sf-haris Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Ξέρω τι εννοείς. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά αγόρασα το φθηνό bluetooth από κατάστημα της Wind, εκείνο που έχει 19 ευρώ, άγνωστης μάρκας και δουλεύει τζάμι. Α, επίσης και όλα τα Samsung bluetooth είναι συμβατά με το τηλέφωνο. Δοκίμασε και θα με θυμηθείς! Πηρα αυτο ο velo bc-23 απο wind με 19 ευρω και μεχρι τωρα (2 ημερες) ειναι εξαιρετικο. Κανενα παραπονο για "διακοπες" εως τωρα. Αντε να δουμε.. Το μονο κακο σε σχεση με το i-tech που εχω ειναι οτι δε βγαζει καποιον εξωτερικο ηχο οταν σε καλουν αρα πρεπει να ακους το τηλεφωνο μονο και δευτερον η εμβελεια του ειναι σχετικα μικρη. Αλλα το καλο ειναι ενα και μονο ... καμπανα συνομιλια σε σταθερη θεση αλλα και σε κινηση (πχ αυτοκινητο) Ας το δοκιμασω λιγο ακομη ομως γιατι και τα αλλα που ειχα δοκιμασει εκαναν διακοπες αλλα οχι παντα. Υπομονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Γνωρίζει κανείς να μου πεί αν το usb καλώδιο πρέπει να είναι original για να συνδεθεί το κόκκινο 6300 με το nokia data suite? Μου κάνει εντύπωση πως το συγκεκριμένο καινούργιο τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί ,εν αντιθέση με το παλιό μου μαύρο 6300 που συνδέεται κανονικά! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Εγώ στο μαύρο έχω χρησιμοποιήσει διάφορα "απλά" καλώδια από άλλες συσκευές. Το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιείς με το κόκκινο, με το μαύρο δουλεύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Ναι δουλεύει Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μόλις πήρε ένα γυναίκα μου από ένα κατάστημα oteshop. Σφραγισμένο το κουτί! Κάρτα microSD όμως δεν υπήρχε μέσα. Τελικά η συσκευασία περιέχει κάρτα ή όχι; Αν μπορεί κάποιος σύντομα να μου το επιβεβαιώσει για να τους πάρω τηλέφωνο ή να περάσω από το κατάστημα. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μόλις πήρε ένα γυναίκα μου από ένα κατάστημα oteshop. Σφραγισμένο το κουτί! Κάρτα microSD όμως δεν υπήρχε μέσα. Τελικά η συσκευασία περιέχει κάρτα ή όχι; Αν μπορεί κάποιος σύντομα να μου το επιβεβαιώσει για να τους πάρω τηλέφωνο ή να περάσω από το κατάστημα. thanks Το δικό μου είχε μια microSD 128MB. Στο κινητό όμως τοποθετημένη. Όχι σε κάποια θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Το δικό μου είχε μια microSD 128MB. Στο κινητό όμως τοποθετημένη. Όχι σε κάποια θήκη. Τώρα την είδα. :p Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefAS Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Παιδιά. Μπορεί κάποιος να φτιάξει μια λίστα με τα bluetooth που δουλεύουν σωστά με αυτην την συσκευή. Νομίζω έτσι θα βοηθηθούμε όλοι μας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Παιδιά. Μπορεί κάποιος να φτιάξει μια λίστα με τα bluetooth που δουλεύουν σωστά με αυτην την συσκευή. Νομίζω έτσι θα βοηθηθούμε όλοι μας. Ευχαριστώ +1 , όποιος μπορεί, θα ήταν πολύ καλό. :O Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Εγώ έχω το LG HBM-730 και δουλεύει περίφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Σε μένα το Nokia Wireless Stereo Headset HS-12W τέλεια... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 εγώ δουλεύω άψογα με ένα μικρο Jabra BT135. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 :D ευχαριστούμε παιδιά... όποιος έχει καποιο άλλο ας το αναφέρει Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ayto poy les einai gia tis noname mpataries , h metatropi einai eykolh kai gelia. me to psilo gyaloxarto "trivoyme" sto shmeio (ekei poy einai kitrino) stin foto gia na xoresei h mpataria , prosoxh omos me apales kai omorfes kiniseis , ego prosopika exo troxo stin doyleia kai moy itan poli eykolo . o logos poy to kanoyme ayto einai giati i BL-5c kai h BL4c einai se megethos oloidies aplos i proti einai elafros poio paxia! Panta me dikia sas eythini !!! alla ginete poli eykola! arkei na pianoyn ligo ta xeria sas http://img527.imageshack.us/img527/5349/bl5cjx9.th.jpg Ασχετο με την πατέντα αλλά σχετικο με την μπαταρία.Οσοι την έχετε αλλάξει δείτε το http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παιδια, κάνω synchronise συνέχεια τα ραντεβου μου μεταξυ υπολογιστη και outlook αλλα οποια εχω δημιουργησει ή επεξεργαστει στο κινητο δε τα περναει σωστά. Δηλαδή ενω τα δειχνει σωστα στο κινητο, μετα τον συγχρονισμο, προσθέτει κάποια κενα στην περιγραφη και αλλαζει καποιους χαρακτηρες με ενα τετραγωνο συμβολο. Οταν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη (εχω vista ελληνικα, office ελληνικα και τελευταια εκδοση ελληνικη του pc suite) τα περναει δηλαδη και στο outlook λαθος και τα χαλαει στο κινητο. Υπαρχει καποια λυση;; Ας βοηθησει καποιος γιατι παει μια εβδομαδα που εστειλα στη nokia και δε βλεπω να περνω απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Παιδιά σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το 6300 (κακό του κεφαλιού μου ε; :p) και σε 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefAS Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά. Μπορεί κάποιος να φτιάξει μια λίστα με τα bluetooth που δουλεύουν σωστά με αυτην την συσκευή. Νομίζω έτσι θα βοηθηθούμε όλοι μας. Ευχαριστώ Κάποιος άλλος ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Eρώτηση.... το καλωδιο data, κανει απο οποιαδήποτε συσκευή που εχει ιδιο τυπο η θέλει αυτο που δίνει η nokia για να γίνει to update. Και το ρωταω διοτι εχω χάσει μάλον καπου το δικο του και με καποιο αλλο που δοκίμασα τρωω πορτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Eρώτηση.... το καλωδιο data, κανει απο οποιαδήποτε συσκευή που εχει ιδιο τυπο η θέλει αυτο που δίνει η nokia για να γίνει to update. Και το ρωταω διοτι εχω χάσει μάλον καπου το δικο του και με καποιο αλλο που δοκίμασα τρωω πορτα. Εγώ έχω απο τον card reader και δουλεύει μια χαρά, δοκίμασα και απο HTC Touch και πάλι δούλεψε. Παιδιά σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το 6300 (κακό του κεφαλιού μου ε; :p) και σε 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου! Γιατί βρε το κινητό είναι πολύ καλό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το 6300 (κακό του κεφαλιού μου ε; :p) και σε 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου! Τζαμπα λεφτα πηγες εδωσες :p ! Αντε καλως να το δεχτεις :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το 6300 (κακό του κεφαλιού μου ε; :p) και σε 1-2 μέρες θα το έχω στα χέρια μου! Μια χαρά επιλογή έκανες Τζόνι...7 μήνες το χω καταβολευτεί.:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πανεμορφο :happy: http://www.intomobile.com/2007/12/11/nokia-6300-now-available-in-all-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πανεμορφο :happy: http://www.intomobile.com/2007/12/11/nokia-6300-now-available-in-all-black.html Αυτά είναι !!!! Γ*μάτο. Έχει έρθει Ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αυτο ψαχνω τωρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πρόσοψη υπάρχει. Αλλά εγώ μάλλον θα παραγγείλω μία άσπρη...μου άρεσε πιο πολύ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts