soulmate Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Εχω μια wide TFT Fujitsu Siemens 22 ιντσών η οποία δουλεύει κανονικά σε ανάλυση 1050 χ 1680 @ 60Hz Μετά από format που έκανα, το πρόβλημα μου είναι ότι τα Vista, δεν μου εμφανίζουν αυτή την ανάλυση για να την επιλέξω που είναι και η native της οθόνης, παρά μόνο 1440 χ 900 και μετά κατευθείαν 1600 χ 1200...Η ενδιάμεση που είναι και αυτή που με ενδιαφέρει δεν εμφανίζεται πουθενά. Στο site της Siemens δεν έχει το παραμικρό, αφού λέει ότι το μονιτορ ειναι plug and play άρα δε χρειάζεται κατι... Πώς μπορώ να γυρίσω την οθόνη σε αυτή την ανάλυση; Help.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Δοκιμασε αυτο: http://img505.imageshack.us/img505/2425/phoenixanalyshwv8.jpg το παραπανω ειναι το δικο μου, εσενα ισως διαφερει λιγο. συγουρεψου οτι εχεις διαλεξει την σωστη οθονη, εμενα εχει 3 οπως βλεπεις. Αλλαζεις σε οσο θες και μετα reboot. Αν κατι δεν παει καλα, το αλλαζεις απο safe mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας/ new/ shortcut/ θα γραψεις "shutdown"/ next/ finish. Αυτό ηταν! ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω σπίτι απόψε και θα σου πώ! :happy: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Εχω μια wide TFT Fujitsu Siemens 22 ιντσών η οποία δουλεύει κανονικά σε ανάλυση 1050 χ 1680 @ 60Hz Μετά από format που έκανα, το πρόβλημα μου είναι ότι τα Vista, δεν μου εμφανίζουν αυτή την ανάλυση για να την επιλέξω που είναι και η native της οθόνης, παρά μόνο 1440 χ 900 και μετά κατευθείαν 1600 χ 1200...Η ενδιάμεση που είναι και αυτή που με ενδιαφέρει δεν εμφανίζεται πουθενά. Στο site της Siemens δεν έχει το παραμικρό, αφού λέει ότι το μονιτορ ειναι plug and play άρα δε χρειάζεται κατι... Πώς μπορώ να γυρίσω την οθόνη σε αυτή την ανάλυση; Help.. το ίδιο είχα πάθει και με την HD samsung TV. μετά το format δεν έβλεπε την wide ανάλυση. όταν έβαλα τους τελευταίους οδηγούς της intel και μετά από reboots την είδε... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Παιδια εχω το εξης σοβαροτατο προβλημα. Ανοιγοντας σημερα το computer μου βγαζει limited connectivity και δε μπορω καν να κανω setup to router. Δοκιμασα και 2ο router αλλα το προβλημα παραμενει. Το λαμπακι διπλα στο LAN στο computer αναβοσβηνει κανονικα, και το router δειχνει ότι υπαρχει συνδεση, αλλα το limited connectivity παραμενει. Καμμια ιδεα ρε παιδια γιατι πρεπει να κανω setup to router. Εχω Vista Ultimate ΓΝΗΣΙΑ. P.S. Εχθες δουλευε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τελευταια, σταματησε (απο ο,τι καταλαβαινω) να μπαινει σε κατασταση αναμονης ή αδρανειας, το laptop μου. Ακομα και αν ειναι πληρως φορτισμενο, και το βαλω σε οποιαδηποτε απο τις δυο καταστασεις (ειτε επιλεγοντας το manually απο τo start ειτε κλεινοντας το καπακι) , αν το ανοιξω μετα απο μια μερα, ειναι σε κρισιμο σημειο μπαταριας και εχει κλεισει απο μονο του. Εχω σε ενα partition Vista home premium, και στο αλλο ubuntu. Εχω ελεγξει τις επιλογες παροχης ενεργειας. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω νακανω για να το διορθωσω; :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τελευταια, σταματησε (απο ο,τι καταλαβαινω) να μπαινει σε κατασταση αναμονης ή αδρανειας, το laptop μου. Ακομα και αν ειναι πληρως φορτισμενο, και το βαλω σε οποιαδηποτε απο τις δυο καταστασεις (ειτε επιλεγοντας το manually απο τo start ειτε κλεινοντας το καπακι) , αν το ανοιξω μετα απο μια μερα, ειναι σε κρισιμο σημειο μπαταριας και εχει κλεισει απο μονο του. Εχω σε ενα partition Vista home premium, και στο αλλο ubuntu. Εχω ελεγξει τις επιλογες παροχης ενεργειας. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω νακανω για να το διορθωσω; :O Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο clear disk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 ακριβώς. πήγαινε στο cmd.exe -> run as admin -> γράψε "powercfg /hibernate on" και πάτα enter. Κάνε restart και το hibernate θα ξαναεμφανιστεί ως επιλογή :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Έχω ένα φάκελο που βάζω ότι mp3 και ταινίες κατεβάζω από το net. Αυτό που θέλω είναι να τα ταξινομεί ανα Date Modified. Πατάω στη μπάρα δεξί κλικ>more>τσεκάρω το Date Modified και η επιλογή αυτή προστίθεται στη μπάρα. Την επόμενη φορά όμως που ανοίγω τον φάκελο, η επιλογή "Date Modified" έχει εξαφανιστεί και πρέπει να ξανακάνω την όλη διαδικασία από την αρχή. Πώς μπορώ να το κάνω να παραμένει εκεί; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Παιδια εχω το εξης σοβαροτατο προβλημα. Ανοιγοντας σημερα το computer μου βγαζει limited connectivity και δε μπορω καν να κανω setup to router. Δοκιμασα και 2ο router αλλα το προβλημα παραμενει. Το λαμπακι διπλα στο LAN στο computer αναβοσβηνει κανονικα, και το router δειχνει ότι υπαρχει συνδεση, αλλα το limited connectivity παραμενει. Καμμια ιδεα ρε παιδια γιατι πρεπει να κανω setup to router. Εχω Vista Ultimate ΓΝΗΣΙΑ. P.S. Εχθες δουλευε μια χαρα Το πρωτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το ρουτερ σε αλλη θυρα του η/υκαι να δεις τι παιζει. Αλλα αυτο που ειναι πιο πιθανον να λειτουργησει ειναι, ειναι να κανεις system restore σε ημερομηνια που δουλευε κανονικα . Με αυτον τον τροπο εχω επαναφερει πολλες φορες απο προβλημα ιδιο με το δικο σου. Αλλα προσεξε με το system restore τι αλλο θα αλλαξει , πχ κανενας driver , βεβαια αυτο φαινεται στα restore points Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 από τις ιδιότητες του φακέλου κάμε τον να είναι για documents. έτσι θα έχει την επιλογή αυτή που δεν είναι προεπιλογή στους φακέλους music/videos Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Thanks, ελπίζω να δουλέψει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Και θα σου πρότεινα να βάλεις το "Date Created" αντί για το "Date Modified", καθώς κάθε φορά που ενδεχομένως αλλάξεις κάτι (π.χ. MP3 ID tag) θα ενημερώνεται και η ημερομηνία και δεν θα είναι αυτή του (αρχικού) κατεβάσματος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο clear disk; ακριβώς. πήγαινε στο cmd.exe -> run as admin -> γράψε "powercfg /hibernate on" και πάτα enter. Κάνε restart και το hibernate θα ξαναεμφανιστεί ως επιλογή :) Οχι δεν εκανα clear disc. Ακομα, ως επιλογες μου εμφανιζονται κανονικα η αναστολη λειτουργιας και η αδρανοποιηση. Απλα, μαλλον δεν εφαρμοζονται. :O Παντως, αν γραψω στο command line "powercfg availablesleepstates " μου βγαζει οτι ειναι διαθεσιμη η Αναμονη (S3) Αδρανοποιηση υβριδικη αναστολη, αλλα οχι η αναμονη (S1) και η αναμονη (S2). ;;; :blink: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eris Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 kseri kaneis ti akrivos kanei to "trustinstaller" to exo sinandisi sto task manager ton windows vista (Ultimate) to opoio stin ekkinisi xrisimopoii peripou to 50% to cpu malista meta apo ayto benei ke to svchost sti douleia ke ti PC thelei na meinei monos logo ypervolikis doulias tou cpu...:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 δες στο windows update αν έχεις βάλει όλες τις ενημερώσεις. άστω αρκετή ώρα. λογικά κάτι θα κάνει και θα το τελειώσει. στην τελική κάμε ένα restore σε κάποιο point πριν εμφανιστεί το πρόβλημα. (ίσως είναι θέμα από κάποιο app που έβαλες) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eris Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 δες στο windows update αν έχεις βάλει όλες τις ενημερώσεις. άστω αρκετή ώρα. λογικά κάτι θα κάνει και θα το τελειώσει. στην τελική κάμε ένα restore σε κάποιο point πριν εμφανιστεί το πρόβλημα. (ίσως είναι θέμα από κάποιο app που έβαλες) Ta update ine ola enimeromena, ke ego ayto skeytika oti tha fteei kapoio programa pou evala gt stin arxi den kolage itan toso kala pou nomiza pos itan pio elafri ke apo ta xp alla mallon kapoio programma tha ftei ke symvenei ayto, to thema ine na ksero pio programma mou kanei tin zimia. pandos meta apo kapoia ora stamataei. eyxaristo gia tin apantisi kai ean ine eukolo kseris ti einai kai ti kanei to "trustinstaller" kai to "vsmon"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 googlαρέ τα και θα πάρεις αναλυτικές απαντήσεις. κάνε ένα system restore και δεν αν φτιάχνει. (προοδευτικά σε όλο και πιο παλιό checkpoint) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Τις τελευταίες μέρες μου έχει συμβεί το εξής παράδοξο... Ανοίγω το laptop και μου λέει resuming windows (ενώ θυμάμαι πολύ καλά ότι το έχω κλείσει με shutdown!) και μετά από λίγο αντί να ανοίξουν τα windows κλείνει το laptop!! Μετά το ανοίγω πάλι και μπαίνει κανονικά στα windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 θα σου πω τι συμβαίνει: 1. κάνεις shutdown (κακό αυτό) 2. όταν κάνει shutdown κλείνεις το lid και έτσι μπαίνει σε standby. 3. μετά από 1080 λεπτά (τόσο πρέπει να είναι) μπαίνει σε hibernate mode. 4. όταν το ανοίγεις απλά κάνει resuming... το shutdown :p λύση? να είσαι πιο υπομονετικός με το lid. ή να βγάλει την επιλογή να κάμει standby όταν κλείνεις το καπάκι. είναι άχρηστο. απλά βάλε να κλείνει η οθόνη ;) καλύτερη λύση? ΜΗΝ κάνεις ποτέ shutdown. στα vista είναι άχρηστο. εγώ κάμω μόνο όταν μου το ζητήσει το windows update. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Χα ενδιαφέρον αυτό...! Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχω απενεργοποιήσει το standby όταν κλείνω το lid όταν το έχω στο ρεύμα γιατί όταν είμαι σπίτι το συνδέω στην μεγάλη οθόνη. Αλλά όταν κλείνω το λαπτοπ πριν κλείσει το βγάζω από το ρεύμα και κλείνω το lid και φεύγω!! Το κάνω shutdown όποτε κάνω install προγράμματα, δεν ξέρω αν έχει διαφορά πάντως το κάνω για ψυχολογικούς λόγους από τα xp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 βασικά μειώνεις την διάρκεια ζωής του hardware σου. μιας και το boot/shutdown πουσάρουν πολύ το κάθε μηχάνημα. δεν τα βγάζω από το μυαλό. είναι διδαχή από το web. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Agorasa ena toshiba laptop montelo A200-1AE.Exei windows vista mesa..Anoigw programmata-xwris na einai fortomenos,parallila akouw mousiki-kai ksafnika kollaei..xreiazetai restart.oute to pontiki de kounaei.kai me windows media player kai me winamp..Apo pleuras antivirus exw to AVG kai energopoihmeno to windows defender.Sunexeia xrisimopoiw Adaware kai registcleaner gia na prolavw trojans ktl.De mporw na katalavw ti ftaiei..Toso provlimatika einai ta vista?i kanw egw kati lathos? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 επιτέλους: Microsoft releases DreamScene for Vista Ultimate users Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 καλημερα ασχετο αγορασα 1 sony vaio με vista και δεν εχει bluetooth?ξερουμε ενα usb bluetooth adaptor που να ειναι συμβατος με τα vista?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts