aimilios Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 Παιδιά, έχει πάρει μήπως το μάτι σας προπληρωμένη κάρτα internet που για να συνδεθείς να παίρνεις σε νούμερο 800 (εντελώς τσαμπέ) και όχι ΕΠΑΚ (89...) ή αστικής χρέωσης (801...); Θέλω να συνδέομαι περιστασιακά στο internet χωρίς να χρεώνω το παραμικρό στον κάτοχο της τηλεφωνικής σύνδεσης (μην με ρωτήσετε γιατί, είναι προσωπικό :p)... Έκανα μια βόλτα στους γνωστούς ISPs, αλλά όλοι έπαιζαν με ΕΠΑΚ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο Internet μέσω Freephone (800) στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Αυτό φοβάμαι και εγώ... :( Τέλως πάντων, αν παρ'ελπίδα, δει κανείς τίποτα, ας το γράψει εδώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Υπάρχει κάρτα της lannet. Είμαι συνδρομητής στο cut bill II και μου έστειλαν μία των 10€. Δεν ξέρω εάν πωλείται και ανεξάρτητα του προγράμματος. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Υπάρχει κάρτα της lannet. Είμαι συνδρομητής στο cut bill II και μου έστειλαν μία των 10€. Δεν ξέρω εάν πωλείται και ανεξάρτητα του προγράμματος. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πιστεύω ότι δεν γίνεται, γιατί πρέπει να είσαι σε κάποιο πρόγραμμα της εταιρείας!Είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο με την tellas!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts