Exposed_Bone Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru (16 Μάι. 2004 , 21:49) Με τον (π)ΟΤΕ που μπλέξαμε, μόνο ο Μεγαλοδύναμος γνωρίζει! Όποιος πρόλαβε τον Κύριον (= γραμμή ADSL) είδε :p Γιατί δε ρωτάς στο κατάστημα πΟΤΕ της περιοχής σου; Να πηγαίνεις κάθε βδομάδα να τους πρήζεις, μήπως και πάρουν μπρος ;) *** Και κάτι άλλο: Τα παραπάνω τηλεφωνά τι ακριβώς είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (17 Μάι. 2004 , 16:28) Τα παραπάνω τηλεφωνά τι ακριβώς είναι ? Aπ'ότι διάβασα είναι τα γραφεία που επικοινωνείς άμα θέλεις να βάλεις dsl και δεν υπάρχουν πόρτες. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (17 Μάι. 2004 , 18:46) Aπ'ότι διάβασα είναι τα γραφεία που επικοινωνείς άμα θέλεις να βάλεις dsl και δεν υπάρχουν πόρτες. Έκανα την αίτηση αλλά δεν υπάρχουν πόρτες Να πάρω τηλ στα παραπάνω τηλεφωνά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (20 Μάι. 2004 , 00:35) Έκανα την αίτηση αλλά δεν υπάρχουν πόρτες Να πάρω τηλ στα παραπάνω τηλεφωνά ? Αν ρωτάς εμένα δεν ξέρω. Εγώ απλός είδα τι είναι αυτα τα τηλέφωνα.Εαν είναι σωστά και όντως ισχύουν πάρε και δοκίμασε. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα ;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkronos Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (20 Μάι. 2004 , 10:03) Αν ρωτάς εμένα δεν ξέρω. Εγώ απλός είδα τι είναι αυτα τα τηλέφωνα.Εαν είναι σωστά και όντως ισχύουν πάρε και δοκίμασε. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα ;) ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ adsl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkronos (25 Μάι. 2004 , 17:44) ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ adsl Θα πάρω και εγώ τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αυτή τι στιγμή ποιά είναι η πιο φθηνή σύνδεση dsl; Έχω isdn και σκέφτομαι να περάσω στο dsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (27 Μάι. 2004 , 14:29) Αυτή τι στιγμή ποιά είναι η πιο φθηνή σύνδεση dsl; Έχω isdn και σκέφτομαι να περάσω στο dsl. Η πιό φτηνή ίσως να είναι η sDSL της TelePassport και αυτό διότι ξεκινάει απο τα 128 Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο στείλε PM Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 an exeis share grammh apo vivodi plirwneis kai ton pote?giati an ton plhrwneis kalitera full vivodi.kserei kaneis na apanthsei? epishs poses meres pairnei na sou balei grammh i vivodi?ti sas exoun pei?rwtw epeidh se ligo erxomai ellada kai den exw katholou thl kai de thelw na bazw pote kai meta vivodi. h telepass pantws oxi mono de me kaliptei alla mou fainetai girw sta grafeia ths opoios einai tixeros kai thelei tha balei pio pera giok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (27 Μάι. 2004 , 14:29) Αυτή τι στιγμή ποιά είναι η πιο φθηνή σύνδεση dsl; Έχω isdn και σκέφτομαι να περάσω στο dsl. Αν ενδιαφέρεσαι να κόψεις τον πΟΤΕ η φθηνότερη είναι η full LLU της Vivodi, με πάγιο 39 ευρώ για το ΑDSL (256Κbps) και 8 ευρώ για τηλεφωνία. Αυτά χωρίς ΦΠΑ. Αν δε θες να κόψεις τον πΟΤΕ η φθηνότερη είναι η shared LLU της Vivodi, με κόστος για 256άρα σύνδεση στα 34+ΦΠΑ=40 ευρώ το μήνα. Αυτήν έχω και εγώ και στη συνιστώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (27 Μάι. 2004 , 23:24) Αν ενδιαφέρεσαι να κόψεις τον πΟΤΕ η φθηνότερη είναι η full LLU της Vivodi, με πάγιο 39 ευρώ για το ΑDSL (256Κbps) και 8 ευρώ για τηλεφωνία. Αυτά χωρίς ΦΠΑ. Αν δε θες να κόψεις τον πΟΤΕ η φθηνότερη είναι η shared LLU της Vivodi, με κόστος για 256άρα σύνδεση στα 34+ΦΠΑ=40 ευρώ το μήνα. Αυτήν έχω και εγώ και στη συνιστώ. Αυτό το νέο πακέτο της vivodi πολύ καλό μου φαίνεται. Αλλα τι εννοεί οτι είναι πιλοτικό για 2 μήνες; Μετά γιόκ; :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 1 Ιούν. 2004 , 01:22) Αυτό το νέο πακέτο της vivodi πολύ καλό μου φαίνεται. Αλλα τι εννοεί οτι είναι πιλοτικό για 2 μήνες; Μετά γιόκ; :confused: Εννοεί προφανώς ότι δεν εγγυώνται την 100% ομαλή λειτουργία για αυτούς τους 2 μήνες. Για το λόγο αυτό ίσως προσφέρουν και διπλό χρόνο ομιλίας με το ίδιο πάγιο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Mπορω να μαθω ποιο ειναι το ολικο κοστος για να εχω dsl (φθηνοτερη συνδεση) για ενα μηνα !! Μαζι και τελη ενεργοποιησης παγια και φπα!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Tα εφάπαξ που κολάνε με το μήνα; Μήπως θέλεις να το κρατήσεις μόνο ένα μήνα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Τεσπα, ρώτησα επειδή ήσουν online εκείνη την ώρα για να μου διευκρινήσεις. Με Vivodi shared LLU που είναι ότι φθηνότερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πληρώνεις περίπου 40 ευρώ για 256 και περίπου 52 ευρώ για 384, τιμές ΜΕ ΦΠΑ μέσα και χωρίς να υπάρχει καμιά άλλη χρέωση. Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 35 ευρώ ΜΕ ΦΠΑ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Ρε παιδια sorry ειμαι ασχετη με το θεμα... :( Εχω κανει αιτηση για adsl στον ΟΤΕ.Οταν πρωτοπηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες και με ρωτησαν αν θελω να με βαλουν σε προτεραιοτητα.Ειπα το ok.Μετα απο δυο βδομαδες με παιρνουν και μου λενε πολυ γενικα οτι το θεμα με τη αιτηση προχωραει κανονικα και να μην ανησυχω.Αυτο τι σημαινει δηλ;Οτι εντος των ημερων θα με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου;Τοσο ευκολα βρισκεται 'πορτα' η εγω ημουν πολυ τυχερη για να μην πω κατι αλλο;Εκτος κι αν με πηραν ετσι χωρις λογο!Πειτε pls.Θελω να ρωτησω και κατι αλλο;Μου ειπαν οτι για να εκμεταλλευτω πληρως τις ταχυτητες πρεπει φυσικα να εχω isp και γι'αυτο δεν ειναι υπευθυνοι εκεινοι.Eγω που εχω otenet πρεπει να κανω κι αλλη συνδεση για να εχω την adsl η με την δικη μου δεν υπαρχει προβλημα;Γιατι αμα ειναι να σκασω κι αλλη 300αρα σωθηκαμε καλυτερα να μην κανω καθολου. :p Thanks προκαταβολικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Ιούν. 2004 , 17:27) Ρε παιδια sorry ειμαι ασχετη με το θεμα... :( Εχω κανει αιτηση για adsl στον ΟΤΕ.Οταν πρωτοπηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες και με ρωτησαν αν θελω να με βαλουν σε προτεραιοτητα.Ειπα το ok.Μετα απο δυο βδομαδες με παιρνουν και μου λενε πολυ γενικα οτι το θεμα με τη αιτηση προχωραει κανονικα και να μην ανησυχω.Αυτο τι σημαινει δηλ;Οτι εντος των ημερων θα με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου;Τοσο ευκολα βρισκεται 'πορτα' η εγω ημουν πολυ τυχερη για να μην πω κατι αλλο;Εκτος κι αν με πηραν ετσι χωρις λογο!Πειτε pls.Θελω να ρωτησω και κατι αλλο;Μου ειπαν οτι για να εκμεταλλευτω πληρως τις ταχυτητες πρεπει φυσικα να εχω isp και γι'αυτο δεν ειναι υπευθυνοι εκεινοι.Eγω που εχω otenet πρεπει να κανω κι αλλη συνδεση για να εχω την adsl η με την δικη μου δεν υπαρχει προβλημα;Γιατι αμα ειναι να σκασω κι αλλη 300αρα σωθηκαμε καλυτερα να μην κανω καθολου. :p Thanks προκαταβολικα! :) Μάλλον είσαι τυχερή και δημιουργήθηκαν πόρτες Πρέπει να βάλεις και ads l σύνδεση η πιο φτηνή είναι τις vivodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Ιούν. 2004 , 17:27) Ρε παιδια sorry ειμαι ασχετη με το θεμα... :( Εχω κανει αιτηση για adsl στον ΟΤΕ.Οταν πρωτοπηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες και με ρωτησαν αν θελω να με βαλουν σε προτεραιοτητα.Ειπα το ok.Μετα απο δυο βδομαδες με παιρνουν και μου λενε πολυ γενικα οτι το θεμα με τη αιτηση προχωραει κανονικα και να μην ανησυχω.Αυτο τι σημαινει δηλ;Οτι εντος των ημερων θα με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου;Τοσο ευκολα βρισκεται 'πορτα' η εγω ημουν πολυ τυχερη για να μην πω κατι αλλο;Εκτος κι αν με πηραν ετσι χωρις λογο!Πειτε pls.Θελω να ρωτησω και κατι αλλο;Μου ειπαν οτι για να εκμεταλλευτω πληρως τις ταχυτητες πρεπει φυσικα να εχω isp και γι'αυτο δεν ειναι υπευθυνοι εκεινοι.Eγω που εχω otenet πρεπει να κανω κι αλλη συνδεση για να εχω την adsl η με την δικη μου δεν υπαρχει προβλημα;Γιατι αμα ειναι να σκασω κι αλλη 300αρα σωθηκαμε καλυτερα να μην κανω καθολου. :p Thanks προκαταβολικα! :) 1. Για ποιά 300άρα μιλάς; 2. Μακριά από ΟΤΕΝΕΤ. Είναι από τους πιο ακριβούς ISP, κόφτην άμεσα. Σου συνιστώ να βάλεις Vivodi αν θες ότι οικονομικότερο (πολύ καλές ταχύτητες αλλά έχει υψηλά pings, κάτι κακό αν σε ενδιαφέρει να παίζεις on-line games), Forthnet αν θες τον καλύτερο συνδιασμό ποιότητας-τιμής και έχε υπόψη και την ACN αν και λίγο ακριβότερη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Ιούν. 2004 , 17:27) Ρε παιδια sorry ειμαι ασχετη με το θεμα... :( Εχω κανει αιτηση για adsl στον ΟΤΕ. Οταν πρωτοπηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες και με ρωτησαν αν θελω να με βαλουν σε προτεραιοτητα.Ειπα το ok. Μετα απο δυο βδομαδες με παιρνουν και μου λενε πολυ γενικα οτι το θεμα με τη αιτηση προχωραει κανονικα και να μην ανησυχω. Αυτο τι σημαινει δηλ; Οτι εντος των ημερων θα με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου; Τοσο ευκολα βρισκεται 'πορτα' η εγω ημουν πολυ τυχερη για να μην πω κατι αλλο; Εκτος κι αν με πηραν ετσι χωρις λογο! Πειτε pls. Θελω να ρωτησω και κατι αλλο. Μου ειπαν οτι για να εκμεταλλευτω πληρως τις ταχυτητες πρεπει φυσικα να εχω isp και γι'αυτο δεν ειναι υπευθυνοι εκεινοι. Eγω που εχω otenet πρεπει να κανω κι αλλη συνδεση για να εχω την adsl η με την δικη μου δεν υπαρχει προβλημα; Γιατι αμα ειναι να σκασω κι αλλη 300αρα σωθηκαμε καλυτερα να μην κανω καθολου. :p Thanks προκαταβολικα! :) α) Το τι ακριβώς συμβαίνει θα το διαπιστώσεις μόνη σου. Πάντως να το πιέζεις το θέμα, ήτοι να παίρνεις τηλέφωνο πού και πού ή να πηγαίνεις στο κατάστημα του ΟΤΕ να ρωτάς πώς προχωράνε τα πράγματα. Στο oteshop ( http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm ) τι σου βγάζει; Αν ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, πάρε τηλέφωνο στο 210 611.52.35 ή 210 611.52.32 (γραφείο σχεδιασμού ADSL, πηγή: http://adslgr.com/forum/post-77492.html#77492 ) β) Για να απαολαμβάνεις τις ταχύτητες του ADSL πρέπει να έχεις ανάλογη σύνδεση σε κάποιον ISP. Ρώτα την Otenet αν μπορεί να «μετατρέψει» το χρόνο που απομένει από την σύνδεση PSTN (ή ISDN) που έχεις τώρα σε ADSL. Μόλις τελειώσει η συνδρομή στην Otenet, φύγε μακριά! Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες, Forthnet, Vivodi, Tellas, Q, ACN. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru ( 9 Ιούν. 2004 , 01:01) β) Για να απαολαμβάνεις τις ταχύτητες του ADSL πρέπει να έχεις ανάλογη σύνδεση σε κάποιον ISP. Ρώτα την Otenet αν μπορεί να «μετατρέψει» το χρόνο που απομένει από την σύνδεση PSTN (ή ISDN) που έχεις τώρα σε ADSL. Μόλις τελειώσει η συνδρομή στην Otenet, φύγε μακριά! Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες, Forthnet, Vivodi, Tellas, Q, ACN. Όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος γκουρού αν έχεις προπληρωμένο χρόνο προσπάθησε να τον μετατρέψεις σε ADSL. Επειδή όμως υποψιάζομαι ότι έχεις συνδρομή απλά κόφτην άμεσα. Είναι ότι ακριβότερο στο είδος και με αμφισβητούμενη ταχύτητα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 poia h diafora anamesa se shared kai full llu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Ιούν. 2004 , 02:54) Τεσπα, ρώτησα επειδή ήσουν online εκείνη την ώρα για να μου διευκρινήσεις. Με Vivodi shared LLU που είναι ότι φθηνότερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πληρώνεις περίπου 40 ευρώ για 256 και περίπου 52 ευρώ για 384, τιμές ΜΕ ΦΠΑ μέσα και χωρίς να υπάρχει καμιά άλλη χρέωση. Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 35 ευρώ ΜΕ ΦΠΑ. Οι τιμες που λες αναφερονται για γραμμη dsl +provider μαζι? Μοντεμ ποσο περιπου κοστιζει? Ποσο θα ειναι το κοστος για εχω dsl γραμμη την πιο φτηνη συνδεση για 2 μηνες που το θελω τωρα που θα παω στηνβ πολη μου??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (10 Ιούν. 2004 , 23:08) Οι τιμες που λες αναφερονται για γραμμη dsl +provider μαζι? Μοντεμ ποσο περιπου κοστιζει? Ποσο θα ειναι το κοστος για εχω dsl γραμμη την πιο φτηνη συνδεση για 2 μηνες που το θελω τωρα που θα παω στηνβ πολη μου??? 1. Ναι σύνολο μαζί με ΦΠΑ. 2. Modem δεν ξέρω, αλλά σε καμιά περίπτωση μην πάρεις modem, πάρε router. Δεν είμαι και ο σχετικότερος για να σου προτείνω router, έχω τον Zuxel Prestige 652R που είναι κορυφαίος και είμαι υπερευχαριστημένος. Κοστίζει γύρω στα 180 ευρώ επειδή έχει και hardware firewall, μπορείς να βρεις εξίσου καλό πράμα χωρίς hf στα 100-120 ευρώ. 3. Δε σε πιάνω σε αυτό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Ιούν. 2004 , 00:29) 3. Δε σε πιάνω σε αυτό. Λεω οτι θα παω στην πολη μου για 2 μηνες για το καλοκαιρι τωρα και θελω να βαλω για αυτην την περιοδο dsl!Ποσο θα ειναι το ολικο ποσο που θα πληρωσω γι'αυτη την περιοδο για provider + dsl γραμμη + τελη ενεργοποιησης ολα μαζι δηλαδη??? Ελπιζω να εγινα κατανοητος! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Και μετά να το κόψεις; Ζητάς πολλά. Άσε που η ενεργοποίηση είναι τουλάχιστον 10 μέρες. Υπολογισε μηνιαίο κόστος*2+εφάπαξ τέλη Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts