untitled Δημοσιεύτηκε December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2006 pio sas fenete kallitero onoma gia rock mathitiko sigrotima?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Φιλε απο εδω δεν θα παρεις την απαντιση που ζητας, μπαινει ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του και το καθε στυλ του και σου λεει την γνωμη του. Δεκτη μεν η γνωμη του καθενα, δημοκρατια εχουμε, αλλα το συγκροτιμα ειναι δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... Εχω περασει και περναω το προβλημα με το "Πως θκ@τ@ να το βγαλουμε ρε γμτ;" και ξερω οτι ειναι δυσκολο ρε φιλε αλλα ασε τις γνωμες απο εδω μεσα... Αμα θελεις γνωμες παρε απο φιλους-γνωστους που τους αρεσει η μουσικη που παιζετε και που θα ειναι και οι πρωτοι ακροατες σας... Παντος αποφασιστε αν θα ειναι στα Ελληνικα η στα αγγλικα, αναλογα με το ρεπερτοριο σας. Προσπαθιστε να αποφηγετε φορεμενα "πρωτοτυπα" ονοματα του στυλ ανονιμοι,τρελοι,ψυχασθενεις κλπ, ητανε ωραια πριν 10 χρονια, τωρα πλεων ολοι τετια εχουν. Το ονομα σας να καθρευτειζει τα τραγουδια που παιζετε και τον χαρακτιρα σας. Αν πχ παιζετε τραγουδια σχετικα με την πολιτικη θα μπορουσατε να το βγαλετε κατι οπως "υποβριχιοι βουλευετες" Η αν γουσταρετε πολυ χαβαλε μποριτε κατι στο στυλ "αυνανιζομενοι μουσικοι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Φιλε απο εδω δεν θα παρεις την απαντιση που ζητας, μπαινει ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του και το καθε στυλ του και σου λεει την γνωμη του. Δεκτη μεν η γνωμη του καθενα, δημοκρατια εχουμε, αλλα το συγκροτιμα ειναι δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... Εχω περασει και περναω το προβλημα με το "Πως θκ@τ@ να το βγαλουμε ρε γμτ;" και ξερω οτι ειναι δυσκολο ρε φιλε αλλα ασε τις γνωμες απο εδω μεσα... Αμα θελεις γνωμες παρε απο φιλους-γνωστους που τους αρεσει η μουσικη που παιζετε και που θα ειναι και οι πρωτοι ακροατες σας... Παντος αποφασιστε αν θα ειναι στα Ελληνικα η στα αγγλικα, αναλογα με το ρεπερτοριο σας. Προσπαθιστε να αποφηγετε φορεμενα "πρωτοτυπα" ονοματα του στυλ ανονιμοι,τρελοι,ψυχασθενεις κλπ, ητανε ωραια πριν 10 χρονια, τωρα πλεων ολοι τετια εχουν. Το ονομα σας να καθρευτειζει τα τραγουδια που παιζετε και τον χαρακτιρα σας. Αν πχ παιζετε τραγουδια σχετικα με την πολιτικη θα μπορουσατε να το βγαλετε κατι οπως "υποβριχιοι βουλευετες" Η αν γουσταρετε πολυ χαβαλε μποριτε κατι στο στυλ "αυνανιζομενοι μουσικοι" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κορυφαίο! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 "η ορχηστρα των χωματων"!!!:lol: :lol: :lol: καπου το ειχα δει και ειχα πεθανει στα γελια...:p (για οσους δεν ξερουν, η ορχηστρα των χρωματων ηταν δημιουργημα του χατζιδακι)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 δικο σας και οχι του καθε λαλακα εδω μεσα που δεν θα σας ακουσει και ποτε... "αυνανιζομενοι μουσικοι" Πολύ γουστάρω την αυτοκριτική! Ειδικά όταν ξεκινά σε τέτοια ηλικία, έχεις πολλές ελπίδες για το μέλλον σου!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 αν είναι για χαβαλέ το πρώτο αλλιώς το τρίτο όνομα από τη λίστα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 κι εγω το πρωτο εβαλα! :lol: θα πεσει γιαουρτιιιιιιιιιιιιιιιιι :p ή να το πειτε ξυλινα παπουτσια! λιγο κλεμενο! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 και εγω το πρωτο επελεξα... ιπταμενα γιαουρτια! ειναι πολυ καλο... μπορειτε να το εμπλουτισετε, αγνωστης ταυτοτητος ιπταμενα γιαουρτια (Α.Τ.Ι.Γ.). http://www.farklempt.com/Travels/New.York.0305/Images/got.yoghurt.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μπορειτε να το εμπλουτισετε, αγνωστης ταυτοτητος ιπταμενα γιαουρτια (Α.Τ.Ι.Γ.). Nαιιιι.. Πολύ καλή ιδέα. :D http://img341.imageshack.us/img341/7224/evry0503bigjk1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κοινό >17 χρονών, επιλέξτε κάποιο από τα 2,3,4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Χωρις να θέλω να γίνομαι απόλυτος (absolut absolutismus), για μένα το "The Ministers" είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί σοβαρά Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Χωρις να θέλω να γίνομαι απόλυτος (absolut absolutismus), για μένα το "The Ministers" είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί σοβαρά Και το «Αντίθετη Λήψη» είναι αξιοπρεπής ονομασία,με κάποια ουσία. Αυτή μου ακούγεται καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 αυτο: "alo(kai pio pithano)pio?" ειναι πιθανη ονομασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 αυτο: "alo(kai pio pithano)pio?" ειναι πιθανη ονομασια? Ναι :rolleyes: :lol: Συμφωνώ κι εγώ με τον DENIOR. Το «Αντίθετη Λήψη» είναι το μόνο αξιόλογο. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά γελοία ή συνηθισμένα/τυποποιημένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κοινό >17 χρονών, επιλέξτε κάποιο από τα 2,3,4. μα γιατί το λες αυτό?:) Υπάρχουν χωρίς πλάκα συγκροτήματα που έχουν κοινό Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler7 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ψήφισα "alo" ==============> "Τρύπιες Καπότες". :music: :) Παράθεση http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Γιατί βρε παιδιά, το "καβουροδεινόσαυροι" είναι πιο ωραίο ονοματάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 βασικα δεν μας ειπαν τι μουσικη θα παιξουν καθαρο rock η τιποτα περιεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Γιατί βρε παιδιά, το "καβουροδεινόσαυροι" είναι πιο ωραίο ονοματάκι? καβουροδεινοσαυροι???? τι ειναι παλι τουτο βρε αγαπημενη Garfield?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Oρίστε, σου αντιγράφω από τα νέα on line. :) "Οι Καβουροδεινόσαυροι λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά, δεν είναι η καινούργια παραγωγή των Στούντιο Ντίσνεϊ, δεν είναι καν προϊστορικά πλάσματα (πράγμα που δεν θα ενοχλούσε τη Ντίσνεϊ, τα ξεπερνάει αυτά), είναι εγχώριο προϊόν, της οικογενείας των Ημισκουμπρίων! Απειλούν τον άνθρωπο; προβλέπω την ερώτησή σας. Ξέρω εγώ; η απάντηση. Εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού στα Ημισκούμπρια. Καθότι και οι Καβουροδεινόσαυροι σχήμα μουσικό είναι και τα Ημισκούμπρια κάνουν την παραγωγή στο άλμπουμ τους, το «Φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Με γεια σας." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 file egw vrika ena kalo.... Riders Of The Underground.. ti leei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Oρίστε, σου αντιγράφω από τα νέα on line. :) "Οι Καβουροδεινόσαυροι λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά, δεν είναι η καινούργια παραγωγή των Στούντιο Ντίσνεϊ, δεν είναι καν προϊστορικά πλάσματα (πράγμα που δεν θα ενοχλούσε τη Ντίσνεϊ, τα ξεπερνάει αυτά), είναι εγχώριο προϊόν, της οικογενείας των Ημισκουμπρίων! Απειλούν τον άνθρωπο; προβλέπω την ερώτησή σας. Ξέρω εγώ; η απάντηση. Εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού στα Ημισκούμπρια. Καθότι και οι Καβουροδεινόσαυροι σχήμα μουσικό είναι και τα Ημισκούμπρια κάνουν την παραγωγή στο άλμπουμ τους, το «Φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Με γεια σας." δε περιμενα να δω πληρεστερη απαντηση απο αυτη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 efxaristoume poli olous dn exoume apofasisei akoma.Pantos t "riders of the underground" kai t "progressive and aggresive" eine t pio pithana.pos sas fenonte?? Telos to idos mouikhs tha eine hard rock me kapia punk stixia Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 mvagustagm2000 ευχαρίστηση μου, η πληροφόρηση σου.:lol: piki διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ, και συγκεκριμένα το "me kapia punk stixia", το στοιχειά, ωραίο ονοματάκι δε σου φαινεται? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Που μένουν τα παιδιά του συγκροτήματος...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts