xristospapadopou Δημοσιεύτηκε January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2007 Παιδιά χρειάζομαι την πολύτημη βοήθια σας. Έχω την motherboard chaintech MP4M266A http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=278 και θέλω να βάλω μια ram 1gb. Η motherboard αναφέρει ότι δέχεται : Two 184-pin DDR DIMMs up to 2GB Supports DDR200/266 memory. Το DDR200/266 τι ακριβώς σημαίνει, 200-266 MHz? Σκέφτομαι να αγοραράσω τη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=842478, παρακαλώ πείτε μου αν είναι συμβατή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ειναι συμβατες! Αν εχουν διαφορετικη συχνοτητα αυτοματα θα πεσουν στα ΜΗZ που υποστηριζει η μητρικη, αλλα λογικα δν θα γινει αυτο γιατι ειναι 400ΜΗZ και η μητρικη σου υποστηριζει μεχρι 533! Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά πως συμπέρανες πως υποστηρίζει μέχρι 533; Ένας γνωστός μου είπε πως υποστηρίζει μέχρι 266MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ένας γνωστός μου είπε πως υποστηρίζει μέχρι 266MHz. Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 266MHz!Δεν είμαι σίγουρος όμως εάν τοποθετήσεις μία μνήμη ram με μεγαλύτερη συχνότητα ότι θα δουλέψει!Ίσως δουλέψει, χωρίς όμως να είναι στην κανονική και μέγιστη συχνότητα κατασκευής της!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 266ΜΗz ειναι εγω εκανα λαθος! Υποστηριζει τις μνημες διοτι θα πεσουν στα 266MHz αυτοματα, αν και νομιζω υπαρχει τροπος να αλλαξεις τα ΜΗΖ απο το ΒΙΟS (να κανεις οverclοck τις Ram στις default συχνοτητες) Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 giati den agorazeis sta 266? dden mporeis na vreis? sigoura tha uparxoun !!episis an pareis authn me ta 400mhz kai exeis kai kapoia allh ram pano se pio xamhlh taxuthta uparxei periptosh na mhn trexoun kai oi duo mazi!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κάποιος μου είπε πως όσο παλιότερες είναι οι ram τόσο ανεβαίνει η τιμή τους επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν. Είδα και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554809 και τρόμαξα λίγο με τη τιμή. Από τα δύο dimms το ένα μου έχει χαλάσει οπότε θα έχω μόνο μία ram, γι 'αυτό το ψάχνω περισσότερο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Κάποιος μου είπε πως όσο παλιότερες είναι οι ram τόσο ανεβαίνει η τιμή τους επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν. Είδα και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554809 και τρόμαξα λίγο με τη τιμή. Από τα δύο dimms το ένα μου έχει χαλάσει οπότε θα έχω μόνο μία ram, γι 'αυτό το ψάχνω περισσότερο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πραγματικά, αυτό που λες ισχύει!Οι μνήμες ram όσο πιο παλιές είναι τόσο πιο ακριβές, γιατί αρχίζουν και αποσύρονται και είναι πιο δύσκολη η εύρεση τους!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 @xristospapadopou: Δες στο http://www.crucial.com/eu μήπως έχει κάτι που σου κάνει. Ή στείλτους ένα e-mail στο crucialeusupport παπί micron.com με τα στοιχεία της μητρικής σου, για να σου πουν αν έχουν κάτι που είναι εγγυημένα συμβατό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Φίλε μου αν κατάλαβα καλά αναφέρει πως δέχεται DDR PC2700,DDR PC3200,DDR PC4000, να και η διεύθηνση DDR http://www.crucial.com/eu/store/listparts.aspx?model=MP4M266A, οπότε μαζεύω λευτά για την ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Φίλε μου αν κατάλαβα καλά αναφέρει πως δέχεται DDR PC2700,DDR PC3200,DDR PC4000, να και η διεύθηνση DDR http://www.crucial.com/eu/store/listparts.aspx?model=MP4M266A, οπότε μαζεύω λευτά για την ram. Σωστό το link που βρήκες, αναφέρει τα εγγυημένα συμβατά με τη μητρική σου. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα δεις ότι αναφέρει " We're now showing 4 of 13 compatible upgrades show all" Κάνε κλικ στο show all για να δεις όλες τις συμβατές με τη μητρική σου. Π.χ. σε 1GB έχει τις DDR PC2700 ή DDR PC3200 στα 104 + μεταφορικά, ενώ υπάρχουν και ακριβότερες επιλογές DDR PC4000 που μάλλον δε σε εξυπηρετούν, αφού δε θα δείς τις συγκεκριμένες διαφορές στην ταχύτητα με τη μητρική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 kapoia stigmh ithela ki ego na parageilo apo thn crucial alla den to ekana telika !! exei paraggeilei kapoios mnhmes? poso einai ta metaforika? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 kapoia stigmh ithela ki ego na parageilo apo thn crucial alla den to ekana telika !! exei paraggeilei kapoios mnhmes? poso einai ta metaforika? Τα μεταφορικά είναι €8 για next business day courier (μπορείς να το βρείς προσθέτοντας κάτι στο καλάθι και επιλέγοντας checkout). Έχω παραγγείλει και προσωπικά, αλλά και φίλοι που έχουν κάνει το ίδιο μου έχουν πει τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ego sunithos kano paraggelies edo apo ellada apo to play247 !! polu kalo katasthma!! exo kanei paragelies para polles fores!! erxontai ola thn epomenh mera kai xoris exoda apostolhs!!kai kati ram pou ithela ap ekei tis phra!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά πήρα JetRam 1gb, 400MHz και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Μπες στο Bios και αλλαξε την συχνοτητα απο 266 στα 400, ετσι θα εκμεταλευτεις πληρως την αποδωση της Ram. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts