bill_viper Δημοσιεύτηκε January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2007 Έχω να κάνω την πτυχιακή μου, και θέλω ότι κινήσεις κάνω στο AutoCad 2007 (το θέμα της πτυχιακής) να τις βιντεοσκοπεί ένα προγραμματάκι και να δημιουργώ .avi έτσι ώστε να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες τί ακριβώς κάνουμε. Βρήκα το CamStudio αλλά δεν με βολεύει γιατί μπορείς να γράφεις μόνο ότι γίνεται σε ένα μικρό παράθυρο διαστάσεων 320x240. Υπάρχει κάτι άλλο; Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Camtasia Studio Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Και το FRAPS νομίζω πως κάνει capture και εκτός παιχνιδιών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Έχω να κάνω την πτυχιακή μου, και θέλω ότι κινήσεις κάνω στο AutoCad 2007 (το θέμα της πτυχιακής) να τις βιντεοσκοπεί ένα προγραμματάκι και να δημιουργώ .avi έτσι ώστε να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες τί ακριβώς κάνουμε. Βρήκα το CamStudio αλλά δεν με βολεύει γιατί μπορείς να γράφεις μόνο ότι γίνεται σε ένα μικρό παράθυρο διαστάσεων 320x240. Υπάρχει κάτι άλλο; Thanks! :) Καλημέρα... Camstasia και απο εμένα αλλά και Snagit αν σε εξυπηρετούν και τα χρειαστείς στείλε μου pm :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 camstasia kai apo mena! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Thank you all for the recommendations! Θα δοκιμάσω για αρχή το Camtasia μιας και βλέπω ότι έχει πάρει αρκετούς ψήφους και θα επανέλθω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Camtasia kai apo emena. To xrisimopoiisa polles fores gia video tutorials Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αφού δοκίμασα το Camtasia, σαν πρόγραμμα είναι πολύ καλό κι εύχρηστο. Με πολύ καλό 'Help'. Αυτό όμως που δεν μου άρεσε είναι ότι τα videos δεν τα γράφει σε .avi αλλά σε μορφή αναγνωρίσιμη μόνο από τον Camtasia Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αφού δοκίμασα το Camtasia, σαν πρόγραμμα είναι πολύ καλό κι εύχρηστο. Με πολύ καλό 'Help'. Αυτό όμως που δεν μου άρεσε είναι ότι τα videos δεν τα γράφει σε .avi αλλά σε μορφή αναγνωρίσιμη μόνο από τον Camtasia Player. Αν πας στις ρυθμίσεις μπορείς να το επιλέξεις εσύ έτσι ώστε να τα κάνεις save όλα σε .avi :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δες και το Snagit! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αν πας στις ρυθμίσεις μπορείς να το επιλέξεις εσύ έτσι ώστε να τα κάνεις save όλα σε .avi :rolleyes: Άψογος! Ευχαριστώ τα μάλα! :) Βλέπεις ο πυρετός δεν με άφησε να το ψάξω πιο διεξοδικά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Άψογος! Ευχαριστώ τα μάλα! :) Βλέπεις ο πυρετός δεν με άφησε να το ψάξω πιο διεξοδικά. :O Να σαι καλά φίλε μου... Αν χρειαστείς κάτι "παραπάνω" στείλε μου pm :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 για παιχνιδια ποιο ειναι το καταληλοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Fraps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ξεθάβω το θεματάκι. Κατέβασα το camtasia studio αλλά λέει ότι η free έκδοση θα δουλεύει μόνο για 30 μέρες. Εκείνο που θέλω είναι να γράψω κάμερες από site με live show και μάλλον το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κάνει (ή δεν κάνω εγώ κάτι σωστά?). Έχετε κάποιο άλλο υπόψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts