VIDEOMIX Δημοσιεύτηκε December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2003 Παιδιά, όποιοs ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει, θα το ήθελα πολύ. Εχω αγοράσει με ενα σωρό λεφτά το PINNACLE PRO ONE PROFESSIONAL για μοντάζ και τίτλουs. Περιλαμβάνει και το ADOBE PREMIERE 6.5. Δεν ξέρω να το λειτουργώ καθόλου και δεν ξέρω και αγγλικά. Tι να κάνω; Ευχαριστώ. :) http://hilowpc.com/images/pinnacle-pro-one.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Να βρεις έναν καλό οδηγό για το Adobe Premiere στα Ελληνικά. Λογικά θα έχουν βγάλει οι εκδόσεις "Κλειδάριθμος" ή κάποιος άλλος εκδοτικός οίκος. Όσον αφορά τη σύνδεση της ψηφιακής σου βιντεοκάμερας, βίντεο κτλ. με την κάρτα και τα βασικά για να ξεκινήσεις θα σου δείξει κάποιος που έχει ασχοληθεί με την επεξεργάσια βίντεο με η/υ αν δεν έχεις το χρόνο να ψάξεις μόνος σου. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Eυχαριστώ Δημήτρη. Μακάρι να βρώ κάποιον και κυρίωs απο το forum να με βοηθήσει δείχνωντάs μου έστω τα βασικά και θα τον χαρτζηλικώσω κιόλαs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Υπάρχει κάποια ελληνική διεύθυνση στο INTERNET που να ασχολήται με τέτοιου είδουs θέματα; Ειναι αναγκαίο για την δουλειά μου, δηλαδή για τιs βιντεοσκοπήσειs γάμων κλπ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 unforgiven, αυτό ειναι το thread που είχα ανοίξει προ καιρού για το πρόβλημά μου το οποίο παραμένει άλυτο. Επειδή το χρειάζωμαι για την δουλειά μου, θα ήθελα εάν ξέρεις άτομο που μπορεί να βοηθήσει, να μου γράψεις pm. Eυχαριστώ. 2600μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 To thimamai otan to eihes anoiksei.Afto den einai programa,lavirinthos einai. To 2600m ti seimainei.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Kάθε 100 μηνύματα γράφω τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven ( 3 Μάρ. 2004 , 15:01) Για σεμινάρια ρίξε μια ματιά εδώ. Επίσης δες και στο αντίστοιχο τμήμα του Dpgr. Θα βρεις μερικά απλά, πρώτα βήματα. ...όπως σου είπα και αλλού... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Να βρεις έναν καλό οδηγό για το Adobe Premiere στα Ελληνικά. Λογικά θα έχουν βγάλει οι εκδόσεις "Κλειδάριθμος" ή κάποιος άλλος εκδοτικός οίκος. Όσον αφορά τη σύνδεση της ψηφιακής σου βιντεοκάμερας, βίντεο κτλ. με την κάρτα και τα βασικά για να ξεκινήσεις θα σου δείξει κάποιος που έχει ασχοληθεί με την επεξεργάσια βίντεο με η/υ αν δεν έχεις το χρόνο να ψάξεις μόνος σου. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Aυτό το βιβλίο το αγόρασα και ειναι αρκετά αναλυτικό. Ομως στην πράξη συναντώ εμπόδια. Υπάρχει κανείς επι πληρωμή να μου δείξει τα εντελώς βασικά ωστε να ξεκινήσω να το δουλεύω; Και μετά, το βιβλίο θα με βοηθήσει σε λεπτομέρειες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts