MakTheo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 BLACK ALBUM - METALLICA Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsaki Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 παλιά JETHRO TULL-AQUALUNG σήμερα SYSTEM METEORA παλιά ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙ σήμερα ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ειναι το αγαπημενο μου cd για καθε ωρα , ημερα, στιγμη .... απλα το λατρευω Cafe Del Mar ChillHouse Vol 2 Mixxed by Bruno οτι καλυτερο.... Μεχρι παντως να το ανακαλυψω , το αγαπημενο μου ηταν το Culture του Liquid... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 tha simfoniso me ton takis91 to fallen itan korifaio cd alla m'aresei poli kai to Away from the Sun apo tous 3 Doors down Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 τι να πρωτογραψω εδω,ειναι πολλα. ξεχωριζω μια συλλογη απο τον star fm με επιλεγμενη ξενη pop μουσικη κι εχει μεσα και καποια σιγανα τρομερα κομματια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Το 'The Trinity(Limited CD)' του Sean Paul. Είναι αυτπο που μ'αρέσει αυτούς τους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arrowen Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Το αγαπημένο μου CD όλων των εποχών είναι μακράν το Once των Nightwish http://i13.tinypic.com/4ftiqsm.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Pink Floyd - Wish you were here Massive Attack - Protection Υπάρχουν κι άλλα που έχω λιώσει αλλά αυτά τα δύο τα ξεχωρίζω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Pink Floyd - Wish you were here Massive Attack - Protection Υπάρχουν κι άλλα που έχω λιώσει αλλά αυτά τα δύο τα ξεχωρίζω. Συμφωνούμε. :respect: στους Massive Attack Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Απο τα παλιά νομίζω οτι το πρώτο zeppelin μου αρέσει πιο πολύ. Μου θυμίζει πολύ τα rock νιάτα μου:happy: Τώρα απο τη σειρά dj kicks η μίξη του Henrik Schwarz. Οσοι ενδιαφέρεστε για εκλεκτικές μουσικές δείτε και το another late night του tommy guerrero. Απλά φανταστικο με αναφορες σε διαφορετικα μουσικα είδη:cool: Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Με τίποτα δεν μπορώ να ξεχωρίσω το αγαπημένο μου cd. ίσως ένα με τις καλύτερες ροκ μπαλάντες που βρήκα. Αλλά δε μετράει γιατί είναι επιλογές δίκες μου... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Είναι πάρα πολλά και θα έπρεπε να γράφω και να γράφω....... Ενδεικτικά αυτά τα 3: 1. "Aftermath" Rolling Stones 2. "At Night At The Opera" Queen 3. "Physical Graffiti" Led Zeppelin Το καθένα από αυτά είναι από μόνο του μια ιστορία.:music: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 ελληνικο Ελλη Κοκκινου-Στο Κοκκινο:love: :love: ξενο Reamon-Wish:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik92 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Aπό ελληνικά Ρόδες -'Στην γιορτή της φαντασίας' και 'Τα πρώτα λεπτά της ολοκαίνουργιας ζωής σου':up: :up: :up: :up: :up: :D :D από ξένα πάρα πολλά από Ρόκ του 70-80:) :) Kαι βεβαίως όλα των PINK FLOYD!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Νομιζω πως πρεπει να προσθεσω στη λιστα μου και το live "Αλεξιου - Μαλαμας - Ιωαννιδης" Κορυφαιο!!!:respect: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 to best of ton RED HOT CHILI PEPPERS.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Pink Floyd- Wish you were here Gun's 'n' Roses-Use your illusion 1 & 2 Β.Ι.G.-Mindscapes Μιχάλης Χατζηγιάννης- Κρυφό φιλί Goin' Through-Vendeta Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john144 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 to Hearts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Pink Floyd- Wish you were here Gun's 'n' Roses-Use your illusion 1 & 2 Β.Ι.G.-Mindscapes Μιχάλης Χατζηγιάννης- Κρυφό φιλί Goin' Through-Vendeta Ευτυχώς άφησες και ένα κενό μετά απο τα 2 έπη.Ιεροσυλία να βρίσκονται τέτοιες δισκάρες με μετριότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ευτυχώς άφησες και ένα κενό μετά απο τα 2 έπη.Ιεροσυλία να βρίσκονται τέτοιες δισκάρες με μετριότητες. Η ερώτηση ήταν ποιο είναι το αγαπημένο σας cd..Εεεε όλα αυτά τα 5 είναι απο τα αγαπημένα μου..Και όταν λες δισκάρες να υποθέσω αναφέρεσαι και στο Mindscapes ή στα 2 πρώτα μόνο?!? Και το κενό το άφησα για να ξεχωρίζουν τα ξένα από τα ελληνικά...:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts