Jump to content

Πρόβλημα με Windows update

perdikos2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα. εδω και καμια δεκαρια μερες ειχα συνδεθει σε ενα ασυρματο δικτυο ενος φιλου. καποια στιγμη μου λεει οτι υπαρχει μια ενημερωση και κανω εγκατασταση. κανω εγκατασταση και τελειωνει μια χαρα. μετα απο 10 παλι τα ιδια ξανα εγκατασταση εγω. τελικα για να μην τα πολυλογω τη συγκεκριμενη ενημερωση μου τη βγαζει συνεχεια οτι πρεπει να γινει να εγκατασταθει. τελικα παω στο site της MS και δοκιμαζω να την κανω εγκατασταση χειροκινητα οπου τελικα κατα την εγκατασταση μου λεει οτι δεν μπορει να γινει διοτι δεν υπαρχει συμβατοτητα της γλωσσας του update και των windows. ωστοσο στο αυτοματο δεν μου αναφερει τπτ αλλα ολο μου λεει οτι υπαρχει νεα ενημερωση και ενω το κανω εγκατασταση μου ζηταει ξανα εγκατασταση.

να σημειωσω οτι η ενημερωση αυτη ειναι: KB923980

τι μπορω να κανω? ειναι πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα. πως μπορω να το λυσω;

ευχαριστω.

στο http://www.windowsupdate.com δεν σου βγάζει την αναβάθμιση?

αν δεν στη βγάζει τότε όλα οκ. αν στην βγάζει και έχεις πρόβλημα ΜΟΝΟ με αυτήν, κάμε την hidden. αν έχεις πρόβλημα με όλες τις υπόλοιπες... τότε απλά έχεις non-genuine Office ή άλλο πρόγραμμα της Μ$ και καταλάθος επέλεξες Microsoft update αντί για windows update.

τουλάχιστον αυτό έπαθε φίλος.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

επανεκινηση εκανες μολις τελειωσαν οι ενοιμερωσεις?:blink: :wacko:

αν θες να τις απενεργοποιησεις (εγω τις εχω σταματησει τελειως), πας:

Πινακας ελεγχου->εργαλεια διαχειρισης->υπηρεσιες->κεντρο ασφαλειας και μετα πατας ΄διακοπη' και απο το drop down menu ανενεργο...και bye bye σπαστικο πραγμα των windows!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

επανεκινηση εκανες μολις τελειωσαν οι ενοιμερωσεις?:blink: :wacko:

αν θες να τις απενεργοποιησεις (εγω τις εχω σταματησει τελειως), πας:

Πινακας ελεγχου->εργαλεια διαχειρισης->υπηρεσιες->κεντρο ασφαλειας και μετα πατας ΄διακοπη' και απο το drop down menu ανενεργο...και bye bye σπαστικο πραγμα των windows!

μπορεί να είναι "σπαστικό" (αν και δεν το βλέπω μιας και ΔΕΝ σε ενοχλεί καθόλου).

απλά αν έχεις pc δίχως update... είναι σαν "να σκήβεις για το σαπούνι..."

ΔΕΝ είναι λύση το "πονάει κεφάλι... κόβει κεφάλι"

Alex = the best!

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μονο στη συγκεκριμενη εχω προβλημα. την εκανα τελικα και χειροκηνιτα εγκατασταση αλλα παλι εχω προβλημα τι να πω δεν ξερω.

Έλα φίλε, κάνε αυτά και θα είσαι ΟΚ....

Κάνε uninstall το KB923980 από το Add/Remove και όταν σου πει για restart μην κάνεις αμέσως , κάνε μετονομασία (rename) το κρυφό αρχείο στον φάκελο systems32 από nwprovau.dll σε nwprovau.old

και μετά κάνε επανεκκίνηση.

Μετά , ξαναβάλε το KB923980 ...και όλα καλά :)

(ξέρεις πως να βλέπεις τα κρυφά αρχεία στον φάκελο c:windows/system32 ? ...tools-folder / options / view / show hidden files and folders )

Έλα φίλε, κάνε αυτά και θα είσαι ΟΚ....

Κάνε uninstall το KB923980 από το Add/Remove και όταν σου πει για restart μην κάνεις αμέσως , κάνε μετονομασία (rename) το κρυφό αρχείο στον φάκελο systems32 από nwprovau.dll σε nwprovau.old

και μετά κάνε επανεκκίνηση.

Μετά , ξαναβάλε το KB923980 ...και όλα καλά :)

(ξέρεις πως να βλέπεις τα κρυφά αρχεία στον φάκελο c:windows/system32 ? ...tools-folder / options / view / show hidden files and folders )

ευχαριστω φιλε.το εκανα και ολα δειχνουν καλα.

ευχαριστω και παλι.

παλι τα ιδια ενω χτες ολα καλα σημερα μολις ξανασυνδεθηκα στο νετ ειχα παλι προβλημα. τι γινεται ρε παιδια με τα παραθυρα του βασιλακη παλι?

nai sta xp oxi office

Οκ. μήπως από το μενού του windows update καταλάθος επέλεξες να κάμεις microsoft update (και μετά κάνει μόνο τέτοιο)?

Alex = the best!