Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουσιαστικα απο αυτα που ειπες τα ultimate σου δινουν δυνατοτητα backup, remote desktop και encryption αρχειων. Σιγα τα οφελη που να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης. Παρε οπως σου ειπε ο Alex τα home pro και αν ποτε χρειαστεις κατι απο τα παραπανω μπορεις καλυστα να βρεις αντιστοιχα προγραμματα.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το complete backup είναι μέτριο και αρκετά αργό.

βάλε το acronis true image 11 και θα είσαι μια χαρά. (κοστίζει λιγότερο από τη διαφορά ;))

όσο για το remote desktop υπάρχουν δεκάδες προγράμματα που το κάνουν μια χαρά και καλύτερα από την msft.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

καλησπέρα

έχω το εξής πρόβλημα έκανα φορμάτ στα vista και στην καινούργια εγκατάσταση που έγινε δεν μπορεί να συνδεθεί με την ethernet που ήταν από πρίν,δοκίμασα και τον άλλον δίσκο που έχω με τα XP και είναι μια χαρά άλλαξα και τον roοter μήπως και συνδεθεί με άλλον τίποτα.Τα μηνύματα είναι τα γνωστά που βγάζουν τα sVISTA θέλει drivers αλλά γιατί αφού πάντα έκανε την σύνδεση αμέσως και άλλη φορά που του είχα κάνει φορμάτ.Εν πάσι περιπτώση που μπορώ να βρώ τους drivers και ποιούς :)

Ρε παιδια εβαλα τα windows vista και δεν μπορω να ανοιξω κανενα βιντεο!

Παταω να δω κατι και μου δειχνει συνεχεια το κυκλακι στο κεντρο να γυριζει και το βιντεο δεν ανοιγει!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

το motherboard είναι τoυ 2004 ένα asus p75 αν δεν κάνω λάθος έχω βέβαια το cd θα το δοκιμάσω αύριο ευχαριστώ:rolleyes:

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

παρακαλω πολυ, θα θελα την βοηθεια σας.

εχω παρει ενα δισκο(western digital-my book essential edition mod,WD5000H1U-00),ο οποιος δε λεει να εγκατασταθει με τιποτα στα vista μου.

το εντοπιζει αλλα δεν ολοκληρονεται η εγκατασταση:mad:

σε χρ τον βλεπει κατευθειαν:confused:

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει,τι πρεπει να κανω΄?

ευχαριστω προκαταβολικα:)

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

παρακαλω πολυ, θα θελα την βοηθεια σας.

εχω παρει ενα δισκο(western digital-my book essential edition mod,WD5000H1U-00),ο οποιος δε λεει να εγκατασταθει με τιποτα στα vista μου.

το εντοπιζει αλλα δεν ολοκληρονεται η εγκατασταση:mad:

σε χρ τον βλεπει κατευθειαν:confused:

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει,τι πρεπει να κανω΄?

ευχαριστω προκαταβολικα:)

τα vista είναι upgrade ή clean installation?

Alex = the best!

Όταν λες δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση τι εννοείς; Ο δίσκος φαίνεται στο disk management τουλάχιστον;

τα vista ειναι εγκατεστημενα οπωs αγορασα το λαπτοπ.δεν εκανα τιποτα.

οταν μπαινω στη διαχειρηση υλικου τον βλεπει αλλα μου βγαζει ενα τριγωνακι με θαυμαστικο.το κλικαρω και μου λεει οτι λειπουν καποιοι οδηγοι για να εγκατασταθει. :(

To CD δεν θα έχει οδηγούς για vista επειδή δεν υπήρχαν τότε vista. Αλλά αυτοί που έχει θα δουλέψουν μια χαρά με τα vista. Οι οδηγοί για ethernet δεν άλλαξαν.

το cd δεν θα έχεις οδηγούς για vista.

http://www.asus.com

η συσκευασια του δισκου δεν ειχε κανενα cd με οδηγουs!

απ'εξω γραφει οτι ειναι συμβατο με vista,και οτι εγκαθισταται αυτοματα!

αλλα τιποτα.θα προσπαθησω να κατεβασω το software απο το support.wdc.com,πιστευω να βρω μια ακρη και να το δει.

ειλικρινα μου εχουν σπασει τα νευρα αυτα τα vista-σβήστα:mad:

εγώ άκρη ακόμη δεν έβγαλα για να συνδεθώ με ethernet βρήκα το cd τελικά η motherboard είναι albatron intel 875P αλλά από αυτά που έχει δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση διότι μόλις τους βάλεις σου λέει δεν είναι γ᾽αυτό μάλλον εννοεί sVISTA κοίταξα στην Αlbatron έχει αυτούς που έχω και εγώ

στο network connections δες στις ιδιότητες της κάρτας την έκδοση του οδηγού και ψάξε στο σάιτ του κατασκευαστή για συμβατούς οδηγούς με vista.

Alex = the best!

η πλάκα είναι ότι στο network connections δεν εμφανίζει τίποτα αλλά βάσει του κουτιού είναι αυτή που αναφέρω ποιό πάνω any way αυτό που έχει στο cd και δεν εγκαθιστάτε είναι 3com920lan driver εκεί θα πάω ευχαριστώ alex :)

εδώ είναι και τα χαρακτηριστικά

http://www.albatron.com.tw/English/Product/MB/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=98

επιτέλους λύθηκε

να σε καλά alex και οι υπόλοιποι για τις συμβουλές σας.

Η λύση device manager>networks adapters τα είχε μην δουλεύουν με το τρίγωνο και το ερωτηματικό είδα ότι έλειπαν drivers πήγα χειροκίνητα στο cd και ανοίγωντας τα αρχεία υπήρχαν παρακαλώ και άλλοι drivers ως για linux και beta εγκατέστησα για 920 και τέλος.

Απλά ήθελε χειροκίνητα διότι με το setup από το cd δεν γίνονταν εγκατάσταση.

Πρώτη φορά έγινε αυτό την τελευταία φορά που χρειάστηκε να το κάνω δεν είχα χρειαστεί καθόλου όλοι αυτή την διαδικασία το έβρησκε αμέσως.

Η λύση device manager>networks adapters τα είχε μην δουλεύουν με το τρίγωνο και το ερωτηματικό είδα ότι έλειπαν drivers πήγα χειροκίνητα στο cd και ανοίγωντας τα αρχεία υπήρχαν παρακαλώ και άλλοι drivers ως για linux και beta εγκατέστησα για 920 και τέλος.

Απλά ήθελε χειροκίνητα διότι με το setup από το cd δεν γίνονταν εγκατάσταση.

Πρώτη φορά έγινε αυτό την τελευταία φορά που χρειάστηκε να το κάνω δεν είχα χρειαστεί καθόλου όλοι αυτή την διαδικασία το έβρησκε αμέσως.

Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι θα βρεις στο cd τους drivers. Και συνήθως δεν τους βρίσκουν τα vista αυτόματα τους συγκεκριμένους. Θα πρέπει να ορίσεις εσύ που ακριβώς θα ψάξει να τους βρει. Αλλά θεώρησα ότι θα το έκανες έτσι κι αλλιώς αυτό και δεν το ανάλυσα παραπάνω.

Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα ξανά θα ήθελα μια βοήθεια, Αγόρασα τα Windows Vista Premium DSP πόσες φορές μπορούν να ενεργοποιηθούν στον ίδιο υπολογιστή? Αν προσθέσω καινούργιο υλικό πχ : κάρτα γραφικών πρέπει να τα κάνω ενεργοποίηση ξανά?