Jump to content

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ CONNX

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσοι ειναι σε πακετο Κοννεξ τους πιανει η οχι?

Αν έχει λήξει η εξάμηνη δέσμευση , μπορείς να μπεις στο πακέτο με την νέα προσφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβουτσικες μου φαινονται ειδικα η 768 τσπιμπιμενη τιμη εχει!!!!:X

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Έχει βρεί κανείς στο site του ΟΤΕ για το conn-x να αναφέρεται κάπου η 6μηνη δέσμευση,γιατί εγώ βρίσκω μόνο τις τιμές ανά μήνα.Μάλιστα αναφέρονται κι ώς αορίστου χρόνου που σημαίνει χωρίς χρονική δέσμευση,ενώ προφανώς μέχρι τον 6ο μήνα έχεις ορισμένου (6μηνη) χρόνου σύμβαση . (http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h)

Έχει βρεί κανείς στο site του ΟΤΕ για το conn-x να αναφέρεται κάπου η 6μηνη δέσμευση,γιατί εγώ βρίσκω μόνο τις τιμές ανά μήνα.Μάλιστα αναφέρονται κι ώς αορίστου χρόνου που σημαίνει χωρίς χρονική δέσμευση,ενώ προφανώς μέχρι τον 6ο μήνα έχεις ορισμένου (6μηνη) χρόνου σύμβαση . (http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h)

σαν εργαζομενος στο 134 του ΟΤΕ :D μπορω υπευθυνα να σου λυσω ολες τις αποριες που ισως εχεις...

το υπερ-θετικο του ΟΤΕ εναντι ολωςν των αλλων εταιριων ειναι η 6μηνη δεσμευση. επιπλεον αλλο ενα θετικο ειναι οτι δεν εχει ψιλα γραμματα... :X αναγκαστικα μαθαινω για τον ανταγωνισμο και ξερω πολυ καλα τι γινεται με ολα τα θεματα. θα χαρω να λυσω τις οποιες αποριες ολων ειτε τηλεφωνικα ειτε με mail ειτε μεσα στο forum ακομα και με PM. :p

:!: για ADSL συνδεσεις CONN-x καλεστε 210-3721221 (17:45-20:30 (Μιχάλης))

Miklo84 για μένα δεν είναι καθόλου εμφανής η 6μηνη δέσμευση (ούτε σε ψιλά γράμματα) κι αυτό δείχνει μια ενοχή από μέρους του ΟΤΕ.Σχεδόν σε εξαπατά,αφού σε αφήνει να το παραγγείλεις online χωρίς πουθένα να φαίνεται η 6μηνη δέσμευση.Μόνο όταν επικοινωνήσει μαζί σου το 134,ίσως σου το αναφέρουν.

Πραγματικά όμως θα ήθελα την γνώμη σου,σε τι ακριβώς πλεονεκτεί ο ΟΤΕ. Όσο φιλότιμα κι αν προσπαθούν οι εργαζόμενοι στο 134,νομίζω πως τελικά τους συνδρομητές ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα.Και από όσο καταλαβαίνω αυτή δεν ειναι θέμα κάποιας εταιρείας,αλλά γραμμής (Κι όλες οι γραμμές είναι του ΟΤΕ προς το παρόν).Προσωπικά θα πήγαινα αμέσως σε μια εταιρεία που θα έπιανε τις ταχύτητες που πληρώνω,κι ας έχει ανύπαρκτο customer care. Ωστόσο η δική μου εταιρεία μου λέει ουσιαστικά πως την σαμποτάρει ο ΟΤΕ (και την πιστεύω). Με τί κίνητρο να πάω στον ΟΤΕ για dsl τώρα; Θα ήθελα την άποψή σου.

Miklo84 για μένα δεν είναι καθόλου εμφανής η 6μηνη δέσμευση (ούτε σε ψιλά γράμματα) κι αυτό δείχνει μια ενοχή από μέρους του ΟΤΕ.Σχεδόν σε εξαπατά,αφού σε αφήνει να το παραγγείλεις online χωρίς πουθένα να φαίνεται η 6μηνη δέσμευση.Μόνο όταν επικοινωνήσει μαζί σου το 134,ίσως σου το αναφέρουν.

Ρε συ, τι είναι αυτά που λες; Μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι;

Αν στην αρχική σελίδα του Conn-x κάνεις κλικ στην ενότητα "Για το σπίτι" και ύστερα στο "Φτιάξε το δικό σου Conn-x" τότε πολυ σωστά σε παραπέμπτει στη διαδικασία "παραμετροποίησης" του πακέτου που θέλεις να αγοράσεις και το οποίο αφορά ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Αν όμως κάνεις κλικ στο "Προσφορές", τότε είναι παραπάνω από ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σου παρέχει χαμηλότερη τιμή αλλά με 6μηνη δέσμευση...

Πραγματικά όμως θα ήθελα την γνώμη σου,σε τι ακριβώς πλεονεκτεί ο ΟΤΕ. Όσο φιλότιμα κι αν προσπαθούν οι εργαζόμενοι στο 134,νομίζω πως τελικά τους συνδρομητές ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα.Και από όσο καταλαβαίνω αυτή δεν ειναι θέμα κάποιας εταιρείας,αλλά γραμμής (Κι όλες οι γραμμές είναι του ΟΤΕ προς το παρόν).Προσωπικά θα πήγαινα αμέσως σε μια εταιρεία που θα έπιανε τις ταχύτητες που πληρώνω,κι ας έχει ανύπαρκτο customer care. Ωστόσο η δική μου εταιρεία μου λέει ουσιαστικά πως την σαμποτάρει ο ΟΤΕ (και την πιστεύω). Με τί κίνητρο να πάω στον ΟΤΕ για dsl τώρα; Θα ήθελα την άποψή σου.

Πάνω σε όλα αυτά που αναφέρεις, έχω να πω δύο πράγματα μόνο. Το θέμα της ταχύτητας είναι το ίδιο σε όποιον πάροχο και να είσαι. Όλοι σέρνονται, είτε βγαίνουν μέσω ΟΤΕ, είτε όχι.

Όσο για την εξυπηρέτηση (customer support), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αντίθετα με ότι λες. Το να μπορείς να βρεις κάποιον όταν τον θέλεις είναι βασικό ακόμα κι ας μην έχεις 100% την υπηρεσία που θέλεις. Είδα και τη Vivodi που την έψαχνα για να αγοράσω 8άρα γραμμή για την εταιρεία που εργάζομαι (που μόνο και μόνο ως όνομα θα έπρεπε να κάνουν "τεμενάδες") και αφού επί μια εβδομάδα έπαιρνα τηλέφωνα που δεν απαντούσαν, μόλις το έκαναν και τους ανέφερα τι ήθελα, τότε 3 εβδομάδες μετά δεν με είχαν πάρει καν τηλέφωνο για να συμφωνήσουμε ή όχι.

Είχαν όμως το θράσος να με πάρουν, το πιστεύω, συμπτωματικά στο σπίτι και να προσπαθούν να μου πουλήσουν υπηρεσίες. Κι όταν τους ανέφερα ότι "αν έχω πρόβλημα πότε θα σας βρίσκω;", με παρέπεμπαν στις διάφορες άλλες υπηρεσίες που δε σηκώνουν τηλέφωνα, ενώ αυτοί (το συγκεκριμένο τμήμα που με κάλεσε) απαντούν στο πρώτο χτύπημα.

Καλύτερα λοιπόν να ΜΗΝ έχω 100% αυτό που πληρώνω, αλλά όταν τους καλώ για να τους βρίσω να το σηκώνουν και να με ακούνε, παρά να τους ψάχνω 1 μήνα και να με γράφουν...

Υ.Γ.: Και για την Tellas, γράφτηκαν τόσα θετικά σχόλια και τώρα αν διαβάσεις στα forums τι γράφονται, θα πεις "μα καλά αυτοί δε την εκθείαζαν πριν μερικές εβδομάδες;;;"

Υ.Γ.1: Ας κάνουμε όλοι λίγη υπομονή κι ας μην είμαστε τόσο πια τόσο απαξιωτικοί. Σε μερικούς μήνες εξ'άλλου το τοπίο, ακούγεται πως, θα ξεκαθαρίσει.

Η τιμή για την αορίστου 768 είναι 18,5€

Αν κάνεις κλικ στο "Προσφορές", τότε είναι παραπάνω από ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σου παρέχει χαμηλότερη τιμή αλλά με 6μηνη δέσμευση...

<------ΠΟΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή εννοείς,τα 18,5€ πάλι;Ποιά ΞΕΚΑΘΑΡΗ προσφορά βλέπεις;

Και ξαναρωτάω...Βλέπει κανείς πουθενά να αναφέρεται ρητά η 6μηνη δέσμευση; Αν κάνω λάθος σε παρακαλώ στείλε Link η φωτό

Το θέμα της ταχύτητας είναι το ίδιο σε όποιον πάροχο και να είσαι.
Το ίδιο ακριβώς ανέφερα στο προηγούμενο μύνημά μου,υποθέτω πως συμφωνούμε και το επαναλαμβάνεις για να τονιστεί

Το να μπορείς να βρεις κάποιον όταν τον θέλεις είναι βασικό ακόμα κι ας μην έχεις 100% την υπηρεσία που θέλεις...

...Καλύτερα λοιπόν να ΜΗΝ έχω 100% αυτό που πληρώνω, αλλά όταν τους καλώ για να τους βρίσω να το σηκώνουν και να με ακούνε, παρά να τους ψάχνω 1 μήνα και να με γράφουν...

...Μα αν σου προσφέρουν εξαρχής τα συμφωνημένα γιατί να τους ψάχνεις; Αν έχεις ταχύτητα στην σύνδεσή σου,γιατί να τους βρίσεις; Αν τηρείται το συμβόλαιό σου,αξακολουθείς να χρειάζεται πρωτίστως την καλή επικοινωνία;

...Ας κάνουμε όλοι λίγη υπομονή ... Σε μερικούς μήνες εξ'άλλου το τοπίο, ακούγεται πως, θα ξεκαθαρίσει.

Αντίθετα από την δική σου εμπειρία σε μια εταιρεία που όλοι της οφείλουν τεμενάδες, η δική μου άποψη βασίζεται στην ταπεινή προσωπική μου εμπειρία,ώς απλού ιδιώτη. Το τοπίο που αναφέρεις το περιμένουμε χρόνια να ξεκαθαρίσει,αλλά ακόμη αβεβαιότητα (ακούγεται όπως λές κι εσύ,δηλαδή τίποτα σίγουρο).

Όπως λοιπόν κι εσύ οι εταιρείες συστήνουν υπομονή,όμως δεν έχω μήνες να περιμένω να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους, ούτε λεφτά για πέταμα σε ανύπαρκτες γραμμές και ταχύτητες. Καθόλου δε με ενδιαφέρει αν είναι ευγενικοί οι 10δες υπάλληλοι στα customer care που απασχολούνται και με τα δικά μου λεφτά,ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ για τα οποία τους πληρώνω.Εγώ όπως κι εσύ είμαστε εντάξει απέναντί τους,αυτές είναι;

...Λές αν μπορώ να βρώ και να βρίσω μια υπάλληλο στην τηλ.εξυπ.,όλα αυτά να αναιρούνται; Μάλλον απλώς θα ξεσπάσω σε λάθος άνθρωπο. Δε νομίζω η ταχύτητά μου να ανέβει...Αν επιμένεις θα το δοκιμάσω και σου πώ.

Ρε σύ τι είναι αυτά που λές,μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι;

Μήπως οι εταιρείες εχουν μπερδέψει εσένα;Αφού δεν μπορούν να πουλήσουν πραγματικά γρήγορο ίντερνετ προσπαθούν να πουλήσουν marketing .Και πετυχαίνουν όταν από την Τελλάς αντί για αξιόπιστη γραμμή adsl ζητάς και σου αρκεί καλή επικοινωνία ; Εγώ πάντως από τον ΟΤΕ ζητώ ταχύτητα.Κι όχι σε λίγους μήνες. Γι'αυτό ψάχνω στο φόρουμ αν το Connx αξίζει.

Τελικά αν είναι κανείς τελευταία ευχαριστημένος ας πεί τις εντυπώσεις του.

ΥΓ .Συγνώμη για το μέγεθος παιδιά

Αντίθετα από την δική σου εμπειρία σε μια εταιρεία που όλοι της οφείλουν τεμενάδες, η δική μου άποψη βασίζεται στην ταπεινή προσωπική μου εμπειρία,ώς απλού ιδιώτη.

Απαντάς μόνος σου. Αν μια εταιρεία δεν την ενδιαφέρει ο μεγάλος πελάτης, πώς θα ενδιαφερθεί για τον "μικρό" ιδιώτη;

Όσο για το 6μηνο που λες, λυπάμαι αλλά δε διαβάζεις προσεκτικά. Αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: http://www.conn-x.gr/packet.asp?t=1

Περιλαμβάνει:

Απεριόριστη παροχή Internet: OnDSL Home.

USB Modem.

Τέλος ενεργοποίησης ADSL γραμμής.

Παροχή 12μηνης σταθερής τιμής για τα μηνιαία τέλη OnDSL και ADSL.

Όροι - Προϋποθέσεις:

6μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

Αφορά νέους πελάτες conn-x και υφιστάμενους πελάτες αορίστου χρόνου.

Στο ote-shop,όμως,όπου παραγγέλνεις το connx : http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h

αναφέρει ρητά προσφορά connx με αορίστου 768 με κόστος: 18,5€

(αορίστου = χωρίς 6μηνη δέσμευση)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9378&stc=1&d=1170585148

Επειδή τώρα δεν προλαβαίνω να το κοιτάξω γιατί πρέπει να φύγω, θα το δω και θα σου απαντήσω κάποια άλλη στιγμή.