RAVER Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ανατρεξτε στην πρωτη σελιδα του thread και διαβαστε με προσοχη το post του hasiotis_john.Εγω κατεβασα το προγραμμα και ακολουθησα τις οδηγιες και το pc ξαναηρθε στην σταθερη λειτουργια του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Αν εχετε το scvhost - scvhost.exe μπορειτε να το διαγραψετε με το hijackthis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εμένα πάλι ανα διαστήματα μου ξεσκίζει την cpu στο 100% για 2-3 λεπτά, και κολλάει το σύμπαν! καπως ετσι δηλαδη :wacko: http://img141.imageshack.us/img141/7763/untitlediv3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Το ιδιο λεμε αλλα δεν καταλαβαινομαστε..!!! Η λυση οπως ειπα ειναι στην πρωτη σελιδα,μπειτε στον κοπο να την διαβασε'τε και πιστεψτε'με οτι θα το λυσετε το προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλημερα Μετα απο καιρο ξανανοιγω το θεμα γιατι ειχα και εγω το παρακάτω προβλημα. Ενω μεχρι χτες λειτουργουσε το PC κανονικα σημερα το πρωι οταν το ανοιξα μου εβγαλε : αφορα σφαλματος svchost.exe"Η οδηγια στο ταδε εκανε αναφορα στη μνημη στο ταδε. Η μνημη δεν ηταν δυνατο να ειναι read" Μετα απο αυτο η επιφανεια εργασιας ειναι μια χαρα αλλα δεν μπορω να κανω αντιγραφη αρχειων, επικολληση, ανοιγμα ιντερνετ κλπ. Τι μπορω να κάνω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Σε κάθε restart στο βγάζει; Ποια windows χρησιμοποιείς; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Σε κάθε restart στο βγάζει; Ποια windows χρησιμοποιείς; Ναι, σε καθε restart μου το βγαζει. Εχω win XP. Τα προγραμματα λειτουργουν κανονικα. ΣΤο ιντερνετ δεν μπορω να μπω. Δεν μπορω να μετακινησω αρχεια. Δεν κανει αντιγραφη, μονο διαγραφη κλπ Εκανα αυτο: : 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start) στη γραμμή εργασιών των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run). 2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open), πληκτρολογήστε CMD, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER. 3. Πληκτρολογήστε Tasklist /SVC και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER. *(θέλει κενό μετά το Tasklist ) Δεν βγηκε τιποτα Μετα πηγα στο ctrl+alt+del και στις διεργασιες βρηκα 9 αρχεια svchost.exe που ομως δεν καταλαμβαναν μνημη. Ολα στο μηδεν ηταν.:blink: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts