Dimitris79 Δημοσιεύτηκε July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2003 Υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω αυθεντικο cd xbox σε αδειο cd μεσω ενος απλου cd-recorder?Χρειαζεται καποιο κρακ για να βγαλω την προστασια του cd?Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79 Υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω αυθεντικο cd xbox σε αδειο cd μεσω ενος απλου cd-recorder?Χρειαζεται καποιο κρακ για να βγαλω την προστασια του cd?Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει... :confused: Εχω την εντυπωση πως γινεται κανονικα χωρις crack... Το θεμα ειναι πως θα σου βγαλει το λαδι. Μια φορα μου δωσανε CD για ΧΒΟΧ και μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που το πηρα. Κολλουσε συνεχως και αργουσε εκνευριστικα. Ισως και να ετυχε να ηταν κακογραμμενο αλλα αυτη η κονσολα δεν ειναι για CD.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Εχεις δικιο,γενικα το ΧΒΟΧ ειναι πολυ εκνευριστικο μηχανημα παρα τις φοβερες δυνατοτητες του :( Οσον αφορα το cd,δοκιμασα με Nero & CloneCD & δεν το γραφει...λεει οτι το cd(του παιχνιδιου)ειναι αδειο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Τα δισκάκια του x-box ρε παιδιά νομίζω είναι DVD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79 Εχεις δικιο,γενικα το ΧΒΟΧ ειναι πολυ εκνευριστικο μηχανημα παρα τις φοβερες δυνατοτητες του :( Οσον αφορα το cd,δοκιμασα με Nero & CloneCD & δεν το γραφει...λεει οτι το cd(του παιχνιδιου)ειναι αδειο... :mad: Για κανε μια δοκιμη και αντι για copy cd ,κανε compile cd και βαλε ολα τα περιεχομενα του xbox cd στο νεο cd. Ισως το γραψει. ;) Τα δισκάκια του x-box ρε παιδιά νομίζω είναι DVD! +CD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Stephen : dvd einai. opoios telei as psaksei ligo sto megagames.com k ta dei poso eukolo einai... http://www.langkawi.dk/t197.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Telika ti egine me to thema? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts