nikolas81 Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 γεια σας παιδια! θα ηθελα τη βοηθεια σας, θελω να φτιαξω ενα βιντεακι με φωτογραφιες και δεν βρισκω τραγουδακι για soundtrack!οι φωτο ειναι με εμενα και την κοπελα μου στην ιταλια. θα η8ελα κατι χαρουμενο και γλυκο. καμια ιδεα :rolleyes: ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Αν δεν έχουμε το βίντεο, είναι λίγο δύσκολο να προτείνουμε κάτι νομίζω. Ένα πρώτο που μου έρχεται είναι το "Sixpence None The Richer - Kiss Me" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. November 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 εχεις δικιο φιλε μου, αλλα φαντασου οτι ειναι ενα βιντεακι με φωτο απο τα αξιο8εατα της ρωμης το οποιο προσπαθω να φτιαξω με το movie maker. πολυ καλο το τραγουδακι που προτεινες κατι τετοιο ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 εγώ σου προτίνω το soundtrack της ταινίας ''τα μυστικά της νύχτας'' μου αρέσει πάρα πολύ.τώρα το κατα πόσο είναι καλό για προβολή εικώνων δεν ξέρω, ανάλογα με τις εικόνες είναι ψάχτε το λίγο και θα βρεις το κατάλληλο Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Flunk~Blue Monday :love: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts