sotosk Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Γειά σε όλους! Χρειάζομαι βοήθεια σε ένα θέμα μου. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός καινούργιου w200i το οποίο όμως ήρθε από Ρουμανία και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της Orange. Ξέρει κάποιος αν γίνεται GSM unlock δωρεάν, ή αν όχι από που θα μπορούσα να τα κάνω unlock, και πόσο θα κοστίσει; Ευχαριστώ. Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά έχω ένα w200i και το πίσω καπάκι είναι πολύ χαλαρό. Υπάρχει λύση πριν το χάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά έχω ένα w200i και το πίσω καπάκι είναι πολύ χαλαρό. Υπάρχει λύση πριν το χάσω; Δοκίμασε να στριμώξεις ένα διπλωμένο χαρτάκι ανάμεσα στο καπάκι και την μπαταρία, ίσως βοηθήσει την κατάσταση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά έχω ένα w200i και το πίσω καπάκι είναι πολύ χαλαρό. Υπάρχει λύση πριν το χάσω; βαλε ενα λεπτο στρωμα πλαστελινης (αυτης που κολλας αφισσες) και το καπακι θα στερεωπηθει και δεν θα κουνιεται καθολου.το ιδιο πραγμα εχω κανει κι'εγω σε πολλα τηλεφωνα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 βαλε ενα λεπτο στρωμα πλαστελινης (αυτης που κολλας αφισσες) και το καπακι θα στερεωπηθει και δεν θα κουνιεται καθολου.το ιδιο πραγμα εχω κανει κι'εγω σε πολλα τηλεφωνα ;) ναι, αλλά μετά δεν μπορεί να κολλήσει και να μην ανοίγει το καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ναι, αλλά μετά δεν μπορεί να κολλήσει και να μην ανοίγει το καπάκι; οχι! αλλα θελει μεγαλυτερη προσπαθεια να το ανοιξεις.εγω το εχω βαλει και αναμεσα απο την μπαταρια,και στις τουμπες..ουτε καπακι,αλλα ουτε και η μπαταρια βγαινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Το μήνυμα που έβαλε ο φίλος που ζήταγε w200 που πήγε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Αφαιρέθηκε γιατί πρόκειται για αγγελία ζήτησης εκτός Buy & Sell forum κάτι που απαγορεύεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismpak Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα φιλοι!! Σημερα θα σας παω λιγο πισω σε μια περασμενη γενια..εχω το παραπανω τηλεφωνο και ηταν παρατημενο..μ ρθε λοιπον χθες να το ξανα ανοιξω...επειδη δεν ξερω που εχω την μπαταρια δανειζομαι απο ενα φιλο...Η μπαταρια ομως δεν ειναι τελειως συμβατη με το κινητο μου(δεν κανει καλη επαφη)..απ τα πολλα την συνδεσα και το βαζω να φορτιστει..Ομως με το που φτανει στο λογοτυπο Sony ericsson κλεινει και ξανανοιγει κανοντας συνεχως αυτο..Αυτο μ το κανει και διχως τη μπαταρια πανω..Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα αλανια μου. εχω το κινητακι του τιτλου και προσπαθω να του περασω ελληνικο fw. τα αρχεια που περναω ειναι αυτα : W200_R4HA014_FS_CENT_EUROPE_RED52 W200_R4HA014_MAIN_GENERIC_ME_RED52 μολις παταω flash το προγραμμα τερματιζει αυτοματως. παιζει να μην ειναι συμβατα μεταξυ τους? θα ηθελα βοηθεια γιατι εχει soft brick το κινητο αυτη τη στιγμη,οποτε απλα καθεται ετσι,μετα απο μερικες αποτυχημενες προσπαθειες. το καλο ειναι οτι το βλεπει κανονικα το xs οποτε απλα χρειαζομαι τα σωστα αρχεια. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts