myworld Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 9 χρόνια πλέον Lucky Strike μαλακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το σακουλακι στο οποιο βρισκεται ο καπνος κλεινει αεροστεγως μετα απο καθε χρηση....δεν ξερω πως να το περιγραψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 9 χρόνια πλέον Lucky Strike μαλακό. 6 χρόνια αισίως... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klarabell Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 9 χρόνια πλέον Lucky Strike μαλακό. Δεν εχω πετυχει κανεναν αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Δεν εχω πετυχει κανεναν αλλο. εγώ είμαι άλλος ένας :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 τι εχετε να πειτε για το καινουριο prince (που βγαινει σε μαυρο πακετο)? ειναι αρκετα σκληρο τσιγαρο.... και αν και ειμαι υπερ του σκληρου τσιγαρου αυτο μου φαινεται λιγο αχυρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 τι εχετε να πειτε για το καινουριο prince (που βγαινει σε μαυρο πακετο)? ειναι αρκετα σκληρο τσιγαρο.... και αν και ειμαι υπερ του σκληρου τσιγαρου αυτο μου φαινεται λιγο αχυρο.... Το κόκκινο Prince με την κόκκινη τη ρίγα νομίζω ότι ήταν οριακά σκληρό. Πιο πάνω δε γινόταν. Οπότε δε νομίζω πως υπήρχε κι άλλος τρόπος να το κάνουν πιο σκληρό από το να το κάνουν άχυρο! :p Πάντως τα τυποποιημένα τσιγάρα είναι όλα σαν χόρτο τα τελευταία χρόνια... Οι ποιότητες έχουν πέσει κατακόρυφα την τελευταία δεκαετία... Την αρχή είχαν κάνει κάτι Next (0,60 ευρώ/πακέτο) και κάτι Leader (1 ευρώ/πακέτο) και ακολούθησαν όλοι στο βωμό του κέρδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ετσι ειναι.... και φαντασου πως αυτη τη στιγμη τα leader ειναι νουμερο 1 σε πολησεις τυποποιημενων τσιγαρων στην ελλαδα (απο οτι ξερω)!! προτιμω να μην καπνησω καθολου παρα να ρουφαω αχυρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Πάντως τα Next από τα φθηνά τα θεωρούσα καλύτερα και από τα Leader (μπλιαχ http://www.dogproductshop.co.uk/smile/sick/sick0007.gif) και από τα πολύ πιο ακριβά (εκείνη την εποχή) GR. Αλλά δεν παύουν όλα αυτά να είναι χόρτα.. Μόνο που τώρα είναι και τα πιο ακριβά κάπως έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xameni_st_oneiro Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Καλησπέρα! Είμαι νέα καπνίστρια και θα ήθελα μια βοήθεια.. Μέχρι τώρα έκανα marlboro lights αλλά λέω να το γυρίσω σε άσσο.. Θα ήθελα να μου πείτε πως να ζητήσω αυτό το πακέτο!:wacko: http://www.tttt.ru/34899.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 αυτα τα swan τι ρολο βαρανε? ποια η διαφορα τους απο τα κιτρινοπρασινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εχουνε και ανθρακα μεσα....φλτραρουν καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εχουν διαφορα στην γευση απο τα πρασινοκιτρινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 mikrη διαφορα λογο του ανθρακα αλλα μετα απο λιγες τζουρες το συνηθιζεις δεν ειναι κατι ενοχλητικο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klarabell Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπέρα! Είμαι νέα καπνίστρια και θα ήθελα μια βοήθεια.. Μέχρι τώρα έκανα marlboro lights αλλά λέω να το γυρίσω σε άσσο.. Θα ήθελα να μου πείτε πως να ζητήσω αυτό το πακέτο!:wacko: http://www.tttt.ru/34899.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Assos international gold...αλλα ο μαλακος ο ασσος ειναι πολυ πιο ωραιος......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ξερετε γιατι τα καρελια,η ασπρη κασετινα(και η χρυση νομιζω) κανουν ακομα 2,8 και ο καπνος καρελια εχει παει 4?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 den paizei auto...η χρυση κασετινα ειναι και αυτη γυρω στα 4 (4.10 νομιζω)!! γενικα ομως τα εχουν ακριβα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ο 50αρης golden virginia ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 den paizei auto...η χρυση κασετινα ειναι και αυτη γυρω στα 4 (4.10 νομιζω)!! γενικα ομως τα εχουν ακριβα...! 3.80 εχει η χρυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλησπέρα. έκανα golden virginia κιτρινο και πήρα από περιέργεια να δοκιμάσω drum λευκο. παρατήρησα ότι με τον δεύτερο, το δωμάτιο μυρίζει πολύ περισσότερο. να σημειώσω ότι drum συνδύασα με ασημί χαρτάκια και golden virginia με γαλάζια. το έχετε παρατηρήσει και εσείς? δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζακι Πειραια-Αιγαλεω-Περιστερι (μερη που κινουμαι λογω δουλειας και κατοικιας) με καπνους και πιπακια για ναργιλε?Εχετε να προτεινεται καποιον καλο καπνο σε γευση και αρωμα?:blink: Εχω δοκιμασει εως τωρα φραουλα (μετριος),ενα tutti fruti (σαν big babol παλια αν θυμαστε και ητο τουμπανο!),mixed (αλλα σε μαγαζι και ηταν πολυ ωραιος) και εχω τωρα ενα το οποιο δεν λεει και πολλα ειναι σαν mαngo,passion fruits νομιζω γραφει.Επισης εχω δει οτι υπαρχει και γευση coca cola και θελω να την δοκιμασω,εμπειρια κανεις?:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 δοκιμασε "καρπουζι" και "φρουτα του δασους" αδερφε.....μετρανε πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 H old holborn εβγαλε αυτην την limited edition κασετινα με τον καπνο μεσα... χωρισμενο σε 2 σακουλακια για να μην ξερενετε γνωριζει κανεις αν βγαλει η εχει βγαλει και η drum κατι παρομοιο? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 den paizei auto...η χρυση κασετινα ειναι και αυτη γυρω στα 4 (4.10 νομιζω)!! γενικα ομως τα εχουν ακριβα...! Για την χρυση δεν ξερω,αλλα την ασπρη που την πηρε μια κοπελια προχθες εκανε 2,8... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 H old holborn εβγαλε αυτην την limited edition κασετινα με τον καπνο μεσα... χωρισμενο σε 2 σακουλακια για να μην ξερενετε γνωριζει κανεις αν βγαλει η εχει βγαλει και η drum κατι παρομοιο? δηλαδη? ειναι ενας 25αρης καπνος χωρισμενος σε 2 12.5αρια σακουλακια?:worry: η τιμη αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts