kaldas Δημοσιεύτηκε December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2006 Καλησπέρα σε όλους.Εχ8ες αγόρασα το Ρ990.Από ότι ξέρω εχει wifi.Έχω laptop το Fujitsu Siemens AMILO A 1650 G. To πρώτο πρόβλημα είναι αν και έχει κουμπί να ενεργοπειειται το wifi δεν ανάβει το αναλογο led με αποτέλεσμα να μην συνδεεται με το κινιτό.Μηπως ξέρει κάποιος τι πρεπει ακριβώς να κανω? Για να επιτύχω την επιθιμητή σνδεσιμότητα?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. December 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Γεια σας.Έχω το λαπτοπ το 1650 και εχω ενα πρόβλιμα.Αν και φαινεται ενργοποιημενο το wifi από τον πίνακα ελέγχου δεν ανάβει το αντοιστιχο led μηπώς ξέρει κανεις να μου πει? και πως μπορώ να κάνω ασυρματη σύνδεση μεταξυ του λαπτοπ και του κινιτού Ρ990? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πολλά laptops έχουν έναν διακόπτη που ανοιγοκλείνει το wireless. Δες αν το δικό σου έχει κάτι τέτοιο. Για το άλλο που ρωτάς, για να συνδεθούν οι δύο συσκευές θα πρέπει να φτιάξεις μια ad-hoc σύνδεση. Δες π.χ. αυτό: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. December 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Έχεις δίκιο υπάρχει το συγκεκριμένο κουμπί αλλά αν και το πατάω δεν ενεργοποιειται και μου κάνει εντύπωση. Μήπως χρειαζεται κάποια ρύθμιση ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. December 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Έχω κανει τα πάντα αλλα δυστιχώς δεν μπορω να πετυχω συνδεση μεταξύ τους . Ξερει να μου πει κανείς βήμα-βήμα πως να το κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts