zyp3r Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Πιανεις ενα μικροφωνο και γινεσαι τραγουδιστης,μια χαρα εισοδημα εχει και δεν θελει και πολλες γνωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Θα ήθελα σ' αυτό το topic να γίνει συζήτηση για τα επαγγέλματα που πιστεύουμε πως θα έχουν καλές προοπτικές στο μέλλον ή που ήδη έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia2461 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Θα ήθελα σ' αυτό το topic να γίνει συζήτηση για τα επαγγέλματα που πιστεύουμε πως θα έχουν καλές προοπτικές στο μέλλον ή που ήδη έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν. logistic manager(διοίκηση συστημάτων εφοδιασμού)!επάγγελμα όχι και τόσο γνωστό το οποίο όμως έχει αρχίσει να κερδίζει αρκετό έδαφος!το καλό είναι ότι υπάρχει μόνο μια σχολή στην ελλάδα που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο(Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας,παράρτημα Θήβας) άρα είναι πολύ εύκολη η αφομίωση των πτυχιούχων από την αγορά εργασίας.Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι η συγκεκριμένη σχολή υφίσταται τα 3 τελευταία χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη "φουρνιά" θα βγει του χρόνου!Στο εξωτερικό πάντως είναι το πλέον περιζήτητο επάγγελμα! Παράθεση ...I'm the only girl you can't have and it kills you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 logistic manager(διοίκηση συστημάτων εφοδιασμού)!επάγγελμα όχι και τόσο γνωστό το οποίο όμως έχει αρχίσει να κερδίζει αρκετό έδαφος!το καλό είναι ότι υπάρχει μόνο μια σχολή στην ελλάδα που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο(Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας,παράρτημα Θήβας) άρα είναι πολύ εύκολη η αφομίωση των πτυχιούχων από την αγορά εργασίας.Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι η συγκεκριμένη σχολή υφίσταται τα 3 τελευταία χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη "φουρνιά" θα βγει του χρόνου!Στο εξωτερικό πάντως είναι το πλέον περιζήτητο επάγγελμα! Καλά μην υπερβάλλουμε. Δεν είναι και το πλέον περιζήτητο. Έχει μια σχετική ζήτηση αλλα δεν είναι το μονο. Οι επαγγελματικές προοπτικές κάποιου που θέλει να ακολουθήσει τον κλάδο των logistics θα είναι εμφανώς περιορισμένες τελειώνοντας κάποιο ΤΕΙ. Καλύτερα θα είναι είτε να τελειώσει κάποιο ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων και να κάνει Master στα Logistics, είτε να πάει στην ASOEE στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας που έχει ειδίκευση Logistics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τωρα τελευταια εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για τον τομεα logistic αλλα πιστευω πως ειναι περιορισμενες οι θεσεις εργασιας στην Ελλαδα!Το αντικειμενο του manager logistic ειναι πως θα μειωσει τα εξοδα που απαιτουνται προκειμενου να διανεμηθουν τα προιοντα που υπαρχουν σε μεγαλες αποθηκες? gmac θυμασαι που σου ελεγα για συνδιασμο ενεργειας και μανατζμεντ?Αγγλια πουθενα αλλα Νεα Υορκη το βρηκα στο New York institute of technology και μαλιστα θεωρειται ενας απο τους κλαδους με την μεγαλυτερη αναπτυξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 logistic manager(διοίκηση συστημάτων εφοδιασμού)!επάγγελμα όχι και τόσο γνωστό το οποίο όμως έχει αρχίσει να κερδίζει αρκετό έδαφος!το καλό είναι ότι υπάρχει μόνο μια σχολή στην ελλάδα που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο(Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας,παράρτημα Θήβας) άρα είναι πολύ εύκολη η αφομίωση των πτυχιούχων από την αγορά εργασίας.Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι η συγκεκριμένη σχολή υφίσταται τα 3 τελευταία χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη "φουρνιά" θα βγει του χρόνου!Στο εξωτερικό πάντως είναι το πλέον περιζήτητο επάγγελμα! Μην είσαι απόλυτη, κι άλλοι ασχολούνται με logistics στην Ελλάδα. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Τωρα τελευταια εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για τον τομεα logistic αλλα πιστευω πως ειναι περιορισμενες οι θεσεις εργασιας στην Ελλαδα!Το αντικειμενο του manager logistic ειναι πως θα μειωσει τα εξοδα που απαιτουνται προκειμενου να διανεμηθουν τα προιοντα που υπαρχουν σε μεγαλες αποθηκες? Το logistics ασχολείται με όλα τα κομμάτια - από την προμήθεια μέχρι την αποθήκευση και την διανομή. Σίγουρα είναι περιορισμένες οι θέσεις εργασίας σε σχέση με (πχ) το μάρκετινγκ ή τα λογιστικά, από την άλλη ο αριθμός των πτυχιούχων/ανθρώπων με τα κατάλληλα προσόντα και γνώσεις είναι επίσης αρκετά περιορισμένος οπότε έχει αρκετά καλό ισοζύγιο αυτή τη στιγμή (και για τα επόμενα χρόνια πιστεύω). gmac θυμασαι που σου ελεγα για συνδιασμο ενεργειας και μανατζμεντ?Αγγλια πουθενα αλλα Νεα Υορκη το βρηκα στο New York institute of technology και μαλιστα θεωρειται ενας απο τους κλαδους με την μεγαλυτερη αναπτυξη! Θυμάμαι ναι, και μου είχε φανεί αρκετά ενδιαφέρον. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάτι στην Ευρώπη;; Από την άλλη, υπάρχει και η εξής απλή λύση για κάποιον με πρώτο πτυχίο σε θέματα ενέργειας (μηχανικός ας πούμε) να κάνει ένα μαστερ σε μανατζμεντ ή ΜΒΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twety Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 γεια παιδια.ο ιδιωτικος τομεας κατα την αποψη μου προσφερεται για καριερα και επαγγελματικη εξελιξη ενω στο δημοσιο ξερει ο καθε μονιμας οτι σε 3 χρονια θα εχω τοσα λεφτα στη θεση την ιδια στον ιδιο οργανισμο.αλλα το οτι ο μονιμας εχει σιγουρα λεφτα και αρκετα κατα την αποψη μου ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.ποιας αποψης ειστε εσεις επαγγελματικης σταθεροτητας(δημοσιος) ή επαγγελματικης εξελιξης-καριερα?βεβαια στο δημοσιο ποτε δεν προκειται να γινεις διευθυντης υπηρεσιας χωρις μεσο και να παιρνεις τρελα λεφτα ενω στον ιδιωτικο νομιζω με τον κοπο μπορεις να φτασεις ψηλα.ποια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ξέρει κανείς που κυμαίνονται οι μισθοί των πανεπιστημιακών περίπου? Και κάτι άλλο, από τι εξαρτάται ο βαθμός του κάθε καθηγητή πχ λέκτορας κτλ Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 γεια παιδια.ο ιδιωτικος τομεας κατα την αποψη μου προσφερεται για καριερα και επαγγελματικη εξελιξη ενω στο δημοσιο ξερει ο καθε μονιμας οτι σε 3 χρονια θα εχω τοσα λεφτα στη θεση την ιδια στον ιδιο οργανισμο.αλλα το οτι ο μονιμας εχει σιγουρα λεφτα και αρκετα κατα την αποψη μου ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.ποιας αποψης ειστε εσεις επαγγελματικης σταθεροτητας(δημοσιος) ή επαγγελματικης εξελιξης-καριερα?βεβαια στο δημοσιο ποτε δεν προκειται να γινεις διευθυντης υπηρεσιας χωρις μεσο και να παιρνεις τρελα λεφτα ενω στον ιδιωτικο νομιζω με τον κοπο μπορεις να φτασεις ψηλα.ποια ειναι η γνωμη σας? Υπαρχει εξελιξη και στο δημοσιο οπως και στον ιδιωτικο τομεα. Εξαρταται απο τη δραστηριοτητα που δειχνει κανεις, τις γνωσεις και τις καλες σχεσεις που διατηρει. Ειναι στον ανθρωπο να εκμεταλλευεται ορισμενες ευκαιριες! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μπορείς να είσαι λαμόγιο και να καταχραστείς τα πάντα και να χτίσεις βίλες κλπ. αλλά μάλλον υπό φυσιολογικές συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα αν τα καταφερεις (και δεν σε ξεζουμίσουν, τρελάνουν, κλπ κλπ) μάλλον θα πληρωθείς κάποια στιγμή πολύ καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 δεν έχεις αδικο σε αυτό best απλα στον δημόσιο παίζει πολύ το πολιτικό μέσο και μπορεί να επέμβει πολυ στην εξέλιξη σου... Εγω το έχω νιώσει στο πετσί μου, δύο φορες που έδωσα η μια για ΕΥΠ κ η άλλη για σώμα εελεγκτων δημ διοίκησης κόπηκα στην προσωπική συνέντευξη δυστυχως σε κάποια θέματα με κυνηγάει η ρετσινιά του παππού μου (συμμορίτης) και απ το σόι μου (αριστεροι) απ την άλλη μμμ προοπτικες ψαξε για τεχνικό αναλυτή χρηματιστηρίων (trading), Auditor (internal h external), ότι έχει να κάνει με system analyses, τα logistics βεβαια και έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην ελλάδα και άτομα εξειδικευμένα πάνω σε αυτά δεν υπάρχουν (τεράστιο πεδίο αναπτυξης απο συγκοινωνίες , χερσαιες θαλασσιες μεταφορές, εμπορεύματα, διαχειρηση αποθηκών κλπ κλπ), τα ασφαλιστικά θα έχουν τεράστια αναπτυξη τα επόμενα χρόνια (αναλογιστής...αχ αχ αχ αυτα ειναι λεφτα), ότι έχει να κάνει με κατασκευες (αλλά οχι για ελλάδα πια, εκει κοιτα μ.ανατολή κ αραβικες χώρες+βαλκάνια), απο ΙΤ δικτυάδες, CRM, δεν μου ρχεται κατι άλλο στο μυαλο τωρα...α και γιατροι αν αντεχει το στομαχι σου (100 χρονια σπουδες) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Υπαρχει εξελιξη και στο δημοσιο οπως και στον ιδιωτικο τομεα. Εξαρταται απο τη δραστηριοτητα που δειχνει κανεις, τις γνωσεις και τις καλες σχεσεις που διατηρει. Ειναι στον ανθρωπο να εκμεταλλευεται ορισμενες ευκαιριες! αν γλυφεις πας μπροστα αν δε γλυψεις ποτε δε πας πουθενα,τι εννοω οταν γλυφεις οταν κανεις τον ρουφιανο εχει μεγαλυτερο μισθο καλυτερη αντιμετωπιση απο τον εργοδοτη κτλ κτλ δε μετραει το να εισαι απλα πολυ καλος στη δουλεια σου δυστυχως μετρανε και αυτα που ειπα πιο πριν σε μεγαλο βαθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ρε παιδια σταματήστε πια αυτη την καραμέλα με το γλυψιμο. ναι ισχύει αλλα οχι σε μεγάλο βαθμό. Όταν μιλάνε τα νούμερα κ του αλλου δεν του φέρνεις τα αποτελέσματα που πρέπει πας ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙς πας σπιτάκι σου... εντάξει οι buttsuckers υπάρχουν παντού... αλλά όταν πιέζεσαι για αποτελέσματα τότε υπάρχει πρόβλημα! και ειδικά στους καιρούς που ζούμε! Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ρε παιδια σταματήστε πια αυτη την καραμέλα με το γλυψιμο. ναι ισχύει αλλα οχι σε μεγάλο βαθμό. Όταν μιλάνε τα νούμερα κ του αλλου δεν του φέρνεις τα αποτελέσματα που πρέπει πας ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙς πας σπιτάκι σου... εντάξει οι buttsuckers υπάρχουν παντού... αλλά όταν πιέζεσαι για αποτελέσματα τότε υπάρχει πρόβλημα! και ειδικά στους καιρούς που ζούμε! καραμελα;απο ποτε;φιλε μου ξερεις ποσοι ρουφιανοι και ταυτοχρονα γλυφτες εχουν περασει μπροστα απο τα ματια μου;γιατι λοιπον να μη το πουμε;αφου σε πολλες επιχειρησεις παντα υπαρχουν τετοιοι τυποι.και θες να σου πω και το αλλο,οσο και να δουλεψεις οσο καλη δουλεια και να κανεις κανενας δε θα ερθει να σου πει μπραβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 και απο τα δικά μου, πολλοι από δαύτους...αλλά θέσεις δεν πήρανε, ή οσοι πήρανε δεν φτουρησαν, μετα από λιγο πάλι κάτω. Αλλά περισσότερους έχω δει να γκρινιάζουν επειδή δεν παίρνουν αυξήσεις ή θέσεις και τα αποδίδουν στο "γλυψιμο" εγω οπου δεν μ αρεσε και θεωρούσα οτι αδικόμουν έφυγα κ τωρα παιρνω κ τα λεφτα που θελω κ έχω τη θέση που θέλωω. Συνήθως ξεσκίζομαι στη δουλειά...Πάντως όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις. Κανεις επιχειρηματίας δε σε πληρώνει λεφτά για να κάθεσαι ή επειδή έχεις ωραία φάτσα... οταν πιέζεσαι για ...πωλήσεις, προθεσμίες, αποτελέσματα, ελέγχους, νούμερα, εεεε οσο κ να γλύψεις αν δεν κάνεις δουλειά πήρες πόδι... Και το ξαναλέω, επειδη ειμαστε σε περίοδο κρίσης, σε τετοιες περιόδους ένα πραγμα μετράει μόνο...χρήμα... όποιοι δεν φέρνουν πάνε σπίτια τους... Δεν μπορείς να τους κοροιδευεις ολους για πάντα. Να είσαι σιγουρος πως οποιος ανέβηκε με γλυψιμο κ χωρίς καθόλου ικανότητες θα πεσει οπως ανεβηκε κ χειρότερα. Τώρα αν έχει κ ικανότητες ο γλυφτης, εκεί μαγκια του!!!!! μιλάμε απλά για εναν ικανοτατο ανθρωπο Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 και απο τα δικά μου, πολλοι από δαύτους...αλλά θέσεις δεν πήρανε, ή οσοι πήρανε δεν φτουρησαν, μετα από λιγο πάλι κάτω. Αλλά περισσότερους έχω δει να γκρινιάζουν επειδή δεν παίρνουν αυξήσεις ή θέσεις και τα αποδίδουν στο "γλυψιμο" εγω οπου δεν μ αρεσε και θεωρούσα οτι αδικόμουν έφυγα κ τωρα παιρνω κ τα λεφτα που θελω κ έχω τη θέση που θέλωω. Συνήθως ξεσκίζομαι στη δουλειά...Πάντως όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις. Κανεις επιχειρηματίας δε σε πληρώνει λεφτά για να κάθεσαι ή επειδή έχεις ωραία φάτσα... οταν πιέζεσαι για ...πωλήσεις, προθεσμίες, αποτελέσματα, ελέγχους, νούμερα, εεεε οσο κ να γλύψεις αν δεν κάνεις δουλειά πήρες πόδι... Και το ξαναλέω, επειδη ειμαστε σε περίοδο κρίσης, σε τετοιες περιόδους ένα πραγμα μετράει μόνο...χρήμα... όποιοι δεν φέρνουν πάνε σπίτια τους... Δεν μπορείς να τους κοροιδευεις ολους για πάντα. Να είσαι σιγουρος πως οποιος ανέβηκε με γλυψιμο κ χωρίς καθόλου ικανότητες θα πεσει οπως ανεβηκε κ χειρότερα. Τώρα αν έχει κ ικανότητες ο γλυφτης, εκεί μαγκια του!!!!! μιλάμε απλά για εναν ικανοτατο ανθρωπο δεν ειπα οτι ο γλυφτης δε δουλευει καθολου,ενταξει τοτε θα επαιρναν ποδι ολοι οι γλυφτες λογικο,δουλευει οσο πρεπει και γλυφει οσο θελει.το κυριο μελημα του γλυφτη ειναι το γλυψιμο και οχι η περισσοτερη εργασια απο τη πλευρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 :happy:καλα αστο...:lol: πονάει χέρι-κοβω χέρι κοιτα στην τελική αν είναι τόοοοσο καλός στο γλύψιμο τότε αξίζει να ανέβει... Για ξεκινήστε όλοι εσείς την επόμενη μέρα, να γλυφετε αλλά να μην δουλεύετε πολύ και όταν σας ερθει το μπλε χαρτακι τοτε πείτε...μα γιατι, αφου ημουν τοσο καλος!!!!!η πρώτη γλωσσα... Αν πάλι πρόκειται για χειρωνακτική εργασία κ παρουσιάζει την δουλεια των αλλων ώς δουλεια του και η δουλεια βγαινει, τοτε βεβαίως κ ορθα θα ανέλθει... αν αυτός που την έκανε τη δουλεια δεν μπορεί να την παρουσιάσει οπως πρέπει, τότε αυτός κάνει μόνο για εργάτης, για τπτ αλλο. Ειναι γνωστό το παράδειγμα στις τράπεζες, που αν κάποιος ειναι εξαιρετικός στον γκισε, δεν θα τον αφήσουν ποτέ να εξελιχτεί από ταμίας κατι άλλο...;) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αν γλυφεις πας μπροστα αν δε γλυψεις ποτε δε πας πουθενα,τι εννοω οταν γλυφεις οταν κανεις τον ρουφιανο εχει μεγαλυτερο μισθο καλυτερη αντιμετωπιση απο τον εργοδοτη κτλ κτλ δε μετραει το να εισαι απλα πολυ καλος στη δουλεια σου δυστυχως μετρανε και αυτα που ειπα πιο πριν σε μεγαλο βαθμο. Εξαρταται απο το γλυψιμο... Αν εισαι μουρτζουφλης ολη μερα, ο αλλος θα σε ανεβασει ιεραρχικα; Φυσικα και θα προτιμησει καποιον που του φερεται καλυτερα και ισως τον γλυφει και λιγο. Καλυτερα να εχει ενα χαρουμενο συνεργατη γλειφτη παρα καποιον που μιζεριαζει συνεχεια. Λιγες "καλες κοινωνικες σχεσεις" δεν βλαπτουν ποτε! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εξαρταται απο το γλυψιμο... Αν εισαι μουρτζουφλης ολη μερα, ο αλλος θα σε ανεβασει ιεραρχικα; Φυσικα και θα προτιμησει καποιον που του φερεται καλυτερα και ισως τον γλυφει και λιγο. Καλυτερα να εχει ενα χαρουμενο συνεργατη γλειφτη παρα καποιον που μιζεριαζει συνεχεια. Λιγες "καλες κοινωνικες σχεσεις" δεν βλαπτουν ποτε! αυτες τις λιγες καλες κοινωνικες σχεσεις εγω τις θεωρω γλυψιμο......ξεπεσμος για να φτασεις καπου........σιγα μη το κανω για να ανεβω θεσεις η για να παρω 200 και 300 ευρω παραπανω οχι ρε σε καμια περιπτωση,ουτε το εκανα ποτε ουτε και θα το κανω.σιχαινομαι αυτους που βλεπω να το κανουν μπροστα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αυτες τις λιγες καλες κοινωνικες σχεσεις εγω τις θεωρω γλυψιμο......ξεπεσμος για να φτασεις καπου........σιγα μη το κανω για να ανεβω θεσεις η για να παρω 200 και 300 ευρω παραπανω οχι ρε σε καμια περιπτωση,ουτε το εκανα ποτε ουτε και θα το κανω. Συμφωνω εν μερη μαζι σου,αν και η διπλωματια πρεπει να παιζει αναλογα με τους ανθρωπους. στο γλυψιμο ειμαι "παρθενος" το θεωρω γλειωδες να το κανεις για να ανεβεις,χωρις να αξιζει γι'αυτο. βγηκαμε παλι εκτος θεματος. σορρυ! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 απλα συγχωρέστε με, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι νεα παιδια σας εσας,εμενα και πολλους πολλους αλλους να θεωρουν το γλυψιμο ως μοναδικο τρόπο ανελιξης κα εξελιξης στην τελικη. Με υποτιμά ως άνθρωπο κ προσωπικότητα... Δεν είναι στη νοοτροπια μου, ουτε στην οπτική μου. Οι εικόνες που έχω κ γω απ τους ανθρώπους που ανέβηκαν ψηλα κ ηταν αφεντικά μου ή επιχειρηματίες είχαν το εξής γνώρισμα Ταλέντο και πανεξυπνοι, σε απιστευτο ποσοστό (περίπου 1%) και το υπόλοιπο 99% δουλεια-δουλεια-δουλεια. Κακή νοοτροπία να δαιμονοποιούμε την επιτυχία κ να τα ισωπεδώνουμε όλα... και επίσης να βλέπω 1΄4-22 χρονών παιδιά αντί να λαχταρούν να προσεγγίσουν τα όνειρα τους να αράξουν στο δημόσιο. Και γω έίχα κανει αίτηση να δουλεψω εκεί αλλά στο αντικείμενο μου Και θέλω να αμοιφθώ? θα δουλεψω περισσοτερο απο αυτόν που είναι απο πάνω μου και θα του "κλεβω" δουυλεια που λεγαν οι παλιοι... Απο πίσω σα το π..στη... σκυλος μαυρος!!!!! μαθαίνω από φιλους μου πως ειναι σε αμερικη (αγγλια τα ειδα μονος μου), εκει να δειτε ανταγωνισμος!!!!! θα χρησιμοποιησω εδω κατι ιαπωνεζικο Kaizen ;-) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 απλα συγχωρέστε με, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι νεα παιδια σας εσας,εμενα και πολλους πολλους αλλους να θεωρουν το γλυψιμο ως μοναδικο τρόπο ανελιξης κα εξελιξης στην τελικη. Με υποτιμά ως άνθρωπο κ προσωπικότητα... Δεν είναι στη νοοτροπια μου, ουτε στην οπτική μου. Οι εικόνες που έχω κ γω απ τους ανθρώπους που ανέβηκαν ψηλα κ ηταν αφεντικά μου ή επιχειρηματίες είχαν το εξής γνώρισμα Ταλέντο και πανεξυπνοι, σε απιστευτο ποσοστό (περίπου 1%) και το υπόλοιπο 99% δουλεια-δουλεια-δουλεια. Κακή νοοτροπία να δαιμονοποιούμε την επιτυχία κ να τα ισωπεδώνουμε όλα... και επίσης να βλέπω 1΄4-22 χρονών παιδιά αντί να λαχταρούν να προσεγγίσουν τα όνειρα τους να αράξουν στο δημόσιο. Και γω έίχα κανει αίτηση να δουλεψω εκεί αλλά στο αντικείμενο μου Και θέλω να αμοιφθώ? θα δουλεψω περισσοτερο απο αυτόν που είναι απο πάνω μου και θα του "κλεβω" δουυλεια που λεγαν οι παλιοι... Απο πίσω σα το π..στη... σκυλος μαυρος!!!!! μαθαίνω από φιλους μου πως ειναι σε αμερικη (αγγλια τα ειδα μονος μου), εκει να δειτε ανταγωνισμος!!!!! θα χρησιμοποιησω εδω κατι ιαπωνεζικο Kaizen ;-) Συμφωνώ, εν μέρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 :p:pπάλι εσυ μπροστά μου? lol εσυ δεν εισαι που μου φαγες την γκομενα? ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 :p:pπάλι εσυ μπροστά μου? lol εσυ δεν εισαι που μου φαγες την γκομενα? ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Παντού είμαι εγώ.. Ναι εγώ είμαι.. Διαφωνώ μόνο στο ότι ανάμεσα στα νέα παιδιά έβαλες και σένα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts