Jump to content

Αντιγραφη cd xbox...

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω αυθεντικο cd xbox σε αδειο cd μεσω ενος απλου cd-recorder?Χρειαζεται καποιο κρακ για να βγαλω την προστασια του cd?Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79

Υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω αυθεντικο cd xbox σε αδειο cd μεσω ενος απλου cd-recorder?Χρειαζεται καποιο κρακ για να βγαλω την προστασια του cd?Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει... :confused:

Εχω την εντυπωση πως γινεται κανονικα χωρις crack...

Το θεμα ειναι πως θα σου βγαλει το λαδι. Μια φορα μου δωσανε CD για ΧΒΟΧ και μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που το πηρα. Κολλουσε συνεχως και αργουσε εκνευριστικα. Ισως και να ετυχε να ηταν κακογραμμενο αλλα αυτη η κονσολα δεν ειναι για CD.. ;)

Εχεις δικιο,γενικα το ΧΒΟΧ ειναι πολυ εκνευριστικο μηχανημα παρα τις φοβερες δυνατοτητες του :( Οσον αφορα το cd,δοκιμασα με Nero & CloneCD & δεν το γραφει...λεει οτι το cd(του παιχνιδιου)ειναι αδειο... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79

Εχεις δικιο,γενικα το ΧΒΟΧ ειναι πολυ εκνευριστικο μηχανημα παρα τις φοβερες δυνατοτητες του :( Οσον αφορα το cd,δοκιμασα με Nero & CloneCD & δεν το γραφει...λεει οτι το cd(του παιχνιδιου)ειναι αδειο... :mad:

Για κανε μια δοκιμη και αντι για copy cd ,κανε compile cd και βαλε ολα τα περιεχομενα του xbox cd στο νεο cd. Ισως το γραψει. ;)

Τα δισκάκια του x-box ρε παιδιά νομίζω είναι DVD!

+CD

• 6 months later...