Jump to content

Playstation 3 vs XBOX 360

dmkias_46
 Κοινοποίηση

ps3 vs xbox360  

263 members have voted

1. 1. ps3 vs xbox360

• ps3
      133
    • xbox360
      130

Recommended Posts

ΟΚ. Αυτά είναι απόψεις. Εγώ απλά θεωρώ τελείως χαζό να πω σε έναν πελάτη, "Πάρε το PS3, γιατί είναι γνωστό franchise και στάνταρ είναι καλό". Το θεωρώ ελλειπές, βιαστικό, χαζό και ανέντιμο. Και στο λέω αυτό ως πωλητής, που είναι λογικό, πως μερικές φορές, από την τρελή δουλειά και από την κούραση, να μην έχεις την διάθεση να κάτσεις να εξηγήσεις ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά του PS3 ή του Xbox360 ή ακόμα και του Wii.

Γενικότερα δεν είμαι υπέρ αυτής της "ξεπέτας", αφού για να σε ρωτάει ο άλλος σημαίνει πως δεν ξέρει ή θέλει τη γνώμη σου. Είναι ψιλο-υποτιμητικό για μένα, η γνώμη μου να βασίζεται στο ότι είναι γνωστή κονσόλα, άρα και καλή.

Είναι προς τιμήν σου το να έχεις τη διάθεση να κάτσεις να εξηγήσεις λεπτομέρειες για τα ανταγωνιστικά προϊόντα στον κάθε πελάτη.

Αλλά ο ρόλος του πωλητή είναι να δρα συμπληρωματικά προς τις γνώσεις του κάθε πελάτη που ζητά τη βοήθειά του και όχι αν κάνει την επιλογή γι' αυτόν.

Εμένα με εκνευρίζουν οι πωλητές του στυλ "πάρε αυτό, είναι φθηνότερο, είναι καλύτερο, το έχω και εγώ σπίτι κλπ." Δεν μπορείς να αγνοείς και το γκελ που κάνει η κάθε μάρκα στο κοινό, ούτως ή άλλως.

Φαντάζομαι πάντως ότι με εξαίρεση τους γονείς/θείους κλπ. που παίρνουν την κάθε κονσόλα δώρο, το κοινό στο οποίο απευθύνονται άμεσα αυτές οι δύο κονσόλες ξέρει πολύ καλά τί θέλει. Επειδή εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι, φαντάζομαι ότι μπορείς να μου πεις αν έχω δίκιο ή όχι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 455
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι προς τιμήν σου το να έχεις τη διάθεση να κάτσεις να εξηγήσεις λεπτομέρειες για τα ανταγωνιστικά προϊόντα στον κάθε πελάτη.

Αλλά ο ρόλος του πωλητή είναι να δρα συμπληρωματικά προς τις γνώσεις του κάθε πελάτη που ζητά τη βοήθειά του και όχι αν κάνει την επιλογή γι' αυτόν.

Εμένα με εκνευρίζουν οι πωλητές του στυλ "πάρε αυτό, είναι φθηνότερο, είναι καλύτερο, το έχω και εγώ σπίτι κλπ." Δεν μπορείς να αγνοείς και το γκελ που κάνει η κάθε μάρκα στο κοινό, ούτως ή άλλως.

Φαντάζομαι πάντως ότι με εξαίρεση τους γονείς/θείους κλπ. που παίρνουν την κάθε κονσόλα δώρο, το κοινό στο οποίο απευθύνονται άμεσα αυτές οι δύο κονσόλες ξέρει πολύ καλά τί θέλει. Επειδή εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι, φαντάζομαι ότι μπορείς να μου πεις αν έχω δίκιο ή όχι.

Ε ναι, εντάξει. Αυτό εννοείται. Οι ηλικίες ιδιαίτερα 18-30 ξέρουν πολύ καλά τι κάνει και πώς το κάνει η κάθε κονσόλα (με εξαίρεση το Wii, το οποίο το ήξεραν καλύτερα και οι πιο μικρές ηλικίες) και σου κάνουν ερωτήσεις που μπορεί να είναι και άκρως ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, δυστυχώς, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών παίρνει μια κονσόλα απλά επειδή τον έπεισε το marketing/ είχε την προηγούμενη και θεωρεί πως η επόμενη καλύπτει επακριβώς τις ανάγκες του, χωρίς να ισχύει πάντα αυτό/ του είπαν ότι είναι καλή.

Φυσικά, ο ρόλος του πωλητή είναι συμβουλευτικός.

Δεν μπορεί ο πωλητής να σου πει τι να πάρεις, μπορεί μόνο να σε συμβουλέψει στο τι σε συμφέρει καλύτερα από άποψη κάλυψης των αναγκών σου σε σχέση με την τιμή (και να ξέρετε, δεν υπάρχει πιο κουτή ερώτηση σε έναν πωλητή από το "Εσύ τι θα έπαιρνες;").

Και φυσικά, ο σωστός πωλητής πρέπει να μετράει και το κάτα πόσο εσύ έχεις (συνειδητά) επιλέξει μια κονσόλα χωρίς να προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη (για διάφορους λόγους) ώστε να πάρεις κάποια άλλη, αλλά να σε ενημερώσει για το τι άλλο κινείται στην αγορά, που εσύ μπορεί να μην ξέρεις.

Τέλος για το "γκελ" που λες, εγώ θεωρώ πως σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει Blu-ray ή οι (λίγοι πλέον) αποκλειστικοί τίτλοι του PS3, αλλά έχει στο μυαλό του να πάρει PS3 γιατί είχε το 2 και το εμπιστεύεται ή γιατί του είπαν πως είναι καλό (αφού είναι playstation), εγώ οφείλω να του πω πως τις ανάγκες του τις καλύπτει καλύτερα ένα άλλο προϊόν. Το "γκελ" είναι και λίγο παγίδα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τέλος για το "γκελ" που λες, εγώ θεωρώ πως σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει Blu-ray ή οι (λίγοι πλέον) αποκλειστικοί τίτλοι του PS3,

Κοίτα όμως, αν πεις ότι το PS3 δεν έχει αποκλειστικούς τίτλους είναι κατά τη γνώμη μου παραπλανητικό. Και αποκλειστικούς τίτλους έχει και νέα franchises δημιουργεί (Motorstorm, Resistance και έπονται Heavenly Sword, Lair κλπ.) και γενικώς το μέλλον του δείχνει πολλά υποσχόμενο. Καταλαβαίνω ότι σαν πωλητής θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το προτείνεις ανεπιφύλακτα αλλά και το να προεξοφλείς το μέλλον του αρνητικά είναι λάθος.

αλλά έχει στο μυαλό του να πάρει PS3 γιατί είχε το 2 και το εμπιστεύεται ή γιατί του είπαν πως είναι καλό (αφού είναι playstation), εγώ οφείλω να του πω πως τις ανάγκες του τις καλύπτει καλύτερα ένα άλλο προϊόν. Το "γκελ" είναι και λίγο παγίδα.

Η δυναμική αυτή είναι αυτοτροφοδοτούμενη, όσο το όνομα Playstation κάνει γκελ στον κόσμο θα βγαίνουν καλά παιχνίδια, και όσο βγαίνουν καλά παιχνίδια ο κόσμος θα το αγοράζει. Άρα δεν είναι και τόσο παγίδα. Σε τελική ανάλυση, ισχύει παντού και πάντα: εμένα με τραβάει το όνομα VW και πήγα να πάρω Polo, μπορεί ένα Toyota να μου κάλυπτε τις ανάγκες καλύτερα αλλά δεν ήθελα να το πάρω.

Η κονσόλα είναι gadget, την παίρνεις γιατί τη γουστάρεις, δεν καλύπτεις ανάγκες.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Κοίτα όμως, αν πεις ότι το PS3 δεν έχει αποκλειστικούς τίτλους είναι κατά τη γνώμη μου παραπλανητικό. Και αποκλειστικούς τίτλους έχει και νέα franchises δημιουργεί (Motorstorm, Resistance και έπονται Heavenly Sword, Lair κλπ.) και γενικώς το μέλλον του δείχνει πολλά υποσχόμενο. Καταλαβαίνω ότι σαν πωλητής θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το προτείνεις ανεπιφύλακτα αλλά και το να προεξοφλείς το μέλλον του αρνητικά είναι λάθος.

Δεν είναι όμως και πολύ παραπλανητικό να λες σε κάποιον "πάρε το PS3 γιατί θα έχει απίστευτους αποκλειστικούς τίτλους" ενώ οι παλιοί αποκλειστικοί τίτλοι του έχουν περάσει και σε άλλες (και φθηνότερες) κονσόλες ή έχουν μειωθεί; Δηλαδή, κάποιος που δεν ξέρει πως το Devil May Cry ή πως το GTA θα βγει και για Xbox360, δεν είναι λάθος να μην τον ενημερώσεις, γνωρίζοντας πως τον αφήνεις να κάνει μια αγορά την οποία μπορεί και να βασίζει αποκλεισικά σε αυτούς τους (2-5-10) τίτλους;

Η δυναμική αυτή είναι αυτοτροφοδοτούμενη, όσο το όνομα Playstation κάνει γκελ στον κόσμο θα βγαίνουν καλά παιχνίδια, και όσο βγαίνουν καλά παιχνίδια ο κόσμος θα το αγοράζει. Άρα δεν είναι και τόσο παγίδα. Σε τελική ανάλυση, ισχύει παντού και πάντα: εμένα με τραβάει το όνομα VW και πήγα να πάρω Polo, μπορεί ένα Toyota να μου κάλυπτε τις ανάγκες καλύτερα αλλά δεν ήθελα να το πάρω.

Η κονσόλα είναι gadget, την παίρνεις γιατί τη γουστάρεις, δεν καλύπτεις ανάγκες.

Συμφωνώ. Ωστόσο, μια κονσόλα καλύπτει την ανάγκη της διασκέδασης. Και ναι, το Polo είναι πιο "μούρη" και όνομα από κάποιο Toyota, όμως οι κονσόλες (πλέον), όπως και τα αμάξια (ανέκαθεν), είναι επένδυση. Ο πωλητής οφείλει να σου προτείνει (αν ρωτήσεις!) αυτό που σε συμφέρει καλύτερα. Όχι το πιο ωραίο gadget. Το τι θα επιλέξεις εσύ, φυσικά, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Δεν είναι όμως και πολύ παραπλανητικό να λες σε κάποιον "πάρε το PS3 γιατί θα έχει απίστευτους αποκλειστικούς τίτλους" ενώ οι παλιοί αποκλειστικοί τίτλοι του έχουν περάσει και σε άλλες (και φθηνότερες) κονσόλες ή έχουν μειωθεί; Δηλαδή, κάποιος που δεν ξέρει πως το Devil May Cry ή πως το GTA θα βγει και για Xbox360, δεν είναι λάθος να μην τον ενημερώσεις, γνωρίζοντας πως τον αφήνεις να κάνει μια αγορά την οποία μπορεί και να βασίζει αποκλεισικά σε αυτούς τους (2-5-10) τίτλους;

Θα ήταν πάρα πολύ παραπλανητικό εάν αυτά τα παιχνίδια που δεν είναι πλέον αποκλειστικότητες δεν έβγαιναν καθόλου για το PS3 ή έβγαιναν με καθυστέρηση. Τώρα φυσικά και πρέπει να το πεις αλλά δεν είναι τόσο τρομερό.

Συμφωνώ. Ωστόσο, μια κονσόλα καλύπτει την ανάγκη της διασκέδασης. Και ναι, το Polo είναι πιο "μούρη" και όνομα από κάποιο Toyota, όμως οι κονσόλες (πλέον), όπως και τα αμάξια (ανέκαθεν), είναι επένδυση. Ο πωλητής οφείλει να σου προτείνει (αν ρωτήσεις!) αυτό που σε συμφέρει καλύτερα. Όχι το πιο ωραίο gadget. Το τι θα επιλέξεις εσύ, φυσικά, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Προσωπικά δεν το βλέπω ως ανάγκη ούτε ως επένδυση. Δεν είναι εργαλείο, ενώ το αυτοκίνητο είναι, αλλά ακόμα και εκεί μετράει η μάρκα και πάρα πολύ μάλιστα. Τι να πει και αυτός που δίνει 450€ για να πάρει ένα iPod; Είναι απολύτως σεβαστή η γνώμη σου, εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. :)

-Candygram.

Κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι πολλοι πωλητες σου λενε παρε ps3 γιατι ειναι το ps3 γινεται πρωτον λογω αγνοιας και δευτερον γιατι ισως αυτη τη γραμμη εχουν.Αμα ηταν θεμα ονοματος θα μπορουσαν να πουν παρε xbox360 γιατι ειναι Microsoft!!!Αλλα δεν παει ετσι!

Για μενα ο σωστος πωλητης θα προτεινει στον ανιδεο το xbox360 για λογους κοστους και μονο.Ο ανιδεος που θα ψαξει απλα να βρει να παρει κατι να παρει στο παιδι του ουτε blue-ray θα χρησιμοποιησει για κανα 2 χρονια ουτε hd τηλεοραση εχει ουτε τιποτα.Οποτε τουλαxιστον του προτεινεις το φθινοτερο!Για να μη σου πω του λες παρε ενα ps2 η ενα απλο xbox.

Απ την αλλη ο ψαγμενος δε θα σε ρωτησει.Εχει ηδη αποφασισει τι θα παρει!

Οσον αφορα φιλε Marvin το ονομα που εχει κανει η Sony στις παιχνιδομηχανες και θα συμφωνησω και θα διαφωνησω.Οσον αφορα τους πιτσιρικαδες σιγουρα ολοι ακομα και xbox να παιζουν playstation το λενε!Εκει σιγουρα ειναι πολυ πιο πετυχημενο ασυζητητη!Απ την αλλη ομως θα σου πω και το εξης.Πριν καμμια 4ετια που θελησα να παρω παιχνιδομηχανη(για τα φοιτητικα χρονια)μου τη βαρεσε σε ενα απογευμα να παρω και λεω ας παρω το xbox αφου και ποιο καινουργιο ειναι απ το ps2 αλλα και εφοσον ειναι Microsoft σιγουρα θα το στηριζει καταλληλα.Ε λοιπον δεν το μετανιωσα καθολου.Μετα απο ενα χρονο το xbox μου ειχε πανω linux-120gb σκληρο-επαιζε dvd ολων των περιοχων και οποιο παιχνιδι ηθελα το νοικιαζα με ενα ευρουδακι και το χα στο σκληρο μου!!Αυτα το ps2 δεν μπορουσε να στα προσφερει!!!Και ηταν και πιο ακριβο!

Οποτε καταλαβαινεις οτι ολα ειναι σχετικα!Απλα κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι πισω απ το xbox360 βρισκεται η Microsοft μια εταιρεια με πολυ μεγαλυτερη οικονομικη οντοτητα απ τη Sony ειναι μεγαλο ατου!Οποτε εφοσον αυτη τη στιγμη οι 2 κονσολες εχουν κοντα 300 ευρω διαφορα και ακομα δεν εχουμε τη δυνατοτητα να χαρουμε τη τεχνολογια του blue-ray(εφοσον επικρατησει τελικα)μακραν καλυτερη αγορα ειναι αυτη του xbox360.

Αντιθετα καποιος που δεν τον νοιαζουν τα χρηματα αγοραζει και τις 2 κονσολες ωστε να ειναι κομπλε!!!(Η πιο ομορφη λυση!!!:cool: )

Αντιθετα καποιος που δεν τον νοιαζουν τα χρηματα αγοραζει και τις 2 κονσολες ωστε να ειναι κομπλε!!!(Η πιο ομορφη λυση!!!:cool: )

opws egw !!! :P den tin paleyo tha me fane h consoles exo stin bravia mou thn 32ara KDL-46S2010 HD ready mexri 1080i exo panw tis xb0x360, ps2-sLim, kai ps3 me hd kalodiaki!! kamia fora sindeo kai to pc etsi gia tin fasi !!! :D

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μενα ο σωστος πωλητης θα προτεινει στον ανιδεο το xbox360 για λογους κοστους και μονο.Ο ανιδεος που θα ψαξει απλα να βρει να παρει κατι να παρει στο παιδι του ουτε blue-ray θα χρησιμοποιησει για κανα 2 χρονια ουτε hd τηλεοραση εχει ουτε τιποτα.Οποτε τουλαxιστον του προτεινεις το φθινοτερο!

Είσαι σίγουρος για το κόστος;

Τα κρυμμένα κόστη είναι πάρα πολλά και στις δύο πλευρές αλλά στην πράξη οι τιμές είναι αρκετά πιο κοντά απ' ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Το παράδειγμα αυτό είναι υπερβολικό αλλά ενδεικτικό. Αν συνυπολογίσεις μάλιστα το δωρεάν online του PS3 (σε σχέση με τα 50 € ετησίως) αλλά και το ότι μάλλον θα αντικατασταθεί αρκετά αργότερα από το Xbox 360 η κατάσταση στο ζήτημα κόστος αλλάζει πάρα πολύ.

Όσον αφορά το BD εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν απευθύνεται σε όλους σίγουρα, αλλά ο πατέρας που παίρνει την κονσόλα για το παιδί του αν του πουν ότι με 200 € παραπάνω θα βλέπει ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια (κάποια videoclub στην Αττική ήδη νοικιάζουν BD) είναι πολύ πιθανό να το θεωρήσει καλή περίπτωση εφόσον υπάρχει ήδη LCD/plasma στο σπίτι.

Οσον αφορα φιλε Marvin το ονομα που εχει κανει η Sony στις παιχνιδομηχανες και θα συμφωνησω και θα διαφωνησω.Οσον αφορα τους πιτσιρικαδες σιγουρα ολοι ακομα και xbox να παιζουν playstation το λενε!Εκει σιγουρα ειναι πολυ πιο πετυχημενο ασυζητητη!Απ την αλλη ομως θα σου πω και το εξης.Πριν καμμια 4ετια που θελησα να παρω παιχνιδομηχανη(για τα φοιτητικα χρονια)μου τη βαρεσε σε ενα απογευμα να παρω και λεω ας παρω το xbox αφου και ποιο καινουργιο ειναι απ το ps2 αλλα και εφοσον ειναι Microsoft σιγουρα θα το στηριζει καταλληλα.Ε λοιπον δεν το μετανιωσα καθολου.Μετα απο ενα χρονο το xbox μου ειχε πανω linux-120gb σκληρο-επαιζε dvd ολων των περιοχων και οποιο παιχνιδι ηθελα το νοικιαζα με ενα ευρουδακι και το χα στο σκληρο μου!!Αυτα το ps2 δεν μπορουσε να στα προσφερει!!!Και ηταν και πιο ακριβο!

Η ειδοποιός διαφορά με σήμερα είναι ότι το Xbox βγήκε αργότερα από το PS2. Προφανώς ήταν ισχυρότερο, είχε το Live και γενικώς ευρύτερες δυναtότητες αλλά έχανε πολύ σε ποικιλία τίτλων και δεν πούλησε ούτε το 1/4 του PS2. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι σαν όνομα το Playstation δεν συγκρίνεται (ακόμα; ) με το X-Box.

Αυτό είναι το καλύτερο. Όχι το πιο όμορφο όμως γιατί γεμίζει το σαλόνι άχαρα κουτιά και καλώδια :p

-Candygram.

1)Φίλε Marvin οσον αφορα το online gaming με το ps3 τι ακριβως παιζει?Δεν το γνωριζω.Μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια online οπως στο 360?Σε ποιους server?Εχει η sony?

2)Επειδη μικροτερος ειχα δουλεψει σε Jumbo εβλεπα ανθρωπους να ερχονται για να παρουν οτι να ναι!Σκεψου με σημερινα δεδομενα να σε ρωτανε να παρω το ps2-το xbox-το ps3 η το xbox360??Θελω το πιτσιρικι να παιζει κατι στη τηλεοραση!!Οποτε τι να του πεις του ανθρωπου?Σκασε 570 ευρω??Μεχρι και γιαγιαδες ερχονται να αγορασουν για τα εγγονια!Αστο ειναι τρελλη φαση ορισμενες φορες!!!Δεν βρισκεις ακρη!Οποτε λες ας του που οτι φθινοτερο!

3)Μετα το κακο που μου κανες φιλε Marvin και πηρα τη Sony την Lcd :p :p και μενα με ενδιαφερει πολυ το bd απλα πιστευω ειναι νωρις ακομα!!Πρωτα απο ολα εχουν βγει ταινιες σε bd με Ελληνικους υποτιτλους?Εφοσον επικρατησει το bd πιστευω θα χρειαστει κανα 1,5 χρονο για να μπορουμε να νοικιαζουμε με ευκολια.Αρα μεχρι τοτε εχουμε!!

4)Απο κει και περα εγω γουσταρω τη κοντρα μεταξυ Microsoft και Sony!!!Ειναι προς ωφελος δικο μας!!Οσο μεγαλυτερη κοντρα τοσο καλυτερη ποιοτητα και καλυτερες τιμες!!

1)Φίλε Marvin οσον αφορα το online gaming με το ps3 τι ακριβως παιζει?Δεν το γνωριζω.Μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια online οπως στο 360?Σε ποιους server?Εχει η sony?

2)Επειδη μικροτερος ειχα δουλεψει σε Jumbo εβλεπα ανθρωπους να ερχονται για να παρουν οτι να ναι!Σκεψου με σημερινα δεδομενα να σε ρωτανε να παρω το ps2-το xbox-το ps3 η το xbox360??Θελω το πιτσιρικι να παιζει κατι στη τηλεοραση!!Οποτε τι να του πεις του ανθρωπου?Σκασε 570 ευρω??Μεχρι και γιαγιαδες ερχονται να αγορασουν για τα εγγονια!Αστο ειναι τρελλη φαση ορισμενες φορες!!!Δεν βρισκεις ακρη!Οποτε λες ας του που οτι φθινοτερο!

3)Μετα το κακο που μου κανες φιλε Marvin και πηρα τη Sony την Lcd :p :p και μενα με ενδιαφερει πολυ το bd απλα πιστευω ειναι νωρις ακομα!!Πρωτα απο ολα εχουν βγει ταινιες σε bd με Ελληνικους υποτιτλους?Εφοσον επικρατησει το bd πιστευω θα χρειαστει κανα 1,5 χρονο για να μπορουμε να νοικιαζουμε με ευκολια.Αρα μεχρι τοτε εχουμε!!

4)Απο κει και περα εγω γουσταρω τη κοντρα μεταξυ Microsoft και Sony!!!Ειναι προς ωφελος δικο μας!!Οσο μεγαλυτερη κοντρα τοσο καλυτερη ποιοτητα και καλυτερες τιμες!!

1) Υπάρχει κανονικό online gaming (διαθέσιμο στην Ελλάδα) που υποστηρίζεται από servers της Sony και είναι πραγματικά lag-free. Δεν έχει το ενοποιημένο interface του Xbox live (αν και η ανάγκη αυτή θα καλυφθεί σε κάποιο βαθμό από το Playstation Home που παρουσιάστηκε πρόσφατα και θα λανσαριστεί το φθινόπωρο) ούτε είναι υποχρεωτικό για όλα τα παιχνίδια. Τέλος υπάρχει και το Playstation Store (δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από την Ελλάδα, ή με ελληνική κάρτα πιο σωστά) όπου διατίθενται demos, trailers και κάποια παιχνίδια. Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το X-Box Live αλλά για νέα υπηρεσία είναι καλή και βελτιώνεται.

2)Αυτοί πάνε για Wii ή PS2 λογικά, το πολύ για Xbox 360 Core. Έχεις δίκιο, η τιμή είναι πολύ υψηλή αλλά και η άλλη πλευρά τελικά δεν πάει πίσω, αυτό ήθελα να πω.

3) Κάποια videoclub δειλά δειλά φέρνουν, π.χ. τα Seven. Τίτλοι με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχουν καμιά εικοσιπενταριά. Το καλό είναι πως η Sony έχει δεσμευτεί πως όλες οι ευρωπαϊκές της κυκλοφορίες θα έχουν και ελληνικούς υποτίτλους. Ελπίζω να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

4) Εδώ συμφωνώ απόλυτα. Η Microsoft έχει εισαγάγει πάρα πολλές καινοτομίες με τα δύο X-Box και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο χώρο. Το ίδιο και η Nintendo οπότε μακάρι να συνεχίσουν επιτυχημένα και οι τρεις.

-Candygram.

Οταν δω κανα παιχνιδι της προκοπης στο PS3 τοτε θα το σκεφτω, μεχρι τοτε...

Παρεπιπτοντως μεινανε 7-8 μηνες για να δουμε τι ψαρια πιανει στον τομεα των γραφικων(ιδiα περιοδο βγηκε και το Gears of War, το οποιο συμφωνα με τον developer του χρησιμοποιει το 80% της επεξεργαστικης ισχυος του 360!! Οπως και ο ιδιος εχει δηλωσει... "Το GoW2 να περιμενετε να εχει αρκετα βελτιωμενα γραφικα αφου θα ξεζουμισουμε τις δυνατοτητες του κουτιου της MS"!!!!)

Παντως απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα δε δικαιολογει τα λεφτα του ως παιχνιδομηχανη- το 360 με το GRAW οπου ειχε βγει αρχες ειχε καλυτερα γραφικα!!

Ειδωμεν!!;) :)

pas polu makria file mou..mporeis na to kaneis amesws twra auto...apla katevase grand tourismo hd kai des...tha ithela na pw kati edw panw sayto...den einai tuxaio pou i microsoft vgazei xbox mayro me hdmi exit...krima pantos gia olous tous alous pou den tha exoun..prwta oi titloi meta to xrwma meta to hdmi meta isws afairethoun oi mpataries apo ta asurmata pad kai mpei bluetooth isws ensomatothei wifi ante na valei kai blu-ray kai na kratisei tin timi sta 400 mpas kai ginei PS3!!!i mipws oxi??:O

pas polu makria file mou..mporeis na to kaneis amesws twra auto...apla katevase grand tourismo hd kai des...tha ithela na pw kati edw panw sayto...den einai tuxaio pou i microsoft vgazei xbox mayro me hdmi exit...krima pantos gia olous tous alous pou den tha exoun..prwta oi titloi meta to xrwma meta to hdmi meta isws afairethoun oi mpataries apo ta asurmata pad kai mpei bluetooth isws ensomatothei wifi ante na valei kai blu-ray kai na kratisei tin timi sta 400 mpas kai ginei PS3!!!i mipws oxi??:O

Θα περιμενω να δω τι γραφικα θα βγαλει και μετα βλεπουμε...

Μεχρι στιγμης το 360 σε τιτλους ειναι μακραν καλυτερο!!!

HDMI - Μαρκετινγκ, τι να το κανω οταν αποδεδειγμενα πλεον και με επισημα σαιτ το HD Component εχει πιο ωραια χρωματα αλλα χανει πολυ λιγο σε αναλυση?? Ιδια πραματα δλδ αλλα με αλλο ονομα!!

Αν θελω να δω ταινιες υψηλης αναλυσης μπορω να παρω και το HD-DVD του 360(οπου στο πακετο δινει και universal τηλεκοντρολ και σε λιγο καιρο απο οτι διαβαζω +1 ταινια δωρο)

Το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 φορμα δεν εχει επικρατησει... ασε που μεχρι να επικρατησει καποιο και να ερθουν και ταινιες στην Ελλαδα θα εχουν βγει 3-4ης γενιας players!!! Θα ειναι σαφως καλυτερη επενδυση να παρω ενα τοτε!!

Ασε που εγω βλεπω τουλαχιστον 6 ταινιες την εβδομαδα!!!

Οποιος ειναι πορωμενος με την 7η τεχνη θα κρατησει το DVD τουλαχιστον αλλα 2-3 χρονια αφου η ποικιλια των ταινιων ειναι χαοτικα μεγαλυτερη απο τα νεα φορμα!!!

Για το χρωμα τι να πω??? Χαρακτηριστικο κονσολας ειναι?? Δε με νοιαζει καθολου!! Ασε που προτιμω το ασπρο στο 360!!!

Wi-Fi παλι μπορει να βαλει ο οποιοσδηποτε με 40€!!!

Βluetooth?? Καλα ας γελασω καλυτερα!!! Τι να το κανω? Εχει το PC μου αλλωστε!!

Και η Σονυ θα προσπαθησει να φτιαξει XboxLive, θα βαλει(???) IPTV, εχει TV recorder???(επιλογη αφου συνδεθει με υπολογιστη), Multi-Platform Gaming??? - ανταγωνισμος μεταξυ 360/PC, Media Center Extender(Vista)???, Upscaler???, Δονηση στο χειριστηριο?? και καινουριες δυνατοτητες με την αναβαθμιση που ερχεται...

Το Xbox αν και ανωτερη κονσολα απο το PS2 ολοι λεγανε για ενα σοβαρο μειονεκτημα... δεν ειχε ποικιλια στους τιτλους!!! Αυτο το εμαθε πλεον η Microsoft και δεν την ξαναπαταει!!!

Μεσα στο 2007 προσεξε μερικη απο την γκαμα του 360... (excusives δες, μιλαμε παντα μονο για κονσολες γιατι λιγα απο αυτα θα βγουν και για υπολογιστη, αλλα αλλο να το παιζεις στην κονσολα με το Home Theater και την 42αρα Οθονη!!!)

Halo 3(X)

Warhound(X)

Ghost Recon AW 2

Rainbow Six LV

Huxley(X)

Gears of War(X) (για οποιον δεν το εχει παρει ακομα)

Bioshock(X)

Mass Effect(X)

Lost Odyssey(X)

Sacred 2(X)

Lost Planet(X)

Two Worlds(X)

Too Human(X)

Halo Wars(X)

Command & Conquer 3 TW(X)

Alan Wake(X)

ShadowRun(X)

The Precursors(X)

Project Sylpheed(X) (απο τους δημιουργους του Final Fantasy)

Hour of Victory(X)

Overlord(X)

Infernal(X)

Perfect Dark Zero(X)

Kane & Lynch(X)

Left 4 Dead(X)

Call of Huarez(X)

Burnout 5

Dirt:Colin Mcrae

Forza Motorsport 2(X)

Project Gotham Racing 4(X)

Flatout Ultimate Carnage(X)

MotoGP '07(X)

.

.

.

.

.

και αυτα που αλλαξαν απο (Χ)=eXclusive που ηταν στο PS3

Ace Combat 6(X) πλεον μονο στο 360

Devil May Cry

GTA 4

Assassin's Creed

.

.

.

Eιναι οπως το βλεπει κανεις!!!;) :)

------- Ασχετο -------

Μεγεια το νεο κινητο, βλεπω τιμησες το ποιοτικο!!! ;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Θα περιμενω να δω τι γραφικα θα βγαλει και μετα βλεπουμε...

Μεχρι στιγμης το 360 σε τιτλους ειναι μακραν καλυτερο!!!

HDMI - Μαρκετινγκ, τι να το κανω οταν αποδεδειγμενα πλεον και με επισημα σαιτ το HD Component εχει πιο ωραια χρωματα αλλα χανει πολυ λιγο σε αναλυση?? Ιδια πραματα δλδ αλλα με αλλο ονομα!!

Αν θελω να δω ταινιες υψηλης αναλυσης μπορω να παρω και το HD-DVD του 360(οπου στο πακετο δινει και universal τηλεκοντρολ και σε λιγο καιρο απο οτι διαβαζω +1 ταινια δωρο)

Το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα 2 φορμα δεν εχει επικρατησει... ασε που μεχρι να επικρατησει καποιο και να ερθουν και ταινιες στην Ελλαδα θα εχουν βγει 3-4ης γενιας players!!! Θα ειναι σαφως καλυτερη επενδυση να παρω ενα τοτε!!

Ασε που εγω βλεπω τουλαχιστον 6 ταινιες την εβδομαδα!!!

Οποιος ειναι πορωμενος με την 7η τεχνη θα κρατησει το DVD τουλαχιστον αλλα 2-3 χρονια αφου η ποικιλια των ταινιων ειναι χαοτικα μεγαλυτερη απο τα νεα φορμα!!!

Για το χρωμα τι να πω??? Χαρακτηριστικο κονσολας ειναι?? Δε με νοιαζει καθολου!! Ασε που προτιμω το ασπρο στο 360!!!

Wi-Fi παλι μπορει να βαλει ο οποιοσδηποτε με 40€!!!

Βluetooth?? Καλα ας γελασω καλυτερα!!! Τι να το κανω? Εχει το PC μου αλλωστε!!

Και η Σονυ θα προσπαθησει να φτιαξει XboxLive, θα βαλει(???) IPTV, εχει TV recorder???(επιλογη αφου συνδεθει με υπολογιστη), Multi-Platform Gaming??? - ανταγωνισμος μεταξυ 360/PC, Media Center Extender(Vista)???, Upscaler???, Δονηση στο χειριστηριο?? και καινουριες δυνατοτητες με την αναβαθμιση που ερχεται...

Το Xbox αν και ανωτερη κονσολα απο το PS2 ολοι λεγανε για ενα σοβαρο μειονεκτημα... δεν ειχε ποικιλια στους τιτλους!!! Αυτο το εμαθε πλεον η Microsoft και δεν την ξαναπαταει!!!

Μεσα στο 2007 προσεξε την γκαμα του 360...

Halo 3(X)

Warhound(X)

Ghost Recon AW 2

Huxley(X)

Gears of War(X) (για οποιον δεν το εχει παρει ακομα)

Bioshock(X)

Mass Effect(X)

Lost Odyssey(X)

Lost Planet(X)

Two Worlds(X)

Too Human(X)

Halo Wars(X)

Command & Conquer 3 TW(X)

Alan Wake(X)

ShadowRun(X)

The Precursors(X)

Hour of Victory(X)

Overlord(X)

Infernal(X)

Perfect Dark Zero(X)

Kane & Lynch(X)

Left 4 Dead(X)

Call of Huarez(X)

Forza Motorsport 2(X)

Project Gotham Racing 4(X)

Flatout Ultimate Carnage(X)

MotoGP '07(X)

.

.

.

.

.

και αυτα που αλλαξαν απο (Χ)=eXclusive που ηταν στο PS3

Ace Combat 6(X) πλεον μονο στο 360

Devil May Cry

GTA 4

Assassin's Creed

.

.

.

Eιναι οπως το βλεπει κανεις!!!;) :)

------- Ασχετο -------

Μεγεια το νεο κινητο, βλεπω τιμησες το ποιοτικο!!! ;)

to BurnOuT to revenge pote vgenei???? katebasa to demo apo to xbox Live kai to pexnidi MAMAEI ......episis to GRAW2 kai to RAinbow six einai gamiste pexnidares.... gia x-box !!

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

to BurnOuT to revenge pote vgenei???? katebasa to demo apo to xbox Live kai to pexnidi MAMAEI ......episis to GRAW2 kai to RAinbow six einai gamiste pexnidares.... gia x-box !!

Μαλλον μιλας για το Burnout 5, ετσι???

Νομιζω μεσα στο καλοκαιρι!!!

Gamepro Feature: Exclusive First Look at Burnout 5 - New Screenshots

http://www.n4g.com/News-33838.aspx

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Τα μοντέλα επίδειξης που υπάρχουν στα καταστήματα ήδη από το Νοέμβριο, όπως και τα παιχνίδια που παίζουν, είναι προπαραγωγής και έχουν σημαντικές ελλείψεις σε σχέση με τα τελικά προϊόντα. Για να συγκρίνεις σωστά τις δύο κονσόλες θα πρέπει να δεις τα PS3 που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά τώρα. Μπορεί και πάλι να θεωρήσεις το Xbox καλύτερο (είσαι και προκατειλημμένος εδώ που τα λέμε) αλλά σίγουρα θα καταλάβεις ότι οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Παιχνίδια σε 1080p υπάρχουν ήδη, όπως το Ridge Racer 7 & το ΝΒΑ 07. Δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά έχω δει το Gran Tourismo HD concept που τρέχει σε 1080p και πίστεψέ με δε γέλασα καθόλου, το αποτέλεσμα είναι συγκολονιστικό.

Οπότε καλώς σε κράζουνε :p

Φίλε marv μήπως εσύ είσε κομάτι ΚΟΛημένος με το ps3? Δεν εξηγήται διαφορετικά. Σε έχει παρασύρει η "μπάλα" του μάρκετινγκ όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος παραπάνω που τον λές κολημένο.

Και εγώ το έχω δεί από κοντά και απέκτησα και ένα ntsc και το κρίνουμε η παρέα μου σχεδόν ΚΑΘΕ μέρα σε όποιους τίτλους μπόρεσα να αποκτήσω. Δείχνει και ΕΙΝΑΙ χάλια σε σχέση με τον ανταγωνιστή του xbox360 για τον απλό λόγο (όπως το έχω καταλάβει τουλάχιστον) του ότι κανένα παιχνίδι πρός το παρόν δεν εκμεταλεύεται τον cell και οι υπάρχοντες τίτλοι απλά πέζουν σαν μεταφορές με σχεδόν τραγική και άνιση την σύγκριση με το 360.

Και από όσο διαβάζω σε διάφορα άρθρα που ξέρουν περισσότερα από εμάς, ΕΑΝ ασχοληθει κάποιο team να εκμεταλευτεί τις δυνατότητές του απλά θα δούμε γραφικά όπως του 360 και ΑΓΝΩΣΤΟ εάν θα είναι ανώτερα εφόσον και το 360 έχει αρκετό περιθώριο για βελτίωση της απόδοσής του / εκμετάλευσής του καλύτερα να διορθώσο.

Το ps3 το βλέπω να καταλήγει σε "ράφια" σαν το απίστευτο για εκείνη την εποχή JAGUAR, αν θυμούνται οι μυημένοι ;) ... και λογικό είναι θα έλεγα γιατί καθόσο δείχνει η ιστορία όποιος έμπλεξε με την m$ τα μούτρα του έφαγε.. και η sony δεν είναι και στις καλύτερές της από αυτά που αναλύουν οι ειδικοί.

Το 360 δείχνει παντού σε όλα τα παιδία να κερδίζει την μάχη. Σίγουρα θα πουλίσει λόγο δυνατού μάρκετινγκ και καλής προιστορίας .. αλλά μάλον αυτά πλέον εν έτος 2007 με τον ανταγωνισμό να τρέχει και τις τιμές να πέφτουν σε αντίθεση με τα άλματα της τεχνολογίας ο κόσμος ξυπνάει και δεν βλέπω να έχει μέλον. :) Στην εποχή του PS2 & XBOX πόσοι ήξεραν τι μπορεί να κάνει αυτή η κονσόλα ? .. Λίγοι .. Γράφανε στα διαφορα και λιγοστά φόρουμς τί μπορεί να κάνει αλλα τα σπίτια με ίτερνετ να πληροφορηθεί ο κόσμος λιγοστά.. Στις βιτρίνες των καταστημάτων (ελάχιστων στον αριθμό) ποτέ δεν είδαμε δίπλα δίπλα τις κονσόλες.. τώρα σιγά σιγά φένεται το "αισχρό" μάρκετινγκ πόσο κακό μπορεί να κάνει στον καταναλωτή..

Δύσκολες εποχές για την σόνυ πάντως για μένα..

Είδωμεν λέω και εγώ..

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Από αυτά τα τρία, μόνο για την Polyphony δεν έχει βγει βρώμα ότι θα κάνει port τους τίτλους στο 360...

Και όσο εσύ θα περιμένεις αυτά τα 3 (και θα περιμένεις και το playstation 3) εμείς θα παίζουμε Gears of War, Lost Planet, PGR/Forza κλπ

Ναι ρε γμτ...είδες...ούτε ένα παιχνίδι δεν βγήκε για το 360 εδώ και 1 χρόνο...[/irony]

Με το launch να έγινε ένα χρόνο μετά όμως...:rolleyes:

Λες να βγάλουν το prerendered video του killzone σε real time;

Ενώ φυσικά Final Fantasy, Grand Turismo και Metal Gear σκίζονται στην πρωτοτυπία...η ίδια περίπου συνταγή ξαναζεσταμένη για 200 sequels. Τουλάχιστον το gears ήταν αυτό που έλεγε το hype. Ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ action game.

Όταν βγει το Singstar στο PS3 θα μας βγάλεις video με την live performance σου, τραγουδώντας το τραγούδι του Σαρμπέλ, στο playstation network; Να μας το πεις τουλάχιστον για να πάρουμε PS3 να το δούμε...

αχαχαχαχαχαχα.... ειδικά το τελευταίο ρε φίλε με γονάτισε .. αχχαχαχαχαχαχ..

Λίγα για το viva piniata ... και όσοι δεν ξέρουν μα μην μιλάνε... ¨Ορος του παιχνιδιού και του κολήματος για παιδιά ηλικίας και μικρής και μεγάλης.. Τα πέρνω άμα ακούω συνέχεια για gt mgs και τα άλλα τρελά.. Για όνομα.. μα βρε παιδιά.. ΔΕΝ υπάρχει σύγρκιση.. και όσοι δεν έχουν δεί pgr, forza gow halo Και άλλα πολλά παιχνίδια για χβοχ μόλις τα βλέπουν αμέσως αναθεωρούν και παρεξηγούν τις απίστευτα λανθασμένες εντυπώσεις που είχαν πάρει από τους "μεγεμένους" του μάρκετινγκ της σόνυ.. ΣΟβαρευτείτε πιά.. η πραγματικότητα είναι τόσο διαφορετιή..

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Φίλε marv μήπως εσύ είσε κομάτι ΚΟΛημένος με το ps3? Δεν εξηγήται διαφορετικά. Σε έχει παρασύρει η "μπάλα" του μάρκετινγκ όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος παραπάνω που τον λές κολημένο.

Και εγώ το έχω δεί από κοντά και απέκτησα και ένα ntsc και το κρίνουμε η παρέα μου σχεδόν ΚΑΘΕ μέρα σε όποιους τίτλους μπόρεσα να αποκτήσω. Δείχνει και ΕΙΝΑΙ χάλια σε σχέση με τον ανταγωνιστή του xbox360 για τον απλό λόγο (όπως το έχω καταλάβει τουλάχιστον) του ότι κανένα παιχνίδι πρός το παρόν δεν εκμεταλεύεται τον cell και οι υπάρχοντες τίτλοι απλά πέζουν σαν μεταφορές με σχεδόν τραγική και άνιση την σύγκριση με το 360.

Και από όσο διαβάζω σε διάφορα άρθρα που ξέρουν περισσότερα από εμάς, ΕΑΝ ασχοληθει κάποιο team να εκμεταλευτεί τις δυνατότητές του απλά θα δούμε γραφικά όπως του 360 και ΑΓΝΩΣΤΟ εάν θα είναι ανώτερα εφόσον και το 360 έχει αρκετό περιθώριο για βελτίωση της απόδοσής του / εκμετάλευσής του καλύτερα να διορθώσο.

Το ps3 το βλέπω να καταλήγει σε "ράφια" σαν το απίστευτο για εκείνη την εποχή JAGUAR, αν θυμούνται οι μυημένοι ;) ... και λογικό είναι θα έλεγα γιατί καθόσο δείχνει η ιστορία όποιος έμπλεξε με την m$ τα μούτρα του έφαγε.. και η sony δεν είναι και στις καλύτερές της από αυτά που αναλύουν οι ειδικοί.

Το 360 δείχνει παντού σε όλα τα παιδία να κερδίζει την μάχη. Σίγουρα θα πουλίσει λόγο δυνατού μάρκετινγκ και καλής προιστορίας .. αλλά μάλον αυτά πλέον εν έτος 2007 με τον ανταγωνισμό να τρέχει και τις τιμές να πέφτουν σε αντίθεση με τα άλματα της τεχνολογίας ο κόσμος ξυπνάει και δεν βλέπω να έχει μέλον. :) Στην εποχή του PS2 & XBOX πόσοι ήξεραν τι μπορεί να κάνει αυτή η κονσόλα ? .. Λίγοι .. Γράφανε στα διαφορα και λιγοστά φόρουμς τί μπορεί να κάνει αλλα τα σπίτια με ίτερνετ να πληροφορηθεί ο κόσμος λιγοστά.. Στις βιτρίνες των καταστημάτων (ελάχιστων στον αριθμό) ποτέ δεν είδαμε δίπλα δίπλα τις κονσόλες.. τώρα σιγά σιγά φένεται το "αισχρό" μάρκετινγκ πόσο κακό μπορεί να κάνει στον καταναλωτή..

Δύσκολες εποχές για την σόνυ πάντως για μένα..

Είδωμεν λέω και εγώ..

file mou tha diafoniso kai pistepse me an eixes opws les ps3 den tha eleges tetoies xazomares...tha sou dwsw mia sumvouli gia tous ...eidikous.. opws les...diavaza kai evlepa eikones kai video eidika gia to rige racer stin arxi meta to nfs kai argotera to tony..pistepseme einai polu eukolo na pexeis me ta xromata tis tileoraseis aki meta na ta travixeis se video,,...afou opws les exeis ps3 valta apla na paixoun kai sta duo kai des monos sou..to exoume kanei apeires fores kai auto pou vlepame se sygkekrimena site apo diaforous eidikous....den to eidame pote!!!!!!!!!!!e...oxi kai sta rafia...koita an o marv einai kolimenos me to ps3 oloi eseis eiste me to xbox 360...akou tragiki kai aniosh...kamia sxesh...koita olous tous new titlous tou ps3 pou vgainoun kai sta duo format...des oblivion klaseis anwtero sto ps3 kai megalutero....des splider shell teloio kai polla extra parapanw logo blue ray!!!kala edw kai 2 xronia sxedon to mono einai to gears??????gia emena einai ena aplo 3person shoter me kala grafika...kai tipota parapanw...to gears of war prototipo??????ma plaka kanete ,....?????kai to forza motorsport???kala pou den to eipan forza motorstorm!!!!!einai edw kai 9 meres to release tou ps3 stin europi kai poulaei 3 fores parapanw apo to ps2..den nomizw na paei gia rafia opws les....se aytes loipon tis 9 meres epexa grand tourismo hd 1080p..kai ta eida ola sto thema grafikon.....9 meres!!!!!kalo to gears alla me o grand ta eida ola...mporei vgeike 1 xrono meta to 360 alla twra einai edw kai on line kai free kai me home se ligo kai me ta panta tou texnologika fortomenw...xwris na xreiazete na kanw add kati kai na gemizw kalwdia kai rafia kai super...oxi se rafi...must bay agora einai me 600 eyro...antitheta tha elega oti to 360 an den to pareis metaxeitismeno me kana 150.....kainourio me 400 eyroulakia kai tipota allo ektos apo standar dvd player...ayto einai akrivo!!!!!!!ennoeite tha tou exoun kai kamia 2-3 paixnidia kai kana extra xeiristirio..mpataries ..ktl

Βέβαια, elektro, οι πωλήσεις του PS3 στην Αγγλία έπεσαν κατά 82%. Να σου θυμίσω πως στη συγκεκριμένη αγορά ήταν που έκανε το ρεκόρ πωλήσεων την προηγούμενη βδομάδα.

Let's face it, το PS3 ΔΕΝ πάει όσο καλά θα ήθελε η Sony, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πηγαίνει άσχημα.

Όχι, δηλαδή ότι θα μείνει και στα ράφια, αλλά σίγουρα δεν τρελαίνονται όλοι να το αγοράσουν!

Ενδιαφέρουσα ερώτηση: ποιός είναι κολλημένος, αυτός που βλέπει δύο κονσόλες με ίδια περίπου ποιότητα γραφικών και λέει ότι η μία είναι τραγική και χάλια ή αυτός που λέει ότι υπάρχει λίγο πολύ ισοδυναμία;

Στον κανονικό κόσμο κολλημένος λέγεται ο πρώτος, στον Bizarro World ο δεύτερος.

Ελπίζω να μην με μπερδεύεις με κάποιον άλλο διότι εγώ κακή κουβέντα για το Xbox 360 δεν έχω πει, πέρα από το θέμα του θορύβου που με ενοχλεί και το έχω γράψει επανειλημμένως. Αλλά προτιμώ το PS3 για διάφορους λόγους που έχω αναφέρει αρκετές φορές, δικαίωμά μου δεν είναι;

Το σχόλιο για τα μοντέλα και παιχνίδια προ-παραγωγής έγινε από εκπρόσωπο της Sony Hellas και το μετέφερα με επιφύλαξη. Αλλά όταν μου λένε ότι τα γραφικά είναι χάλια και συγκρίνω με ό,τι έχω δει στο δικό μου μάλλον το πιστεύω.

-Candygram.

Βέβαια, elektro, οι πωλήσεις του PS3 στην Αγγλία έπεσαν κατά 82%. Να σου θυμίσω πως στη συγκεκριμένη αγορά ήταν που έκανε το ρεκόρ πωλήσεων την προηγούμενη βδομάδα.

Let's face it, το PS3 ΔΕΝ πάει όσο καλά θα ήθελε η Sony, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πηγαίνει άσχημα.

Όχι, δηλαδή ότι θα μείνει και στα ράφια, αλλά σίγουρα δεν τρελαίνονται όλοι να το αγοράσουν!

edw einai i diafora...oxi oti den trelenontai..apla den mporoun na diathesoun i den theloun akoma 600 eyro...den exoun idea ti einai to blu ray...

file mou tha diafoniso kai pistepse me an eixes opws les ps3 den tha eleges tetoies xazomares...tha sou dwsw mia sumvouli gia tous ...eidikous.. opws les...diavaza kai evlepa eikones kai video eidika gia to rige racer stin arxi meta to nfs kai argotera to tony..pistepseme einai polu eukolo na pexeis me ta xromata tis tileoraseis aki meta na ta travixeis se video,,...afou opws les exeis ps3 valta apla na paixoun kai sta duo kai des monos sou..to exoume kanei apeires fores kai auto pou vlepame se sygkekrimena site apo diaforous eidikous....den to eidame pote!!!!!!!!!!!e...oxi kai sta rafia...koita an o marv einai kolimenos me to ps3 oloi eseis eiste me to xbox 360...akou tragiki kai aniosh...kamia sxesh...koita olous tous new titlous tou ps3 pou vgainoun kai sta duo format...des oblivion klaseis anwtero sto ps3 kai megalutero....des splider shell teloio kai polla extra parapanw logo blue ray!!!kala edw kai 2 xronia sxedon to mono einai to gears??????gia emena einai ena aplo 3person shoter me kala grafika...kai tipota parapanw...to gears of war prototipo??????ma plaka kanete ,....?????kai to forza motorsport???kala pou den to eipan forza motorstorm!!!!!einai edw kai 9 meres to release tou ps3 stin europi kai poulaei 3 fores parapanw apo to ps2..den nomizw na paei gia rafia opws les....se aytes loipon tis 9 meres epexa grand tourismo hd 1080p..kai ta eida ola sto thema grafikon.....9 meres!!!!!kalo to gears alla me o grand ta eida ola...mporei vgeike 1 xrono meta to 360 alla twra einai edw kai on line kai free kai me home se ligo kai me ta panta tou texnologika fortomenw...xwris na xreiazete na kanw add kati kai na gemizw kalwdia kai rafia kai super...oxi se rafi...must bay agora einai me 600 eyro...antitheta tha elega oti to 360 an den to pareis metaxeitismeno me kana 150.....kainourio me 400 eyroulakia kai tipota allo ektos apo standar dvd player...ayto einai akrivo!!!!!!!ennoeite tha tou exoun kai kamia 2-3 paixnidia kai kana extra xeiristirio..mpataries ..ktl

Μα καλά ... συγνώμη... έχεις δεί ποτέ τις 2 κοσνόλες τη μια δίπλα στην άλλη ναπέζουνε το ίδιο παιχνίδι? Γιατί δεν το πιστεύεις? Χάλια είναι και λείαν επιεικώς η έκφραση φίλε μου. Και το λέω αυτόγιατί απλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη. Απλά είναι τα πράγματα.. Δέστες δίπλα δίπλα , σκέψου και την διαφορά της τιμής, και θα δείς πόσο "λείαν επιεικώς" την χαρακτηρίζω την διαφορά "χάλια".

Και να σου πω και κάτι άλλο... Το παιχνίδι δεν κρίνεται η ποιότητά του μόνο από τα γραφικά... Κρίνεται και από τό πόσο ρεαλιστικό είναι.. Ξέρεις τόν όρο physics? Έχει κάτι τέτοιο το ps2 sto gt?. Τσέλαρε λίγο αυτά που λέω... Είναι σημαντικό .. ίσως πειστείς και εσύ ότι και "εμείς" έχουμε δίκιο..:)

Και βάρδα γιατί καλέ μου φίλε έσκασε μύτη η πρώτη live! linux σε CD.. Όπου νάναι θα σκάσει "μύτη" και ο πρώτος XBMC360.. και τότε ..

¨Οσο περί br και hddvd αναλογίσου ΠΟΣΟ πολύ απλό είναι να πέξεις BR στο 360 εφόσον συνδέσαμε εξωτερικά το bdrom της LG και με απλά δεδομένα το 360 τα βλέπει όλα.. σαφώς και δεν πέζει ακόμη λόγο λογισμικού.. θα γίνει και αυτό . ΟΛΑ μπορούν να γίνουν σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ πλατφόρμα όπως είναι του 360. :)

edw einai i diafora...oxi oti den trelenontai..apla den mporoun na diathesoun i den theloun akoma 600 eyro...den exoun idea ti einai to blu ray...

Και τί είναι το blueray για πές μας εσύ...:) Βλέπω HD movies πολύ πρίν την ανακοίνωση του PS3 φίλε μου. Δεν είναι απολύτως καμία η διαφορά μιας ταινίας HDDVD από ένα Blueray .. μα ΚΑΜΙΑ.. έχω πάνω από 2,5τ σε ταίνίες HD .264 και ξέρω πολύ καλά τι σου λέω. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση το παιχνίδι εάν θα είναι σε blueray, dvd, hddvd.. ΜΗΝ παραπληροφορείς εάν δεν γνωρίζεις σε παρακαλώ.. Μακάρι στο μέλον με το χβοχ720 η το ps4 (άμα υπάρχει ακόμη η σόνυ :happy: ) να δούμε textures και κώδικα που να καταλαμβάνουν όχι τα 50 γίγα του blueray η τα 30 του HDDVD αλλά έστω τα μισά .. Με 260 ευρώ λοιπόν, και με αγορασμένα WMVHD δισκάκια (αμέτρητοι πλέον οι τίτλοι) βλέπεις ισάξια και ΑΝΩΤΕΡΗ ποιότητα οικόνας και από br και απο hddvd λόγο imax που έχουν γυριστεί τα περισότερα τουλάχιστον documentaries σε WMVHD. Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που γράφω και τα έχω δεί... δέστα και εσύ και μετά αφήνεις ατάκες του στύλ "den exoun idea ti einai to blu ray..." .. χαχαχα ... blueray.. hddvd... το μέλον.. Το βλέπουμε το μέλον εδώ και περίπου 2 χρόνια ρε παιδιά.. μην τσιμπάτε με το ρημαδομάρκετινγκ.. επιτέλους πρέπει να ξυπνήσει και ο Έλληνας.. έλεος..

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent Review

Graphically, the game looks good, but falls short of the detailed display Sam saw on Xbox 360 last year. Players who ran through the paces in Microsoft-land will notice a slower framerate and the loss of a few small details (things like a smaller quantity of fights during the prison riot, different textures on character close-ups and no goggle-toggle when tossing on Sam's specs).

7.9

Good OVERALL

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...