grifind Δημοσιεύτηκε December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2006 γεια σας παιδες. Λοιπον χτες εβαλα το προαναφερομενο modem στο pc μου και ολα δουλευουν ρολοι..εκανα και ενα ποστ απο το κινητο μου πριν λιγο σε ενα αλλο τοπικ.. αυτο που θελω... παω στο http://www.portforward.com και δεν εχει το μοντελο του μοντεμ μου... δεν μπορω να κανω Port forwarding...εχω κανει static ip αλλα δεν παιζει φαση να κανω port forward.. αν εχετε καποιο αλλο site για Portforwarding η αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ειμουν ευγνωμων... ευχαριστω εκ των πρωτερων... Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Επειδή ψάχνοντας λίγο στο Google δεν βρήκα απολύτως τίποτα γι'αυτή τη συσκευή, είσαι σίγουρος ότι το μοντέλο είναι ακριβώς αυτό; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. December 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ωχ συγνωμη. wag200g einai και οχι w200.... Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Δεν δοκιμάζεις με τις ρυθμίσεις του WAG354G πχ; Μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. December 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 δοκιμασα απο ενα-δυο αλλα ειναι διαφορετικα..τωρα θα δοκιμασω κ για το συγκεκριμενο κ θα δω.thx Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts