papajo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 καλά 170 είναι τρελή ευκαιρία, εγώ 230 το είχα πάρει. αλλά... άλλο ένα άγνωστης προέλευσης με άγνωστη αξιοπιστία gps και άλλο ένα Mio...καθόλα γνωστό στον χώρο. επιλογή του καθενός βεβαίως.:) Η ίδια εταιρεία τα φέρνει. http://www.dis.gr Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 το θέμα δεν είναι ποιος τα φέρνει Ελλάδα. μιλάω για την Vector και την Mio σαν κατασκευάστριες. (χωρίς να θέλω να θίξω την Vector) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pat Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τι γνώμη έχετε για το vector master 590 Που το δινει το θεμα με δυο κουπονια και 189 ευρώ????Αξίζει να το πάρω. Είμαι ασχετος με αυτά αλλα όπως τα παρουσιάζει καλό φαίνεται : Επεξεργαστής: Samsung S3C2440 στα 400MHz Οθόνη: 4” TFT Αφής, WQVGA (480x272), Anti - glare GPS: SiRF star III Μνήμη: 64MB SDRAM, 256MB NAND Flash Ήχος: Ενσωματωμένο ηχείο 1,2 W Τροφοδοσία: Μπαταρία Li–Ion επαναφορτιζόμενη Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows CE 5.0 Core Version Διαστάσεις: 144 mm x 85 mm x 27 mm Λογισμικό: VECTOR Navigation Software RDS/TMC: Πληροφορία κίνησης στους δρόμους (όπου υποστηρίζεται) Χάρτες Ελλάδα 221 Δήμοι και κοινότητες 45.000 Σημεία ενδιαφέροντος 185.000 χλμ. Οδικού δικτύου Πλοήγηση σε 11.580 χωριά Συμβατό με χάρτες των TeleAtlas και NavTeq. Υποστηρίζει χάρτες Δυτικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας, Ασίας, Βόρειας – Κεντρικής – Νότιας Αμερικής, Κεντρικής – Ανατολικής Αφρικής. Σύνδεση με όλες τις συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth Σύνδεση με κινητά τηλέφωνα Απευθείας συνομιλία με ανοιχτή ακρόαση από την συσκευή 12 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Αμερικάνικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Ολλανδικά). Ακριβείς φωνητικές οδηγίες (και στις 12 γλώσσες) Ακριβείς γραπτές οδηγίες (και στις 12 γλώσσες) Δυσδιάστατη ή τρισδιάστατη απεικόνιση Αυτόματη εναλλαγή χαρτών (για ταξίδια στο εξωτερικό δεν χρειάζεται φόρτωση του αντίστοιχου χάρτη για την κάθε χώρα) Πλοήγηση στροφή – στροφή Ταχύτατος επανασχεδιασμός πορείας (811 χλμ. σε 3,5”) Αποφυγή συγκεκριμένων οδών Πλοήγηση με κριτήρια: προτεινόμενη, εναλλακτική, γρηγορότερη, ποδήλατο, πεζός Ένδειξη μπαταρίας Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στον προορισμό Ένδειξη ταχύτητας Προειδοποίηση καμερών ταχύτητας Και έχει και mp3player kai video player kai photo viewer To έχει πάρει κάποιος?Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 κάτι παρόμοιo έχω εγώ στο mio 350 μου. έχω στην κάρτα το destinator 6, το destinator 7 και το Miomap v3.3 ...πληθώρα επιλογών. :lol: να σε πω ... τους οδηγουσ αυτούς destinator 6 ,7 miomap v3.3 τους αγοραζεις για να τους εγκαταστησεις. Η υπαρχουν σπασμενοι? Επισης Τελικα καλυτερους χάρτες έχει η Miomap ή η NGI(destinator) περιοχές αττική πελλοπόνησο κυρίως!! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 να σε πω ... τους οδηγουσ αυτούς destinator 6 ,7 miomap v3.3 τους αγοραζεις για να τους εγκαταστησεις. Η υπαρχουν σπασμενοι? Επισης Τελικα καλυτερους χάρτες έχει η Miomap ή η NGI(destinator) περιοχές αττική πελλοπόνησο κυρίως!! ευχαριστω! Το destinator υπαρχει σε ...αφθονια !!! Για το miomap δεν ξερω. Η NGI για Ελλαδα τουλαχιστον εχει καλυτερους χαρτες απο οτι λενε ολοι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ευχαριστώ για την άμεσση απάντηση!! Μιας κ απευθύνεται για δώρο σε Οδηγό ταξί σε ηλικία 50 ετών ( το λέω για την οθόνη!) δεν έχει νόημ ανα πάω σε PDA αλλά σε PNA για να είναι κ πιο γρήγορο κ πιο απλό στην χρήση.. Από που μπορώ να κατεβασω το NAvigator 6,7 ??καθώς κ αν έχει ενα PNA ήδη εγκατεστημένο οδηγό κ χάρτες ειναι εύκολο να διαλέγεις πιο θα χρησιμοποιείς? Ποιο μου προτείνεται να πάρω? Γύρω στα 250 -300 ευρώ? με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτα εδώ MLS PNA Destinator MyGuide 3100 MLS PNA Destinator V743 (Ελλάδα) τονίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολού με Pda/Pna ..αρα αν εχω πει ασυναρτησίες διορθώστε με! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ευχαριστώ για την άμεσση απάντηση!! Μιας κ απευθύνεται για δώρο σε Οδηγό ταξί σε ηλικία 50 ετών ( το λέω για την οθόνη!) δεν έχει νόημ ανα πάω σε PDA αλλά σε PNA για να είναι κ πιο γρήγορο κ πιο απλό στην χρήση.. Από που μπορώ να κατεβασω το NAvigator 6,7 ??καθώς κ αν έχει ενα PNA ήδη εγκατεστημένο οδηγό κ χάρτες ειναι εύκολο να διαλέγεις πιο θα χρησιμοποιείς? Ποιο μου προτείνεται να πάρω? Γύρω στα 250 -300 ευρώ? με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτα εδώ MLS PNA Destinator MyGuide 3100 MLS PNA Destinator V743 (Ελλάδα) τονίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολού με Pda/Pna ..αρα αν εχω πει ασυναρτησίες διορθώστε με! ευχαριστώ! Καλό μοιάζει το vector 590. Είναι παρόμοιο σε οθόνη και πρόγραμμα με το 380 που έχω. Τώρα για οδηγό ΤΑΧΙ γύρω στα 50,( είμαι 50 με λίγη πρεβειωπεία) λόγω της μικρής οθόνης, ίσως να κουράσει λίγο. Λέω ίσως. Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το 380, ιδώς αφού φόρτωσα το destinator 6 και 7. Πρόσεξε την χαρτογράφηση του όποιου προγράμματος αγοράσεις. Το 380 και 590, δεν έχει πλήρη αριθμοδότηση σε δήμους της Αττικής(πχ Γέρακα παλλήνη κλπ). Να ελέγξεις αν το όποιο πρόγραμμα πάρεις έχει πλήρη κάλυψη. Το destinator είτε 6 είτε 7 είναι πολύ καλό για τέτοια δουλειά. οΠότε αποφάσιεσε και με βάση την συσκευή αλλά και με βάση το πρόγραμμα που θα τρέχει, να είναι και πλήρες και εύκολο. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλό μοιάζει το vector 590. Είναι παρόμοιο σε οθόνη και πρόγραμμα με το 380 που έχω. ποιο από τα 2 που παρέθεσα είναι το vector590(είμαι λίγο ασχετος)? Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το 380, ιδώς αφού φόρτωσα το destinator 6 και 7. Πρόσεξε την χαρτογράφηση του όποιου προγράμματος αγοράσεις. Το 380 και 590, δεν έχει πλήρη αριθμοδότηση σε δήμους της Αττικής(πχ Γέρακα παλλήνη κλπ). Να ελέγξεις αν το όποιο πρόγραμμα πάρεις έχει πλήρη κάλυψη. 1η ερώτησh: το 380 κ 590 που γράφεις τι ακριβώς είναι μοντέλα PNA ή κάτι άλλο? 2η: Το destinator 6 ,7 τα αγόρασες ή υπάρχουν σπασμένα κ μπορώ να τα κατεβάσω? 3η: Πως μπορώ να ξέρω an έχει πλήρη κάλυψη το PNA πχ αν το πάρω απο το πλαισιο μιας κ το μόνο που λέει είναι Πρόγραμμα Πλοήγησης MLS Destinator Εταιρεία Χάρτη NGI ευχαριστώ...κ συγνώμη για ασχετοσύνη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pat Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εχω κι εγω άλλη μια ερώτηση για το vector 590. μπορω να περάσω αν θέλω μετα το destinator 6 η 7?? λέει συμβατότητα με χάρτες Navteq. άλλη εταιρεία αυτή άλλη η ngi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εχω κι εγω άλλη μια ερώτηση για το vector 590. μπορω να περάσω αν θέλω μετα το destinator 6 η 7?? λέει συμβατότητα με χάρτες Navteq. άλλη εταιρεία αυτή άλλη η ngi??? Στο 380 γινεται με μια...τριπλα.Γιατι να μην γινεται και στο 590 ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδες, τελικα το vector 380 ειναι μια καλη επιλογη; Ειδικοτερα για μενα που ειμαι ασχετος με αυτα και απλα θελω ενα μηχανημα να το εγκαταστησω ευκολα και να βρισκω το δρομο μου απλα και γρηγορα...Ή θα πρεπει να στρεψω αλλου το βλεμμα μου; Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδες, τελικα το vector 380 ειναι μια καλη επιλογη; Ειδικοτερα για μενα που ειμαι ασχετος με αυτα και απλα θελω ενα μηχανημα να το εγκαταστησω ευκολα και να βρισκω το δρομο μου απλα και γρηγορα...Ή θα πρεπει να στρεψω αλλου το βλεμμα μου; Μια χαρα θα ειναι αν του βαλεις destinator 6.1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Στο 380 γινεται με μια...τριπλα.Γιατι να μην γινεται και στο 590 ???? Ψάξτε το site για newmenu1. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ότι έγινε με το 380 να γίνεται με το 590. Μπορεί να διαφέρουν σε επεξεργαστή, αλλά μόνο ως προς την εταιρεία. Αλλοιώς ο τύπος και η συχνότητα που δουλεύει ο επεξεργαστής(σύμφωνα με το site της dis) είναι ακριβώς ίδια. Δεν έχει δοκιμαστεί απο κάποιον όμως, ακόμη. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΆΛΛΗ SD, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ, για να πάτε για τυχόν επισκευή με την αρχική κάρτα μέσα, που έχει εγγύηση. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μια χαρα θα ειναι αν του βαλεις destinator 6.1 Αν σου τρέχει το 6.1 , και αφού τρέχει και το papago σίγουρα γίνεται η τριπλα. Λέω ΑΝ το έχεις δοκιμάσει. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ποιο από τα 2 που παρέθεσα είναι το vector590(είμαι λίγο ασχετος)? 1η ερώτησh: το 380 κ 590 που γράφεις τι ακριβώς είναι μοντέλα PNA ή κάτι άλλο? 2η: Το destinator 6 ,7 τα αγόρασες ή υπάρχουν σπασμένα κ μπορώ να τα κατεβάσω? 3η: Πως μπορώ να ξέρω an έχει πλήρη κάλυψη το PNA πχ αν το πάρω απο το πλαισιο μιας κ το μόνο που λέει είναι Πρόγραμμα Πλοήγησης MLS Destinator Εταιρεία Χάρτη NGI ευχαριστώ...κ συγνώμη για ασχετοσύνη μου! Τα vector γενικά είναι ΡΝΑ. Απο τα δύο που ανέφερες το πρώτο έχει μεγαλύτερη οθόνη απο το δεύτερο και απο τα vector, εστω και λίγο μεγαλύτερη. Μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει ευκολία στην οδήγηση. Κανένα απο τα δύο που είπες δεν είναι το vector 590. Απλά σαν σύγκριση στο ανέφερα, αφού το προορίζεις για ταξιτζή γύρω στα 50. Απο κεί και πέρα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Είπα απλά ότι και με λίγα χρήματα κάνεις μέχρι κάποιο όριο την δουλεία ΄σου. Τα destinators πρέπει να τα αγοράσεις ή να ψάξεις σε παλαιώτερα μυνήματα στο site να βρείς από που μπορεί να τα κατεβάσεις και με το newmenu1(ψάξτο και αυτό στο site), να εγκαταστήσεις δύο ή και τρία προγράμματα πλοήγησης. Τουλάχιστον στα vector 380 και 390 γίνεται. Για το 590 ακόμη δεν γνωρίζω. Πιθανόν και σε αυτό να γίνεται. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7964 αυτό έδω πχ λεει εχει χαρτες papago!R12...τι παιζει μ εαυτους τους χαρτες είναι επαρκείς? να ρωτησω έχει δυνατοτητα να χρησιμοποιειτται κ σαν σαν bloetoth handsfree απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1977 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Θέλω να αγοράσω ένα GPS για το αμάξι αλλά οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολλές και είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι πραγματικά πρέπει να προσέξει. Δεν θέλω να πάρω κάτι και να το μετανιώσω μέσα στο μήνα γιατί έχει μάπα λογισμικό ή μπαταρία ή δεν ξέρω γω τι άλλο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Σύν-άρρωστοι, μήπως μπορεί να μου πεί κανείς αν υπάρχει κανένα pna που να έχει οθόνη μεγαλυτερη από 4,3 ίντσες αλλά να μην κοστίζει πάνω απο 400 ευρώ;;; υπάρχει;;; μιλάω για τιμή χωρίς λογισμικό και χάρτες. αυτά βρίσκόνται... ευχαριστω, Δ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πόσο διαστάσεων σε καλύπτουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πόσο διαστάσεων σε καλύπτουν? δε ξερω ακριβως να σου πω... ειναι για τον πατερα μου που η 4,3 wide του φαινεται μικρη λογω πρεσβυωπιας... Ίσως αν δεν ηταν wide να του ηταν καλυτερα. Ή αν ηταν περισσοτερων ιντσων βεβαια... Ομως πρεπει να μην ξεφευγει σε τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μια χαρα θα ειναι αν του βαλεις destinator 6.1 Απο οτι βλεπω, δουλευει και σαν mp3 player...Mε μια καλη καρτα μνημης, μπορω δηλαδη να το φορτωσω και με τραγουδια; Να το συνδεσω δηλαδη με τα ηχεια και να εχω ηχοσυστημα; Sorry ρε παιδια που σας πρηζω, αλλα φαινεται οτι είμαι ασχετος και θα ηθελα την βοηθεια σας...:O:O:O:O:O:O Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Απο οτι βλεπω, δουλευει και σαν mp3 player...Mε μια καλη καρτα μνημης, μπορω δηλαδη να το φορτωσω και με τραγουδια; Να το συνδεσω δηλαδη με τα ηχεια και να εχω ηχοσυστημα; Sorry ρε παιδια που σας πρηζω, αλλα φαινεται οτι είμαι ασχετος και θα ηθελα την βοηθεια σας...:O:O:O:O:O:O Ναι μπορείς, αλλά δεν είναι στεροφωνικός ό ήχος του. Δοκίμασα τα ίδια ακριβώς τραγούδια σε vector 380 και σε κινητό Alcatel S853 και δοκίμασα να τα ακούσω με τα ΙΔΙΑ ακουστικά. Καλός ο ήχος του 380 αλλά καμμία σχέση με stereo. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ναι μπορείς, αλλά δεν είναι στεροφωνικός ό ήχος του. Δοκίμασα τα ίδια ακριβώς τραγούδια σε vector 380 και σε κινητό Alcatel S853 και δοκίμασα να τα ακούσω με τα ΙΔΙΑ ακουστικά. Καλός ο ήχος του 380 αλλά καμμία σχέση με stereo. Ok,σε ευχαριστω θερμά φίλε μου για την γρηγορη απάντηση... Να σαι καλα !!!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pat Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ανάμεσα στo vector 590 και στο MLS PNA Destinator V743 ποιο είναι καλύτερο???? οι χαρτες του δευτερου είναι πιο πλήρεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosofoklis Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 προσανατολίζομαι και γω στην αγορά gps και έχω καταλήξει στην αγορά ενός vector 390 europe με λογισμικό πλοήγησης papago12. Από οτί διάβασα στο forum η συσκευή υποστηρίζει και destinator αλλά η μπαταρία της συσκευής? ακόμα συνδέεται εύκολα με τα ηχεία του αυτοκινήτου? sorry για τις ερωτήσεις αλλά είμαι πρωτάρης στο ζήτημα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts