Jump to content

Aπώλεια εργασίας...

psyboy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρομερή έλλειψη επαγγελματισμού από ορισμένους "επιχειρηματίες". Το συγκεκριμένο ινστιτούτο, αν θέλετε δίνω και όνομα-είναι από τα γνωστά, μετά την εξαναγκασμένη παραίτηση της κοπέλας, έχασε πολλές καλές και σταθερές πελάτισες που πηγαίναν εκεί μόνο και μόνο για αυτή την κοπέλα, όχι τόσο για τις υπηρεσίες και τις παροχές αλλά κυρίως για τον τρόπο που τις προσέγγιζε.....

Τί να πω, δεν ξέρουν....από τη μία να μείωσουν το κόστος όσον αφορά τους μισθούς και από την άλλη χάνουν περισσότερα, αντί να κοιτάξουν να επενδύσουν σε άτομα που αξίζουν και από τα οποία κερδίζουν....

Sick of this life, not that I care...I'm not the only one with whom these feelings I share...Maybe if I look real hard I'd see you trying too, to understand this life that we are all going through...

Υπάρχει τρομερή έλλειψη επαγγελματισμού από ορισμένους "επιχειρηματίες". Το συγκεκριμένο ινστιτούτο, αν θέλετε δίνω και όνομα-είναι από τα γνωστά, μετά την εξαναγκασμένη παραίτηση της κοπέλας, έχασε πολλές καλές και σταθερές πελάτισες που πηγαίναν εκεί μόνο και μόνο για αυτή την κοπέλα, όχι τόσο για τις υπηρεσίες και τις παροχές αλλά κυρίως για τον τρόπο που τις προσέγγιζε.....

Τί να πω, δεν ξέρουν....από τη μία να μείωσουν το κόστος όσον αφορά τους μισθούς και από την άλλη χάνουν περισσότερα, αντί να κοιτάξουν να επενδύσουν σε άτομα που αξίζουν και από τα οποία κερδίζουν....

συμφωνω μ'αυτο που λες.

δεν χρειαζεται να πεις ονομα της εταιριας ομως.

απλα αν διωξουν ενα καλο ατομο...μη νομιζεις οτι θα μπει μεσα ο εργοδοτης...

ισα ισα απο εγωισμο προτιμαει να μπει μεσα και να παρει εναν χαμηλομισθο παρα να σου δωσει αυτα που θες.

Never Give Up:!:

Join friend!

έχασε πολλές καλές και σταθερές πελάτισες που πηγαίναν εκεί μόνο και μόνο για αυτή την κοπέλα, όχι τόσο για τις υπηρεσίες και τις παροχές αλλά κυρίως για τον τρόπο που τις προσέγγιζε.....

Aρα αφού έχει δικη τις πελατεία (κατά κάποιο τρόπο), μπορεί είτε να κάνει κάτι δικό τις (μικρό στην αρχή) η όταν θα πάει σε άλλο εργοδότη να το πλασάρει ως θετικό :)

Θα μπορούσε πρίν κάνει κάποια κίνηση να ρωτήσει σε έναν επόπτη εργασίας τι μπορεί να γίνει...

Γνωρίζω απο πρώην συνάδελφο μου πως ήθελε να φύγει (να δηλώσει παραίτηση) και απο τον επόπτη εργασίας του είπαν πως είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκετε στο ωράριο του αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει το δικαίωμα να εργάζεται...

Το έκανε και αναγκάστηκαν να τον απολύσουν...:rolleyes:

Κάπως έτσι έπρεπε να κινηθεί...

Βέβαια τώρα είναι όλα όσα λέμε περιττά γιατί πλέον είναι αργά...:(

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή και επιμονή για αναζήτηση νέας εργασίας και όσο μπορείς να της συμπαραστέκεσαι χωρίς να της το θυμίζεις συνεχώς...:worry:

Αυτό ΔΕΝ το πιστεύω!!! που το γράφει? σε ποιά νομοθεσία ότι μπορείς να είσαι στο χώρο εργασίας αρνούμενος να παρέχεις εργασία???

Εχω στην εταιρία μου 65 άτομα σύνολο και πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Του δίνω και εγώ μια υπεύθυνη δήλωση να υπογράψει ότι αρνείται να μου παρέχει αυτό για το οποίο πληρώνεται και τότε ... βλέπουμε..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Αν στη νέα της δουλειά , της είχαν κάνει κάποια σύμβαση (συνήθως έτσι γίνεται) και τελείωσε .....ετσι είναι η ζωή..

Και εγώ κάνω συμβάσεις 6μηνες και μετά αν δεν μου κάνει , τη διώχνω (αφού της το πω λίγες μέρες πριν)..

Δεν είναι απόλυτο : όποιος έρθει εδώ για δουλειά, μένει για πάντα..

Οι απαιτήσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι τρομερές και λίγοι αντέχουν αυτή τη πίεση.

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

οτι εγινε εγινε, ας το δει σαν μια ευκαιρια να ασχοληθει με κατι νεο που θα της αρεσει.

Οσο για τον ιδιωτικο τομέα, θελουν οι περισσοτεροι καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας.

οτι εγινε εγινε, ας το δει σαν μια ευκαιρια να ασχοληθει με κατι νεο που θα της αρεσει.

Οσο για τον ιδιωτικο τομέα, θελουν οι περισσοτεροι καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας.

Ναι οκ σύμφωνοι, αλλά στο συγκεκριμένο παράδειγμά μας, για ποιό λόγο...:confused: :confused:

και μετα σου βγαινει το ονομα οτι εσυ με το παραμικρο καταγγελεις τους εργοδοτες....και αν βρεις δουλεια....χαιρετα μας.

:wacko:

Never Give Up:!:

Join friend!

και μετα σου βγαινει το ονομα οτι εσυ με το παραμικρο καταγγελεις τους εργοδοτες....και αν βρεις δουλεια....χαιρετα μας.

:wacko:

μου φαινεται μπορεις να την κανεις και ανωνυμα

ή αν εχει συλλογο η εταιρεια σου, την κανει ο συλλογος

το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι οτι ξερω ατομα που δουλευουν 12 ωρες την ημερα και πληρωνονται για 8αρο και δεν υπαρχει κανενας ελεγχος

σε αλλη γνωστη μου, ειχαν πλαστογραφησει την υπογραφη της σε παραιτηση της και ενω πηγαινε στη δουλεια δεν ηξερε "οτι ειχε παραιτηθει" και επομενως δεν την πληρωσαν. Η υποθεση βρισκεται στα δικαστηρια

Στο Ελλάντα έχουμε καταντήσει (επειδή φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος) να έχουμε τα δύο άκρα:

1. Δημόσιους υπάλληλους που καλύπτονται πίσω από την μονιμότητα και τα «ξύνουν» όλη την ημέρα.

2. Ιδιωτικούς εργοδότες που προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα (βλ. εργαζόμενους) ξύγκι και χέστηκαν για την ζωή των υπαλλήλων έξω από τη δουλειά.

Έχω ζήσει και τα δύο, τώρα είμαι και'γω ένας δημόσιος υπάλληλος, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω κάτι (δεν ξέρω όταν παλιώσω τι θα κάνω, ελπίζω να μου μείνει λίγο φιλότιμο). Η κοπελιά δυστυχώς έπεσε στην 2η περίπτωση των βρικολάκων εργοδοτών...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Στο Ελλάντα έχουμε καταντήσει (επειδή φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος) να έχουμε τα δύο άκρα:

1. Δημόσιους υπάλληλους που καλύπτονται πίσω από την μονιμότητα και τα «ξύνουν» όλη την ημέρα.

Δεν είναι πάντα έτσι φίλε μου, υπάρχουν και εξαιρέσεις.....

Δεν είναι πάντα έτσι φίλε μου, υπάρχουν και εξαιρέσεις.....
Εχμ... σου έγραψα και'γω ότι μια τέτοια περίπτωση (προσπαθώ να) είμαι... :whistle: Αλλά δυστυχώς βλέπω πολλούς συναδέλφους να ασπάζονται το δόγμα «τώρα που μονιμοποιήθηκα κάνω ότι θέλω». :(

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εχμ... σου έγραψα και'γω ότι μια τέτοια περίπτωση (προσπαθώ να) είμαι... :whistle: Αλλά δυστυχώς βλέπω πολλούς συναδέλφους να ασπάζονται το δόγμα «τώρα που μονιμοποιήθηκα κάνω ότι θέλω». :(

Φυσικά, αφού δεν υπάρχει τιμωρία....:mad: :mad: