sofi-k Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Απ'οτι ειδα απο την 'σφυγμομετρηση" ειτε αρεσε πολυ ειτε καθολου... Σχεδον κανεις δεν ψηφισε "μετρια"... Αρα θα την δω και εγω και θα επανελθω με γνωμη...Καλο ακουγεται παντως.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 εμενα μου αρεσε σηκωνε πολλες ερμηνειες στους υπολοιπους της παρεας μου δεν αρεσε καθολου παντως Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 μέτρια! δεν με ενθουσίασε αν κ μου άρεσαν πολύ ο ντάστιν χόφμαν κ ο ηθοποιός που υποδίεται τον πατέρα της τελευταίας κοπέλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokis Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 xalia xalia xallia xalia xalia...sto teleytaio 20lepto oli i aithousa eixe pethanei sto gelio me tis m........s pou edeixne!!!eleos re paidia...eipame koultoura alla aytos to kseftilise.i tainia itan oti na nai kai mesa sti aithousa akougontan anastenagmoi tou styl "ouf den teleionei"??? Παράθεση PRISON BREAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 einai periergo... h antilhpsh peri koultouras kai pws kseftilizetai. As poume, metaferontas ena my8istorhma sth megalh o8onh menontas pistos sthn istoria exeis diapraksei eleino adikhma apenanti sthn texnh. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny05 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Η ταινία είναι καταπληκτηκή!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 emena pou arese para polu..kataplhktikh atmosfaira,wraia kostoumia kai polu kales kales ermhneies kai gynaikeies parousies...meta apo thn tainia 8a alla3w to arwma mou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Kai mena mou arese para polu.Apto treiler eixa enthousiastei..An kai to telos itan kapws ipervoliko an den to skefteis alligorika.To asteio einai oti 5 deuterolepta prin to telos egine diakopi reumatos sto cinema(odeon-aristotelous) kai sikwthikan oloi na figoun!! Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 την ειδα την ταινια και την θεωρησα αρκετα καλη με λιγο υπερβολικο το τελος Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 mou fanike mia katapliktiki tainia, apo tis liges pou tha thimamai! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Αρκετα καλη ταινια, δεν εχω διαβασει το βιβλιο, αλλα αυτα που ειδα με καλυψαν χωρις βεβαια να μπορω να κρινω την μεταφορα του μυθιστορηματος στη μεγαλη οθονη. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 poli xeneroto telos....:( :( ala genika poli kali:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 poli xeneroto telos....:( :( ala genika poli kali:)Το τελος εμενα μου αρεσε γιατι ειχε νοημα, ο ηρωας ποτε στη ζωη του δεν ειχε αγαπηθει, ετσι λοιπον σπαταλαει το καλυτερο αρωμα στο κοσμο και πεθαινει απο την αγαπη που του ειχαν οι ανθρωποι που τον μυρισαν, με λιγα λογια καταφερε να αγαπηθει απο τους αλλους γι΄αυτο και πεθανε ευχαριστημενος, στην ουσια αυτο το αρωμα του χαρισε οτι του ελειπε σε ολη τη ζωη του, την αγαπη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 http://www.dvdfromkorea.com/shop/p_detail.asp?idx=5429&genre=Horror%20&%20Thriller http://img443.imageshack.us/img443/8845/booksd5.gif Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ενω το βιβλιο μου αρεσε, η ταινια δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 εντάξει καλή ταινία αλλά όχι και καταπληκτική!! 2.5/5 αστέρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Κατά την γνώμη μου αν και παλιό το θέμα πρόκειται για μια εξαίσια ταινία, ίσως να μην είναι θρίλερ όμως έχει την δικη της μοναδική ατμόσφαιρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Προσωπικά την είδα ευχάριστα και δεν βαρέθηκα σε κάποιο σημείο της ταινίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts