kakos Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. εχω αγορασει ενα smartphone htc s310 και θα ηθελα να μου προτεινετε που μπορω να βρω ενα προγραμματακι για να παιρνω αντιγραφα στην καρτα μνημης κατι σαν το SPRITE BACK που εχω στο παλιο μου qtek 8100 win mobile 2003. ευχαριστω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. εχω αγορασει ενα smartphone htc s310 win mobile 05 και θα ηθελα να μου προτεινετε που μπορω να βρω ενα προγραμματακι για να παιρνω αντιγραφα στην καρτα μνημης κατι σαν το SPRITE BACK που εχω στο παλιο μου qtek 8100 win mobile 2003. ευχαριστω. :( :( :( καποιος που γνωριζει βρε παιδια. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ε μα εδώ που ρωτάς ρε συ κακέ, ποιος να το δει για να σε βοηθήσει? αφού είχες και παλιότερα smartphone θα πρέπει να γνωρίζεις οτί υπάρχει ξεχωριστός χώρος στο myphone. στο θέμα τώρα. υπάρχει νεότερη έκδοση του sprite backup για wm5. στο 8310 δείχνει να δουλεύει σωστά. δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στο s310. στην ανεβάζω σε λίγο να τη δοκιμάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts