kostakiss Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι της Παπαρίζου που ακούστηκε στους τίτλους τέλους? (Όχι το ''Μαζί σου'') ενα που λεει να ξυπναω και να ειμαι μαζι σου..? Elena π@π@ριzou - 03 - Na ksupnaw kai na mai mazi sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ενα που λεει να ξυπναω και να ειμαι μαζι σου..? Elena π@π@ριzou - 03 - Na ksupnaw kai na mai mazi sou Ναι αυτό , ευχαριστώ πολύ! :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ε οχι ρε παιδια να παιξει κ ο λακης σε αυτα τα σιριαλ?ελεος!κ τον εχω κ σε εκτιμηση! Έχει άλλο νόημα το ερώτημά μου πιο βαθύ...:cool: Για να σε βοηθήσω : Ήδη έχει παίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 την σειρα δεν την παρακολουθω κ δεν ξερω αν οντως επαιζε αυτο που ανεφερες!επειδη ξερω οτι ο λακης δεν υπηρχε περιπτωση να παιξει σε τετοιες σειρες μου φανηκε περιεργο!πολυ στοχασμος εχει πεσει τελευταια.........!πλακα κανω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δεν το έπιασες αλλά δεν πειράζει. Δεν πρόκειται να το πω ξεκάθαρα (αυτό που εννοώ) γιατί δεν είμαι ανώνυμος στο site και θα γίνει πανικός...:cool: EDIT...Μπορείς να ρωτήσεις τον Σκηνοθέτη αν ξέρει τίποτα...για το τέλος της σειράς τους ρόλους και γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 βεβαια κ θα τον ρωτησω!ειπαμε να παμε για ποτακι το βραδυ :lol: εγω δεν ανεφερα οτι αυτο που λες δεν ισχυει απλα εξεφρασα την αποψη μου οτι ο λακης ειναι εναντια στα σιριαλ χωρις να σημαινει οτι αν θελει δεν θα παρει μερος!ουτε κοροιδεψα ουτε προσεβαλα!μην τρελενεσαι οτι επειδη κατω απο την ανωνυμια μου θα λεω κ θα γραφω πραγματα εναντια στους κανονες του forum!δεν το συνεχιζω γιατι δεν γουσταρω να τσακωθω μαζι σου κ με κανεναν αλλον!αυτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πάλι δεν κατάλαβες? :D ...για τι τσακωμούς μου λες? :) Δεν υπάρχει περίπτωση τσακωμού, ίσα ίσα που το απολαμβάνω προσπαθώντας να πω κάτι...:cool: Αρέσει τα σίριαλ πώς δεν τα αρέσει... Δεν λέω για τη δική σου ανωνυμία αλλά για την δική μου επωνυμία. Για μένα λέω δεν είναι σωστό να αναφέρω ευθέως αυτό που προσπαθώ τόση ώρα να γίνει αντιληπτό από όλους γενικότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Τότε ποιός ο λόγος να αναφερθείς και καθόλου αν είναι να μη μας πεις τι ξέρεις; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 1. πότε τελειώνει το σίριαλ; θα πάει και δεύτερη σαιζόν; 2. μετά το επισόδειο 10, τι έγινε; άλλαξαν σεναριογράφο, σκηνοθέτη και όλο το team της παραγωγής; Πολλά υποσχόμενο σήριαλ που σιγά σιγά καταντάει βαρετό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ξεφούσκωσε το στόρι. Πόσο ενδιαφέρον να κρατήσει το να βλέπεις 2 παιδιά να περιπλανιούνται για 20 επεισόδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Τότε ποιός ο λόγος να αναφερθείς και καθόλου αν είναι να μη μας πεις τι ξέρεις; :worry: Μα έθεσα τον προβληματισμό για αυτούς που σκέπτονται πολύ...οπότε κάποιος θα δώσει τη συνέχεια στο γρίφο αν καταλήξει κάπου...:cool: 2. μετά το επισόδειο 10, τι έγινε; άλλαξαν σεναριογράφο, σκηνοθέτη και όλο το team της παραγωγής; Πολλά υποσχόμενο σήριαλ που σιγά σιγά καταντάει βαρετό.. Μπα δεν αλλάζουν...είναι τα στάνταρ αν παίζεις προπο καταλαβαίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ok then. Εμένα δεν πάει το μυαλό μου πάντως κάπου. Ας το ρίξουμε στους γρίφους τουλάχιστον μιας και η σειρά έχει πιάσει πάτο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Σωστά...Αλλιώς θα γράφονται τα ίδια και τα ίδια...όχι είναι καλή, όχι δεν είναι καλή κλπ...:cool: Φαντάσου μέχρι και τα σίριαλ διευθύνουν τώρα οι δημοσιογράφοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 σε περιπτωση που η σειρα συνεχιστει κ του χρονου σε τι αλλο αθλημα θα δουμε τα παιδια?ας πουμε αλμα εις μηκος!γιατι απο τρεξιμο καλα παμε! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τι ηταν και το σημερινο??Αλλα να τον βρει τοσο ευκολα πια???Εχει καταντησει προβλεψιμο και βαρετο....Αντε να τελειωνουμε σε 2 βδομαδες.Την αλλη οχι λογω παρα 5.Την παρα αλλη,φυλαχτειτε.:ninja: Μας περιμενει 2πλο επεισοδιο..:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τι ηταν και το σημερινο??Αλλα να τον βρει τοσο ευκολα πια???Εχει καταντησει προβλεψιμο και βαρετο....Αντε να τελειωνουμε σε 2 βδομαδες.Την αλλη οχι λογω παρα 5.Την παρα αλλη,φυλαχτειτε.:ninja: Μας περιμενει 2πλο επεισοδιο..:lol: :lol: Eμένα μου άρεσε το σημερινό! Δε νομίζω να τον βρήκε, μάλλον ο μπάτσος έχει κάνει τη βρωμοδουλειά! :p Υ.Γ.Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες του ''Παρά Πέντε'' ,τελικά το διπλό επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Όχι, δεν είχε ανακατευτεί ο μπάτσος. Ο μικρός τον βρήκε μόνος του... Εμένα με εκνεύρισε η τραγική σύμπτωση του οτι ενώ ο Σάκης έγραψε το όνομα ενός τυχαίου τύπου στην ληξιαρχική δήλωση, καταλήξαμε αυτός να έχει ένα ξάδερφο που έχει υπηρετήσει Διδυμότειχο... Και σα να μην έφτανε αυτό πέθανε και 4 μέρες πριν τον βρουν. Έλεος ώρες-ώρες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Όχι, δεν είχε ανακατευτεί ο μπάτσος. Ο μικρός τον βρήκε μόνος του... Εμένα με εκνεύρισε η τραγική σύμπτωση του οτι ενώ ο Σάκης έγραψε το όνομα ενός τυχαίου τύπου στην ληξιαρχική δήλωση, καταλήξαμε αυτός να έχει ένα ξάδερφο που έχει υπηρετήσει Διδυμότειχο... Και σα να μην έφτανε αυτό πέθανε και 4 μέρες πριν τον βρουν. Έλεος ώρες-ώρες... Όταν λέω βρωμοδουλειά, εννοώ ότι αυτός είναι ο πατέρας! :p Aπό συμπτώσεις άλλο τίποτα. Αυτό είναι το μεγαλείο της σειράς! :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Α οκ, παρανόησα έτσι όπως το έγραψες :p Καλά ναι, αλλά αυτό βγάζει μάτι πια. Το θεικό ήταν που την άραξε στην αγορά και κατά τύχη έσκασαν οι άλλοι με το φορτηγό χωρίς να τους πάρει πρέφα μάλιστα (εκεί έπρεπε να κορνάρει ξαφνικά ο οδηγός να τα δει όλα ο Τότσικας :lol:). Λες και μιλάμε για κανά χωριό των 500 κατοίκων και βγήκε στην πλατεία να τους περιμένει μήπως περάσουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Α οκ, παρανόησα έτσι όπως το έγραψες :p Καλά ναι, αλλά αυτό βγάζει μάτι πια. Το θεικό ήταν που την άραξε στην αγορά και κατά τύχη έσκασαν οι άλλοι με το φορτηγό χωρίς να τους πάρει πρέφα μάλιστα (εκεί έπρεπε να κορνάρει ξαφνικά ο οδηγός να τα δει όλα ο Τότσικας :lol:). Λες και μιλάμε για κανά χωριό των 500 κατοίκων και βγήκε στην πλατεία να τους περιμένει μήπως περάσουν... ναι ειχαν κανονισμενο ραντεβου εκει.....................:lol::lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Mαλλον δεν το διευκρινησα παραπανω.Εννοω τη συναντηση της Ζωης και του αλλου.Που και καλα καθοταν μες τη μεση του δρομου,και περασε η αλλη με τη νταλικα και τον βρηκε.Σαν να μας δουλευουν,ετσι το εισπραττω και εγω..:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 το συμπέρασμα που βγαίνει από το επεισόδιο είναι ότι τα σύνορα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε" κατά τους σεναριογράφους της σειράς :lol: :lol: :lol: . Λίγο αληθοφάνεια δεν θα έβλαπτε μια κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατη σειρά. Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παντως ο μπατσος εξακολουθει να γραφει ιστορια...:yahoo: Η ατακα στην σκηνη που εχει κανει ερωτα με την ψυχολογα ειναι ολα τα λεφτα: Ψυχ:"Τι σκεφτεσαι;" Μπατσ:"Ολα μαζι και τιποτα..! Εσυ;" :dizzy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το σήριαλ ενώ είχε ξεκινήσει καλά, έχει καταντήσει γελοίο και βαρετό. Πιστεύω πως έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί σε 5-10 επεισόδια. Τα πιο γελοία σημεία είναι: 1) οι συμπτώσεις που συμβαίνουν κάθε τρεις και λίγο (έχουν χαθεί και ξαναβρεθεί καμιά 10 αριά φορές έως τώρα και στη μέση του πουθενά κιόλας):blink: 2) οι αποδράσεις των παιδιών: Έχουν πιαστεί και ξεφύγει από Τούρκους του Έβρου, απαγωγείς, μπάτσους, έλληνες κατοίκους, φαντάρους, ελληνοτουρκικά σύνορα, βιαστή... Και μπορεί να 'ναι κι άλλοι. Ούτε ο Παλιοκώστας τέτοιο ταλέντο στο ανθρωποκυνηγητό. :ninja: Βαριέμαι να μιλήσω για ηθοποιία, βλαμμένες ατάκες κλπ., αλλά θα έχω μια απορία: Πόσο μεγάλος είναι πια αυτός ο Νομός Έβρου που περπατάνε, κάνουν ότο στοπ, παίρνουν τρένα, βάρκες και τώρα φτάσαν στο Ρύζια;; Του πο@στη, απ' την Αθήνα να 'χαν ξεκινήσει με τα πόδια απ' την αρχή της σειράς, τώρα θα μπαίναν Ρουμανία. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Τώρα βλέπω το επεισόδιο της Δευτέρας. Φορτηγατζή-κραγμένη πρώτη φορά βλέπω! αχαχαχαχα http://jpg.gr/images12/img_597.jpeg ΘΕΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts