giorgos_dinamik Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εδω και εφτα χρονια καπνιστης... Αρχησα με μαρλμπορο σκληρο κοκκινο για ενα χρονο μετα το γυρισα στο μεντιουμ μαρλμπορο για κατι μηνες..Συνεχιιζω οταν ηρ8α ελλαδα με φιλιπ μορρις μπλε πολυ α8λιο κατα εμενα...το αλλαζω σε μαλακο λαι'τς μαρλμπορο για δυο χρονακια και απο τοτε μεχρι το καλοκαιρι 09 ξανα μαρλμπορο σκληρο και μετα το καλοκαιρι πρινς μαλακο και που και που καπνο ολντ χολμπορν... Α και τωρα που βρισκομαι γερμανια αναγκαστηκα μαρλμπορο σκληρο κοκκινο γιατι τα πρινς αλλα και ο καπνος χολμπορν εδω απλα δεν καπνιζοντε... και μια ερωτηση παλικαρια...Δοκιμα εδω καπνο αμερικαν σπιριτ λεγετε στην ελλαδα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ... και μια ερωτηση παλικαρια...Δοκιμα εδω καπνο αμερικαν σπιριτ λεγετε στην ελλαδα υπαρχει? Όχι, δεν έχουμε από όσο ξέρω. Το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν. Κάνε "αναζήτηση σε αυτό το θέμα" ,"american spirit" να δεις τα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμια σελιδα, που να λεει για ολα τα χαρτακια/φιλτρακια/καπνους, στοιχεία/περιγραφή και περιεκτικότητα σε ουσιες για τους κανους. ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 καλησπερα παιδια.... ειμαι καινουρια στην παρεα.....τα δυο προηγουμενα καλοκαιρια εκανα νταβιντοφ γκολντ με παρεα κλπ κ τ χειμωνα τ σταματουσα......τους τελευταιους μηνες ομως τ σκεφτομαι συνεχεια...εχω διαωασει αρκετα γι'αυτο,3ερω τους κινδυνους,οποτε σας παρακαλω μην αρχισετε να παραθεσετε τις γνωστες συμβουλες σας....σημερα τ πηρα αποφαση και πηγα σ τ περιπτερο.... γκολντεν βιρτζινια κιτρινο, ριζλα πρασινα και σουαν φιλτρακια κιτρινα....πως σας φαινεται για συνδυασμος πρωτου στριφτου....? η πρωτη μ αποπειρα στριψιματος ηταν εξαιρετικη μπορω να πω....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 lonely καλώς ήλθες στο φόρουμ..:) διάβασε σε παρακαλώ πολύ τους όρους πρόσβασης και χρήσης, ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί το φόρουμ. Αρχικά λοιπόν απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (κ,τ,π,δλδ,τπτ) ! αν 'εχεις περαιτέρω απορίες , please pm me..;) thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allgeo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ισως θα ηταν καλυτερα τωρα στην αρχη να μην παιρνεις πρασινα χαρτακια...μπορει να σε ενοχλησουν γτ εχουν αρκετη πισσα....παιρνε ασυμενια η γαλαζια... ο βιρτζινια ειναι αρκετα ελαφρυς καπνος, σε πολλους ομως (και εγω μεσα) βρωμαει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ξεκίνησα κι εγώ στα 17 μου το τσιγάρο,δειλά στην αρχή με marlboro light.Μετά έκανα για πολύ καιρό davidoff blue ώσπου άρχισα τον καπνό.Έχω δοκιμάσει vanelle (αν το γράφω σωστά),και old holborn και κίτρινο και μπεζ.Εδώ και καιρό έχω καταλήξει στο Golden virginia κίτρινο καθώς μου φαίνεται ελαφρύς,και πάνω από όλα δεν μου ξερένεται με το ειδικό κλείσιμο που έχει.Κάνω ένα καπνό την εβδομάδα και με τις άλλες μάρκες την 5-6 μέρα γινόταν σαν χώμα. Από χαρτάκια rizzla σιέλ.Δύσκολα στο στρίψιμο για πρωτάρη καθώς σκίζονται εύκολα και θέλουν συνέχεια φωτιά,αλλά τουλάχιστον αφού μπορούμε να γλυτώσουμε λίγη πίσσα ας το κάνουμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 κατ'αρχας, συγνωμη για τις συντομογραφιες, δεν το ηξερα... απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ, τα γαλαζια ριζλα ειναι πιο υγιεινα και προτιμουνται περισσοτερο, αλλα επειδη ειναι η πρωτη μου φορα στο στριψιμο,προτιμησα τα πρασινα που ειναι πιο ευκολα στο στριψιμο... μια ερωτηση τωρα προς εσας τους εμπειρους καπνιστες: διατειρειται πολυ ο καπνος....? γιατι δεν εχω και πολλες ευκαιριες να καπνισω (οι δικοι μου δεν το ξερουν :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 εγω πιστευω οτι η ποιοτητα εχει παρει τη κατω βολτα,απο το 1997 καπνιζα μονο prince μαλακο,απο το 2001 αν θυμαμαι καλα εχουν αλλαξει 2-3 φορες γευση,τωρα νιωθω οτι καπνιζω χορτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 κατ'αρχας, συγνωμη για τις συντομογραφιες, δεν το ηξερα... απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ, τα γαλαζια ριζλα ειναι πιο υγιεινα και προτιμουνται περισσοτερο, αλλα επειδη ειναι η πρωτη μου φορα στο στριψιμο,προτιμησα τα πρασινα που ειναι πιο ευκολα στο στριψιμο... μια ερωτηση τωρα προς εσας τους εμπειρους καπνιστες: διατειρειται πολυ ο καπνος....? γιατι δεν εχω και πολλες ευκαιριες να καπνισω (οι δικοι μου δεν το ξερουν :wacko: ) Αν παίρνεις τον golden virginia οπως αναφερεις,τότε θα έχεις δει ότι έχει ένα περίεργο αεροστεγές κλείσιμο.Αν το κλείνεις καλά διατηρείτε κάπου στις 6-7 μέρες... Εγώ κάνω αυτόν τον καπνό γι αυτό τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά εγώ το έκοψα μετά από 13 χρόνια καπνίσματος. Βέβαια 2 μήνες ως τώρα αλλά δεν πολυδυσκολεύτηκα. Πάντως ο κυριότερος λόγος δεν είναι η υγεία που λένε όλοι... Είναι η τιμή που πήγε στα ύψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αν παίρνεις τον golden virginia οπως αναφερεις,τότε θα έχεις δει ότι έχει ένα περίεργο αεροστεγές κλείσιμο.Αν το κλείνεις καλά διατηρείτε κάπου στις 6-7 μέρες... Εγώ κάνω αυτόν τον καπνό γι αυτό τον λόγο. και γω golden virginia κανω. εχει αψογη γευση. καπνοπωλειο ξερει κανεις που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ακουσατε και για αλλη αυξηση σε τσιγαρα/καπνο περιπου 20%? ε δεν γινεται ετσι δουλεια ομως... αυξηση στην αυξηση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ακουσατε και για αλλη αυξηση σε τσιγαρα/καπνο περιπου 20%? ε δεν γινεται ετσι δουλεια ομως... αυξηση στην αυξηση... :( Mακαρι... μπας και το κοψω αυτη την φορα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εγω που δε θελω να το κοψω, μπορω να μη πληρωνω την αυξηση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εγω που δε θελω να το κοψω, μπορω να μη πληρωνω την αυξηση :D Eχουμε αντικρουομενα συμφεροντα δηλαδη:p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 2 μερες ακαπνος... οχι απο επιλογη, αλλα απο αναγκη... ο λαιμος με εχει πεθανει. αντε να στρωσω να καπνισω λεμε :D τελικα και αλλοι με ειπαν για αυξηση στα τσιγαρα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 2 μερες ακαπνος... οχι απο επιλογη, αλλα απο αναγκη... ο λαιμος με εχει πεθανει. αντε να στρωσω να καπνισω λεμε :D τελικα και αλλοι με ειπαν για αυξηση στα τσιγαρα... :( 4 euro το μαρλμπορακι απο εχθες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 3.8 euro ειχε πριν? golden virginia θα αυξηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos_90 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 το σκληρο το μαρλμπορο εχει καιρο που κοστιζει 4€...το μαλακο το επαιρνα στα 3.80€ ανεβηκε και αυτο?? γιατι εχω μερες να παρω μαλακο περνω πρινς μαλακο 3.80 σκετη αηδια αλλα τι να κανουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 το σκληρο το μαρλμπορο εχει καιρο που κοστιζει 4€...το μαλακο το επαιρνα στα 3.80€ ανεβηκε και αυτο?? γιατι εχω μερες να παρω μαλακο περνω πρινς μαλακο 3.80 σκετη αηδια αλλα τι να κανουμε.. Για το μαρλμπορακι το μαλακο μιλαω....απο εχθες 4 ευρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 2 μερες ακαπνος... οχι απο επιλογη, αλλα απο αναγκη... ο λαιμος με εχει πεθανει. αντε να στρωσω να καπνισω λεμε :D Αν και περιστασιακός καπνιστής, αυτό είναι που με ενοχλεί απίστευτα σε άλλους καπνιστές... Είναι δυνατόν φίλε να έχεις πρόβλημα υγείας και να σκέφτεσαι πότε θα γίνεις καλά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ;;; WTF και OMG που λένε και οι nedrs! Δηλαδή να καπνίζει κάποιος γιατί του αρέσει το καταλαβαίνω αλλά όταν γίνεται πάθος σε αυτό το επίπεδο δε νομίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα; Σόρρυ κιόλας που σου τη φορουμο-λέω, δεν είναι προσωπικό, αλλά το παρατηρώ και σε άλλους καπνιστές και του πολύ κοντινού μου περιβάλλοντος. Και φυσικά τους λέω το ίδιο πράγμα! Φιλικά πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 ενα κρυωμα περναω και τιποτε αλλο! σε μια-δυο μερες θα ειμαι οκ, οποτε θα μπορω να καπνισω παλι. δις ιζ μα'ι' ντραγκ φιλε BabylonX :) παθος, λαθος δεν εχει σημασια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos_90 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Για το μαρλμπορακι το μαλακο μιλαω....απο εχθες 4 ευρο... Μου φενετε να αλλαζω μαρκα και να καπνιζω stuyvesant το κοκκινο..εχω δωκιμασει και μου φανηκε καλο σαν γευση και απο τιμη ακομα καλυτερα ετσι οπου φτασανε τα τσιγαρα μαρλμπορο και ο καπνος ολντ χολμπορν... το 20αρι 2.50€ και τα 25 3.20€ καλη τιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 ενα κρυωμα περναω και τιποτε αλλο! σε μια-δυο μερες θα ειμαι οκ, οποτε θα μπορω να καπνισω παλι. δις ιζ μα'ι' ντραγκ φιλε BabylonX :) παθος, λαθος δεν εχει σημασια ;) Φαντάζομαι πάντως καταλαβαίνεις το ύφος μου έτσι; Γιατί δεν είμαι κανένας δυσκοίλιος αντικαπνιστής (σαν αυτούς που μπαίνουν συχνά πυκνά εδώ μέσα να την πουν σε όλους επειδή καπνίζουν) ούτε θα γίνω ποτέ τέτοιος αλλά είμαι εναντίων των παθών! Είτε αυτό λέγεται κάπνισμα, είτε σερφάρισμα στο ίντερνετ, είτε online gaming, είτε τζόγος, είτε, είτε, είτε. Όταν κάτι σου γίνει συνήθειο σε βαθμό τέτοιο ώστε να μη "λειτουργείς" αν στο στερήσουν νομίζω ότι υπάρχει θέμα! :O Τέσπα, εσύ ξέρεις, εγώ απλά την άποψή μου μοιράζομαι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts