρήσιμη λειτουργία user account control?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

paidia mporei na m steilei kapoios me mail ta registry values pou energopoiioun to aero sta basic dioti ta anamixa me ta values tou premioum stin prospatheia m na ta kanw na doule4oun kai ta ekana thalassa ? h5030@hotmail.com

edit: mporoume na exoume transparency sta basic i mono aero ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

εννοείς στο tray bar?

Ναι στο tray...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

καλέ, μου βγάζει οτι το πρόγραμμα οδήγησησ οθόνης nvlddmkm σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.

γιατί;

σου αναβοσβησε η οθονη?και μενα εκανε κατι κουλα....

το driver της καρτας γραφικων τον εχεις περασει?

σου αναβοσβησε η οθονη?και μενα εκανε κατι κουλα....

το driver της καρτας γραφικων τον εχεις περασει?

αυτό είναι υπό συζήτηση.

πως θα το δω;

πριν πάντως δεν μου το έκανε.

Ναι στο tray...

στο κέντρο ασφάλειας: αριστερά λέει "αλλαγή τρόπου... κλπ κλπ"

βάλε το 3ο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ΠΑΙΔΙΑ βοηθεια γιατι θα ...σκασω

εχω Vista Home σε φορητο και εχω το εξης προβλημα

οταν θελω να σωσω ενα αρχειο ή εικονα κλπ.κλπ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Ο ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , αλλες φορες το παραθυρο με το φακελο οπου θα σωσω το αρχειο ανοιγει αστραπιαια και αλλες φορες κανει και 10 δευτερολεπτα...

που μπορει να οφειλεται αυτο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ΠΑΙΔΙΑ βοηθεια γιατι θα ...σκασω

εχω Vista Home σε φορητο και εχω το εξης προβλημα

οταν θελω να σωσω ενα αρχειο ή εικονα κλπ.κλπ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Ο ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , αλλες φορες το παραθυρο με το φακελο οπου θα σωσω το αρχειο ανοιγει αστραπιαια και αλλες φορες κανει και 10 δευτερολεπτα...

που μπορει να οφειλεται αυτο?

Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε συμβαίνει μάλλον το εξής:

Τα windows μετά από μερικά λεπτά μη χρήσης απενεργοποιούν τους σκληρούς δίσκους. Έτσι όταν εσύ θέλεις να ανοίξεις κάποιο φάκελο και ο σκληρός είναι απενεργοποιημένος θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιταχύνει ο δίσκος και να αρχίσει να δουλεύει.

αυτό είναι υπό συζήτηση.

πως θα το δω;

πριν πάντως δεν μου το έκανε.

πας "εναρξη-δεξι κλικ στο υπολογιστης-ιδιοτητες" μολις ανοιξεις τις ιδιοτητες θα δεις πανω αριστερα να γραφει "διαχειρηση συσκευων" το ανοιγεις και στη λιστα που θα σου βγαλει,κατω-κατω, γραφει "προσαρμογεις οθονης".αν εχει ενα κιτρινο θαυμαστικο σημαινει οτι δεν εχεις εγκαταστησει τον driver.

Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε συμβαίνει μάλλον το εξής:

Τα windows μετά από μερικά λεπτά μη χρήσης απενεργοποιούν τους σκληρούς δίσκους. Έτσι όταν εσύ θέλεις να ανοίξεις κάποιο φάκελο και ο σκληρός είναι απενεργοποιημένος θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιταχύνει ο δίσκος και να αρχίσει να δουλεύει.

κάτι τέτοιο θα είναι. εκτός και αν έχει βάλει βαριές σουίτες ασφαλείας και άλλα τέτοια.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

στο κέντρο ασφάλειας: αριστερά λέει "αλλαγή τρόπου... κλπ κλπ"

βάλε το 3ο.

Thanks Alex ;)

εχω τα vista σε τετραπυρηνο υπολογιστη με raptor δισκο.

Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες ο δισκος δουλευει μονος του και για αρκετη ωρα (περιπου φτανει και τη μιση ωρα).

Μου λενε οτι τα vista κανουν μονα τους ανασυγκροτηση χωρις να σε ρωτησουν αν αληθευει αυτο μου φενεται λαλακια γιατι ετσι ο δισκος χαλαει πιο γρηγορα.

Υπαρχει κανεις που να ξερει πως να το σταματησω αυτο? Ειναι πολυ σπαστικο βρε παιδια και επειδη ειανι raptor ακουγεται παρα πολλη

εχω τα vista σε τετραπυρηνο υπολογιστη με raptor δισκο.

Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες ο δισκος δουλευει μονος του και για αρκετη ωρα (περιπου φτανει και τη μιση ωρα).

Μου λενε οτι τα vista κανουν μονα τους ανασυγκροτηση χωρις να σε ρωτησουν αν αληθευει αυτο μου φενεται λαλακια γιατι ετσι ο δισκος χαλαει πιο γρηγορα.

Υπαρχει κανεις που να ξερει πως να το σταματησω αυτο? Ειναι πολυ σπαστικο βρε παιδια και επειδη ειανι raptor ακουγεται παρα πολλη

βγαλε το pagefile