Dragunov Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 Παίδες S.O.S. Ένα PC που είχα στο γραφείο ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά, και τώρα προσπαθώ να bootάρω με τον δίσκο του σε νέο PC, χωρίς επιτυχία απ'ότι καταλάβατε. Θέλω να τσιμπήσω τα e-mail μου από το outlook και τίποτε άλλο:!: Οταν τοποθετώ τον παραπάνω δίσκο slave σε άλλο σύστημα, μπορώ να δω τα πάντα, πλην των αρχείων στο "My Documents", το οποίο directory είναι κλειδωμένο:( . Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να προσφέρει βοήθεια? Thanx προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ο δίσκος δουλέυει κανανικά, έτσι δεν είναι? Γιατί δεν δοκιμάζεις από linux? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παίδες S.O.S. Ένα PC που είχα στο γραφείο ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά, και τώρα προσπαθώ να bootάρω με τον δίσκο του σε νέο PC, χωρίς επιτυχία απ'ότι καταλάβατε. Θέλω να τσιμπήσω τα e-mail μου από το outlook και τίποτε άλλο:!: Οταν τοποθετώ τον παραπάνω δίσκο slave σε άλλο σύστημα, μπορώ να δω τα πάντα, πλην των αρχείων στο "My Documents", το οποίο directory είναι κλειδωμένο:( . Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να προσφέρει βοήθεια? Thanx προκαταβολικά... Νομίζω πως και με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων μπορείς να δείς τι υπάρχει μέσα και να κρατήσεις ότι χρειάζεσαι...:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 o diskos exei windows mesa? giati den ton vazeis master kai vgale ton allon pou exei to allo pc apo pano gia na kanei boot ap auton !!(logika tha ginetai !! den to exo kanei pote ) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. January 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @aijivl: Αυτό δεν το εσκέφθειν, όντως, θα το δοκιμάσω...:confused: @kormos: Δηλαδή? Software που βρίσκει τα αρχεία του outlook, ας πούμε, και τα μαζεύει? @tasosvel: Αυτό κάνω, τον βάζω master αλλά δεν bootαρει με τίποτα. Τραβάει restart μόνος του μόλις στάνει στην οθόνη "welcome":( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @aijivl: Αυτό δεν το εσκέφθειν, όντως, θα το δοκιμάσω...:confused: @kormos: Δηλαδή? Software που βρίσκει τα αρχεία του outlook, ας πούμε, και τα μαζεύει? Είπες πως είναι στα my documents άρα νομίζω πως με το πχ magic recovery θα κάνεις τη δουλειά σου... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ναι, σε διαφορετικό υπολογιστή δεν θα κάνει boot. Αν επισκευαστεί κάπως ο παλιός μόνο (και τα Windows δεν θεωρήσουν ότι άλλαξε μηχάνημα). Γιατί δεν τον βάζεις σαν δεύτερο σε ένα άλλο μηχάνημα και να πάρεις τα αρχεία copy-paste? Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Λειτουργικό που έχει στηθεί για διαφορετικό μηχάνημα είναι φυσιολογικό να μην εκκινεί. Διάλεξε από το boot sequence τον δίσκο που εκκινούσε πάντα αυτό το μηχάνημα. Το my documents μπορεί να μην το βλέπεις γιατί είναι διαφορετικός ο owner. Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159445 Aν έχεις Outlook Express, θα πρέπει να βρεις τα αρχεία .dbx στα οποία είναι αποθηκευμένα τα email σου. Αν έχεις Outlook θα πρέπει να βρεις το αρχείο Outlook.pst. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. January 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παιδιά thanx για τα replies! Το πρόβλημα ελήθη με την αλλαγή owner, σύμφωνα με τις οδηγείες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159445 Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις...:O Και πάλι thanx!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts