xapos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Έχει στρατιωτική ταυτότητα. Άρα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 ξέρει κανείς τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να ενταχθούμε στο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Αν είναι για σένα μόνο πας με την ταυτότητα σου γαι να πάρεις 2 νούμερα. Αν θες παραπάνω νούμερα πιστοποιητικο οικογενειακης κατάστασης για συγγενείς α' βαθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_1990 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 παιδιά πόσο περίπου χρόνο χρειάστηκε για να γίνει η σύνδεσή σας?γιατί έχει περάσει πάνω από μήνας που έκανα την αίτηση και τίποτα ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 με τις επιδοτησεις για συσκευες με το κλεισιμο ενος ετους ξερει καποιος τι γινεται....??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 με τις επιδοτησεις για συσκευες με το κλεισιμο ενος ετους ξερει καποιος τι γινεται....??? Ανάλογα με τον μέσο όρο των λογαριασμών ανά γραμμή δικαιούσαι ή όχι επιδότηση. Πέρνα από ένα κατάστημα Wind να σε ενημερώσουν πιο λεπτομερώς. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ανάλογα με τον μέσο όρο των λογαριασμών ανά γραμμή δικαιούσαι ή όχι επιδότηση. Πέρνα από ένα κατάστημα Wind να σε ενημερώσουν πιο λεπτομερώς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω τα ποσα της επιδοτησης π.χ. 3 γραμμων ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω τα ποσα της επιδοτησης π.χ. 3 γραμμων ??? Εάν δικαιούνται οι γραμμές σου επιδότηση έχεις την δυνατότητα να συμψηφίσεις τα ποσά. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εάν δικαιούνται οι γραμμές σου επιδότηση έχεις την δυνατότητα να συμψηφίσεις τα ποσά. ok..!!! :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εάν δικαιούνται οι γραμμές σου επιδότηση έχεις την δυνατότητα να συμψηφίσεις τα ποσά. εαν καταφέρεις να πάρεις επιδότηση...πλέον με τις καινούργιες αλλαγές που έχουνε κάνει στη συμφωνία εχει γίνει πολύ ''σφιχτή'' η wind...εχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση και η καραμέλα τους είναι ο χαμηλός μέσος όρος του λογαριασμού...τουλάχιστον κοροϊδία όταν εχω 4 γραμμές τηλεφωνίας και 3 στικ για ιντερνετ και πληρώνω πάνω απο 140€ το μήνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 εαν καταφέρεις να πάρεις επιδότηση...πλέον με τις καινούργιες αλλαγές που έχουνε κάνει στη συμφωνία εχει γίνει πολύ ''σφιχτή'' η wind...εχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση και η καραμέλα τους είναι ο χαμηλός μέσος όρος του λογαριασμού...τουλάχιστον κοροϊδία όταν εχω 4 γραμμές τηλεφωνίας και 3 στικ για ιντερνετ και πληρώνω πάνω απο 140€ το μήνα... NAI αλλα η συμβαση γραφει ...οτι ακομη και πολυ χαμηλους λογαριασμους δικαιουσαι επιδοτηση....τηλεφωνησα στην wind στην αρχη εκαναν τους ανηξερους (μου ελεγαν για συσκευη αξιας 20 ευρω..!!!!) ..οταν ειπα οτι θα κανω καταγγελια τοτε κινηθηκαν τα νηματα...!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 NAI αλλα η συμβαση γραφει ...οτι ακομη και πολυ χαμηλους λογαριασμους δικαιουσαι επιδοτηση....τηλεφωνησα στην wind στην αρχη εκαναν τους ανηξερους (μου ελεγαν για συσκευη αξιας 20 ευρω..!!!!) ..οταν ειπα οτι θα κανω καταγγελια τοτε κινηθηκαν τα νηματα...!!! εγώ έστειλα σήμερα για δεύτερη φορά αίτημα μέσω fax...εαν δω οτι παίρνω τα φρύδια μου θα πάρουν και αυτή τα δικά μου μιας και προσανατολίζομαι σε άλλη εταιρία...δεν θα σκάσω κι'ολας...και στην τελική δεν το εχω ανάγκη και τόσο το ενδοεταιρικό *... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 εαν καταφέρεις να πάρεις επιδότηση...πλέον με τις καινούργιες αλλαγές που έχουνε κάνει στη συμφωνία εχει γίνει πολύ ''σφιχτή'' η wind...εχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση και η καραμέλα τους είναι ο χαμηλός μέσος όρος του λογαριασμού...τουλάχιστον κοροϊδία όταν εχω 4 γραμμές τηλεφωνίας και 3 στικ για ιντερνετ και πληρώνω πάνω απο 140€ το μήνα... Και εγώ στην απάντηση που έδωσα στον φίλο πιο πάνω με το εάν ξεκίνησα... Έχουν πέσει αρκετά οι επιδοτήσεις γενικότερα. Από εκεί και πέρα ο καθένας πρέπει να κοιτάει το συμφέρον του. Ελεύθερη αγορά έχουμε..... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Και εγώ στην απάντηση που έδωσα στον φίλο πιο πάνω με το εάν ξεκίνησα... Έχουν πέσει αρκετά οι επιδοτήσεις γενικότερα. Από εκεί και πέρα ο καθένας πρέπει να κοιτάει το συμφέρον του. Ελεύθερη αγορά έχουμε..... για 50 ευρω που κανω εγω μεσω ορο...δικαιουμαι 105 ευρω επιδοτηση για αγορα συσκευης...εκτιμω δεν ειναι λιγα.... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 για 50 ευρω που κανω εγω μεσω ορο...δικαιουμαι 105 ευρω επιδοτηση για αγορα συσκευης...εκτιμω δεν ειναι λιγα.... Εάν είναι για 12μηνη ανανέωση καλά μου ακούγονται. Το κακό είναι οτι στα προγράμματα ειδικών χρεώσεων συνυπολογίζουν και τις εκάστοτε παροχές (πχ 50% μόνιμη έκπτωση σε προγράμματα broadband) και δεν δίνουν συνήθως αύξηση επιδότησης σε σχέση με αυτή που δικαιούσαι. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 NAI αλλα η συμβαση γραφει ...οτι ακομη και πολυ χαμηλους λογαριασμους δικαιουσαι επιδοτηση....τηλεφωνησα στην wind στην αρχη εκαναν τους ανηξερους (μου ελεγαν για συσκευη αξιας 20 ευρω..!!!!) ..οταν ειπα οτι θα κανω καταγγελια τοτε κινηθηκαν τα νηματα...!!! με πιο τρόπο μπορώ να κάνω καταγγελία??οι π@π@ρες μου λένε οτι δεν δικαιούμαι επιδότηση και η πρόφαση τους ειναι ο χαμηλός μέσος όρος.έχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Με. 4 γραμμές τηλεφωνίας και 3 στικ για ιντερνετ πληρώνεις 140€ το μήνα δλδ σχεδόν 20€ ανά γραμμή οπότε μου φαίνεται λογικό για τέτοιο ποσό αφού μας κάνουν και εκπτώσεις να μην δικαιούμαστε επιδότηση. Σε άλλη εταιρία με 45€ λογαριασμούς σε ένα ξαδερφό μου του έδωσαν 40€ επιδότηση μετά από 1 κ 1/2 χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 με πιο τρόπο μπορώ να κάνω καταγγελία??οι π@π@ρες μου λένε οτι δεν δικαιούμαι επιδότηση και η πρόφαση τους ειναι ο χαμηλός μέσος όρος.έχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση... Ρε σύ τι καταγγελία να κάνεις. Εάν δείς οτι δεν σε συμφέρει κάνε φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Οι επιδοτήσεις δεν είναι υποχρεωτικές. Τις δίνουν ως δέλεαρ για ανανέωση. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 με πιο τρόπο μπορώ να κάνω καταγγελία??οι π@π@ρες μου λένε οτι δεν δικαιούμαι επιδότηση και η πρόφαση τους ειναι ο χαμηλός μέσος όρος.έχω πάνω απο 2 χρόνια να πάρω επιδότηση... εγω δεν εφτασα σε αυτο το σημειο αλλα αυτο τους ανεφερα..και κυλισε το συστημα......εννοειται απο την στιγμη που αναφερεται στην συμβαση ...!!!..μπορεις να ασκησεις το δικαιωμα αυτο..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ρε σύ τι καταγγελία να κάνεις. Εάν δείς οτι δεν σε συμφέρει κάνε φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Οι επιδοτήσεις δεν είναι υποχρεωτικές. Τις δίνουν ως δέλεαρ για ανανέωση. με εκνευρίζει η κοροϊδία τους....ψάχνομε για άλλο πακέτο ήδη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χρησιμοποίησε το μόνο για τα εταιρικά και για την έκπτωση στο ίντερνετ τότε. Και πάρε ένα δεύτερο νούμερο με ότι σε βολεύει. Προσωπικά πάντως ένα και μοναδικό νούμερο έχω και με βολεύει αφάνταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα! Έχω κάνει σύνδεση στο πρόγραμμα των στρατιωτικών μέσω της wind και κοιτώντας το λογαριασμό είδα κλήση προς άλλο μέλος του ίδιου προγράμματος να χρεώνεται κανονικά... Χρειάζεται κάποιος ειδικός αριθμός για να επικοινωνώ με τους άλλους του ίδιου προγράμματος δωρεάν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Με *7....... Καλείς κάποιον. Όχι με ολόκληρο το νούμερο του. Εκτός τα νούμερα που έχεις στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_12 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 *7 και μετά τι??δεν κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ο κάθε χρήστης έχει ένα δικό του νούμερο που τον καλείς μέσα στο εσωτερικό δίκτυο. Ρώτησε τους συναδέλφους να σου πούνε πιο έχουν. Το ίδιο έχεις και εσύ. Πάρε στο 1277 να σου πούνε το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts