DARDANA Δημοσιεύτηκε December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2006 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να βαλω συνδεση ADSL (οποιαδηποτε εταιρειας) αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι ειμαι υποχρεωμενη να υπογραψω για 1 χρονο? Επειδη δεν θα ηθελα τοσο πολυ το θελω μονο για 5-6 μηνες, θα μπορουσα ν'αγορασω καποιο πακετο για 2-3 μηνες συν δωρο αλλες 2-3 μηνες ετσι να τελειωνω μια κ καλη? Επειδη δεν τα ξερω αυτα πειτε μου πλζ τι προτεινετε... Ευχαριστω :O Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να βαλω συνδεση ADSL (οποιαδηποτε εταιρειας) αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι ειμαι υποχρεωμενη να υπογραψω για 1 χρονο? Επειδη δεν θα ηθελα τοσο πολυ το θελω μονο για 5-6 μηνες, θα μπορουσα ν'αγορασω καποιο πακετο για 2-3 μηνες συν δωρο αλλες 2-3 μηνες ετσι να τελειωνω μια κ καλη? Επειδη δεν τα ξερω αυτα πειτε μου πλζ τι προτεινετε... Ευχαριστω :O Όχι ρε Νταρντάνα...:D Το βάζεις για 3-5 μήνες που το έχουν δωρεάν και μετά,όποτε εσύ θες... το κόβεις.;) Με ένα τηλεφωνάκι στην εταιρεία,μια χαρά...Πρέπει βέβαια,να τους επιστρέψεις τον εξοπλισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Πρέπει βέβαια,να τους επιστρέψεις τον εξοπλισμό... Πρεπει? Εδω λενε σε ολα τα πακετα δωρεαν το modem κτλ! Μηπως γι αυτο το υπογραφουν για 1 χρονο? Αν ειναι ετσι τοτε οκ! Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Πρεπει? Εδω λενε σε ολα τα πακετα δωρεαν το modem κτλ! Μηπως γι αυτο το υπογραφουν για 1 χρονο? Αν ειναι ετσι τοτε οκ! Ναι,δωρεάν το μόντεμ,αλλά όταν έχεις κόψει την σύνδεση απ'την εταιρεία τους,σιγά που θα στο άφηναν να το κάνεις ότι θέλεις...:p Επίσης,αν μετά απο κάποιους μήνες που έληξε το δωρεάν,εσύ δεν θες να το διακόψεις,παίρνεις τηλ. και κάνεις ανανέωση πληρώνοντας κάποιο ποσό και τίποτα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ναι,δωρεάν το μόντεμ,αλλά όταν έχεις κόψει την σύνδεση απ'την εταιρεία τους,σιγά που θα στο άφηναν να το κάνεις ότι θέλεις...: Δεν ισχύει αυτό που λες. Με τα περισσότερα πακέτα το modem στο κάνουν δώρο. Π.χ. στο DSL cube (Vivodi), ADSL in a box (Forthnet) κ.α. Η HOL είναι η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό που δίνει το modem στο Hibox με χρησιδάνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν ισχύει αυτό που λες. Με τα περισσότερα πακέτα το modem στο κάνουν δώρο. Π.χ. στο DSL cube (Vivodi), ADSL in a box (Forthnet) κ.α. Η HOL είναι η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό που δίνει το modem στο Hibox με χρησιδάνειο. Α,ακόμη καλύτερα λοιπόν για την DARDANA...:happy: Όταν το πήρα εγώ ήταν έτσι...Πιο παλιά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ευχαριστω παιδια, ευχαριστω! :D :) :happy: :rolleyes: Μονο που δεν μου προτεινατε καποια εταιρια και μαλλον οδευω για vivodi ή forthnet μιας στην tellas δεν υπαρχει ακομα δικτυο στην περιοχη μου αλλα τεσπα! :lol: Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ego tha sou proteina na mineis stin dial up.ola kala me auta ta paketa kai t adorean modem me tus dorean mines klp...gia rota tous omos poia einai oi poiotita ton ipiresion pou tha sou parexoun i kalitera rota kapoion simforoumiti na sou pei autos tin gnomi tou.kai eseis re paidia ti kanete ?anti na katatopisete tous kainourgious kai na tous enimerosete gia tin apateonia tou ote kai ton etairion dne lete tipota.kai meta kanete parapona oti i sindesis sas sernontai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ego tha sou proteina na mineis stin dial up. !!!!!exoume trelathei mou fenete.nai meine stin dial up anti gia mia 1024 sindesi gia 5 mines .se simferei. ti lete more!!!!!!! pigene k pare ena paketaki p.x adsl cube na vreis tin igeia sou k teleioses. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 opa re fostira na parei paketaki (mou aresei pou to les kai paketaki).pao stoixima eisai esxetos me dsl kai ipiresies pou parexoun oi providers.Kai ti naparei re ?1 mbit kai na exei max 200kbps?ti les more pia igeia tis tha brei i kopela.tha arostisei isa isa me tous ma... pou tha mplexei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soiratken Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 opa re fostira na parei paketaki (mou aresei pou to les kai paketaki).pao stoixima eisai esxetos me dsl kai ipiresies pou parexoun oi providers.Kai ti naparei re ?1 mbit kai na exei max 200kbps?ti les more pia igeia tis tha brei i kopela.tha arostisei isa isa me tous ma... pou tha mplexei Εγώ που έχω 768 γιατί κατεβάζω με 70-80 συνήθως, εκτός από μερικές ώρες την εβδομάδα που κατεβάζω με 40-50; Και πληρώνω και 10 ευρώ/μήνα, όσο κοστίζει δηλαδή μια συνδρομή για dial-up. Tην ταχύτητα εσείς την μετράτε από το dc++, το limewire και το emule? Απο ftp.ntua.gr δοκίμασες ποτέ να κατεβάσεις χωρίς να έχεις ανοιχτά p2p kai torrent programs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εσι τι λες φιλε μου δεν δοκιμασα?τα ιδια και χειροτερα και μετα μου ερχοταν η απαντηση καλεστε στις βλαβες.και εχω και 2μβιτ τρομαρα τους να ειχα 1 ή 768 αντε να παει στην ευχη αλλα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ευχαριστω παιδια, ευχαριστω! :D :) :happy: :rolleyes: Μονο που δεν μου προτεινατε καποια εταιρια και μαλλον οδευω για vivodi ή forthnet μιας στην tellas δεν υπαρχει ακομα δικτυο στην περιοχη μου αλλα τεσπα! :lol παρε dslcube 8 μηνες 99 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ωπα παιδια ηρεμηστε! Μια ερωτηση εκανα και το κανατε θεμα ολοκληρο! Αγαπητε Κωστα εσυ μπορει να ειχες προσωπικα με το τεχνικο του ΟΤΕ (το διαβασα σε αλλο τοπικ που αναφερεις) αλλα δε σημαινει ομως οτι θα μας πεις κι απο πανω "οχι στο DSL"! Μπορει ναι μεν να παρουσιαζουν προβληματα στις συνδεσεις DSL αλλα οχι τοσο οσο στα dial up.Προχωραει η τεχνολογια βλεπεις με τις απιστευτες γρηγορες ταχυτητες. Καθενας με τα γουστα του επιλεγει οτι θελει. Τελος ευχαριστω τον thanasis38 που μου προτεινε να παρω το dslcube 8 μηνες 99 ευρω και αυτο θα παρω! :D Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Τελος ευχαριστω τον thanasis38 που μου προτεινε να παρω το dslcube 8 μηνες 99 ευρω και αυτο θα παρω! :D Η προσφορά "8 μήνες με 99€" ισχύει μόνο για την Αθήνα Στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι "5 μήνες με 99€". Και αυτά μέχρι τις 16/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts