rebelion Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σε ποιο σημειο εχετε φτασει? εγω λογω ενος προβληματοσ με τη sensor bar το ψιλοπαρατησα τωρα τελευταια..μολις ειχα ολοκληρωσει το 2ο dungeon που παιρνεις το τοξο.. πραγματικα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει(αν οχι το καλυτερο..)..όσο προχωραει γινεται πολυ πιο ενδιαφερον..σε προκαλει να εξερευνησεις.. ισως να ειναι ιεροσυλια αλλα οσο εχω παιξει μεχρι τωρα νομιζω ειναι καλυτερο απο το ocarina of time..ισως στα σημεια αλλα ειναι καλυτερο..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Εγώ μόλις ξαναέγινα λύκος...Είμαι δηλαδή λίγο μετά το 1ο Dungeon. Παραδέχομαι οτι το ψιλοάφησα στην άκρη αυτές τις μέρες γιατί έπαιζα Red Steel και Rayman, αλλά σήμερα ξαναξεκίνησα. Με έχει χάσει η σχολή μου τελείως με αυτά και με αυτά! :P Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Πριν λίγο είπα να πέσω να κοιμηθώ. Σκέφτηκα να ξαναβάλω όμως για λίγο το Ocarina of time να το θυμηθώ. Πραγματικά ανατρίχιασα. Κάθε φορά που το ξαναβάζω καταλαβαίνω γιατί λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αν το καινούριο πλησιάζει το παλιό θα τρέξω αύριο να το πάρω. Αν τελικά το ξεπερνάει θα έχω ένα μόνιμο χαμόγελο μέχρι να βγει καλύτερο. Μετά θα μεγαλώσει και άλλο..... Όποιος δεν έχει παίξει το Ocarina of time να ψάξει όπωσδηποτε να το βρει και να παίξει. Είναι ένα παιχνίδι που μένει αξέχαστο. Είναι ΕΠΙΚΟ!!!! Ελπίζω και το καινούριο να είναι κορυφαίο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Παιδιά πολύ δύσκολο το 3 dungeon(το dungeon στη θάλασσα είναι κατ εξοχήν δύσκολο επίπεδο βλ. πέμπτο ocarina of time) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analgitos Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά πολύ δύσκολο το 3 dungeon(το dungeon στη θάλασσα είναι κατ εξοχήν δύσκολο επίπεδο βλ. πέμπτο ocarina of time) Tetoia lege mou... opou nanai ftanw k egw sto 3o:rolleyes: simplirwsa ta tears k ksana egina Link. To vid pou mesolavei ola ta lefta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Έχω φάει τρελό κόλλημα #"&%$^*# θαλάσσιο επίπεδο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analgitos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 se periptwsi anagis.... http://www.gamefaqs.com/console/wii/game/928519.html :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 την ξέρω την σελίδα αλλά θέλω να το βγάλω μόνος χωρίς βοήθεια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 apo mikros kai ego kollhma me to zelda!pragmatika den pisteuo na yparxei pio teleio paixnidi apo auto!thelo poly na paikso kai to kainourio to TP alla akoma einai poly akribo to wii ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Έχω κολλήσει σε ένα σημείο. Στο σημείο που είμαι Wolf και μόλις εμφανίστηκε στον κανονικό κόσμο και πρέπει να πάω να πάρω το Sword και την Ασπίδα. Αλλα δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι πάνω από την ταράτσα γιατί όποτε πάω να ανεβώ από τον μιυλο με χτυπάει ένας Αετός Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να μην έρχεται ο αετός ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Απάντηση στον GreekMu πρεπει να πας από πίσω του κ να τον τρομάξεις θα πας στο shop κ από εκεί θα πηδήξεις Αν μαρκάρεις το μην μου θα το δεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Επιτέλους το έβγαλα τώρα είμαι έτοιμος να πάρω το καλό σπαθί αρκεί να λύσω τον γρίφο με τα αγάλματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μόλις το τερμάτισα. Τώρα μένει να μαζέψω τα πάντα... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Πόσες ώρες έχετε παίξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. December 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μολις μπηκα στο 3ο dungeon... Καλη φαση..Ελπιζω να μην ειναι τοσο δυσκολο οσο λετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Δεν είναι κ τόσο μεγάλο τελικά... Εγώ μόλις πήγα στο 4ο dungeon πήρα την καλή ασπίδα,σπαθί κ συνεχίζουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Έχει κάνει κανείς το παιχνίδι με τα μπαλόνια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 eida se ena prohgoumeno post oti kapoios to termatise!!!kiolas??poses ores epaizes thn hmera?thelo entyposeis apo olo to paixnidi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καταραμενο 3ο dungeon..εχω ψιλοκολησει και αντε να βρεις ακρη τωρα..:confused: παντως το παιχνιδι πρεπει να ειναι τεραστιο..ειμαι 3ο dungeon και ακομα νιωθω οτι βρισκομαι στην αρχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Rebelion μολις σε εκανα register στο Wii μου..:) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το είχα πει για το dungeon. Το παιχνίδι έχει τουλάχιστον 7 επίπεδα εγώ έχω κολλήσει στο δρόμο για το 5ο.Εξαιρετικό το zelda τεράστιο αλλά με ενδιαφέρον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Rebelion μολις σε εκανα register στο Wii μου..:) ok αλλα πρεπει να βαλεις και συ στην υπογραφη σου το Wii number..χρειαζεται και οι δυο να κανουν register για ανταλλαγη μηνυματων,mii's και online gaming!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Χρονια πολλα σε ολους εδω.Τρομερο το παιχνιδι......προς το παρον εχω κολλησει στις γεφυρες που γυριζουν ασυγχρονα και λιγο πριν οπως στο μπαουλο που κρεμεται απο το ταβανι...Καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Στο πρώτο επίπεδο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ειμαι εκει που με βοηθουν οι μαιμουδες.Εχω 3 μεχρι στιγμης και φοβαμαι οτι πρεπει να βρω και αλλη μαιμου.Απο επιπεδα μην με ρωτας....παντως λυκος εγινα και τωρα ειμαι παλι ανθρωπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts