Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6290

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι.

Η νεκροψία του hard format έδειξε τα εξής:

Αν περάσω πάλι τα 2400 μηνύματα μέσα στο κινητό σταματάει να δείχνει ειδοποιήσεις.

Αν δεν περάσω τα μηνύματα και κάνω restore τα υπόλοιπα στοιχεία, δείχνει κανονικά sms alerts...

Τα συμπεράσματα δικά σας... Δηλαδή πήρα ένα κινητό με symbian πάνω για να μπορώ να αποθηκεύω όσα μηνύματα και επαφές θέλω, κι αυτό άμα περάσει το όριο των 2000 μηνυμάτων σταματάει να μου δείχνει ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα; Τι κουφό είναι κι αυτό;

DOOM_NX

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή και εγώ είχα περισσότερα από 4000 μηνύματα κάποτε… με το 6600 και 7610 δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Αν δοκιμάσεις να τα περάσεις στη κάρτα μνήμης δεν διορθώνεται το πρόβλημα;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πώς ακριβώς θα το κάνω αυτό;

Edit: Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων επέλεξα να χρησιμοποιήσει τη μνήμη της microSD. Με ρώτησε αν θέλω να μεταφέρω όλα τα μηνύματα εκεί και πάτησα ναι...

Edit 2: Και, ναι, αφού έχει καμιά 40αριά MB ελεύθερα η κάρτα μνήμης μου λέει να διαγράψω δεδομένα γιατί "Memory is low"...

Edit 3: Τι γίνεται, ρε παιδιά; Έχω την εντύπωση πως 40MB είναι υπεραρκετά. Επίσης 40MB ελεύθερα έχει και η Phone Memory...

Ποσα mb ειναι τα sms σου?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλυτερα να κανεις ξανα hard format και format στην καρτα μνημης μετα να περασεις μονο τα μηνυματα σου στην καρτα μνημης να δεις τι γινετε.

Τα Μηνυματα θα τα βρεις μεσα στο φακελο E:\ Private\ 1000484b\ ...Mail2

Παρε ολοκληρο το φακελο Mail2 με copy και μετα το format ξανα πισω.

Φυσικά μόνο με Μαζική αποθήκευση τον βλέπεις και αν έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων των Windows.

Εφόσον λες πως πέρασες τα μηνύματά σου στη κάρτα μνήμης θα έπρεπε να είναι εκεί ο φάκελος mail2.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εκανες αυτο που ειχες αναφερει? Μεταφερθηκαν τα μηνυματα?

Edit: Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων επέλεξα να χρησιμοποιήσει τη μνήμη της microSD. Με ρώτησε αν θέλω να μεταφέρω όλα τα μηνύματα εκεί και πάτησα ναι...

Όχι, ποτέ δεν είπα ότι τα πέρασα εκεί. Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν μ'άφησε να κάνω Move μέσα από το τηλέφωνο. Τώρα έκανα άλλο ένα format και θα ορίσω ως μνήμη μηνυμάτων την κάρτα μνήμης και μετά θα κάνω restore να δω αν θα πετύχει.

Εφόσον δεν τα πέρασες πως περιμένεις να είναι εκεί ο φάκελος mail2...

Για δοκίμασε αυτό που λες, αν και νομίζω πως το back up θα τα επαναφέρει στη μνήμη της συσκευής, ανεξάρτητα από το που το έχεις ρυθμίσει εσύ να αποθηκεύονται.

Εκανες αυτο που ειχες αναφερει? Μεταφερθηκαν τα μηνυματα?

Όχι δεν πέτυχε γιατί:

Edit 2: Και, ναι, αφού έχει καμιά 40αριά MB ελεύθερα η κάρτα μνήμης μου λέει να διαγράψω δεδομένα γιατί "Memory is low"...

Κανε αυτο το κολπο για να μπορεις να μπεις μεσα στο C:\ Private\ 1000484b\ ...Mail2 επελεξε να αποθηκευονται τα μηνυματα σου στην καρτα μνημης για να μην χρησιμοποιουνται κατα την μεταφορα παρε με τον x-plore απο το C ολο το φακελο Mail2 με copy και καντον paste χυμα στο Ε μετα κανε hard format την συσκευη και format στην καρτα και βαλε το φακελο Mail2 στο Ε:\ Private\ 1000484b\ ...Mail2

Εdit:

Oταν βαλεις το φακελο Mail2 στο Ε πριν κανεις hard fomat και format στην καρτα παρε το φακελο στο PC σου.

νομίζω πως το back up θα τα επαναφέρει στη μνήμη της συσκευής, ανεξάρτητα από το που το έχεις ρυθμίσει εσύ να αποθηκεύονται.

So, true...

Εγώ κόλλησα εδώ:

8. Οποτε θελουμε να εχουμε προσβαση στους φακελους Sys και Private ανοιγουμε την εφαρμογη ROMPatcher παμε επανω στο ChangeSwipolicyPath και παταμε Επιλογες\ Disable caps.

Εμένα μου έχει enable lol... Τελικά τι πατάω μπερδεύτηκα... Και μετά που πάω για να μπω στο Private? Σε τι Mode θα συνδεθώ;

Προσπαθησε λιγο και θα το βρεις...

Σκοπος σου ειναι να παρεις το φακελο Mail2 απο το C να τον βαλεις στο PC σου να κανεις hard fomat και format στην καρτα για να καθαρισει τελειως το τηλ. και να περασεις το φακελο με τα μηνυματα που πειρες απο το C στον ιδιο φακελο στην καρτα μνημης.

Αφου ανοιξεις τους Sys και Private θα παρεις με τον x-plore (ειναι διαχ. αρχειων) το φακελο Mail2 και θα τον βαλεις χυμα στο Ε (Καρτα Μνημης) και μετα για να τον παρεις στο PC σου μπορεις να συνδεθεις οπως θελεις.

Λίγη βοήθεια παρακαλώ; Έκανα register στο xxxxxxxxxx, στα search που κάνω δεν βλέπω κάτι σαν αυτό που ψάχνω... Κάποιο link ίσως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: NVM το βρήκα

Όταν κάνω install τον x-plore παίρνω σφάλμα "File corrupted!". Any ideas? Ναι, δοκίμασα να το ξανακατεβάσω.

Edit: Έκανα restart το κινητό και μπήκε :/ Soz, αλλά... ο κόσμος του Symbian παράξενος...

Edit 2: Το format στην κάρτα είναι απαραίτητο;

Καταρχην απαγορευεται απο τους κανονες του forum να κανεις συνεχομενα μηνυματα. Το προηγουμενο που εχεις κανει διαγραφηκε.

Προσπαθω ολο το απογευμα να σε βοηθησω αλλα δεν ξερεις καν τα βασικα. Διαβασε ολα αυτα που σου ειπα προσπαθησε να τα κατανοησεις και οτι δεν καταλαβαινεις τοτε ρωτησε μας. Ετσι δεν θα καταφερεις τιποτα πρεπει να διαβασεις και λιγο.

Ναι το foramt στην καρτα ειναι απαραιτητο για να γινει σωστη δουλεια. Παρε στο pc σου οτι επαφες ,τραγουδια ,εικονες ,βιντεο εχεις γιατι με το format θα διαγραφουν ολα.

Θερμη παρακληση! Διαβασε προσεκτικα αυτα που σου γραφω.

Συγγνώμη που postάρω συνεχώς, προσπαθώ να βρω μάταια λύση στο πρόβλημα.

Ακολούθησα τις οδηγίες και μετέφερα επιτυχώς τα μηνύματα στη memory card. Επίσης έχω ορίσει ως μνήμη μηνυμάτων την mc. Παρ'όλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται... Αν και τα εισερχόμενα τώρα πάνε στην MC, πάλι δεν δείχνει ειδοποιήσεις, ούτε μ'αφήνει να διαγράψω ένα ανοιγμένο SMS. :/

bump

any idea κανένας; :/

Για να ανακεφαλαιώσουμε.

Έχεις ρυθμίσει τα αποθηκεύονται τα μηνύματα στη κάρτα μνήμης.

Επανέφερες το back up, μετέφερες τα μηνύματα από τη συσκευή στη κάρτα μνήμης χειροκίνητα αφού πρώτα εφάρμοσες το hack για πρόσβαση στους φακέλους συστήματος.

Και τώρα συνεχίζονται τα προβλήματα.

Δοκίμασε και κάτι τελευταίο...

Προσωπικά υποψιάζομαι πως μαζί με τα μηνύματα περνιέται και κάτι το οποίο ευθύνεται το πρόβλημα και όχι ο αριθμός των μηνυμάτων.

Γι αυτό διέγραψε έναν αριθμό μηνυμάτων και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν συνεχίζει δεν θα έχει να κάνει με τον αριθμό των μηνυμάτων, αλλά κάτι που περνιέται μαζί με τα μηνύματα από το back up.

Λοιπόν, έριξα τον αριθμό των μηνυμάτων σε 1666 διαγράφοντας τα πρώτα 730 περίπου μηνύματα και το πρόβλημα συνεχίζει. Στα 1666 μηνύματα έδειχνε ειδοποιήσεις 100%, καθώς μόνο εδώ και 5 μέρες παρουσιάζεται το πρόβλημα, όταν είχε φτάσει ο αριθμός κοντά στο 2300...

Άρα, μάλλον κάτι περνιέται μαζί με τα μηνύματα από το backup όπως λέει ο Itchrist86;

Πώς μπορούμε να το βρούμε; Θέλετε να ανεβάσω τον φάκελο Mail2 κάπου; Κάτι;

Edit: Έριξα τον αριθμό στα 1468, έκλεισα το κινητό, το ξανάνοιξα, έστειλα SMS από Skype και μου έδειξε ειδοποίηση... Έπαιξε ΚΑΙ ο ήχος. Nice... Μας τα μπέρδεψε περισσότερο τώρα.

Edit2: Όποιος μου βρει τι φταίει του κάνω donation 10 euro μέσω paypal :P

Απλα μετεφερες τα μηνυματα απο την μνημη της συσκευης στην καρτα?

H εκανες hard format και format στην καρτα πριν τα βαλεις στο κινητο σου?

Δεν μπορει να ειναι το backup χαλασμενο, ολες οι πληροφοριες απο τα sms σου ειναι γραμμενες στο αρχειο Μail2\ ....Index

Eαν χαλουσε αυτο το αρχειο η συσκευη σου δεν θα αναγνωριζε τα sms.

Με ποιο τροπο κρατησες backup απο τα sms σου? Μπορεις να μου γραψεις τα βηματα?

• 2 weeks later...

Καλησπέρες,

ένα περίεργο πράγμα ρε παίδες με το χαζοκινητό που έχω.

Με όποια εφαρμογή τηλεφωνητή και αν βάλω (call manager, phonepilot κτλ), ανοίγει το μεγάφωνο, οπότε και το μνμ του τηλεφωνητή που έχω παίζει δυνατά και το μνμ που αφήνει κάποιος ...

Προφανώς είναι κάποιο bug του κινητού? (έχει την V3.03)

Join The Life

• 4 months later...
να ρωτήσω κάτι: για φορτιστή αυτοκινήτου έχει βρει κανείς τπτ; είμαι ψιλοάσχετος με το πού μπορώ να βρω ή αν πρέπει να προσέξω κάτι για να μη χαλάσω το κινητό:lol: