bezoss Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη να τρεμοπαίζει όταν κάνει κλήση; Το έχω παρατηρήσει σε 2 6300 διαφορετικής ημερομηνίας αγοράς και με διαφορετικά firmware ακόμα και το τελευταίο. Όλα έτσι είναι ή να το πάω για service; Εγω προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα-θέμα. ούτε σε άλλα τρία 6300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 sos....!!!απο σημερα μου εχει βγαλει στν οθονη μου μια πολλη μικρη μαυρη μουτζουρα κατω απο τν ημερομηνια.τι ειναι αυτη?δν φευγει?μηπως εχω κανενα καμμενο pixels?αν ειναι αυτο τι να κανω?διορθωνεται?γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 sos....!!!απο σημερα μου εχει βγαλει στν οθονη μου μια πολλη μικρη μαυρη μουτζουρα κατω απο τν ημερομηνια.τι ειναι αυτη?δν φευγει?μηπως εχω κανενα καμμενο pixels?αν ειναι αυτο τι να κανω?διορθωνεται?γνωριζει κανεις? πέρα από την πλάκα σίγουρα δεν είναι σκουπιδάκι πάνω στην οθόνη, μέσα από το καπάκι??? καμμένο pixel...? έχεις κανένα Nokia club εκεί κοντά σου να τους το δείξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη να τρεμοπαίζει όταν κάνει κλήση; Το έχω παρατηρήσει σε 2 6300 διαφορετικής ημερομηνίας αγοράς και με διαφορετικά firmware ακόμα και το τελευταίο. Όλα έτσι είναι ή να το πάω για service; Και σε μένα το κάνει, είτε είναι κλήση, είτε SMS. Κανείς άλλος; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Και σε μένα το κάνει, είτε είναι κλήση, είτε SMS. Κανείς άλλος; :worry:Και το περίεργο είναι ότι δε το κάνει πάντα, όποτε του κατέβει. Αν κάποιος το 'χει πάει για service και του έλυσαν το πρόβλημα ας ενημερώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ε. οχι και σκουπιδακι,εαν ηταν θα το εβγαζα!!!:lol:κατι αλλο ειναι σαν ζωγραφια,αλλα δεν ξερω τι ειναι!!!??????????θα παω να ρωτησω αυριο απο εκει που πηρα το κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 καμένο pixels δυστηχως.....:mad:κριμα τωρα ή θα πρεπει να παρω το 6303 ή το 6700 που θα βγουνε...μεχρι τοτε θα μεινω ώς εχω!..εσεις τι λετε συμφωνειτε με αυτα τα δυο κινητα που προανεφερα?το ενα θα εχει γυρω στα 135 ευρώ κ το αλλο στα 235!!!εκτος εαν παω σ΄αλλη εταιρεια αλλα μαλλον χλωμο το κοβω......ακουω γνωμες και προτασεις...(βεβαια θελω να συμπληρωσω ό,τι την δουλεια του την κανει μια χαρα,αλλα ειναι πολλη αντιαισθητικο...καταλαβαινετε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 καμένο pixels δυστηχως.....:mad:κριμα τωρα ή θα πρεπει να παρω το 6303 ή το 6700 που θα βγουνε...μεχρι τοτε θα μεινω ώς εχω!..εσεις τι λετε συμφωνειτε με αυτα τα δυο κινητα που προανεφερα?το ενα θα εχει γυρω στα 135 ευρώ κ το αλλο στα 235!!!εκτος εαν παω σ΄αλλη εταιρεια αλλα μαλλον χλωμο το κοβω......ακουω γνωμες και προτασεις...(βεβαια θελω να συμπληρωσω ό,τι την δουλεια του την κανει μια χαρα,αλλα ειναι πολλη αντιαισθητικο...καταλαβαινετε...:( καμμένο pixel? το πήγες σε nokia club και στο είπαν? Δεν το υποστηρίζει η εγγύηση? δεν μπορεί να γίνει κάτι?? το 6303 δεν το ηξερα μέχρι τώρα που το ανέφερες...το 6700 είναι πανέμορφο κινητό! περίμενε να κυκλοφορήσουν..να δεις και τι τυχόν bugs Θα έχουν ;) τόσο πολύ φαίνεται αυτό το Pixel? άτυχος είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 για 6700 με τρελα με βλεπω...δν μπορω να περιμενω....απλα κινηταρα....σε καταστημα εταιρειας απο εκει που το πηρα το κινητο,οχι σε νοκια....αυτο ειναι που μου ειπανε καμμενο pixels...κριμα για ενα τοσο ομορφο κινητο.θα περιμενω ώς ποτε ομως?μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουν βγει ποιος ξερει?κ απο αυτονομια κ τα δυο κινητα κατσε καλα!!!:Dμονο προβληματα να μν παρουσιζουν κ να εχει οπως κ το 6300 απο πλαγια μπλε φωτακια για μνμ κ αναπαντητες.!πολλή έξυπνο αυτο...;)υπομονη λοιπον κ θα δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Παιδιά είχα ρωτήσει λιγο πιο πάνω σχετικά με ενα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω update αλλα μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη εκδοση. Φοράει την V 06.01 16-01-08 RM217 υπάρχει κάτι νεότερο? Ξέρει κανείς ποιός είναι ο κωδικός για να κάνω hard reset? Εννοώ όπως στα S60 έχουμε το 7370 Μήπως με hard reset διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον να επανελθει ο κωδικός για την περιοχή που προορίζεται ώστε να ισχύει η εγγύηση. Το είχα πάρει από Αίγυπτο και του είχα βάλει εγω τον κωδικό με την ελληνική γλώσσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Παιδιά είχα ρωτήσει λιγο πιο πάνω σχετικά με ενα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω update αλλα μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη εκδοση. Φοράει την V 06.01 16-01-08 RM217 υπάρχει κάτι νεότερο? Ξέρει κανείς ποιός είναι ο κωδικός για να κάνω hard reset? Εννοώ όπως στα S60 έχουμε το 7370 Μήπως με hard reset διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον να επανελθει ο κωδικός για την περιοχή που προορίζεται ώστε να ισχύει η εγγύηση. Το είχα πάρει από Αίγυπτο και του είχα βάλει εγω τον κωδικό με την ελληνική γλώσσα. Παράξενο! τι Product code του έχεις περάσει? Η 7.21 είναι η last! θές να σου δώσω το product code για το greek 6300 το official?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Παράξενο! τι Product code του έχεις περάσει? Η 7.21 είναι η last! θές να σου δώσω το product code για το greek 6300 το official?:) το ελληνικο του ειχα περασει αλλα δεν θυμαμαι ποιο. από εδώ τον είχα βρει τον κωδικό το σημαντικότερο ειναι να βρω τρόπο να του κάνω hard reset το πρόβλημα ειναι ότι σβύνει η οθόνη και επανέρχεται μόνη της αλλά φυσικά διακόπτει οποια λειτουργία γίνεται εκείνη την στιγμή. δώσε μου και τον κωδικό να τον έχω Σ ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 το ελληνικο του ειχα περασει αλλα δεν θυμαμαι ποιο. από εδώ τον είχα βρει τον κωδικό το σημαντικότερο ειναι να βρω τρόπο να του κάνω hard reset το πρόβλημα ειναι ότι σβύνει η οθόνη και επανέρχεται μόνη της αλλά φυσικά διακόπτει οποια λειτουργία γίνεται εκείνη την στιγμή. δώσε μου και τον κωδικό να τον έχω Σ ευχαριστώΔεν υπάρχει hard reset στα s40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 το ελληνικο του ειχα περασει αλλα δεν θυμαμαι ποιο. από εδώ τον είχα βρει τον κωδικό το σημαντικότερο ειναι να βρω τρόπο να του κάνω hard reset το πρόβλημα ειναι ότι σβύνει η οθόνη και επανέρχεται μόνη της αλλά φυσικά διακόπτει οποια λειτουργία γίνεται εκείνη την στιγμή. δώσε μου και τον κωδικό να τον έχω Σ ευχαριστώ To επίσημο ελληνικό είναι το 0537633 Εγώ έχω ένα της cosmote Και καλά που δεν ξέρω τι διαφορά έχει από το επίσημο 0549646 και στα 2 το τελευταίο firmware είναι το 7,21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω update στο καινούριο firmware 7.21 (έχω το 7.00) με το nokia software updater και με το που ξεκινάει την εγκατάσταση, σβήνει το κινητό! Ακολουθώ κάποιες οδηγίες αλλά δε γίνεται τίποτα. Έχω αλλάξει θύρα usb, χωρίς αποτέλεσμα. Το κινητό το έχω σχεδόν έναν χρόνο και τις προηγούμενες φορές που έκανα την αναβάθμιση, όλα δούλευαν τέλεια. Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Θέλω να αλλάξω την πρόσοψη του κινητού (το τζαμάκι έχει γίνει χάλια), αλλά δεν ξέρω από που να πάρω άλλη. Κοιτάω στο ebay, αλλά παλαιότερα που είχα ξανααγοράσει, ήταν πολύ χάλια η ποιότητα υλικών και εκτός του ότι φαινόταν χάλια, διαλήθηκε πολύ γρήγορα. Κοιτάω στο mobile-parts, τις έχει φτηνά. Η ΝΟΚΙΑ απο το μαγαζί της πόσο έχουν? Ξέρετε? Μπορεί κάποιος πού άλλαξε να μου πεί από που πήρε καινούργια που να είναι καλή ή αυθεντική? Το mobile parts είναι αυθεντικά? Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Το mobile parts είναι αυθεντικά? Εχει και αυθεντικα και μη, τοσο σε αξεσουαρ οσο και σε μπαταριες και αλλα παρελκομενα. Εχει καλες τιμες αλλα τσεκαρε και απο νοκια. Μια μπαταρια που ειχα παρει παλαιοτερα μου ειχε βγει οκ απο εκει (για παλαιοτερη συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη να τρεμοπαίζει όταν κάνει κλήση; Το έχω παρατηρήσει σε 2 6300 διαφορετικής ημερομηνίας αγοράς και με διαφορετικά firmware ακόμα και το τελευταίο. Όλα έτσι είναι ή να το πάω για service;Τελικά μου το αντικατέστησαν με νέο στο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη να τρεμοπαίζει όταν κάνει κλήση; Το έχω παρατηρήσει σε 2 6300 διαφορετικής ημερομηνίας αγοράς και με διαφορετικά firmware ακόμα και το τελευταίο. Όλα έτσι είναι ή να το πάω για service; Ναι, μου το κάνει και εμένα σε άκυρα χρονικά διαστήματα. Αλλά δε το θεώρησα πρόβλημα... Πώς και σου το αντικατέστησαν? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ναι, μου το κάνει και εμένα σε άκυρα χρονικά διαστήματα. Αλλά δε το θεώρησα πρόβλημα... Πώς και σου το αντικατέστησαν?Πήγα το αφησα και με πήραν μετα απο 2 μέρες ότι έγινε αντικατάσταση. Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ήταν 10 ημερών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Έχει κάποιος vodafone με 6300? Έχω σύνδεση, πήρα και στην εξ. πελατών για την ενεργοποίηση, αλλά πάλι δεν μπορώ να δεχτώ ΜΜS. Κάποιος? Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Έχει κάποιος vodafone με 6300? Έχω σύνδεση, πήρα και στην εξ. πελατών για την ενεργοποίηση, αλλά πάλι δεν μπορώ να δεχτώ ΜΜS. Κάποιος? Κι εγώ έχω vodafone με σύνδεση, μια χαρά δέχομαι MMS. Ξανακάλεσέ τους ή πέρασε από vodafone shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα ξαναπαρε τους τηλ ή περνα απο καποιο καταστημα & εμεις εχουμε 2 συσκευες και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEVEL Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 sos παιδια βοηθεια περασα το firmware 7.21 μια χαρα και τωρα δεν εχω ελληνικα τι κανω;;;; Παράθεση http://team-ep789.gr/smf/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 sos παιδια βοηθεια περασα το firmware 7.21 μια χαρα και τωρα δεν εχω ελληνικα τι κανω;;;; Δοκιμαζεις να αλλαξεις το product code της συσκευης σου μεσω της εφαρμογης nemesis και ξανακανεις αναβαθμιση. Εχει αναφερθει ..οο.. φορες το πως . Για την ιστορια αυτο συνεβει διοτι η συσκευη σου ειναι απο παραλληλη εισαγωγη -παραεισαγωγη Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts