Jump to content

Samsung SGH-E780

iasonb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Proxthes piga kai pira to e780 gnwrizontas oti den pairnw kati idiaitera kalo, poso malon otan ta progoumena kinita mu itan to 6230 kai to w800i, alla den pisteva afto pou ezisa me to samsung...to sima xanetai ipervolika sixna se perioxes opws vrilissia,penteli,filothei se simeia pou to w800 einai kampana....i aporia mou einai kata poso afto simvainei, stis perioxes aftes me cosmote kai samsung na xanetai to sima? toulaxiston na to allaksw an einai provlimatiko...pantws stin athina pianei sima mia xara...thanxx prokatavolika se periptwsi apantisis...

Δείκτης SAR:

0.503 W/kg

Edited by gianpithio
Update

Proxthes piga kai pira to e780 gnwrizontas oti den pairnw kati idiaitera kalo, poso malon otan ta progoumena kinita mu itan to 6230 kai to w800i, alla den pisteva afto pou ezisa me to samsung...to sima xanetai ipervolika sixna se perioxes opws vrilissia,penteli,filothei se simeia pou to w800 einai kampana....i aporia mou einai kata poso afto simvainei, stis perioxes aftes me cosmote kai samsung na xanetai to sima? toulaxiston na to allaksw an einai provlimatiko...pantws stin athina pianei sima mia xara...thanxx prokatavolika se periptwsi apantisis...

ama les oti to w800i epiane shma kampana ara...kati exei to e780 h mporei na diorthwthei me anabathish argotera,alliws kane antikatastash thn suskeuh sou.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Δεν υπάρχει θέμα για το SAMSUNG SGH-E780 Ένα κινητό πανέμορφο:love: με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη κάρτας μνήμης:( και ίσως την λίγο τσιμπημένη τιμή:( από 288e μέχρι 302e. με μια γρήγορη έρευνα αγοράς που έκανα είδα ότι είναι διαθέσιμο μόνο από την COSMOTE και την VODAFON:!: στο Γερμανό και την ΤΙΜ ούτε ακουστά δεν το έχουν:fool: έχει 81MB μνήμη-mp3-καμερα 2megapixel – Bluetooth 2.0 εσωτερική οθόνη TFT 262.144 χρώματα- OLED εξωτερική 65.536 χρώματα διαστάσεις 94 x 48 x 15.5mm Βάρος 90g:!: Σχεδιαστικά νομίζω ότι αξίζει ένα 10 με τόνο:D τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πιστεύω ότι είναι πολύ καλά για ένα μέτριο χρήστη και ανεκτά για ένα ψαγμένο χρήστη;) θα ήθελα τα σχόλια κατόχων του SGH-E780 αλλά και την γνώμη τον υπολοίπων φίλων του myphone όπως και την επίσημη παρουσίαση του SGH-E780 που θα περιμένω με αγωνία :) ΥΓ- (Ζητώ συγνώμη για την απουσία Φώτο, αλλά παρά τις προσπάθειες μου δεν κατάφερα να την βάλω):O

Δυστυχως το ε780 ειναι αρκετα μετριο..Ειμαι προηγουμενος κατοχος 6230 και w800(για καθημερινη χρηση,τα smartphones τα κατατασσω στα hobby μου,ακομα..) το κινητακι οντως ειναι ομορφο αλλα: εχει χαλια καμερα(συγκριτικα παντα με 2mgpx) den exei flash kai epomenws oute fako,i ekswteriki othoni den xreaizetai nanai 56k , i mpataria krataei 1,5 mera,to sima einai kako ,kai telos axei arketa bugs akoma...thetiko einai to megethos tou,to mikrofwno kai to megafwno,i mnimi arkei....afta k sorry gia ti viasini tou minimatos mu...

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση φίλε iasonb :happy: όταν λες δεν χρειάζεται η εξωτερική οθόνη 65κ τι εννοείς? Και όταν λες αρκετά BUGS:( θα μπορούσες να αναφέρεις μερικά από αυτά? Αλήθεια πόσο καιρό το έχεις το κινητό?

Η κολλητή μου είναι φαν της samsung και της άρεσε εμφανισιακά το Ε780. Κάποιος που το έχει γίνεται να πει εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα πιο αυγκεκριμένα;

Σήμερα το έκανα δώρο στην κοπελιά μου...Θα σας πω εντυπώσεις όταν σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη... Εκείνη πάντως έχει πάθει πλάκα!!!

Όσο αφορά την εμφάνιση είναι άψογο:love: άλλο να το βλέπεις από Φώτο και άλλο από κοντά:D γενικά δεν μπόρεσα να το ψάξω πολύ αλλά δυο πρώτα που μου έκαναν εντύπωση ήταν ότι το ς είναι πίσω από το 7:confused: δυο πατήματα παραπάνω από το ΝΟΚΙΑ δηλαδή:p στην αναζήτηση επαφής δεν έχει κανένα πρόβλημα με μικρά και κεφαλαία:happy: που είχαν παλαιότερα Samsung επίσης τα μικρά γράμματα δεν έχουν οξείες..:( το μενού είναι πολύ γρήγορο:) και έπεται και συνέχεια εντυπώσεων από Παρασκευή..;)

Έχοντας μια πιο ολοκληρωμένη άποψη πλέον σας παραθέτω τα εξής.. πρώτα τα αρνητικά – ‘’βλέπει’’ τις επαφές που είναι περασμένες στη μνήμη τηλεφώνου και στην κάρτα sim μαζί δεν υπάρχει επιλογή να τις διαχωρίσει δηλαδή:mad: – δεν υπάρχει δημιουργία φακέλων για εικόνες , ήχους αλλά έχει τρεις στάνταρ:( – δεν αναπαράγει δυνατά τα αρχεία midi σε αντίθεση με τα MP3 που η ένταση είναι πολύ καλή (όπως και η ένταση της δόνησης) δεν μπορείς να ορίσεις ήχο για τα sms διαφορετικό από τα στάνταρ του κινητού! (αυτά εως τώρα..) Τώρα οι θετικές εντυπώσεις.. ευκρινής οθόνη-καλή αυτονομία(σε σχέση με κινητά ιδίου περίπου μεγέθους) όταν η μπαταρία είναι σχεδόν στο τέλος της οι λειτουργίες του κινητού ‘’πέφτουν’’ χαμηλώνει η ένταση φωτισμού δεν επιτρέπει αναπαραγωγή πολυμέσων κάνοντας οικονομία για λίγες ακόμη κλήσεις..;) – έχει κλείδωμα (κρυπτογράφηση το αναφέρει) των μενού ώστε να μην μπορεί να δει κάποιος αδιάκριτος τις Φώτο τα sms σας τις επαφές σας και άλλα..:up: έχει λίστα ανεπιθύμητων ώστε να απορρίπτει τις κλήσεις τους αλλά και ξεχωριστό μενού και για τα sms τους..:ninja: – υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης σχεδόν για το κάθε τι στο μενού (γραμματοσειρές , χρώμα , μέγεθος και άλλα) – δεν έχει το κλασικό πρόβλημα των SAMSUNG με την δόνηση και τους ήχους κλήσεις όταν αυτοί είναι MP3, δηλαδή ‘’χτυπάει’’ η δόνηση και ο ήχος ταυτόχρονα!:happy: – έχει τρία ξυπνητήρια με αποθήκευση των ημερών που θέλουμε να κτυπούν – το μενού του είναι γενικά εύχρηστο γρήγορο και με καλές συντομεύσεις η λίστα κλήσεων πάρα πολύ καλή και τα μηνύματα με ανάγνωση 3D ευχάριστη! Το σήμα του είναι ίδιο με όλα τα κινητά που είχα και έχω(NOKIA-ERICSSON-MOTOROLA-PANASONIC) δηλαδή όπου έπιανα πριν πιάνω και τώρα και όπου δεν έπιανα δεν πιάνω και τώρα.. (με cosmote και ΤΙΜ). Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το Ε780 είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ (και είχα πολλά..) συνυπολογίζοντας σχεδίαση –μέγεθος – λειτουργίες και η ειρωνεία τις υπόθεσης είναι ότι ο κύριος λόγος απόκτησης του ήταν η εξωτερική του εμφάνιση:love: και λόγο αυτού ήμουν έτοιμος να συμβιβαστώ με το υποτιθέμενα κακό μενού:p και τις ελλιπείς λειτουργίες του..:cool:

Μια και το έχεις, μπορείς να μου πεις αν στις γλώσσες επιλογής του Τ9 έχει

ισπανικά

ιταλικά

αγγλικά

πέραν της ελληνικής;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Αν έχεις τη διάθεση, έχω μερικές απορίες ακόμη:

1. Τα γραφικά είναι όπως στο D830 ή θυμίζουν παλιά Samsung; Σε ρωτάω γιατί βρήκα και τα 2 τηλέφωνα στο Media Markt αλλά ανοιχτό μόνο το D830 ενώ το Ε780 όχι. Το 830 αν και μου άρεσε πολύ ως design και interface είχε δύσχρηστο πληκτρολόγιο, ενώ το 780 άψογο.

2. Η αναφορά στα μηνύματα έρχεται ως έξτρα sms ή με άλλο τρόπο;

3. Τα extra κουμπιά που έχει στο πορτάκι για τα Mp3, αν πατηθούν κατά λάθος όταν έχεις το τηλέφωνο σε standby ή με μια κλήση για αποδοχή, επηρεάζουν σε κάτι τη λειτουργία του τηλεφώνου;

4. Χρόνος φόρτισης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 όπως το D830!:happy: διαφωνώ για το disign (όσον αφορά το πλάτος και την μικρή εξωτερική οθόνη όπου μαζί με τα δύσχρηστα πλήκτρα ήταν οι κύριοι λόγοι που το απέρριψα..):p 2 ως έξτρα SMS! 3 Τα εξωτερικά κουμπιά έχουν επιλογή να κλειδώνουν/απενεργοποιούνται αλλά και για να πατηθούν και να επηρεάσουν κάτι άθελα είναι σχεδόν αδύνατο γιατί χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα! Αυτό ισχύει για τα κουμπιά που είναι επάνω στο καπάκι αλλά και για τα πλαϊνά με την διαφορά ότι αυτά δεν κλειδώνουν αλλά έχεις την επιλογή δυο διαφορετικών λειτουργιών (απόρριψης κλήσεις με αποστολή αυτόματου sms αν θέλεις στον απορριφθέντα και απλή διακοπή του ήχου κλήσης) 4 δεν ξέρω γιατί το φορτίζω βράδυ:p αλλά κρατάει δυο μέρες συνδεμένο με ακουστικό BT όλη μέρα:up: (και πολύ χρήση) ;)

...το τηλ ειναι πανεμορφο αλλα η ελειψη καρτας μνημης ειναι το απολυτο ξενερωμα...

Ειδικα οταν ειχει φατσα καρτα τα ειδικα πληκτρα για το Mp3 player. Αν δεν ειχε mp3 player μπορει και να μην μιλαγα και μαλιστα να το ειχα παρει...

Ειναι σαν να σου λεει : "ελα βαλε να ακουσεις κανα τραγουδακι...ουπς ξεχασα μην βαλεις πανω απο 5 τραγουδια δεν χωραει τιποτα εδω μεσα...

Τι??εχεις σωσει και φωτογραφιες?αστο κανε μια playlist με 2 τραγουδια και να εισαι ευχαριστημενος..."

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

pros referee...to menu tou e780 eipes oti einai idio me tou d830...?to exei mia fili mu to d830 k den exun kammia sxesi..2 pragmata mporei na pezun: i to soft\firmware mu einai tragika palio(poso omws??to kinito to pira septemvrio kai meta apo mia evdomada to antikatestisa giati eixe provlima to prwto..) i kaneis lathos...to diko mu menu pantws deixnei pio palio kai aptu d600 skepsu...ti firmware exeis?

το είδα στα mediamarkt και ενθουσιάστηκα.

Είναι γαμάτο.

Μια λεπτομέρεια μόνο για το Τ9.

Όταν γράφεις sms με Τ9 το 2ο μήνυμα χρεώνει μετά τους 160 χαρακτήρες ή από τους 70;

[sIGPIC][/sIGPIC]

pros referee...to menu tou e780 eipes oti einai idio me tou d830...?to exei mia fili mu to d830 k den exun kammia sxesi..2 pragmata mporei na pezun: i to soft\firmware mu einai tragika palio(poso omws??to kinito to pira septemvrio kai meta apo mia evdomada to antikatestisa giati eixe provlima to prwto..) i kaneis lathos...to diko mu menu pantws deixnei pio palio kai aptu d600 skepsu...ti firmware exeis?

Καλημέρα! φίλε iasonb, όσον αφορά το μενού του Ε780 δεν είναι το ίδιο με το D830 (όχι πως έχει και φοβερές διαφορές βέβαια) αλλά η ερώτηση του φίλου elephant ήταν αν τα γραφικά του μενού μοιάζουν με τα γραφικά του D830 η με τα παλιά Samsung, οπότε στα γραφικά αναφερόταν η απάντηση μου..;) το firmware δεν μπορώ να το δω γιατί το *#9999# δεν πιάνει στο Ε780!:confused: Φίλε Quicksilver έχεις απόλυτο δίκιο είναι μειονέκτημα η έλλειψη κάρτας μνήμης και παράδοξο:blink: να υπάρχουν αυτά τα πλήκτρα για το Mp3 player παρόλα αυτά είναι όμορφα:love: -εύχρηστα:happy: και.. χρήσιμα:p (για να ακούς εύκολα τα μυριάδες τραγούδια που έχεις αποθηκευμένα.. :lol: ) και τέλος φίλε elephant η απάντηση στο ερώτημα σου για το Τ9 είναι, κανονικά μετά τους 160 χαρακτήρες!;)

• 4 weeks later...

Ερώτηση προς τον Referee ή όποιον άλλο κάτοχο του SGH-E780:

στα σταλθέντα μηνύματα, αν και δίνει τη δυνατότητα να τα κατατάξει κανείς χρονολογικά, δεν διατηρούνται οι πληροφορίες της ημερομηνίας και ώρας αποστολής των sms.

Είναι έτσι ή μου διαφεύγει κάτι;

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή χρονιά απ'οτι είδα όντως έτσι κάνει..:confused: και ενα TIP :) βαλε την 3d προβολή μηνύματος και δέξου;) ένα sms που εν μέσω άλλων να γράφει την λέξη «ΤΑΧΙ» πχ. ‘’θα έρθω με ΤΑΧΙ αργότερα’’ θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα..:D Φυσικά θα το κάνει και με άλλες λέξεις αλλά δεν το έψαξα.. :O :)

• 2 months later...
Έχοντας μια πιο ολοκληρωμένη άποψη πλέον σας παραθέτω τα εξής.. πρώτα τα αρνητικά – ‘’βλέπει’’ τις επαφές που είναι περασμένες στη μνήμη τηλεφώνου και στην κάρτα sim μαζί δεν υπάρχει επιλογή να τις διαχωρίσει δηλαδή:mad: – δεν υπάρχει δημιουργία φακέλων για εικόνες , ήχους αλλά έχει τρεις στάνταρ:( – δεν αναπαράγει δυνατά τα αρχεία midi σε αντίθεση με τα MP3 που η ένταση είναι πολύ καλή (όπως και η ένταση της δόνησης) δεν μπορείς να ορίσεις ήχο για τα sms διαφορετικό από τα στάνταρ του κινητού! (αυτά εως τώρα..) Τώρα οι θετικές εντυπώσεις.. ευκρινής οθόνη-καλή αυτονομία(σε σχέση με κινητά ιδίου περίπου μεγέθους) όταν η μπαταρία είναι σχεδόν στο τέλος της οι λειτουργίες του κινητού ‘’πέφτουν’’ χαμηλώνει η ένταση φωτισμού δεν επιτρέπει αναπαραγωγή πολυμέσων κάνοντας οικονομία για λίγες ακόμη κλήσεις..;) – έχει κλείδωμα (κρυπτογράφηση το αναφέρει) των μενού ώστε να μην μπορεί να δει κάποιος αδιάκριτος τις Φώτο τα sms σας τις επαφές σας και άλλα..:up: έχει λίστα ανεπιθύμητων ώστε να απορρίπτει τις κλήσεις τους αλλά και ξεχωριστό μενού και για τα sms τους..:ninja: – υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης σχεδόν για το κάθε τι στο μενού (γραμματοσειρές , χρώμα , μέγεθος και άλλα) – δεν έχει το κλασικό πρόβλημα των SAMSUNG με την δόνηση και τους ήχους κλήσεις όταν αυτοί είναι MP3, δηλαδή ‘’χτυπάει’’ η δόνηση και ο ήχος ταυτόχρονα!:happy: – έχει τρία ξυπνητήρια με αποθήκευση των ημερών που θέλουμε να κτυπούν – το μενού του είναι γενικά εύχρηστο γρήγορο και με καλές συντομεύσεις η λίστα κλήσεων πάρα πολύ καλή και τα μηνύματα με ανάγνωση 3D ευχάριστη! Το σήμα του είναι ίδιο με όλα τα κινητά που είχα και έχω(NOKIA-ERICSSON-MOTOROLA-PANASONIC) δηλαδή όπου έπιανα πριν πιάνω και τώρα και όπου δεν έπιανα δεν πιάνω και τώρα.. (με cosmote και ΤΙΜ). Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το Ε780 είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ (και είχα πολλά..) συνυπολογίζοντας σχεδίαση –μέγεθος – λειτουργίες και η ειρωνεία τις υπόθεσης είναι ότι ο κύριος λόγος απόκτησης του ήταν η εξωτερική του εμφάνιση:love: και λόγο αυτού ήμουν έτοιμος να συμβιβαστώ με το υποτιθέμενα κακό μενού:p και τις ελλιπείς λειτουργίες του..:cool:

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

Μπαίνεις στην διαχείριση μετά στις πρόσφατες επαφές επιλέγεις την επαφή που σε κάλεσε (η την καλείς εσύ για να μπει στην λίστα αυτή) πατάς επιλογές και μετά η επιλογή Νο 5 είναι η λίστα απόρριψης το ίδιο γίνετε και στα μηνύματα μπαίνεις μηνύματα-ρυθμίσεις-μηνύματα κειμένου-μπλοκάρισμα αριθμού! Αυτά..;)