mathios Δημοσιεύτηκε December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2003 εδω και μια βδομαδα εχω το εξης προβλημα,το cd/rom writer δεν λειτουργει σωστα,για παραδειγμα βαζω ενα cd μεσα και αργει να το ανοιξει. εαν δεν το ανοιξει μου παρουσιαζει ''το προγραμμα δεν ανταποκρινεται'' ουτε η αντιγραφη δεν δουλευει,nero ουτε windows recorder. το nero μου ξεκιναει να αντιγραψει και οταν φτανει στο 10% μου βγαζει 'calibration error' η 'servo tracking error' εχω δοκιμασει οτι μπορω να φανταστω μεχρι πριν μια βδομαδα ολα δουλευαν μια χαρα,αν εχει κανενας καμμια ιδεα ας βοηθησει. εχω windows xp sp 1. επισης αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι παω στο my computer κανω διπλο κλικ στο dvdrom και μου λεει insert disk into drive. (εχω 2 dvd και cdrom/writer) oταν ομως κανω διπλο κλικ στο cdrom/wr μου ανοιγει κανονικο παραθυρο,δεν λεει insert disk καθολου. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Το “calibration error” & “servo tracking error” υποδεικνύουν πρόβλημα στο hardware της συσκευής παρ’ όλα αυτά καμία φορά μπορεί να προκληθούν από ασυμβατότητα συσκευής και κενού CD (περίπτωση μου) οπότε δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να γράψεις σε διαφορετική μάρκα κενών CD και αν αυτό επιμείνει τότε service ή αλλαγή.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (16 Δεκ. 2003 , 08:10) Το “calibration error” & “servo tracking error” υποδεικνύουν πρόβλημα στο hardware της συσκευής παρ’ όλα αυτά καμία φορά μπορεί να προκληθούν από ασυμβατότητα συσκευής και κενού CD (περίπτωση μου) οπότε δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να γράψεις σε διαφορετική μάρκα κενών CD και αν αυτό επιμείνει τότε service ή αλλαγή.. ευχαριστω πολυ φιλε μου,εχεις δικιο εχω αλλαξει αρκετα cd χωρις αποτελεσμα μαλλον θα παει για πεταμα,και καινουργιο... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts