Jump to content

Ιστορίες γκαντεμιάς...

exmanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεσ στην γκαντεμια μου τουλαχιστον βρεθηκαν απο υπαλληλο του δημου Γλυφαδας τα εγγραφα μου ταυτοτητα διπλωμα κλειδια.Να ναι καλα ο ανθρωπος...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να πω και εγώ ?? να πω να πω ?? Ok θα πω

Ξυπνάω ένα πρωί νωρίς νωρίς όπως πάντα κατά τις 12 και σηκώνομε να πάω στο αμάξι που έχω παρκαρισμένο ακριβός από έξω για να πάρω κάτι βιβλία να διαβάσω γιατί σε 2 ώρες είχα τελική εξέταση σε ένα εργαστήριο .

Βγαίνοντας έξω παρατηρώ ένα αμάξι στα 20 μέτρα όμοιο με το δικό μου και λέω από μέσα μου όλο χαρά (και λίπη) ότι τελικά ήταν καλό αμάξι για να το έχουν πάρει τόσοι πόλοι , και συνεχίζω να κατεβώ τα σκαλιά για να πάω στο αμάξι μου..

Όμως το αμάξι δεν ήταν στην θέση του.. για 1 λεπτό κόλλησα έπαθα ‘καρδιά’ ‘εγκεφαλικό’ και ότι μπορεί να πάθει κανείς σκεφτόμενος ότι του κλέψανε το αμάξι..

Όμως μου περνάει εκείνη την στιγμή από το μυαλό ότι εκείνο το αμάξι πιο πέρα μοιάζει πολύ με το δικό μου.. και το κοιτάω πιο καλά και είχε και ίδιες πινακίδες με μένα..

Πηγαίνω και τι να δω.. κολλημένο στον τοίχο , μπαίνω μέσα και διαπιστώνω ότι είχε λυθεί το χειρόφρενο (ναι θα μου πείτε καλά ταχύτητα δεν έβαλες αφού είναι λίγο κατηφορικός ο δρόμος εκεί. , ε τι να κάνω το βράδυ που γύρισα κρατούσα μια σακούλα φαγητό και από την πείνα μου το ξέχασα ) . (ζημιά 500 ευρο )

Το βάζω μπροστά και το πηγαίνω πάλι στην θέση του .

Γυρίζω στο σπίτι μέσα στα νεύρα και αφού κάνω ένα δύο τηλεφώνα ξαναγυρίζω στο αμάξι για να πάρω τα βιβλία .. (ε να διαβάσω μην κοπώ και στο εργαστήριο )

Για κακή μου τύχη μόλις φτάνω στο αμάξι ακούω ένα κντουπ (ήταν η πόρτα του σπιτιού ) ναι καλά καταλάβατε κλείστηκα και έξω από το σπίτι .

Ε λέω δεν πειράζει ας δοκιμάσω να μπω από την πίσω πόρτα και εκεί λόγο του ότι είναι λίγο ανώμαλο το έδαφος και λίγο κατηφόρα και εκεί ( αφτί η κατηφόρα τι στο καλό με έχει περικυκλώσει ) καθώς φτάνω στα 3 μέτρα από την πόρτα ακούω ένα κρακ (όχι αφτί την φορά δεν ήταν από άψυχο αντικείμενο .. αλλά από το πόδι μου )

Και το κλασικό στραμπουλιγμα.. (ναι καλά εγώ νόμιζα ότι ήταν στραμπουλιγμα γιατί τελικά αποδείχτηκε σπάσιμο )

Αποτέλεσμα.. το αμάξι τρακαρισμένο (500 ευρο ) .. εγώ κλεισμένος έξω από το σπίτι.. (αξια ανεκτίμητη ) .. το πόδι σπασμένο ( αξια ανεκτίμητη ) και φυσικά το μάθημα το έχασα..(αξια ενα εξαμηνο ακομη) (και όλα αυτά σε λιγότερο από 2 ώρες )

Αα και επειδή εκείνη την περίοδο ήταν η ελληνική προεδρία στην ευρωπαϊκή ένωση, 30 λεπτά αφότου έπαθα όλα αυτά μου έρχεται και ένα μήνυμα στο κινητό που έλεγε για ένα συνέδριο πώς τα λένε τέλος πάντων για τους ανάπηρους

Ουφ τα είπα

BaCkOs AE (R) No Rights Reserved

Electrical Engineer T.E.

diabazontas ta post sas exo mono mia 8ermh paraklhsh....mh moy kanete podariko POTE sto spiti moy!!!!!!!!! :)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

aaax!!! epitelous lew,ξημερωσε Τρίτη κι ο δημαρχουκος εβαλε το δώρο των δημ.υπαλλήλων :D ! Φεύγω νωρίτερα απο τη δουλειά....τρώω μια βροχή στο κεφάλι, ένας #$$#&&^ οδηγος έπεσε σε μια νερολακούβα κ με έκανε χάλια :mad: , μου έφυγε η ψυχή στα λεωφορεία και το αποτέλεσμα :whistle: ???? φτάνω στην τράπεζα, βάζω την κάρτα και το μηχάνημα δεν είχε λεφτά το μηχάνημα :cry: ....το ίδιο κ σε άλλες 5 που πήγα, εεεε μετά δεν άντεξα κ ήρθα σπιτάκι μου! :!:

Πριν μερικά χρόνια ένα φιλαράκι μου είχε παίξει προ-πο.

Φεύγει για μια δουλειά και αφήνει το δελτίο στον αδερφό του για να το δώσει στο πρακτορείο.

Ο αδερφός του το ξέχασε. Το δελτίο έπιασε 13άρι. Ακόμη χτυπάν τα κεφάλια τους... :whistle:

@exmanos

kai sto eipa sto meeting:"ti ta thes ta cabrio??" :lol: :lol:

kai mou les:"ali aisthisi,den ta allazo me tipota" :lol:

kai tora ego

itallia,7imeri prin 2 xronakia.venetia,mesa se mia gondola me tin parea

klasika pernousama,xeretousame tous italous kai vrizame sta ellinika :whistle:

kai ksafnika ekei pou rixname kati kala mpinelikia,girnaei kai mas leei enas:"kala einai otan den se katalavenoun,otan omos se katalavenoun,ti kaneis??"

rompa!! :(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro