chaotic6340 Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 Γνωριζει μηπως καποιος αν μπορουμε και πως, να ορισουμε στο pocket outlook του pda μας να λαμβανουμε τα μυνηματα(e mails) απο τον hotmail λογαριασμο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Γνωριζει μηπως καποιος αν μπορουμε και πως, να ορισουμε στο pocket outlook του pda μας να λαμβανουμε τα μυνηματα(e mails) απο τον hotmail λογαριασμο μας? Να τον κεράσουμε κι ένα καφέ βρε παιδί μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Να τον κεράσουμε κι ένα καφέ βρε παιδί μου. :lol: Kαι δύο καφέδες ίσως.....:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Γνωριζει μηπως καποιος αν μπορουμε και πως, να ορισουμε στο pocket outlook του pda μας να λαμβανουμε τα μυνηματα(e mails) απο τον hotmail λογαριασμο μας? Mονο στα PPC που εχουν αγγλικο μενου μπορεις να συνδεθεις με MSN και να παρεις τα email σου απο hotmail. Ειναι by default!:) Για μας υπάρχει μια αντιστοιχη εφαρμογη με την οποια μπορεις να κατεβασεις τα μηνυματα σου απο Hotmail. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=128371&highlight=Msn+Messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 παιδια κατεβαστε το windows live messenger . Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. January 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 παιδια κατεβαστε το windows live messenger . Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε? Πάρτε το από εδώ, εμένα μου δούλεψε αλλά νομίζω οτι ακόμα είναι σε beta και δεν μου πολυάρεσε http://rapidshare.com/files/11530100/WindowsLive.PPC2005_ARM.CAB.html Γιά να το απεγκαταστήσετε σωστά και να μην φάτε κανένα κόλημα απεγκατάσταση από safe mode. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πάρτε το από εδώ, εμένα μου δούλεψε αλλά νομίζω οτι ακόμα είναι σε beta και δεν μου πολυάρεσε http://rapidshare.com/files/11530100/WindowsLive.PPC2005_ARM.CAB.html Γιά να το απεγκαταστήσετε σωστά και να μην φάτε κανένα κόλημα απεγκατάσταση από safe mode. :cool: Για να δω ποσους καφεδες θα κερασεις σημερα!:p Αυο δεν λεμε και πιο πανω? Αλλα μου φαινεται οτι βαριεστε να διαβαζετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Για να δω ποσους καφεδες θα κερασεις σημερα!:p Αυο δεν λεμε και πιο πανω? Αλλα μου φαινεται οτι βαριεστε να διαβαζετε!!! Να το κατεβάσουμε στο ppc εννοείς; το MSN δεν κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εγω μια εκδοση που κατεβασα(οχι beta)δεν εχω κανενα προβλημα.Οσοι πιστοι pm. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εγω μια εκδοση που κατεβασα(οχι beta)δεν εχω κανενα προβλημα.Οσοι πιστοι pm. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή που έδωσα παραπάνω, απλά είπα οτι σε πρώτη ματιά δεν μου άρεσε o τρόπος που εμφανίζεται στο today, κατά τα άλλα δουλεύει μιά χαρά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Για να δω ποσους καφεδες θα κερασεις σημερα!:p Αυο δεν λεμε και πιο πανω? Αλλα μου φαινεται οτι βαριεστε να διαβαζετε!!! Η έκδοση που λες παραπάνω σε 3 PDA που δοκίμασα έβγαζε μύνημα οτι έχει λήξει και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, αυτή που δίνω που μάλον είναι η ίδια του rallistas παίζει κανονικά και είναι αυτή που θα φοράνε τα νέα windows mobile η περίπου αυτή αν είναι beta. :rolleyes: Y.Γ. Περιμένω τον καφέ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Με gprs γίνεται η σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Με gprs γίνεται η σύνδεση; Με όλους τους τρόπους που μπορείς να φανταστείς GPRS + activesync + wifi. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή που έδωσα παραπάνω, απλά είπα οτι σε πρώτη ματιά δεν μου άρεσε o τρόπος που εμφανίζεται στο today, κατά τα άλλα δουλεύει μιά χαρά. :rolleyes: Δεν τσεκαρα το link φιλε μου.Απλα παρεθεσα και τη δικη μου μηπως αντιμετωπισει κανεις προβλημα γιατι η δικη μου εκδοση σε καποιους δεν δουλευει απ'οτι διαβασα εκει που το βρηκα.Οσο για το today,οντως θα το προτιμουσα μικροτερο το χωρο.:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts