Scottas Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ακριβως φιλε μου,μονο το ραδιο να ειχε και θα ηταν κομπλε. Kai episis ksexases na peis oti 8a tan kala na min itan fournos mikrokimatwn(to SAR:cry: :cry: :cry: diladi) Egw pantos to dinw aurio to diko mou kai 8a psaxw gia to 880 black xwris VL:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Kai episis ksexases na peis oti 8a tan kala na min itan fournos mikrokimatwn(to SAR:cry: :cry: :cry: diladi) Egw pantos to dinw aurio to diko mou kai 8a psaxw gia to 880 black xwris VL:D Όντως 1,45 απαράδεκτο,υπερβολικά υψηλός δείκτης,αλλα μια m@lakia της s.e,η μεγαλύτερη σε αυτο το τηλέφωνο,το ραδιο δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο αυτος ο δείκτης,φούρνος μικροκυμάτων.. Για το ραδιο συνδεεις το handsfree του w900 και εισαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Όντως 1,45 απαράδεκτο,υπερβολικά υψηλός δείκτης,αλλα μια m@lakia της s.e,η μεγαλύτερη σε αυτο το τηλέφωνο,το ραδιο δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο αυτος ο δείκτης,φούρνος μικροκυμάτων.. Για το ραδιο συνδεεις το handsfree του w900 και εισαι μια χαρά. kali magia dn to exa skeftei;) 8a to psaxw:D;):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Kai episis ksexases na peis oti 8a tan kala na min itan fournos mikrokimatwn(to SAR:cry: :cry: :cry: diladi) Egw pantos to dinw aurio to diko mou kai 8a psaxw gia to 880 black xwris VL:D και αμα το παρεις unbranded νομιζεις οτι θα αλλαξει κατι :blinK: δεν μπορω να καταλαβω αυτο το "πεταμα" χρηματων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 . Για το ραδιο συνδεεις το handsfree του w900 και εισαι μια χαρά. Δεν νομίζω να δουλέψει αυτή η πατέντα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δεν νομίζω να δουλέψει αυτή η πατέντα. Θα δουλέψει,ιδια τεχνολογια εχουν,ιδια θύρα. Δεν εχει κατι πολύπλοκο το ραδιο του w900. Θα το συνδεσεις στο w880 kai ola ok pisteyo. Το ραδιο αυτο παιρνει ρευμα απο την μπαταρια του κινητου και ακους κανονικα ραδιο,οταν βάλεις καποιο Mp3 σταματαει αυτοματα και αρχίζει και παίζει το mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Θα δουλέψει,ιδια τεχνολογια εχουν,ιδια θύρα. Δεν εχει κατι πολύπλοκο το ραδιο του w900. Θα το συνδεσεις στο w880 kai ola ok pisteyo. Το ραδιο αυτο παιρνει ρευμα απο την μπαταρια του κινητου και ακους κανονικα ραδιο,οταν βάλεις καποιο Mp3 σταματαει αυτοματα και αρχίζει και παίζει το mp3. Το hf του w900 δεν παίζει σε άλλα se. Αυτό είναι τσεκαρισμένο σε k750 και w810. Τώρα για το 880 δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά χλωμό του βλέπω. Αυτός είναι και ο λόγος που το hf του 900 δεν πουλιέται ξεχωριστά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Το hf του w900 δεν παίζει σε άλλα se. Αυτό είναι τσεκαρισμένο σε k750 και w810. Τώρα για το 880 δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά χλωμό του βλέπω. Αυτός είναι και ο λόγος που το hf του 900 δεν πουλιέται ξεχωριστά. Ίσως είναι η πολιτική της εταιρείας να μην το εχει στην αγορα ως αξεσουαρ.. Αλλα αν το δοκιμασες σε κ750 και w810 και δεν έπαιξε τότε πολύ χλωμό να παιζει και στο w880. Απλα θυμάμαι οταν ειχα το z800,είχα αγοράσει ενα αξεσουαρ της sony ericsson για ραδιο σαν αυτο του w900. Και να φανταστεις εκείνο το αξεσουαρ το δοκίμασα και λειτουργούσε αψογα σε πολύ παλια sony ericsson(τ68ι,t310),μέχρι και σε ericcson t39. Γι αυτο πιστευα ισως ταιριαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ίσως είναι η πολιτική της εταιρείας να μην το εχει στην αγορα ως αξεσουαρ.. Αλλα αν το δοκιμασες σε κ750 και w810 και δεν έπαιξε τότε πολύ χλωμό να παιζει και στο w880. Απλα θυμάμαι οταν ειχα το z800,είχα αγοράσει ενα αξεσουαρ της sony ericsson για ραδιο σαν αυτο του w900. Και να φανταστεις εκείνο το αξεσουαρ το δοκίμασα και λειτουργούσε αψογα σε πολύ παλια sony ericsson(τ68ι,t310),μέχρι και σε ericcson t39. Γι αυτο πιστευα ισως ταιριαζε. Άλλο αυτό το αξεσουάρ που λες. Αυτό ήταν εξωτερικό ράδιο. Το hf του 900 δεν πλασάρεται ώς εξωτερικό ράδιο.Είναι απλά το hf του 900(ξέρω, είναι λίγο περίεργο:blink:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 telika osoi exoun asimi mporoun na to kanoun mavro?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Άλλο αυτό το αξεσουάρ που λες. Αυτό ήταν εξωτερικό ράδιο. Το hf του 900 δεν πλασάρεται ώς εξωτερικό ράδιο.Είναι απλά το hf του 900(ξέρω, είναι λίγο περίεργο:blink:) Μα και αυτο στην ουσια εξωτερικο ραδιο,διχως εκεινο το w900 δεν εχει ραδιο. Σαν αξεσουαρ ειναι,εχει την κοινη υποδοχη για s.e και το ραδιο και απο κει ακουστικα. Καπως σαν εκεινο ειναι,μπορει να συνδεθει σε αλλα s.e. Αλλα οπως λες δεν έπαιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 telika osoi exoun asimi mporoun na to kanoun mavro?? Ναι! αγοραζοντας καινουργιο κινητο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 malon plaka kaneis des ti vrika http://cgi.ebay.com/SonyEricsson-W880-W880i-OEM-Orange-Housing-w-keypad_W0QQitemZ120108150014QQihZ002QQcategoryZ35212QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 malon plaka kaneis des ti vrika http://cgi.ebay.com/SonyEricsson-W880-W880i-OEM-Orange-Housing-w-keypad_W0QQitemZ120108150014QQihZ002QQcategoryZ35212QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem το παρηγγειλα:D :D :D τωρα βεβαια ποιος θα μου κανει την αλλαγη προσοψης? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 παιδια σκεφτομαι να δοσω το d900 και να το παρω!! αξιζει η θα το μετανιωσω? μου αρεσει πιο πολι και ειναι και πλι μικρο!! αληθεια ο ηχος κλησης (mp3) ακουγεται δυνατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 παιδια σκεφτομαι να δοσω το d900 και να το παρω!! αξιζει η θα το μετανιωσω? μου αρεσει πιο πολι και ειναι και πλι μικρο!! αληθεια ο ηχος κλησης (mp3) ακουγεται δυνατα? Απο αλλα κινητα πολυ πιο δυνατοτερα.παρτο και δεν θα βγεις χαμενος! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 παιδια σκεφτομαι να δοσω το d900 και να το παρω!! αξιζει η θα το μετανιωσω? μου αρεσει πιο πολι και ειναι και πλι μικρο!! αληθεια ο ηχος κλησης (mp3) ακουγεται δυνατα? Απο τα ακουστικα ναι,το ηχειο αν ειναι σαν του κ800 δεν θα ειναι ιδιαιτερα δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 παιδια σκεφτομαι να δοσω το d900 και να το παρω!! αξιζει η θα το μετανιωσω? μου αρεσει πιο πολι και ειναι και πλι μικρο!! αληθεια ο ηχος κλησης (mp3) ακουγεται δυνατα? Φίλε το κινητό είναι all the money! Nα φανταστείς εγώ το έβλεπα από τις φώτο και μου ερχόταν να ξεράσω, αλλά όταν το είδα από κοντά και το έπιασα στα χέρια μου...άλλη αίσθηση. Πολύ όμορφο, στυλάτο, καλοφτιαγμένο και με καλή οθόνη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ακριβώς την ίδια γνώμη είχα και εγώ από τις φωτογραφίες. Αλλά τελικά από κοντά είναι πολύ όμορφο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εμενα το μονο (-) ειναι η υψηλη τιμη του :cry: και που δεν εχει ραδιοφωνο :( :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εμενα το μονο (-) ειναι η υψηλη τιμη του :cry: και που δεν εχει ραδιοφωνο :( :mad: Η τιμή ναι, είναι ακριβό το άτιμο, αλλά πόσα και πόσα κινητά δεν εκμεταλλεύονται το σχέδιο/διαστάσεις τους για να είναι και πολύ ακριβότερα ακόμα? Όσο για το radio, ένα ipod-like κινητό δεν θα μπορούσε να έχει ράδιο:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 αφου στην πρωτη σελιδα λεει οτι εχει ραδιο....γιατι λετε οτι δεν εχει?....αφου εχει και trackID.... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 αφου στην πρωτη σελιδα λεει οτι εχει ραδιο....γιατι λετε οτι δεν εχει?....αφου εχει και trackID.... Ναι, είναι λάθος. ΔΕΝ έχει ράδιο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πολύ καλες οι εντυπώσει απο το W800i και απο μένα!Πέρα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα παίζει να είναι το πιο στυλάτο κινητό αυτη τη στιγμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Φίλε το κινητό είναι all the money! Nα φανταστείς εγώ το έβλεπα από τις φώτο και μου ερχόταν να ξεράσω, αλλά όταν το είδα από κοντά και το έπιασα στα χέρια μου...άλλη αίσθηση. Πολύ όμορφο, στυλάτο, καλοφτιαγμένο και με καλή οθόνη. ασε την ιδια σχεδον γνωμη ειχα κι εγω πριν να το παρω,ειναι τρομερο πραγματικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts