Jump to content

Επιλογή ονόματος σχολικού μουσικού συγκροτήματος

untitled
 Κοινοποίηση

onoma sigrotimatos  

50 members have voted

1. 1. onoma sigrotimatos

• iptamena giaourtia
      14
    • undead forces
      5
    • the ministers
      6
    • antitheth lipsh
      18
    • anonimoi
      1
    • rokosavroi
      3
    • alo(kai pio pithano)pio?
      3

Recommended Posts

Φιλε απο εδω δεν θα παρεις την απαντιση που ζητας, μπαινει ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του και το καθε στυλ του και σου λεει την γνωμη του. Δεκτη μεν η γνωμη του καθενα, δημοκρατια εχουμε, αλλα το συγκροτιμα ειναι δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... Εχω περασει και περναω το προβλημα με το "Πως θκ@τ@ να το βγαλουμε ρε γμτ;" και ξερω οτι ειναι δυσκολο ρε φιλε αλλα ασε τις γνωμες απο εδω μεσα... Αμα θελεις γνωμες παρε απο φιλους-γνωστους που τους αρεσει η μουσικη που παιζετε και που θα ειναι και οι πρωτοι ακροατες σας...

Παντος αποφασιστε αν θα ειναι στα Ελληνικα η στα αγγλικα, αναλογα με το ρεπερτοριο σας.

Προσπαθιστε να αποφηγετε φορεμενα "πρωτοτυπα" ονοματα του στυλ ανονιμοι,τρελοι,ψυχασθενεις κλπ, ητανε ωραια πριν 10 χρονια, τωρα πλεων ολοι τετια εχουν.

Το ονομα σας να καθρευτειζει τα τραγουδια που παιζετε και τον χαρακτιρα σας. Αν πχ παιζετε τραγουδια σχετικα με την πολιτικη θα μπορουσατε να το βγαλετε κατι οπως "υποβριχιοι βουλευετες" Η αν γουσταρετε πολυ χαβαλε μποριτε κατι στο στυλ "αυνανιζομενοι μουσικοι"

Φιλε απο εδω δεν θα παρεις την απαντιση που ζητας, μπαινει ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του και το καθε στυλ του και σου λεει την γνωμη του. Δεκτη μεν η γνωμη του καθενα, δημοκρατια εχουμε, αλλα το συγκροτιμα ειναι δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... Εχω περασει και περναω το προβλημα με το "Πως θκ@τ@ να το βγαλουμε ρε γμτ;" και ξερω οτι ειναι δυσκολο ρε φιλε αλλα ασε τις γνωμες απο εδω μεσα... Αμα θελεις γνωμες παρε απο φιλους-γνωστους που τους αρεσει η μουσικη που παιζετε και που θα ειναι και οι πρωτοι ακροατες σας...

Παντος αποφασιστε αν θα ειναι στα Ελληνικα η στα αγγλικα, αναλογα με το ρεπερτοριο σας.

Προσπαθιστε να αποφηγετε φορεμενα "πρωτοτυπα" ονοματα του στυλ ανονιμοι,τρελοι,ψυχασθενεις κλπ, ητανε ωραια πριν 10 χρονια, τωρα πλεων ολοι τετια εχουν.

Το ονομα σας να καθρευτειζει τα τραγουδια που παιζετε και τον χαρακτιρα σας. Αν πχ παιζετε τραγουδια σχετικα με την πολιτικη θα μπορουσατε να το βγαλετε κατι οπως "υποβριχιοι βουλευετες" Η αν γουσταρετε πολυ χαβαλε μποριτε κατι στο στυλ "αυνανιζομενοι μουσικοι"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κορυφαίο!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

"η ορχηστρα των χωματων"!!!:lol: :lol: :lol:

καπου το ειχα δει και ειχα πεθανει στα γελια...:p

(για οσους δεν ξερουν, η ορχηστρα των χρωματων ηταν δημιουργημα του χατζιδακι)...

δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... "αυνανιζομενοι μουσικοι"

Πολύ γουστάρω την αυτοκριτική! Ειδικά όταν ξεκινά σε τέτοια ηλικία, έχεις πολλές ελπίδες για το μέλλον σου!;)

κι εγω το πρωτο εβαλα! :lol:

θα πεσει γιαουρτιιιιιιιιιιιιιιιιι :p

ή να το πειτε ξυλινα παπουτσια! λιγο κλεμενο! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

και εγω το πρωτο επελεξα...

ιπταμενα γιαουρτια!

ειναι πολυ καλο...

μπορειτε να το εμπλουτισετε, αγνωστης ταυτοτητος ιπταμενα γιαουρτια (Α.Τ.Ι.Γ.).

http://www.farklempt.com/Travels/New.York.0305/Images/got.yoghurt.jpeg

μπορειτε να το εμπλουτισετε, αγνωστης ταυτοτητος ιπταμενα γιαουρτια (Α.Τ.Ι.Γ.).

Nαιιιι.. Πολύ καλή ιδέα. :D

http://img341.imageshack.us/img341/7224/evry0503bigjk1.jpg

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κοινό >17 χρονών, επιλέξτε κάποιο από τα 2,3,4.

Χωρις να θέλω να γίνομαι απόλυτος (absolut absolutismus), για μένα το "The Ministers" είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί σοβαρά
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Χωρις να θέλω να γίνομαι απόλυτος (absolut absolutismus), για μένα το "The Ministers" είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί σοβαρά

Και το «Αντίθετη Λήψη» είναι αξιοπρεπής ονομασία,με κάποια ουσία.

Αυτή μου ακούγεται καλύτερα.

αυτο: "alo(kai pio pithano)pio?" ειναι πιθανη ονομασια?

Ναι :rolleyes: :lol:

Συμφωνώ κι εγώ με τον DENIOR. Το «Αντίθετη Λήψη» είναι το μόνο αξιόλογο. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά γελοία ή συνηθισμένα/τυποποιημένα.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κοινό >17 χρονών, επιλέξτε κάποιο από τα 2,3,4.

μα γιατί το λες αυτό?:) Υπάρχουν χωρίς πλάκα συγκροτήματα που έχουν κοινό

Γιατί βρε παιδιά, το "καβουροδεινόσαυροι" είναι πιο ωραίο ονοματάκι?

καβουροδεινοσαυροι????

τι ειναι παλι τουτο βρε αγαπημενη Garfield?:wacko:

Oρίστε, σου αντιγράφω από τα νέα on line. :)

"Οι Καβουροδεινόσαυροι λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά, δεν είναι η καινούργια παραγωγή των Στούντιο Ντίσνεϊ, δεν είναι καν προϊστορικά πλάσματα (πράγμα που δεν θα ενοχλούσε τη Ντίσνεϊ, τα ξεπερνάει αυτά), είναι εγχώριο προϊόν, της οικογενείας των Ημισκουμπρίων!

Απειλούν τον άνθρωπο; προβλέπω την ερώτησή σας. Ξέρω εγώ; η απάντηση. Εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού στα Ημισκούμπρια. Καθότι και οι Καβουροδεινόσαυροι σχήμα μουσικό είναι και τα Ημισκούμπρια κάνουν την παραγωγή στο άλμπουμ τους, το «Φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Με γεια σας."

Oρίστε, σου αντιγράφω από τα νέα on line. :)

"Οι Καβουροδεινόσαυροι λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά, δεν είναι η καινούργια παραγωγή των Στούντιο Ντίσνεϊ, δεν είναι καν προϊστορικά πλάσματα (πράγμα που δεν θα ενοχλούσε τη Ντίσνεϊ, τα ξεπερνάει αυτά), είναι εγχώριο προϊόν, της οικογενείας των Ημισκουμπρίων!

Απειλούν τον άνθρωπο; προβλέπω την ερώτησή σας. Ξέρω εγώ; η απάντηση. Εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού στα Ημισκούμπρια. Καθότι και οι Καβουροδεινόσαυροι σχήμα μουσικό είναι και τα Ημισκούμπρια κάνουν την παραγωγή στο άλμπουμ τους, το «Φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Με γεια σας."

δε περιμενα να δω πληρεστερη απαντηση απο αυτη...

:)

efxaristoume poli olous

dn exoume apofasisei akoma.Pantos

t "riders of the underground" kai t "progressive and aggresive" eine t pio pithana.pos sas fenonte??

Telos to idos mouikhs tha eine hard rock me kapia punk stixia

PALEOKOSTAS AIRWAYS

LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja:

To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com//

mvagustagm2000 ευχαρίστηση μου, η πληροφόρηση σου.:lol:

piki διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ, και συγκεκριμένα το "me kapia punk stixia", το στοιχειά, ωραίο ονοματάκι δε σου φαινεται? :D