c_peris Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Με την καινούργια ROM δέχεται το πατς από την ελληνική αντιπροσωπεία ή δεν θα μπορούμε να στέλνουμε μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Απ 'οτι βλέπω μάλλον στέλνει κανονικά σμς με 160 χαρακτηρες... χωρίς το πατσάκι της ace hellas... έβγαλα και screenshot για του λόγου το αληθές... Η default home screen [ATTACH]11871[/ATTACH] About στο system settings [ATTACH]11872[/ATTACH] δοκιμή για sms (αν θυμάμαι χωρίς το update πηγαινε στους 70 χαρακτηρες μόλις πληκτρολογούσα εναν ελληνικό χαρακτήρα) [ATTACH]11873[/ATTACH] Υπόψιν στο regional settings έχει σαν γλώσσα μενού μόνο αγγλικά αλλά σαν γλώσσα γραφής τις έχει όλες συμπεριλαμβανόμενης και της Έλληνικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_peris Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Λογικά θα βγει βελτιωμένη ROM 6.1 τώρα που βγήκε νέα επίσημη από την HTC. Αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Φίλε offroader μήπως θα μπορούσες να μας καθοδηγήσεις στα Ελληνικά πως γίνεται η εγκατάσταση των wm6.1 ? Όχι τίποτε άλλο αλλά μην κάνουμε κανένα λάθος (λόγω αγγλικών) και το ξετινάξουμε το καημένο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 παιδια μια ερωτηση μια και ειμαι εντελως ασχετος με smartphones!!μπορω ολα τα προγραμματα να τα βαζω στην καρτα;η υπαρχουν ορισμενα που θελουν μονο στην εσωτερικη μνημη;η συσκευη μου φοραει 6αρια,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Oτιδηποτε αφορα τη homescreen (plugins κτλ.) το βαζουμε στη μνημη του τηλεφωνου οπωσδηποτε.Απο κει & περα,αναλογα την εφαρμογη.Αν κατι πρεπει να μπει στο τηλεφωνο&οχι στη καρτα,γενικα διευκρινιζεται απο τον εκδοτη του προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 thanks φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 τελικά εγκατέστησα την wm6.1 που είπε και ο offroader και φαίνεται πολύ καλή. Καλύτερη εικόνα θα έχω αύριο που θα του αλλάξω τα φώτα για να δω αν είναι όλα καλά. Για όποιον θέλει να την δοκιμάσει (τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες που γράφουν τα ξεφτέρια) το λίνκ είναι : http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=WINGS_WM61_Alcaline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Απ 'οτι βλέπω μάλλον στέλνει κανονικά σμς με 160 χαρακτηρες... χωρίς το πατσάκι της ace hellas... έβγαλα και screenshot για του λόγου το αληθές... Η default home screen [ATTACH]11871[/ATTACH] About στο system settings [ATTACH]11872[/ATTACH] δοκιμή για sms (αν θυμάμαι χωρίς το update πηγαινε στους 70 χαρακτηρες μόλις πληκτρολογούσα εναν ελληνικό χαρακτήρα) [ATTACH]11873[/ATTACH] Υπόψιν στο regional settings έχει σαν γλώσσα μενού μόνο αγγλικά αλλά σαν γλώσσα γραφής τις έχει όλες συμπεριλαμβανόμενης και της Έλληνικής... Λοιπόν. Όλα είναι τέλεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τσεκάρης την χρήση unicode γυρίζει στους 70 χαρακτήρες. Αν δεν το τσεκάρης ο παραλήπτης παραλαμβάνει καλικατζούρες. Πρέπει να βρεθεί λύση γι αυτό γιατί κατά τα άλλα αξίζουν πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Λοιπόν. Όλα είναι τέλεια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τσεκάρης την χρήση unicode γυρίζει στους 70 χαρακτήρες. Αν δεν το τσεκάρης ο παραλήπτης παραλαμβάνει καλικατζούρες. Πρέπει να βρεθεί λύση γι αυτό γιατί κατά τα άλλα αξίζουν πάρα πολύ. Έχεις δίκιο, δε το είχα προσέξει γιατί δε στέλνω sms από το HTC... Ούτε με κεφαλαία δεν τα στέλνει σωστά.Ίσως με καμία αλλαγή στη registry να διορθώνεται... θα δείξει.ΒΤW η HTC είδε οτι υπάρχει κινητικότητα με τις unofficial roms και τουλάχιστον για το TytnII θα βγάλει κανονική αναβάθμιση.Ίσως δεήσουν και αναβαθμίσουν και το καημένο το s730 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Αντε να δούμε γιατί μας έχουν πολύ στην απ'έξω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mattv Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Το κινητό είναι πάντως πολύ καλό. Το έχω από αρχές Απριλίου και τα βασικότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι δύο: 1. Κινέζικα αντί ελληνικών στα SMS (λύθηκε με τη χρήση UNICODE χαρακτήρων) 2. Όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το ξυπνητήρι, κατά ένα περίεργο τρόπο χάνει την ώρα του και χτυπάει μισή ώρα αργότερα. Ξέρει κανείς πως θα κλειδώσω την ώρα να μην ενημερώνεται από το δίκτυο (υποθέτω ότι αυτό φταίει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 για την ωρα μηπως φταει η ρυθμιση του active sync?να την απενεργοποιησεις μαλλον θα σταματησει να συγχρονιζει την ωρα...Ακομα κοιτα στα regional settings των windows να εχεις την ελλαδα σαν χωρα σε ολες τις επιλογες ωστε να συγχρονιζει την σωστη ωρα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Φίλε offroader μήπως θα μπορούσες να μας καθοδηγήσεις στα Ελληνικά πως γίνεται η εγκατάσταση των wm6.1 ? Όχι τίποτε άλλο αλλά μην κάνουμε κανένα λάθος (λόγω αγγλικών) και το ξετινάξουμε το καημένο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και εγω θα ηθελα καποιες οδηγιες στα ελληνικα! Πρωτη φορα θα το κανω και δεν θελω να την πατησω! Οποιος θελει και εχει χρονο ας βοηθησει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Λοιπόν θα προσπαθήσω να κάνω καπως πιο κατανοητή τη διαδικασία... απλά θα μεταφράσω τα σημαντικά σημεία. Πρώτα απ' όλα πρέπει να επιτρέψουμε στο τηλέφωνο να φλασάρει Non official ROM, γιαυτο και το πατσάρουμε με το HardSPL. 1)κατεβάζουμε το αρχείο της ρομ με http://www.divshare.com/download/4274303-aed 2)Τρέχουμε το SDA_ApplicationUnlock στο PC ώστε να ξεκλειδώσουμε το κινητό και να μπορεί να τρέχει unsigned software. 3)Κάνουμε Backup το SPL τρέχοντας το spl-backup.bat από τον φάκελο spl-backup 4)Αφαιρούμε τη σιμ και την κάρτα μνήμης, αφου προηγουμένως έχουμε αντιγράψει το αρχείο sspl-0.91-wings.exe στη μνήμη του τηλεφώνου (όχι στο temp directory).Εαν όλα πάνε καλά, στην οθόνη εμφανίζεται "USB".Βγάζουμε και ξαναβάζουμε το καλώδιο στο τηλέφωνο. 5)Τώρα μπορύμε να φλασάρουμε το hardspl-0.91-wings.nbh τρέχοντας το πρόγραμμα CustomRUU.exe από τον φάκελο flash-hardspl-wings. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, κατεβάστε μια απο τις official rom και φλασάρετε την.Κατά 99% δε θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν συμβεί μπορείτε να ξαναγυρίσετε στη κανονική έκδοση. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι χάνονται όλα από την μνήμη του τηλεφώνου, όπως και οτί αν το "μπρικιάσετε" (απο το brick που λένε και οι iphoners :p) εγώ δεν ξέρω τίποτα. *Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά έχω αλλάξει πάλι τηλέφωνο και δεν πολυασχολούμαι με το htc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ευχαριστω Offroader για τις οδηγιες! Θα το δοκιμασω και αν χρειαστει κατι αλλο θα σε ρωτησω! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Παιδιά έβαλα και εγώ τελικα, την καινούρια rom απο τους xda και βλέπω πολύ καλή διαφορά. Καλύτερη χρήση της ram, δεν κολλάει, καλύτερο περιβάλλον και άλλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosotas Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Πρεπει όμως να βρούμε μια λύση με τα Ελληνικα και τους 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Πρεπει όμως να βρούμε μια λύση με τα Ελληνικα και τους 160 χαρακτήρες Παιδιά θα ρωτήσω στο φόρουμ της ACE-Hellas, αν και ήδη ξερω ότι θα με κατακεραυνώσουν... :lol:. Προφανώς κάτι αλλάζει στη registry το πατσάκι, οπότε μάλλον μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στα wm6.1. Είδομεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Επίσης αν σας ενδιαφέρει, πείραξα λίγο την default homescreen για να με βολεύει καλυτερα : http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=12209&stc=1&d=1219655460 Απλά αλλάξτε το HTC.Home.xml μέσα στον φάκελο /Application Data/Home. Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ρε παιδια καλησπερα! Τωρα το ειδα το τηλεφωνο και απο οτι βλεπω ειναι μια αρκετα φτηνη λυση (εστω και χωρις GPS). Παρολα αυτα εχω ενα GPS της Νοκια το 3W Sirf Star III οποτε το μοναδικο για εμενα ερωτηματικο ειναι αν μπορω να βαλω τελικα καποιο προγραμμα πλοηγησης. Εχει βαλει κανεις το Destinator; Του δουλευει; Με εξωτερικο δεκτη ας ειναι αρκει να δουλευει... Υπαρχει κανεις; αν υπαρχει ρωταω... Και με ελληνικα, αν παω αυριο, 23 Σεπτεμβριου 2008 και το παρω απο καποιο καταστημα ποια εκδοση θα εχει; την 6.1 σωστα; σ' αυτην λογικα δεν θα υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με το γραψιμο 160 χαρακτηρο, ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ρε παιδια καλησπερα! Τωρα το ειδα το τηλεφωνο και απο οτι βλεπω ειναι μια αρκετα φτηνη λυση (εστω και χωρις GPS). Παρολα αυτα εχω ενα GPS της Νοκια το 3W Sirf Star III οποτε το μοναδικο για εμενα ερωτηματικο ειναι αν μπορω να βαλω τελικα καποιο προγραμμα πλοηγησης. Εχει βαλει κανεις το Destinator; Του δουλευει; Με εξωτερικο δεκτη ας ειναι αρκει να δουλευει... Υπαρχει κανεις; αν υπαρχει ρωταω... Και με ελληνικα, αν παω αυριο, 23 Σεπτεμβριου 2008 και το παρω απο καποιο καταστημα ποια εκδοση θα εχει; την 6.1 σωστα; σ' αυτην λογικα δεν θα υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με το γραψιμο 160 χαρακτηρο, ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω! Φίλε μου το destinator δουλεύει κανονικα, απλά ανάλογα την έκδοση υπάρχουν και ανάλογα προβλήματα : αν βαλεις το γνωστο destinator θα λειτουργήσει μεν το πρόγραμμα αλλά δε θα μπορείς να το χειριστείς, γιατί το κανονικό έχει σχεδιαστει για οθόνη αφής και ειναι σχεδόν αδύνατο να εισάγεις διεύθυνση κλπ. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει σωστά μεσω του fakecursor, ενός προγράμματος που εξομοιώνει ουσιαστικλα τη γραφίδα ή το ποντίκι. Αν τώρα βάλεις το destinator sp που είναι για smartphone όπως το s730 θα έχεις το άλλο κουφό πρόβλημα : μπερδεύεται το πρόγραμμα και στην εισαγωγή χαρακτήρων αντί για γράμματα γράφει ψηφία :wacko: με αποτέλεσμα ούτε αυτό να είναι ουσιαστικά λειτουργικό. Πάλι έχει βρεθέι λύση, αλλά προυποθέτει την αλλαγή του χτ9 που έχει το κινητό από τη μάνα του με το κανονικό τ9. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί εντατικά με τα destinator αφού υπάρχει και λειτουργεί άψογα το garmin mobile xt. Τώρα για το gps LD-3w, αυτό έχω και γώ και συνεργάζεται άψογα με ότι κινητό και αν το δοκίμασα (SE W950, Nokia 6120 Classic, HTC S730), oπότε μη σε απασχολεί καθόλου. Το S730 δεν έχει wm6.1 από την μάνα του και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται να αποκτήσει ποτέ επίσημα. Αν το αφήσεις όπως είναι από το εργοστάσιο θα μπορείς να γράψεις κανονικά ελληνικά με 160 χαρακτήρες εγκαθιστώντας ενα Patch της ace hellas.Στα wm6.1 πού έχω περασμένα εγώ γράφει μεν ελληνικά αλλά μόνο με unicode. Πόσο περίπου το έχεις βρει το κινητό; Γιατί εγώ με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz.gr δεν το βρήκα κάτω από 390 € καινούργιο χωρίς σύνδεση... Προσωπική μου άποψη είναι πως δέν αξίζει τα λεφτά αυτά, είδικά τώρα που όπου να 'ναι θα έρθει καινούργιο μοντέλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χωρίσω τις επαφές μου σε κατηγορίες! Έχω ψάξει αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
watchd0g Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Καλημέρα παιδιά, εδώ και περίπου ένα χρόνο ο πατέρας μου έχει το S730. Δεν είχα ψάξει καθόλου για το κινητό, απλά ήθελε να έχει qwerty και του πήρα το συγκεκριμένο. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας, γιατί δεν έχω ιδέα από WM, να του κάνω κανένα update και σαφώς κι ένα reset ... Σας παραθέτω παρακάτω τα στοιχεία που βρήκα στο μενού Πληροφορίες: ΛΣ CE 5.2.1622 ΕΣ Εκδοση 18128.0.4.4 RIL 2.002 Φορέας 5.2.1622.18128 Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Θοδωρής Παράθεση Όταν πας με τις πόρτες, βλέπεις τον κόσμο με διαφορετικό μάτι... BMWcholic ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexagon Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Καλησπέρα σε όλους Είμαι κάτοχος ενός s730 αλλά έχω χάσει το CD που το συνοδευει. Γνωρίζει κανείς αν και από που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ ΥΓ: Μην μου πει κανείς για την αντιπορσωπία γιατι ρώτησα και δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts