ayan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 test drive της κάμερας του S710 στα Μετέωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 καλησπερα.μολις σημερα το πηρα και εγω.βασικα εχω παθει πλακα με το μεγεθος του.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για τις επαφες.γινεται να εμφανιζει μονο τις επαφες του κινητου και οχι και τις καρτας sim μαζι?και φυσικα το μηνυμα στα ελληνικα ειναι παλι 70 χαρακτηρες.καμια λυση για αυτο? ευχαριστω. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν εάν μπορούν να ακούν μουσική σε bluetooth headset και σε ποιο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 touloumelek said: καλησπερα.μολις σημερα το πηρα και εγω.βασικα εχω παθει πλακα με το μεγεθος του.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για τις επαφες.γινεται να εμφανιζει μονο τις επαφες του κινητου και οχι και τις καρτας sim μαζι?και φυσικα το μηνυμα στα ελληνικα ειναι παλι 70 χαρακτηρες.καμια λυση για αυτο? ευχαριστω. Πας Ρυθμίσεις (Settings), Τηλέφωνο (Phone), Επιλογές Κλήσεων (Call Options) και θα βρείς ένα check box "Εμφάνιση επαφών SIM" (Show Sim Contacts). Κάν'το uncheck και τελείωσες :happy: Tη λύση για τα SMS την περιμένουμε από την Ace Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 opetran said: Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν εάν μπορούν να ακούν μουσική σε bluetooth headset και σε ποιο. Ευχαριστώ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δες εδώ την κριτική, ειδικά το παρακάτω κομμάτι: We tested A2DP with the Plantronics 590 stereo Bluetooth headphones. Volume was quite good and sound quality was good (not the best we've ever heard but solidly middle of the pack and much better than early A2DP phones). The headset's play/pause and fast forward/rewind controls worked to control Windows Media Player, indicating AVRC support. However the volume control on the headset did change how loud the music played but didn't change the level meter in WMP, nor did changing the volume in WMP effect playback volume through the headset. Handoff between music and calls worked seamlessly with the Plantronics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ευχαριστω φιλε.ολα οκ.παντως μπορω να πω πως μου εχει αρεσει πολυ.εχω αλλαξει πανω απο 200 κινητα τα τελευταια 7 χρονια και δεν υπερβαλλω καθολου και αυτο μου εχει κανει πολλη εντυπωση.αν και το s730 θα ειναι πολυ καλυτερο,προς το παρον αυτο ειναι αριστο. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Το δοκίμασα με Sony-Ericsson HBH-610 και παίζει. Η ποιότητα βέβαια με ενσύρματα ακουστικά είναι πολύ πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ayan said: Το δοκίμασα με Sony-Ericsson HBH-610 και παίζει. Η ποιότητα βέβαια με ενσύρματα ακουστικά είναι πολύ πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 mipos xerei kapoios pote tha to ferei o germanos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 EliMiNaToR said: mipos xerei kapoios pote tha to ferei o germanos ? Sto plaisio moy eipan gia 15 maiou, pano kato ekeines tis meres kai ston germano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msaw Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Γεια σας. Το εχω παρει και εγω. Αντιμετωπιζω ομως καποια προβληματα. Ποσο σας κραταει η μπαταρια. Εμενα μολις και μετα βιας βγαζει μια μερα με μετρια χρηση. Αποτι διαβαζω σε διαφορες σελιδες μιλουν για 2-3 μερες. Προσωπικα το θεωρω ουτοπικο. Οπως ειπα, ουτε 24 ωρες δεν κραταει. Εχω προσπαθησει τα παντα χωρις καμια βελτιωση. Δευτερον, σε οσους το εχουν, ο αισθητηρας φωτος σε εσας δουλευει? Ειτε τον εχω σε ΟΝ ειτε σε OFF, το πληκτολογιο δεν σβηνει. Ειτε ειμαι σε απολυτο σκοταδι ειτε μες τον ηλιο δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα. Ας μου πει καποιος αν το παρατηρησε, η αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο registry να το βαλω. Αυτα για τωρα, ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 msaw said: Γεια σας. Το εχω παρει και εγω. Αντιμετωπιζω ομως καποια προβληματα. Ποσο σας κραταει η μπαταρια. Εμενα μολις και μετα βιας βγαζει μια μερα με μετρια χρηση. Αποτι διαβαζω σε διαφορες σελιδες μιλουν για 2-3 μερες. Προσωπικα το θεωρω ουτοπικο. Οπως ειπα, ουτε 24 ωρες δεν κραταει. Εχω προσπαθησει τα παντα χωρις καμια βελτιωση. Δευτερον, σε οσους το εχουν, ο αισθητηρας φωτος σε εσας δουλευει? Ειτε τον εχω σε ΟΝ ειτε σε OFF, το πληκτολογιο δεν σβηνει. Ειτε ειμαι σε απολυτο σκοταδι ειτε μες τον ηλιο δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα. Ας μου πει καποιος αν το παρατηρησε, η αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο registry να το βαλω. Αυτα για τωρα, ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει. 2 μέρες βγάζει σίγουρα το δικό μου με αρκετή χρήση wifi και με νορμαλ χρήση το φορτίζω στην τρίτη μέρα. Ο αισθητήρας φωτός δουλεύει κανονικά! Οταν υπάρχει αρκετό φώς στο περιβάλλον τα πλήκτρα δεν φωτίζονται ενώ σε λιγότερο φως ανάβουν κανονικά. Ψάξε στις ρυθμίσεις να δεις αν είναι ενεργοποιημένο κλπ. Έχε υπόψιν επίσης πως κατά την εγκατάσταση μερικών προγραμμάτων που δεν είναι 100% συμβατά με τα wm6, ο φωτισμός της οθόνης δεν κλείνει ποτέ εντελώς με αποτέλεσμα να πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα! Χρειάζεται μια επέμβαση στη registry για να "στρώσει". Δες εδώ για περισσότερες info: http://www.modaco.com/HTC-Vox-VoxMoDaCocom-f302.html :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msaw Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 BillDanos said: 2 μέρες βγάζει σίγουρα το δικό μου με αρκετή χρήση wifi και με νορμαλ χρήση το φορτίζω στην τρίτη μέρα. Ο αισθητήρας φωτός δουλεύει κανονικά! Οταν υπάρχει αρκετό φώς στο περιβάλλον τα πλήκτρα δεν φωτίζονται ενώ σε λιγότερο φως ανάβουν κανονικά. Ψάξε στις ρυθμίσεις να δεις αν είναι ενεργοποιημένο κλπ. Έχε υπόψιν επίσης πως κατά την εγκατάσταση μερικών προγραμμάτων που δεν είναι 100% συμβατά με τα wm6, ο φωτισμός της οθόνης δεν κλείνει ποτέ εντελώς με αποτέλεσμα να πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα! Χρειάζεται μια επέμβαση στη registry για να "στρώσει". Δες εδώ για περισσότερες info: http://www.modaco.com/HTC-Vox-VoxMoDaCocom-f302.html :) Φιλε μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω ψαξει αρκετα και στη σελιδα που υπεδειξες, αλλα και σε αλλες. Δεν εχω βρει τιποτα. Η ρυθμισεις ειναι σωστες, η οθονη σβηνει μετα απο το χρονικο οριο που το βαζω. Ωστοσο το πληκτολογιο δεν λεει να σβησει με τιποτα ειτε ειναι σκοταδι ειτε ειναι μερα. Οσο για εφαρμογες, μετα απο Hard reset και χωρις να εχω περασει τιποτα, παλι τα ιδια. Μαλλον προκειται για ελαττωματικη συσκευη. Δεν εξηγειται αλλιως να μην λειτουργει ο αισθητηρας φωτος. Αλλες ιδεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 msaw said: Φιλε μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω ψαξει αρκετα και στη σελιδα που υπεδειξες, αλλα και σε αλλες. Δεν εχω βρει τιποτα. Η ρυθμισεις ειναι σωστες, η οθονη σβηνει μετα απο το χρονικο οριο που το βαζω. Ωστοσο το πληκτολογιο δεν λεει να σβησει με τιποτα ειτε ειναι σκοταδι ειτε ειναι μερα. Οσο για εφαρμογες, μετα απο Hard reset και χωρις να εχω περασει τιποτα, παλι τα ιδια. Μαλλον προκειται για ελαττωματικη συσκευη. Δεν εξηγειται αλλιως να μην λειτουργει ο αισθητηρας φωτος. Αλλες ιδεες? Πρόσεξε μήπως έχεις βάλει κάποια θήκη ή κάλυμμα που σκεπάζει το φωτοκύταρο. Αυτό βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλήκτρο "0". Πρόσεξε επίσης μήπως έχει λερωθεί από κάτι. Αλλιώς μου ακούγεται για ελαττωματικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Όλες οι φωτό που βλέπετε στο link, είναι από την έκθεση αυτοκινήτου και τις τράβηξα με το s710. http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157600210592319/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Βγήκε το Greek Customization για το S710 :) SMS 160, αυτόματο configuration Vodafone/Cosmote/TIM κλπ Πληροφορίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ayan said: Βγήκε το Greek Customization για το S710 :) SMS 160, αυτόματο configuration Vodafone/Cosmote/TIM κλπ Πληροφορίες εδώ το τηλέφωνο σου είναι από εξωτερικό αν θυμάμαι καλά. σε άφησε να περάσεις το greek customization κανονικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ayan said: Βγήκε το Greek Customization για το S710 :) SMS 160, αυτόματο configuration Vodafone/Cosmote/TIM κλπ Πληροφορίες εδώ Θέλει εγγραφή. Αν είναι τίποτα να ανεβάσεις βάλτο εδώ καλύτερα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 johner said: Θέλει εγγραφή. Αν είναι τίποτα να ανεβάσεις βάλτο εδώ καλύτερα!:D σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, πλέον στο forum της ace μπορούν να κάνουν εγγραφή όλοι οι χρήστες htc, qtek συσκευών ανεξάρτητα από που έχουν αγοράσει το τηλέφωνο τους. φυσικά πάντα δίνοντας το IMEΙ κατά την εγγραφή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 psybill said: σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, πλέον στο forum της ace μπορούν να κάνουν εγγραφή όλοι οι χρήστες htc, qtek συσκευών ανεξάρτητα από που έχουν αγοράσει το τηλέφωνο τους. φυσικά πάντα δίνοντας το IMEΙ κατά την εγγραφή!! Θα μπω στον πειρασμό να μαλώσω με κανέναν εκεί, οπότε θα περιμένω εδώ καμιά joanna να παίξω εντός έδρας!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 johner said: Θα μπω στον πειρασμό να μαλώσω με κανέναν εκεί, οπότε θα περιμένω εδώ καμιά joanna να παίξω εντός έδρας!:p αδίκως περιμένεις μου φαίνεται. δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με χαμηλού επιπέδου άτομα σαν και σένα!!:lol: :p μπες και μη δίνεις σημασία. και γω πιο πολύ μπαίνω για να διαβάζω τα άτομα από το support της ace!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 psybill said: αδίκως περιμένεις μου φαίνεται. δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με χαμηλού επιπέδου άτομα σαν και σένα!!:lol: :p μπες και μη δίνεις σημασία. και γω πιο πολύ μπαίνω για να διαβάζω τα άτομα από το support της ace!! joanna we love you!http://img217.imageshack.us/img217/3208/plzzfs2.gif ok τέλος τα off-topic.http://img217.imageshack.us/img217/4854/icecreampk7.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Άμα έπαιζε κι όλας καλά θα ήταν :lol: Στην εγκατάσταση μου λέει ότι είναι για προηγούμενη έκδοση λειτουργικού. Μετά το reboot, το SMS 160 δεν φαίνεται να εκτελείται καν. Το τρέχω και τίποτα. Στα SMS επίσης δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουν να βγαίνουν με 70 χαρακτήρες. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ayan said: Άμα έπαιζε κι όλας καλά θα ήταν :lol: Στην εγκατάσταση μου λέει ότι είναι για προηγούμενη έκδοση λειτουργικού. Μετά το reboot, το SMS 160 δεν φαίνεται να εκτελείται καν. Το τρέχω και τίποτα. Στα SMS επίσης δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουν να βγαίνουν με 70 χαρακτήρες. :X 70 χαρακτήρες συνεχίζει να μετράει αν γράφουμε Ελληνικά! Το μόνο που πρόσθεσε είναι οι ρυθμίσεις για το GPRS και τα mms που τα είχα ήδη και μάλιστα σωστότερα ρυθμισμένα! Μάπα το καρπούζι! Προφανώς τη λειτουργία για τους 160 χαρακτήρες θα την κρατήσουν για τους ντόπιους πελάτες! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 BillDanos said: 70 χαρακτήρες συνεχίζει να μετράει αν γράφουμε Ελληνικά! Το μόνο που πρόσθεσε είναι οι ρυθμίσεις για το GPRS και τα mms που τα είχα ήδη και μάλιστα σωστότερα ρυθμισμένα! Μάπα το καρπούζι! Προφανώς τη λειτουργία για τους 160 χαρακτήρες θα την κρατήσουν για τους ντόπιους πελάτες! :cool: To εικονίδιο SMS 160 μέσα στο "Expert" folder τι το έβαλαν, για να ψαρώνουμε; :heat: PS. Να υποθέσω ότι έχεις κι εσύ Vodafone? Οι ρυθμίσεις που μου έβαλε δεν παίζουν, ήθελαν μια μικρή τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts